Kız ben valla ayıp mayıp düşünemedim ama doğumdan sonra dedim Ay kusura bakmayın ben cok bagırdım sanırım utandım kendimden diye onlarda diyo biz alışkınızBenimki fanteziye falan açık o bile rahatsız oldu kız ağzına süt geliyomus herife bak sanki vanası var da kapatıcam başlamadan öncedoğuran biz lohusalik yaşayan bunlar yeminle
Heh bak ne güzel isteay ben temelli uzaklaşır anne gibi görür diye çok korkmuştum buna da razıyım o yüzden
Kız cidden makat nasıl zorlaniyo öyle. Hatta ben altıma yaptım sandımarkadaşım doğuma girmişti sordum yaptım mi diye yok yapmadın dedi çıkan şey bebekmis meğer ben ayıp olacak abartmayim diye bagirmamaya çalışıyorum bi de manyak miyim neyim kime ayıp olacaksa doktor bağır bağır deyince bastım çığlığı eşimle annesi duymuş tabi kapidalar. Eşim ağlamış kız ben Doğururken ağlamadım doğunca da aglamadım ki çok sulugozumdur. Nasıl bi güç geldiyse artık. Bi de 12 saat açlık susuzluk Allah'ım ne zordu. Su icememek en kötüsüydü. Oh be anlattım rahatladım doğurdu herkes şükür
Canım içine kacmışsa tel tokanin yuvarlak ucu var ya, kapalı olan kısmı, orayla al ama çok dikkatli ol. Ben sadece kulağın dışını kulak copuyle temizliyorum. İçine gerek yok kendi atıyor onu. Yetiskinde bile gerek yok hatta.
Ya sorma o kadar gerçekçi ki nefes alışını duyuyorum örtünün içindebebek iki aylık oldu neredeyse daha geçmedi. Hala korkum bu demek ki
Süpürge sesine falan susuyorsa kolik olabilir mi acabaYa kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
Ay evet lohusalık onlara kaldiBenimki fanteziye falan açık o bile rahatsız oldu kız ağzına süt geliyomus herife bak sanki vanası var da kapatıcam başlamadan öncedoğuran biz lohusalik yaşayan bunlar yeminle
Heh bak ne güzel isteay ben temelli uzaklaşır anne gibi görür diye çok korkmuştum buna da razıyım o yüzden
Kız cidden makat nasıl zorlaniyo öyle. Hatta ben altıma yaptım sandımarkadaşım doğuma girmişti sordum yaptım mi diye yok yapmadın dedi çıkan şey bebekmis meğer ben ayıp olacak abartmayim diye bagirmamaya çalışıyorum bi de manyak miyim neyim kime ayıp olacaksa doktor bağır bağır deyince bastım çığlığı eşimle annesi duymuş tabi kapidalar. Eşim ağlamış kız ben Doğururken ağlamadım doğunca da aglamadım ki çok sulugozumdur. Nasıl bi güç geldiyse artık. Bi de 12 saat açlık susuzluk Allah'ım ne zordu. Su icememek en kötüsüydü. Oh be anlattım rahatladım doğurdu herkes şükür
Canım içine kacmışsa tel tokanin yuvarlak ucu var ya, kapalı olan kısmı, orayla al ama çok dikkatli ol. Ben sadece kulağın dışını kulak copuyle temizliyorum. İçine gerek yok kendi atıyor onu. Yetiskinde bile gerek yok hatta.
Ya sorma o kadar gerçekçi ki nefes alışını duyuyorum örtünün içindebebek iki aylık oldu neredeyse daha geçmedi. Hala korkum bu demek ki
Kız benimkine de akşamları bir hal oluyor. Geldi yine eşref saati diyorum. Uykuya direniyor, ağlıyor,huysuzlanıyor. ÖfffYa kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
Susuyor sıpa. Yeni doğduğunda geceleri yapıyordu aynısını sonra geçti. Huy mu değiştiriyor yoksa kolik mi anlamadım kiSüpürge sesine falan susuyorsa kolik olabilir mi acaba
Giyinirken benimki de dövmüşüm gibi ağlıyor sağolsun
Ayy ne gündü kız bak konuştukça hatırlıyorum vay anasınıKız ben valla ayıp mayıp düşünemedim ama doğumdan sonra dedim Ay kusura bakmayın ben cok bagırdım sanırım utandım kendimden diye onlarda diyo biz alışkınızbende altıma ettim sandım gerçekten doktora diyorum ben altıma yaptım sanırım diye yok o bebek biz sana lavman yaptık korkma diyor açlık beni en yoran şeydi agzım kurumuştu ben bebek çıkar çıkmaz bi yudum su verirmisiniz dedim su bile içtim cidden zor yani sancılar beni zorlamadı ama o ıkınıp çıkarma anında öldüm geri dirildim sandım bi ara bizim doğumhanenyle dışarı arasında 3-4 kapı var allahtan duymamışlar beni. Annem en son nstye giderken orada bağırmamı duymuş ağlamaktan helak olmuş. Ben dedim o ne ki sen beni bi de doğumda duysan demek napardın
Ya sorma benim kocanın karakteri değişti yemin ederim.Ay evet lohusalık onlara kaldiya benim vücudum değişiyor içimden insan çıkarıyorum yıllardır benimle olan memelerimden süt geliyor ben tuhafsamiyorum sana noluyor demi
Kız ne esrefi essek saati benimkininKız benimkine de akşamları bir hal oluyor. Geldi yine eşref saati diyorum. Uykuya direniyor, ağlıyor,huysuzlanıyor. Öfff
Aşılarımızı olduk dizi diziveremi yaparken baya ağladı sadece. Yaygaracı buldu ebe oğlumu geçen ayki aşıda da ağlamamıştı halsiz baya hareket vs yaptır buna demişti. Yok yok gözü açılmış bunun artık dedi giderken rotarix de aldık eczane den ikram yaptı 311 liraymış 280 e verdi. Onu da içirdi ebe. Genelde 3.ayla 5. Ayda yapıyoruz rotayı dedi. 2.ayda aşı sayısı fazla olduğundan tercih etmiyoruz dedi. Biz almış bulunduk artık yaptırdık kızlara da 2.ve 4.ayda yaptırmışız aşı kartlarına baktım.
Gelişimini güzel buldu yakalamış normal doğanları dedimeme üstüne ne kadar alırsa o kadar mama veriyoruz dedim. Öyle devam et dedi. Boyu 45 cm doğmuş tu 56 cm olmuş selvi boylum uzun boylu olacak bellli dedi o kaçınılmaz zaten en az 190 bekliyoz hayırlısıyla
Canım ben birkaç kez hastaneye battaniyeye sarıp götürdüm. Ama hava çok sıcak su an. İnce bir battaniye ile götür bence.Kızlar bugün sağlık ocağına aşıya gideceğim ama tekim. Yürüme mesafesinde sağlık ocağı yakın.. Puseti taşıyamam ağır oluyor, bebek arabasını da indiremem apartmanda.. Nasıl gideyim sizce, kubdak yapıp kucağımda mı götüreyim? Çok savunmasız olur gibi geliyor.
Masallah canim. Bizde bugun 40 olduk. Ama dun banyo yaptik anneme gorunduk. Bugun de mi cikilcak banyo yapilcak hem de cikmadan. Hay allahim basim dertte bu 40la.Biz bugün 40'ımızı uçurduk teyzeleribanyomuzu yaptık öğleden sonra babannelere gidicez. Yarında annanelere gidicez. Daha hiç görmediler yavrumu. En azından bir görsünler istedik. Bakalım kayınpederim yine neler söyleyip, nelere karışıp beni çıldırtacak eşimi tembihlediö şimdiden beni cevap vermek zorunda bırakma diye, o iş bende dedi ama bilemiyorum. Göreceğiz
Canim ben e bebekten sipariş verdim. Bir deneyeceğim yazarim sana.Kızlar merhaba bebek hamağı kullanan vardı galiba... Böyle battaniye içinde sallar gibi bir etkisi oluyor mu? Bebeğim battaniye de sallayınca rahatlıyor çok ağladığında... Hamak almayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
Canim benim kızda bu hafta iftar saatinde huzursuzluk yapıyor. Ağlıyor durduramıyorum gazi mi var artik uykusu mu geliyor bilmiyorumda gündüz zaten hiç uyumuyor. Toplasan 2 saat. Ben ağlayınca göğsüme alıp sallıyorum geçen durmadı aradan 1 saat geçmiş yine mama yapıp verdim öyle uyudu. Atak haftası diyorlar ondan mi sebep anlamadim.Ya kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
Ohh hadi bakalim. Sağlıklı olsunlar ins. Benim eşimde geçen babasıyla benim mememi konuşuyorlar emmiyor yeterli beslemiyor sutu fazla yok oda oradan akıl veriyor şunu yapsin bunu yapsin. Eşim telefonu kapadi çok sinirlendim kavga ettik. Hadi kadınla konuş birşey demicem adamla neden konuşuyorsun. Kolaysa gelsin kendileri emzirsinler:)Biz bugün 40'ımızı uçurduk teyzeleribanyomuzu yaptık öğleden sonra babannelere gidicez. Yarında annanelere gidicez. Daha hiç görmediler yavrumu. En azından bir görsünler istedik. Bakalım kayınpederim yine neler söyleyip, nelere karışıp beni çıldırtacak eşimi tembihlediö şimdiden beni cevap vermek zorunda bırakma diye, o iş bende dedi ama bilemiyorum. Göreceğiz
Iyi hadi masallah ! Sağlıklı ömürleri olsun insallahAşılarımızı olduk dizi diziveremi yaparken baya ağladı sadece. Yaygaracı buldu ebe oğlumu geçen ayki aşıda da ağlamamıştı halsiz baya hareket vs yaptır buna demişti. Yok yok gözü açılmış bunun artık dedi giderken rotarix de aldık eczane den ikram yaptı 311 liraymış 280 e verdi. Onu da içirdi ebe. Genelde 3.ayla 5. Ayda yapıyoruz rotayı dedi. 2.ayda aşı sayısı fazla olduğundan tercih etmiyoruz dedi. Biz almış bulunduk artık yaptırdık kızlara da 2.ve 4.ayda yaptırmışız aşı kartlarına baktım.
Gelişimini güzel buldu yakalamış normal doğanları dedimeme üstüne ne kadar alırsa o kadar mama veriyoruz dedim. Öyle devam et dedi. Boyu 45 cm doğmuş tu 56 cm olmuş selvi boylum uzun boylu olacak bellli dedi o kaçınılmaz zaten en az 190 bekliyoz hayırlısıyla
Oy masallah canim. Zor gunleri atlattin cok sevindim kucucuk bebis bak olmus selvi boylu oh cok guzel.. Allah tum bebeklere saglik versin..yikama dedi dimi asilardan sonra..Aşılarımızı olduk dizi diziveremi yaparken baya ağladı sadece. Yaygaracı buldu ebe oğlumu geçen ayki aşıda da ağlamamıştı halsiz baya hareket vs yaptır buna demişti. Yok yok gözü açılmış bunun artık dedi giderken rotarix de aldık eczane den ikram yaptı 311 liraymış 280 e verdi. Onu da içirdi ebe. Genelde 3.ayla 5. Ayda yapıyoruz rotayı dedi. 2.ayda aşı sayısı fazla olduğundan tercih etmiyoruz dedi. Biz almış bulunduk artık yaptırdık kızlara da 2.ve 4.ayda yaptırmışız aşı kartlarına baktım.
canim battaniye ser muslinde ört yüzüne doğru malum dışarısı riskliKızlar bugün sağlık ocağına aşıya gideceğim ama tekim. Yürüme mesafesinde sağlık ocağı yakın.. Puseti taşıyamam ağır oluyor, bebek arabasını da indiremem apartmanda.. Nasıl gideyim sizce, kubdak yapıp kucağımda mı götüreyim? Çok savunmasız olur gibi geliyor.
Biz hergun yıkıyoruz canim. Sadece doğduğu gün yani sali gunleri yıkamıyoruz. Yaramaz olmaması içinmiş:)Masallah canim. Bizde bugun 40 olduk. Ama dun banyo yaptik anneme gorunduk. Bugun de mi cikilcak banyo yapilcak hem de cikmadan. Hay allahim basim dertte bu 40la.
Kaynatan mi kaynanalik yapior senin hehe o da guzelmiscok giydirmissin, bol bol emzir mama verrme tarzi mi karisiyor.. ben de ikisi de karisiyor sen de tekse iyiymis bosver ya cevap verme bence uzayinca konu yine senin sinirin bozuluyor..
Kizlar bi de simdi disari cikcaz malum virus de var gelince bebekleri yikio musunuz kendinizi de... bende hem virus hem temizlik takintisi oldugu icin..bi de cok terliorlar ya her gun yikanmaz hasta olur diyorlar ya..bence olmaz cok sicak zaten.
Bilmiyorum ki ya bugün 50 günlük oldu. Üç gündür bacaklarını sallayıp konuşunca da gülüyor belki de atak haftası cidden. Bugün doktora gidicez inşallah perişan etmez beniCanim ben e bebekten sipariş verdim. Bir deneyeceğim yazarim sana.
Canim benim kızda bu hafta iftar saatinde huzursuzluk yapıyor. Ağlıyor durduramıyorum gazi mi var artik uykusu mu geliyor bilmiyorumda gündüz zaten hiç uyumuyor. Toplasan 2 saat. Ben ağlayınca göğsüme alıp sallıyorum geçen durmadı aradan 1 saat geçmiş yine mama yapıp verdim öyle uyudu. Atak haftası diyorlar ondan mi sebep anlamadim.
Ohh hadi bakalim. Sağlıklı olsunlar ins. Benim eşimde geçen babasıyla benim mememi konuşuyorlar emmiyor yeterli beslemiyor sutu fazla yok oda oradan akıl veriyor şunu yapsin bunu yapsin. Eşim telefonu kapadi çok sinirlendim kavga ettik. Hadi kadınla konuş birşey demicem adamla neden konuşuyorsun. Kolaysa gelsin kendileri emzirsinler:)
Iyi hadi masallah ! Sağlıklı ömürleri olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?