2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acaba normale dönmüyor mu gerçekten o bölge. Tam dediğin emoji gerçekten. Ne bilim eşimle hayatımız etkilenmesin ya. Bende dedim farklı hissedersen söyle diye. Bakalım ne zaman açılış olacak.
Açılış deyip durmayın kız Cherrygum la ağız birliği mi ettiniz gözümün önüne bacaklara takılmış kırmızı kurdele ve onu kesen adamlar geliyor

Valla büyük ölçüde toparladı bugün dogurali 49 gün oluyor. Ama ambalajından çıktığı gibi değil tabii
Süt oglum olmazsin korkma 2 yasini gectin diyorum keske ben kafada olup emse adam aylarin acligiyla sütü costurur
Kız yok benimki rahatsız olmuş ağzına gelince. Şaşırdım niye rahatsız olur ki insan bundan. Emmez çoğu bence

Eşine güveniyor musun
Sende hissedersin bence ya öyle olmaz mı
Şu kegel nasl yapıcaz çok zor geldi bana.

Evet fark ediyor canım. İyi dinlenirsem gün içinde daha iyi oluyor.

Hahahaha. Ne bileyim açılış nerden çıktıysa.
Ama eskisi gibi olsun isterim ben çok şey istiyorum sanırım.

Hiç sorma mezar taşıma açılmadan iade yazdırtcam
Ne kadar güzel uyumuş maşallah
Geceleri uyuyor çok şükür

Eşine güveniyor musun
Sende hissedersin bence ya öyle olmaz mı
Şu kegel nasl yapıcaz çok zor geldi bana.
Ya o ben kırılmayım diye yalan söyleyebilen bi tip güvenmiyorum bence çok az bişey var ama engel değil duruma çişini yaparken yap. Tut bırak tut bırak

Maşallah 20 aya kadar güzel emzirmişşiniz☺ Bencede haklı anneniz. Bizimkiler ilk bi mama verelim deyince çok tepki göstermişlerdi. Sarılık oldu çocuk. Hala atlatamadık. Şimdi az bi doymayınca süt yetmeyince eşim mama yapayım mı diyor Kadir gecesi bugun bol bol dua edelim süt aksın taşsın inşallah göğüslerimizden

Ne kadar terliyor bu bebekler emerken ne yapacaz yazın üstünü ince giydirdim buz gibi olmuş bu seferde Kolları. Terleyip hasta olursa diye endişeleniyorum Nasıl giydirsem şaştım kaldım

Ben yeni farkediyorum üşüttüm sandım cahillik zor göğsümde kızarıklık yok bugün fark ettim geçmeyen sertlikler var ne önerdi doktorun bende yarına randevu alayim benimde dün ateşim 38.4 e kadar cikti
Agumentin 1000 mg vardi birde parol verdi, ılıs dus alicaksin sicaktan ve masaj yapmaktan uzak dur bol bol emzir emmezse sutunu sağ dedi haftaya kontrole cagirdi.

Bebek meme reddine girmiş biberinden aman diyim ısıararla emziren pes etmeyin inat edin
Aynen geceden beri hasta halimle.israrla emziriyorum bugun kabullenmeye basladi ama benim.bebegimim sut alerjiside var özel alerjik ama yiyiyor bugun hic vermedim biberon yuzunden ama vermemde gerekiyor besin katkisi icin korkuyorumda yine beni rededer diye napicam sasirdim.

L Lahanayi ver ters emzirmeyi bende okudum internette, tavsiye icin tesekkur ederim.

Biz yaptık ama Sezerywn olduğu için sıkıntı yok

Paşa Hamak Trendyolda var eke koyuyorum bakarsiniz.
Sağol Allah razı olsun. Allah acil şifalar versin sana da inşallah... Bebeğin emer de rahatlarsın inşallah. Parol iyi gelmişti bana da canım. Birde bol bol su iç, kesinlikle ihmal etme. Terledikçe atıyor insan göğüslerden yayılan sancıyı ateşi.

Sabahtan beridir bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum. Hiç böyle ağlamazdı bi akşamları tutuyordu gaz sancısı. 2 gündür öyle bi kasıyor ki kendini, sabah erkenden başlayıp bir yeri kesilirmişçesine ağlıyor. Çok üzülüyorum inşallah hepimizin derdine deva çare oluverir Allah'ım... Anne olmak ne zormuş.

Biz geçen benim dememle açılış yaptık adamı ben zorladım resmen diyorum neden bana asılmiyorsun artık ne biliyim emziriyon falan ya dio hamileyken de çocuk var diye yanaşmadı bana dedim emzirmeyi de bekleyeceksek bacı gardas diyelim birbirimize yok beklemeyelim tabi de tuhaf yani dio adam alisamadi anne olmama sevişmede de sutyeni cikartmadim hay allahım ya benim herif tuhaf gercekten

Agumentin 1000 mg vardi birde parol verdi, ılıs dus alicaksin sicaktan ve masaj yapmaktan uzak dur bol bol emzir emmezse sutunu sağ dedi haftaya kontrole cagirdi.
Ben masaj yaptim bugün hep herkesin görüşü farkli bu konuda internet başka söylüyor senin doktor başka

Nelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mı

Ay benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyak zavallı yokluktan napsın 40 gün geçse diye gün sayıyor ama benim hiç yapasım yok ya libido noldu bilmiyorum

Valla kim ne kadar sağmış sütü gelmiş ben cok takılmıyorum her vucut farklı sonucta her bebekte kendine özgü. Ben yetmediğini hissettiğim yerde veriyorum mamayı. Sonıcta hiç ememeyen mamayla büyüyün bebekler var hiçbişey olmuyo. Kendimizi kötü hissedecek bi durum yok vucut bu memeden gelen sütte belli herşeyi yapıyoruz sonucta yetmezse takviye ederiz nolucak. Onlar doysun huzurlu olsun yeter
Kız bu sende travma oldu resmen ya emme olayı. Sal bacım yapacak bişey yok senin sıpalar inatçı çıktı hazır meme var emmiyosa kendi bilir napacan bende arada eşime diyodum şakasına iğrenç diyo
Aynen bende senin gibiydim. Doktorla ebe kesisiz doğurursun ıkın dedi ama kafa geldi dayandı daha cıkmıyo ıkına Ikına doğumhaneyi yıktım en son çığrış bağrış. Ya zaten cıkaramadım kesin dedim zorla kestirdim kendimi cıkaramayınca ya makat bölgem cok zorlandı benim tövbe sanki cocuk ordan cıkacak o neydi öle. Hatta ıkınmakta boğazım yırtılmış maça gitmişim gibi ertesi gün sesim kısılmıştı Ace gibi bende yırtmışım kendimi caaarttttt diyee ve cidden ilk dediğim daha da cocuk doğurmam oldu
Benimki de toparlasa keşke ağzı aöıkubana bakıyo sinirim bozuluyor eşim henüz görmedi dedim ama bu bi tuhaf bişi olmuş haberin olsun diye
Biz yaptık ama Sezerywn olduğu için sıkıntı yok
Kız sizinkiler gıcır gıcır duruyo bizimkiler poşet agzı gibi açılmış adama bakıyo
Ay benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyak zavallı yokluktan napsın 40 gün geçse diye gün sayıyor ama benim hiç yapasım yok ya libido noldu bilmiyorum
Benimde libidom yerlerde zaten doğumdan bi travma kaldı ellemese kimse gıkım çıkmaz bizimki de hiç yanaşmayan adam gün sayıyo, günler yaklaştıkça ben korkmaya başladım

Kızlar miniklerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Bugün banyo yaptırdık da kulağında sabun kalıntısı var iç kısmında almaya çalışsam içine girecek diye korkuyorum sizler nasıl yapiyosunuz.? Ve her zaman temizlenmeli mi kirlendikce vs mi nasıl olacak.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…