2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy yaa eşim de bana doğurmadan önce diyodu hem o içer hem ben die. Tabu bende emzircem diye düşünüp sadece oğluma ait artık diyodum ya olmadı şimdi demiyo ama adam.

Kızlar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama iki gündür inanılmaz bir gaz var bende. Gaz yapacak bir şeyde yemiyorum. Neden ola ki napmam lazım geçmesi için.

Sut urunleri ve sut urunlerinin icine girdigi butun urunler, pak
Nelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mı
Et
Nelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mı
Sut urunleri ve sut urunlerinin icine girdigi butun urunler ve paket hazir urunler ornegin cikolata bile yasak

Sendende Allah razi olsun,bende tesekkur ederim, bol su icmeye calisiyorum umarim biranonce gecer, insallah bu hamak senin bebeginede iyi gelir benimkide kolik ve asiri gazli kac defa acillik olduk resmen kafayi yedim uzuntu stres uykusuzluk yeni kendime geliyorum gercekten Annelik zor buyuk fedakarliki istiyor, şu mubarek kadir gecesi hurmetine cocuklarimiz şifa bulur guzel gunler yasariz artik

Kızlar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama iki gündür inanılmaz bir gaz var bende. Gaz yapacak bir şeyde yemiyorum. Neden ola ki napmam lazım geçmesi için.
Kuzum ben rezeneyi falan biraktim bi yerden sonra inan gaz varsa çok birşey yapamıyorsun ki atak haftasi olabilir bizimde geçen haftalarda çok fenaydi

Valla bende aynı seyi düşünüyorum yesem de yemesem de gaz yapıyor herşey hem bana hem bebeğe. Ama napıcanı bilmiyorum

Benimde bir sorum daha var kızlar 2 gündür kaka yapmiyor Asya hanım 10 güne kadar normal deniyor tamam dert etmeyim diyorum ama cisi de çok azaldi acaba iştahım yok çok beslenemiyorum sütüm mu azaldi yoksa çok terliyor kuzum yarısını da ter olarak mi atiyor sizce cokda su iciyorum bende ama cok cok fazla terliyorum süte yaramıyor mu?

Ya benimkinin ayarları bozuk galiba bîtün bebekler banyodan sonra rahatlar uzun uzun uyur bizim küçük hanım 9.30 banyo yaptı cızır cızır hala uyutamadım memeler söndü balon gibi gaz çıkar hıçkırık tutsun geçmesi için tekrar emzir tekrar gaz girdik bi kısır döngüye yaa mübarek akşam bişeyde yapamadım Rabbim bu ugraşılarımızıda ibadet yerine saysın mübarek akşam bütün yavrulara şifalı gelsin gazsız sancısız bol sütlü sağlıkla büyüsünler inş.bu arada hepinizinde kandili mübarek olsun

Aynen bende öyleyim sürekli bir gaz hali yediklerimede çok dikkat ediyorum ama ne yaparsam yapayım kesemedim gazı

Deniyorum cesaretimi toplayıp hala çok acıyo ya daha kötü olur diye 2 haftadır denemiyorum uçsuz vermeyi ama böyle gitmez
Acıyorsa sakın verme bak daha kötü olur sen şimdilik buna takılma devam et vermeye şükür onu tutmuş benim ki istemedi ondan yarıldı kopma noktasına geldi

havalar çok sıcak terliyoruz ve yeterli sıvı tüketmeyince de süt azalıyor. hatta dr muz paylasim yapti idrar yapmazsa uzun sure 30 ml su verin demis.

havalar çok sıcak terliyoruz ve yeterli sıvı tüketmeyince de süt azalıyor. hatta dr muz paylasim yapti idrar yapmazsa uzun sure 30 ml su verin demis.
Aslında çok sıvı tüketmeye gayret ediyorum ama azalmis sütüm daha yeni emzirip sagmayi denedim arkasından hiç süt cikmadi 10 cc anca daha çok iceyim bir şeyler o zaman

Yok dengemiz normal aslında bütün gün bizim kucağımızda duran bebeleri beynimiz rüyada da tutuyormuş gibi algılıyor hepsi normal ben de ilk on günü her uyandığımda yaşadım hatta örtüyü bebek sanıp bebeği tut diye uzatmıştim eşime düşünsene adam da o an uyku sersemi bebek arıyor örtünün içinde

Aynen bazen artıyor ve ertesi gün o kadar çok cikmayabiliyor benim de öyle canım

Benimki fanteziye falan açık o bile rahatsız oldu kız ağzına süt geliyomus herife bak sanki vanası var da kapatıcam başlamadan önce doğuran biz lohusalik yaşayan bunlar yeminle
Ay benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyak zavallı yokluktan napsın 40 gün geçse diye gün sayıyor ama benim hiç yapasım yok ya libido noldu bilmiyorum
Heh bak ne güzel iste ay ben temelli uzaklaşır anne gibi görür diye çok korkmuştum buna da razıyım o yüzden
Kız cidden makat nasıl zorlaniyo öyle. Hatta ben altıma yaptım sandım arkadaşım doğuma girmişti sordum yaptım mi diye yok yapmadın dedi çıkan şey bebekmis meğer ben ayıp olacak abartmayim diye bagirmamaya çalışıyorum bi de manyak miyim neyim kime ayıp olacaksa doktor bağır bağır deyince bastım çığlığı eşimle annesi duymuş tabi kapidalar. Eşim ağlamış kız ben Doğururken ağlamadım doğunca da aglamadım ki çok sulugozumdur. Nasıl bi güç geldiyse artık. Bi de 12 saat açlık susuzluk Allah'ım ne zordu. Su icememek en kötüsüydü. Oh be anlattım rahatladım doğurdu herkes şükür
Canım içine kacmışsa tel tokanin yuvarlak ucu var ya, kapalı olan kısmı, orayla al ama çok dikkatli ol. Ben sadece kulağın dışını kulak copuyle temizliyorum. İçine gerek yok kendi atıyor onu. Yetiskinde bile gerek yok hatta.
Ya sorma o kadar gerçekçi ki nefes alışını duyuyorum örtünün içinde bebek iki aylık oldu neredeyse daha geçmedi. Hala korkum bu demek ki

Ya kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…