- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ayy yaa eşim de bana doğurmadan önce diyodu hem o içer hem ben dieKizlar sütüm azaldi epey emilmedikçe canim sıkılıyormanuel pompayla 3 ,4 saatle sagabiliyorum ama bombos kaldi göğüslerim.
Esime diyorum bosver bu cocuklar emmezse emmesin gel emde artsin sütüm adam şaşkın şaşkın tövbe diyor
Hatta o kadar canimi sıkıyorlar ki sırf emen cocugu bulana kadar dogurasim geliyor icimde koydular doya doya emzirme aşkını kendileri yüzünden takıntı ettim
EtNelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mı
Sut urunleri ve sut urunlerinin icine girdigi butun urunler ve paket hazir urunler ornegin cikolata bile yasakNelere dikkat ediyorsunuz diyetimizde evde Macar salam var onda bile süt proteini var bende on gün süt ürünleri diyeti yapıcam da özellikle dikkat edilmesi gereken bilmediğimiz besinler var mı
Sicak iyi gelmiyormus dahada arttiriyormus iltahabi bende basta sicak suyla masaj yapmistimBen masaj yaptim bugün hepherkesin görüşü farkli bu konuda internet başka söylüyor senin doktor başka
Sendende Allah razi olsun,bende tesekkur ederim, bol su icmeye calisiyorum umarim biranonce gecer, insallah bu hamak senin bebeginede iyi gelir benimkide kolik ve asiri gazli kac defa acillik olduk resmen kafayi yedim uzuntu stres uykusuzluk yeni kendime geliyorum gercekten Annelik zor buyuk fedakarliki istiyor, şu mubarek kadir gecesi hurmetine cocuklarimiz şifa bulur guzel gunler yasariz artikSağol Allah razı olsun. Allah acil şifalar versin sana da inşallah... Bebeğin emer de rahatlarsın inşallah. Parol iyi gelmişti bana da canım. Birde bol bol su iç, kesinlikle ihmal etme. Terledikçe atıyor insan göğüslerden yayılan sancıyı ateşi.
Sabahtan beridir bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum. Hiç böyle ağlamazdı bi akşamları tutuyordu gaz sancısı. 2 gündür öyle bi kasıyor ki kendini, sabah erkenden başlayıp bir yeri kesilirmişçesine ağlıyor. Çok üzülüyorum inşallah hepimizin derdine deva çare oluverir Allah'ım... Anne olmak ne zormuş.
Kuzum ben rezeneyi falan biraktim bi yerden sonra inan gaz varsa çok birşey yapamıyorsun ki atak haftasi olabilir bizimde geçen haftalarda çok fenaydiKızlar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama iki gündür inanılmaz bir gaz var bende. Gaz yapacak bir şeyde yemiyorum. Neden ola ki napmam lazım geçmesi için.
Valla bende aynı seyi düşünüyorum yesem de yemesem de gaz yapıyor herşey hem bana hem bebeğe. Ama napıcanı bilmiyorumKızlar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama iki gündür inanılmaz bir gaz var bende. Gaz yapacak bir şeyde yemiyorum. Neden ola ki napmam lazım geçmesi için.
Aynen bende öyleyim sürekli bir gaz hali yediklerimede çok dikkat ediyorum ama ne yaparsam yapayım kesemedim gazıKızlar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama iki gündür inanılmaz bir gaz var bende. Gaz yapacak bir şeyde yemiyorum. Neden ola ki napmam lazım geçmesi için.
Slm bebeklerin atak haftasını gösteren telefon programının adı nedirKuzum ben rezeneyi falan biraktim bi yerden sonra inan gaz varsa çok birşey yapamıyorsun ki atak haftasi olabilir bizimde geçen haftalarda çok fenaydi
Acıyorsa sakın verme bak daha kötü olur sen şimdilik buna takılma devam et vermeye şükür onu tutmuş benim ki istemedi ondan yarıldı kopma noktasına geldiDeniyorum cesaretimi toplayıp hala çok acıyo ya daha kötü olur diye 2 haftadır denemiyorum uçsuz vermeyiama böyle gitmez
Amannnn nasıl bişey bu geçmişler olsun canım bir an önce iyileşir umarımAcıyorsa sakın verme bak daha kötü olur sen şimdilik buna takılma devam et vermeye şükür onu tutmuş benim ki istemedi ondan yarıldı kopma noktasına geldi
havalar çok sıcak terliyoruz ve yeterli sıvı tüketmeyince de süt azalıyor. hatta dr muz paylasim yapti idrar yapmazsa uzun sure 30 ml su verin demis.Benimde bir sorum daha var kızlar 2 gündür kaka yapmiyor Asya hanım 10 güne kadar normal deniyor tamam dert etmeyim diyorum ama cisi de çok azaldi acaba iştahım yok çok beslenemiyorum sütüm mu azaldi yoksa çok terliyor kuzum yarısını da ter olarak mi atiyor sizce cokda su iciyorum bende ama cok cok fazla terliyorum süte yaramıyor mu?
Ben bilmiyorum kullanmadım ama burda kullanan arkadaslar vardı yazarlar elbet☺Slm bebeklerin atak haftasını gösteren telefon programının adı nedir
Aslında çok sıvı tüketmeye gayret ediyorum ama azalmis sütüm daha yeni emzirip sagmayi denedim arkasından hiç süt cikmadi 10 cc anca daha çok iceyim bir şeyler o zamanhavalar çok sıcak terliyoruz ve yeterli sıvı tüketmeyince de süt azalıyor. hatta dr muz paylasim yapti idrar yapmazsa uzun sure 30 ml su verin demis.
Kızlar benim dengem niye bozuk yageceleri uyanıp kucağımda olmayan çocuğu bogulmaktan kurtarıyorum tövbe yarabbim her seferinde kucağımda unuttum, yanımda ve üstüne yattım vs sanıp yatağın yorganın içinde bebek arıyorum. Korkudan altıma edicem bi gece o olacak her seferinde eşim uyanıp bebek beşikte diyor öyle uyuyorum geri. Hayır 40 da çıktı daha ne korkusu bu anlamadım
Ben iki gündür uyuyorum. Sütüm artsın diye en çok. Ev zaten yürüyor nerden tutacağımı bilmiyorumkaynanam yanımdaydı 2 aydın gidecek iki güne. Eşim götürecek. Annem gelicek eşim gittiği için. Onu bekliyorum o bebeğe bakar ben yaparım artık. Sütünüz bazı günler az bazı günler çok oluyor mu. Bugun bi doymadı emiyor sürekli ama yetmedi 2 kez mama yaptım.
Benimki fanteziye falan açık o bile rahatsız oldu kız ağzına süt geliyomus herife bak sanki vanası var da kapatıcam başlamadan önceBiz geçen benim dememle açılış yaptık adamı ben zorladım resmendiyorum neden bana asılmiyorsun artık ne biliyim emziriyon falan ya dio hamileyken de çocuk var diye yanaşmadı bana dedim emzirmeyi de bekleyeceksek bacı gardas diyelim birbirimize yok beklemeyelim tabi de tuhaf yani dio adam alisamadi anne olmama sevişmede de sutyeni cikartmadim hay allahım ya benim herif tuhaf gercekten
Heh bak ne güzel isteAy benimki bir gün de ver ben emeyim şunları ya diyor manyakzavallı yokluktan napsın 40 gün geçse diye gün sayıyor ama benim hiç yapasım yok ya libido noldu bilmiyorum
Kız cidden makat nasıl zorlaniyo öyle. Hatta ben altıma yaptım sandımValla kim ne kadar sağmış sütü gelmiş ben cok takılmıyorum her vucut farklı sonucta her bebekte kendine özgü. Ben yetmediğini hissettiğim yerde veriyorum mamayı. Sonıcta hiç ememeyen mamayla büyüyün bebekler var hiçbişey olmuyo. Kendimizi kötü hissedecek bi durum yok vucut bu memeden gelen sütte belli herşeyi yapıyoruz sonucta yetmezse takviye ederiz nolucak. Onlar doysun huzurlu olsun yeter
Kız bu sende travma oldu resmen ya emme olayı. Sal bacım yapacak bişey yok senin sıpalar inatçı çıktı hazır meme var emmiyosa kendi bilir napacanbende arada eşime diyodum şakasına iğrenç diyo
Aynen bende senin gibiydim. Doktorla ebe kesisiz doğurursun ıkın dedi ama kafa geldi dayandı daha cıkmıyo ıkına Ikına doğumhaneyi yıktım en son çığrış bağrış. Ya zaten cıkaramadım kesin dedim zorla kestirdim kendimi cıkaramayıncaya makat bölgem cok zorlandı benim tövbe sanki cocuk ordan cıkacak o neydi öle. Hatta ıkınmakta boğazım yırtılmış maça gitmişim gibi ertesi gün sesim kısılmıştı Ace gibi bende yırtmışım kendimi caaarttttt diyee ve cidden ilk dediğim daha da cocuk doğurmam oldu
Benimki de toparlasa keşke ağzı aöıkubana bakıyo sinirim bozuluyoreşim henüz görmedi dedim ama bu bi tuhaf bişi olmuş haberin olsun diye
Kız sizinkiler gıcır gıcır duruyobizimkiler poşet agzı gibi açılmış adama bakıyo
Benimde libidom yerlerde zaten doğumdan bi travma kaldı ellemese kimse gıkım çıkmazbizimki de hiç yanaşmayan adam gün sayıyo, günler yaklaştıkça ben korkmaya başladım
Canım içine kacmışsa tel tokanin yuvarlak ucu var ya, kapalı olan kısmı, orayla al ama çok dikkatli ol. Ben sadece kulağın dışını kulak copuyle temizliyorum. İçine gerek yok kendi atıyor onu. Yetiskinde bile gerek yok hatta.Kızlar miniklerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Bugün banyo yaptırdık da kulağında sabun kalıntısı var iç kısmında almaya çalışsam içine girecek diye korkuyorum sizler nasıl yapiyosunuz.? Ve her zaman temizlenmeli mi kirlendikce vs mi nasıl olacak.?
Ya sorma o kadar gerçekçi ki nefes alışını duyuyorum örtünün içindeYok dengemiz normal aslında bütün gün bizim kucağımızda duran bebeleri beynimiz rüyada da tutuyormuş gibi algılıyor hepsi normal ben de ilk on günü her uyandığımda yaşadım hatta örtüyü bebek sanıp bebeği tut diye uzatmıştim eşime düşünsene adam da o an uyku sersemi bebek arıyor örtünün içinde
Aynen bazen artıyor ve ertesi gün o kadar çok cikmayabiliyor benim de öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?