Açılış deyip durmayın kızAcaba normale dönmüyor mu gerçekten o bölge. Tam dediğin emoji gerçekten. Ne bilim eşimle hayatımız etkilenmesin ya. Bende dedim farklı hissedersen söyle diye.Bakalım ne zaman açılış olacak.
Kız yok benimki rahatsız olmuş ağzına gelince. Şaşırdım niye rahatsız olur ki insan bundan. Emmez çoğu benceSüt oglum olmazsin korkma 2 yasini gectin diyorumkeske ben kafada olup emse adam aylarin acligiyla sütü costurur
Cherrygum Kız bak bu daha uygun bayağı böyle bakıyor
Ama başta böyleydidüzeliyor zamanla demek ki eşime sordum genişlik hissediyor musun diye. Yok dedi. İnşallah doğru söylüyordur
Kegel yap arada yine de
Ben iki gündür uyuyorum. Sütüm artsın diye en çok. Ev zaten yürüyor nerden tutacağımı bilmiyorumkaynanam yanımdaydı 2 aydın gidecek iki güne. Eşim götürecek. Annem gelicek eşim gittiği için. Onu bekliyorum o bebeğe bakar ben yaparım artık. Sütünüz bazı günler az bazı günler çok oluyor mu. Bugun bi doymadı emiyor sürekli ama yetmedi 2 kez mama yaptım.
Açılış deyip durmayın kızCherrygum la ağız birliği mi ettiniz gözümün önüne bacaklara takılmış kırmızı kurdele ve onu kesen adamlar geliyor
Valla büyük ölçüde toparladı bugün dogurali 49 gün oluyor. Ama ambalajından çıktığı gibi değil tabii
Kız yok benimki rahatsız olmuş ağzına gelince. Şaşırdım niye rahatsız olur ki insan bundan. Emmez çoğu bence
Hiç sormaAjajajjajaj bende buna koptum ne inat zarmış arkideş mıhh gibi duruyo valla
Ay gerçekmi ya Du yalnız diilmişimkız ilk görünce bu ne böle oldum ben şokk sanki şaşırmış bi ifadesi var ahahahha ben doktora sordum eski haline gelmez ama senin dokular çok sıkı baya toparlar dedi inşallah dedim e normal doğum yaptın diyo kadın bana ya ne bilim şaşırdım dedim gülmüştük baya
Geceleri uyuyor çok şükürNe kadar güzel uyumuş maşallah
Ya o ben kırılmayım diye yalan söyleyebilen bi tip güvenmiyorumEşine güveniyor musun
Sende hissedersin bence ya öyle olmaz mı
Şu kegel nasl yapıcaz çok zor geldi bana.
Maşallah 20 aya kadar güzel emzirmişşiniz☺ Bencede haklı anneniz. Bizimkiler ilk bi mama verelim deyince çok tepki göstermişlerdi. Sarılık oldu çocuk. Hala atlatamadık. Şimdi az bi doymayınca süt yetmeyince eşim mama yapayım mı diyorEvet günü gününü tutmuyor sütün. Beslenmeme suya da dikkat ediyorum ama bazen sadece akşam verirken mamayı bazen öğlen doymuyor mama yapıyoruz. Anne sütü alıyor en azından napalım eskiden de annem pirinç unundan mama falan yapardık süt her zaman yetmezdi bebeklerin karnı şişer kaka yapamazlardı şimdi mama var ver bişey olmaz doysun diyor haklı da. İlk kızımda çok stres yapmıştım üzülmüştüm sanki zehir veriyormuşum gibi. Durmazdı bir de iştahlı bebekti çok zorlanmıştım.sonra başlamıştım mamaya bebek de ben de rahat etmiştik.
Burda okuyunca şu kadar süt sağdım şu kadar kilo aldı bebek vs diye üzülüyorum biraz etkisinde kalıyorum ben de ama napalım her bebek nasibi kadar emecek. Kızlarımı da mama memeyle büyüttüm 20 ay kadar da emdiler.
Paşa Hamak Trendyolda var eke koyuyorum bakarsiniz.Sizin aldığınız derin olanı nereden aldınız canım markası neydi ondan alsam?
Agumentin 1000 mg vardi birde parol verdi, ılıs dus alicaksin sicaktan ve masaj yapmaktan uzak dur bol bol emzir emmezse sutunu sağ dedi haftaya kontrole cagirdi.Ben yeni farkediyorum üşüttüm sandım cahillik zorgöğsümde kızarıklık yok bugün fark ettim geçmeyen sertlikler var ne önerdi doktorun bende yarına randevu alayim benimde dün ateşim 38.4 e kadar cikti
Aynen geceden beri hasta halimle.israrla emziriyorum bugun kabullenmeye basladi ama benim.bebegimim sut alerjiside var özel alerjik ama yiyiyor bugun hic vermedim biberon yuzunden ama vermemde gerekiyor besin katkisi icin korkuyorumda yine beni rededer diye napicam sasirdim.Bebek meme reddine girmiş biberinden aman diyim ısıararla emziren pes etmeyin inat edin
Lahanayi ver ters emzirmeyi bende okudum internette, tavsiye icin tesekkur ederim.Mastit olan arkadaş F Fulyaa82 idi sanırım internette çok okudum Önce duşa girip sonra da buzlukta beklemiş lahana yaprağını görüşüne çok soğuk da olsa koyup soğuk kompres yapman lazım soğuk kompres süt damarlarını açıp mastit i çözüyormus bir de ters emzirme var Google da arayıp bulursun sanırım.. önce ters emzirmeyi sonra da soğuk kompresör ü dene artık lahana da ne varsa mutlaka onunla yapılması gerekiyormuş
Biz yaptık ama Sezerywn olduğu için sıkıntı yokKız bu sorunun cevabını merak ediyordum inşallah doğrudur biz daha açılış yapmadıkyaaa harbi ilk böyleydi sjsjsjsj o ilk gördüğüm anı unutamam ayy Allahım yaaa acaba ben hangi cesaret normal doğurdum hala kendime şaşırıyorum
Sağol Allah razı olsun. Allah acil şifalar versin sana da inşallah... Bebeğin emer de rahatlarsın inşallah. Parol iyi gelmişti bana da canım. Birde bol bol su iç, kesinlikle ihmal etme. Terledikçe atıyor insan göğüslerden yayılan sancıyı ateşi.Paşa Hamak Trendyolda var eke koyuyorum bakarsiniz.
Biz geçen benim dememle açılış yaptık adamı ben zorladım resmenAçılış deyip durmayın kızCherrygum la ağız birliği mi ettiniz gözümün önüne bacaklara takılmış kırmızı kurdele ve onu kesen adamlar geliyor
Valla büyük ölçüde toparladı bugün dogurali 49 gün oluyor. Ama ambalajından çıktığı gibi değil tabii
Kız yok benimki rahatsız olmuş ağzına gelince. Şaşırdım niye rahatsız olur ki insan bundan. Emmez çoğu bence
Ben masaj yaptim bugün hepAgumentin 1000 mg vardi birde parol verdi, ılıs dus alicaksin sicaktan ve masaj yapmaktan uzak dur bol bol emzir emmezse sutunu sağ dedi haftaya kontrole cagirdi.
Doktorlar bile Farklı Farklı şeyler söylüyorBen masaj yaptim bugün hepherkesin görüşü farkli bu konuda internet başka söylüyor senin doktor başka
Nelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mıAynen geceden beri hasta halimle.israrla emziriyorum bugun kabullenmeye basladi ama benim.bebegimim sut alerjiside var özel alerjik ama yiyiyor bugun hic vermedim biberon yuzunden ama vermemde gerekiyor besin katkisi icin korkuyorumda yine beni rededer diye napicam sasirdim.
Ay benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyakAçılış deyip durmayın kızCherrygum la ağız birliği mi ettiniz gözümün önüne bacaklara takılmış kırmızı kurdele ve onu kesen adamlar geliyor
Valla kim ne kadar sağmış sütü gelmiş ben cok takılmıyorum her vucut farklı sonucta her bebekte kendine özgü. Ben yetmediğini hissettiğim yerde veriyorum mamayı. Sonıcta hiç ememeyen mamayla büyüyün bebekler var hiçbişey olmuyo. Kendimizi kötü hissedecek bi durum yok vucut bu memeden gelen sütte belli herşeyi yapıyoruz sonucta yetmezse takviye ederiz nolucak. Onlar doysun huzurlu olsun yeterEvet günü gününü tutmuyor sütün. Beslenmeme suya da dikkat ediyorum ama bazen sadece akşam verirken mamayı bazen öğlen doymuyor mama yapıyoruz. Anne sütü alıyor en azından napalım eskiden de annem pirinç unundan mama falan yapardık süt her zaman yetmezdi bebeklerin karnı şişer kaka yapamazlardı şimdi mama var ver bişey olmaz doysun diyor haklı da. İlk kızımda çok stres yapmıştım üzülmüştüm sanki zehir veriyormuşum gibi. Durmazdı bir de iştahlı bebekti çok zorlanmıştım.sonra başlamıştım mamaya bebek de ben de rahat etmiştik.
Burda okuyunca şu kadar süt sağdım şu kadar kilo aldı bebek vs diye üzülüyorum biraz etkisinde kalıyorum ben de ama napalım her bebek nasibi kadar emecek. Kızlarımı da mama memeyle büyüttüm 20 ay kadar da emdiler.
Kız bu sende travma oldu resmen ya emme olayı. Sal bacım yapacak bişey yok senin sıpalar inatçı çıktı hazır meme var emmiyosa kendi bilir napacanKizlar sütüm azaldi epey emilmedikçe canim sıkılıyormanuel pompayla 3 ,4 saatle sagabiliyorum ama bombos kaldi göğüslerim.
Esime diyorum bosver bu cocuklar emmezse emmesin gel emde artsin sütüm adam şaşkın şaşkın tövbe diyor
Hatta o kadar canimi sıkıyorlar ki sırf emen cocugu bulana kadar dogurasim geliyor icimde koydular doya doya emzirme aşkını kendileri yüzünden takıntı ettim
Aynen bende senin gibiydim. Doktorla ebe kesisiz doğurursun ıkın dedi ama kafa geldi dayandı daha cıkmıyo ıkına Ikına doğumhaneyi yıktım en son çığrış bağrış. Ya zaten cıkaramadım kesin dedim zorla kestirdim kendimi cıkaramayıncaKız sorma sorma, o zaman sizler daha dogurmadiniz diye anlatamadim da ben sağlam acı çektimdoğurdum doktor dikti üstümü orttuler kapı açıldı eşimle kv duruyo karşımda. İlk dediğim şey kimse bana bu saatten sonra kardeş yap demesin ben kesisiz doğurdum bi de yirtiklarim vardı. Vay anasını ne gündü yaaa. Bebek oksijensiz kalacak korkusuyla nasıl ikindiysam Ayşe teyzenin ACEsiz çamaşırları gibi yırtılmışım halbuki risk falan da yoktu işte benim korkular malum tanidiniz hepiniz artık. Şimdi de o yırtan kendisi değilmiş gibi uyuyo ayağımda sıpa
Benimki de toparlasa keşke ağzı aöıkubana bakıyo sinirim bozuluyorAçılış deyip durmayın kızCherrygum la ağız birliği mi ettiniz gözümün önüne bacaklara takılmış kırmızı kurdele ve onu kesen adamlar geliyor
Kız sizinkiler gıcır gıcır duruyoBiz yaptık ama Sezerywn olduğu için sıkıntı yok
Benimde libidom yerlerde zaten doğumdan bi travma kaldı ellemese kimse gıkım çıkmazAy benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyakzavallı yokluktan napsın 40 gün geçse diye gün sayıyor ama benim hiç yapasım yok ya libido noldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?