2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Sizin aldığınız derin olanı nereden aldınız canım markası neydi ondan alsam?

Biz bunu kullanıyoruz oturma odasında. Bazen bunda sallanıp uyuyor sadece. Bazen de ayakta sallayıp önce sakinleştirmek gerekiyor. Havasına bağlı yani. Yine de uyku arası uyanınca geri sallayınca uyuyor bunun sayesinde

Eklentiler

• 15898966714863187577569121985240.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Ben daha kendisiyle göz göze bile gelmedm ne alemde hiç bilmiyorum
Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Aklımdaki 1000 işten birini yapıyorum. Ben geceleri uyuyorum genelde kızım uyuyana kadar kök söktürüyor ama uyuduktan sonra en az 4 saat kesintisiz uyuyor. Dün akşam 9 buçukta yattı gece 3 buçukta kalktı mesela o yüzden allah ne verdiyse işlere girişiyorum.

Ben dun Acildeydim sag gögsumde var sanci agri mastitmis ultrasonada girdim artik iltahaptan eklem yerlerim agirmaya basladi aksam fenalastim acile gittik serum takildi mastit olan yer kipkirmizi oldu atesim 38.4 de cikti, bence doktora gozuk.
Ben yeni farkediyorum üşüttüm sandım cahillik zor göğsümde kızarıklık yok bugün fark ettim geçmeyen sertlikler var ne önerdi doktorun bende yarına randevu alayim benimde dün ateşim 38.4 e kadar cikti

Her şeye yetebilmek zor bu ilk dönemler artık olduğu kadar yapacağız napalım.

Çok geçmiş olsun.
Sorma daginikliktan evde oturcak yeri zor buluyorum bazen temizlige de abla gelecek 1 aydır doğru düzgün detayli temizlenmedi yalandan hep

Düşüncelerime engel olamıyorum Çeri

Ben de ocean kullanıyorum hep gazlı acaba alakası var mıdır bilemedim.

Kız benim füze de minik füze oldu ama yok olmadı
Böyle sanki ağzı açık şaşırmış gibi bak hatta böyle emocisi bile var. Eski haline döner mi acaba bunlar
Seninki bebek gibidir normal doğum değil ya eskisi gibi gıcır duruyodur benimkinin artık bi emojisi var - - >

Hahahhahahahahhahaha kız ne güldüm ya allah seni napmasın şaka maka benim kızlık zarıda hala benimle resmen kız oğlan kız gidicem bu dünyadan bende

Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Uyuduğum oluyor ama maksimum 45dk-1saat gece de malum yatakta bebek arıyorum

Kız Allah seni ne yapmaya benimki de aynı sus sus

Hahahhahahahahhahaha kız ne güldüm ya allah seni napmasın şaka maka benim kızlık zarıda hala benimle resmen kız oğlan kız gidicem bu dünyadan bende
Ajajajjajaj bende buna koptum ne inat zarmış arkideş mıhh gibi duruyo valla
Kız Allah seni ne yapmaya benimki de aynı sus sus
Ay gerçekmi ya Du yalnız diilmişim kız ilk görünce bu ne böle oldum ben şokk sanki şaşırmış bi ifadesi var ahahahha ben doktora sordum eski haline gelmez ama senin dokular çok sıkı baya toparlar dedi inşallah dedim e normal doğum yaptın diyo kadın bana ya ne bilim şaşırdım dedim gülmüştük baya

Cherrygum Kız bak bu daha uygun bayağı böyle bakıyor
Ama başta böyleydi düzeliyor zamanla demek ki eşime sordum genişlik hissediyor musun diye. Yok dedi. İnşallah doğru söylüyordur

Kegel yap arada yine de

Ben iki gündür uyuyorum. Sütüm artsın diye en çok. Ev zaten yürüyor nerden tutacağımı bilmiyorum kaynanam yanımdaydı 2 aydın gidecek iki güne. Eşim götürecek. Annem gelicek eşim gittiği için. Onu bekliyorum o bebeğe bakar ben yaparım artık. Sütünüz bazı günler az bazı günler çok oluyor mu. Bugun bi doymadı emiyor sürekli ama yetmedi 2 kez mama yaptım.

Ne kadar güzel uyumuş maşallah

Kız bu sorunun cevabını merak ediyordum inşallah doğrudur biz daha açılış yapmadık yaaa harbi ilk böyleydi sjsjsjsj o ilk gördüğüm anı unutamam ayy Allahım yaaa acaba ben hangi cesaret normal doğurdum hala kendime şaşırıyorum

Evet günü gününü tutmuyor sütün. Beslenmeme suya da dikkat ediyorum ama bazen sadece akşam verirken mamayı bazen öğlen doymuyor mama yapıyoruz. Anne sütü alıyor en azından napalım eskiden de annem pirinç unundan mama falan yapardık süt her zaman yetmezdi bebeklerin karnı şişer kaka yapamazlardı şimdi mama var ver bişey olmaz doysun diyor haklı da. İlk kızımda çok stres yapmıştım üzülmüştüm sanki zehir veriyormuşum gibi. Durmazdı bir de iştahlı bebekti çok zorlanmıştım.sonra başlamıştım mamaya bebek de ben de rahat etmiştik.
Burda okuyunca şu kadar süt sağdım şu kadar kilo aldı bebek vs diye üzülüyorum biraz etkisinde kalıyorum ben de ama napalım her bebek nasibi kadar emecek. Kızlarımı da mama memeyle büyüttüm 20 ay kadar da emdiler.

Kizlar sütüm azaldi epey emilmedikçe canim sıkılıyor manuel pompayla 3 ,4 saatle sagabiliyorum ama bombos kaldi göğüslerim.
Esime diyorum bosver bu cocuklar emmezse emmesin gel emde artsin sütüm adam şaşkın şaşkın tövbe diyor
Hatta o kadar canimi sıkıyorlar ki sırf emen cocugu bulana kadar dogurasim geliyor icimde koydular doya doya emzirme aşkını kendileri yüzünden takıntı ettim

Kız sorma sorma, o zaman sizler daha dogurmadiniz diye anlatamadim da ben sağlam acı çektim doğurdum doktor dikti üstümü orttuler kapı açıldı eşimle kv duruyo karşımda. İlk dediğim şey kimse bana bu saatten sonra kardeş yap demesin ben kesisiz doğurdum bi de yirtiklarim vardı. Vay anasını ne gündü yaaa. Bebek oksijensiz kalacak korkusuyla nasıl ikindiysam Ayşe teyzenin ACEsiz çamaşırları gibi yırtılmışım halbuki risk falan da yoktu işte benim korkular malum tanidiniz hepiniz artık. Şimdi de o yırtan kendisi değilmiş gibi uyuyo ayağımda sıpa

Kız delirme annesi onlarin da huyu buymus demek ki üzülme sen artık boşver. Eşin de ne var emse sanki

Acaba normale dönmüyor mu gerçekten o bölge. Tam dediğin emoji gerçekten. Ne bilim eşimle hayatımız etkilenmesin ya. Bende dedim farklı hissedersen söyle diye. Bakalım ne zaman açılış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…