- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Aynen bizde sallamakla basedemedik dedim.ben yanliz kalinca nasil elde salliycam kuzenim gonderdi bana bebek hamagi benim bebegim birde kolik sallaninca rahatliyor bebek hamaginda simdi sallaniyor ama derin gömulecek o hamaklar biz baska hamak aldik derin degildi onda durmadi derin olani sevdi tavsiye ederim.
Biz bunu kullanıyoruz oturma odasında. Bazen bunda sallanıp uyuyor sadece. Bazen de ayakta sallayıp önce sakinleştirmek gerekiyor. Havasına bağlı yani. Yine de uyku arası uyanınca geri sallayınca uyuyor bunun sayesindeKızlar merhaba bebek hamağı kullanan vardı galiba... Böyle battaniye içinde sallar gibi bir etkisi oluyor mu? Bebeğim battaniye de sallayınca rahatlıyor çok ağladığında... Hamak almayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
Ben daha kendisiyle göz göze bile gelmedm ne alemde hiç bilmiyorumEğer güzel emerse arayı baya uzatıyor 3 saat falan uyuyor ama uyanıp memede uykuya yenik düşüp az emdiyse o zaman saat başı uyanıyor. Ben emzirirken uyumasın diye sürekli mıncırıyorum güzelce doyursun karnını diye
Benimki mamsel rezene kimyon çayı. Humana da var mı bilmiyorum ama kenarında süt şekeri vardır gibi bi ifade yazıyo bak mutlaka vardır kenarında köşesinde bi ibare.
Ben bilmiyorum beni kim şaaaptı uykusuzluk şaaapmış olabilirpoğaçalar indi mayası kaçtı zaten
Aklımdaki 1000 işten birini yapıyorum.Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Ben yeni farkediyorum üşüttüm sandım cahillik zorBen dun Acildeydim sag gögsumde var sanci agri mastitmis ultrasonada girdim artik iltahaptan eklem yerlerim agirmaya basladi aksam fenalastim acile gittik serum takildi mastit olan yer kipkirmizi oldu atesim 38.4 de cikti, bence doktora gozuk.
Sorma daginikliktan evde oturcak yeri zor buluyorum bazenHer şeye yetebilmek zor bu ilk dönemler artık olduğu kadar yapacağız napalım.
Çok geçmiş olsun.
Böyle sanki ağzı açık şaşırmış gibi bak hattaDüşüncelerime engel olamıyorum Çeri
Ben de ocean kullanıyorum hep gazlı acaba alakası var mıdır bilemedim.
Kız benim füze de minik füze oldu ama yok olmadı
Seninki bebek gibidir normal doğum değil ya eskisi gibi gıcır duruyodurBen daha kendisiyle göz göze bile gelmedm ne alemde hiç bilmiyorum
Aklımdaki 1000 işten birini yapıyorum.Ben geceleri uyuyorum genelde kızım uyuyana kadar kök söktürüyor ama uyuduktan sonra en az 4 saat kesintisiz uyuyor. Dün akşam 9 buçukta yattı gece 3 buçukta kalktı mesela o yüzden allah ne verdiyse işlere girişiyorum.
HahahhahahahahhahahaBöyle sanki ağzı açık şaşırmış gibi bak hattaböyle emocisi bile var. Eski haline döner mi acaba bunlar
Seninki bebek gibidir normal doğum değil ya eskisi gibi gıcır duruyodurbenimkinin artık bi emojisi var - - >
Uyuduğum oluyor ama maksimum 45dk-1saatKızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Kız Allah seni ne yapmayaBöyle sanki ağzı açık şaşırmış gibi bak hattaböyle emocisi bile var. Eski haline döner mi acaba bunlar
Seninki bebek gibidir normal doğum değil ya eskisi gibi gıcır duruyodurbenimkinin artık bi emojisi var - - >
Ajajajjajaj bende buna koptum ne inat zarmış arkideş mıhh gibi duruyo vallaHahahhahahahahhahahakız ne güldüm ya allah seni napmasın şaka maka benim kızlık zarıda hala benimle resmen kız oğlan kız gidicem bu dünyadan bende
Ay gerçekmi ya Du yalnız diilmişimKız Allah seni ne yapmayabenimki de aynı sus sus
Ben iki gündür uyuyorum. Sütüm artsın diye en çok. Ev zaten yürüyor nerden tutacağımı bilmiyorumKızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ne kadar güzel uyumuş maşallahBen daha kendisiyle göz göze bile gelmedm ne alemde hiç bilmiyorum
Aklımdaki 1000 işten birini yapıyorum.Ben geceleri uyuyorum genelde kızım uyuyana kadar kök söktürüyor ama uyuduktan sonra en az 4 saat kesintisiz uyuyor. Dün akşam 9 buçukta yattı gece 3 buçukta kalktı mesela o yüzden allah ne verdiyse işlere girişiyorum.
Kız bu sorunun cevabını merak ediyordum inşallah doğrudur biz daha açılış yapmadıkCherrygum Kız bak bu daha uygun bayağı böyle bakıyor
Ama başta böyleydidüzeliyor zamanla demek ki eşime sordum genişlik hissediyor musun diye. Yok dedi. İnşallah doğru söylüyordur
Kegel yap arada yine de
Evet günü gününü tutmuyor sütün. Beslenmeme suya da dikkat ediyorum ama bazen sadece akşam verirken mamayı bazen öğlen doymuyor mama yapıyoruz. Anne sütü alıyor en azından napalım eskiden de annem pirinç unundan mama falan yapardık süt her zaman yetmezdi bebeklerin karnı şişer kaka yapamazlardı şimdi mama var ver bişey olmaz doysun diyor haklı da. İlk kızımda çok stres yapmıştım üzülmüştüm sanki zehir veriyormuşum gibi. Durmazdı bir de iştahlı bebekti çok zorlanmıştım.sonra başlamıştım mamaya bebek de ben de rahat etmiştik.Ben iki gündür uyuyorum. Sütüm artsın diye en çok. Ev zaten yürüyor nerden tutacağımı bilmiyorumkaynanam yanımdaydı 2 aydın gidecek iki güne. Eşim götürecek. Annem gelicek eşim gittiği için. Onu bekliyorum o bebeğe bakar ben yaparım artık. Sütünüz bazı günler az bazı günler çok oluyor mu. Bugun bi doymadı emiyor sürekli ama yetmedi 2 kez mama yaptım.
Kız sorma sorma, o zaman sizler daha dogurmadiniz diye anlatamadim da ben sağlam acı çektimKız bu sorunun cevabını merak ediyordum inşallah doğrudur biz daha açılış yapmadıkyaaa harbi ilk böyleydi sjsjsjsj o ilk gördüğüm anı unutamam ayy Allahım yaaa acaba ben hangi cesaret normal doğurdum hala kendime şaşırıyorum
Kız delirmeKizlar sütüm azaldi epey emilmedikçe canim sıkılıyormanuel pompayla 3 ,4 saatle sagabiliyorum ama bombos kaldi göğüslerim.
Esime diyorum bosver bu cocuklar emmezse emmesin gel emde artsin sütüm adam şaşkın şaşkın tövbe diyor
Hatta o kadar canimi sıkıyorlar ki sırf emen cocugu bulana kadar dogurasim geliyor icimde koydular doya doya emzirme aşkını kendileri yüzünden takıntı ettim
Kız sorma sorma, o zaman sizler daha dogurmadiniz diye anlatamadim da ben sağlam acı çektimdoğurdum doktor dikti üstümü orttuler kapı açıldı eşimle kv duruyo karşımda. İlk dediğim şey kimse bana bu saatten sonra kardeş yap demesin ben kesisiz doğurdum bi de yirtiklarim vardı. Vay anasını ne gündü yaaa. Bebek oksijensiz kalacak korkusuyla nasıl ikindiysam Ayşe teyzenin ACEsiz çamaşırları gibi yırtılmışım halbuki risk falan da yoktu işte benim korkular malum tanidiniz hepiniz artık. Şimdi de o yırtan kendisi değilmiş gibi uyuyo ayağımda sıpa
Süt oglum olmazsin korkma 2 yasini gectin diyorumKız delirmeannesi onlarin da huyu buymus demek ki üzülme sen artık boşver. Eşin de ne var emse sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?