2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
Canım ben normal doğurdum, orası sonuçta bir miktar genişledi ona rağmen zor oluyor ki beşinci falan hala aynı. Üzerinden çok zaman geçtiği için bence.

canim battaniye ser muslinde ört yüzüne doğru malum dışarısı riskli

Biz hergun yıkıyoruz canim. Sadece doğduğu gün yani sali gunleri yıkamıyoruz. Yaramaz olmaması içinmiş:)
O da mi varmis. Valla sasip kaliyorum.cok ddgisik adetler var..
Gecer herhalde canim belki psikolojiktir. Sezeryanla ilgisi olmaz herhalde.. toparlamistir herhalde artik rahim..
Cikolata ben yiyorum ama zaten hep gazli oldugu icin fark eder mi bilmem.

O sabun kendi çıkar mı peki hiç yapmasam o zamn

Ne kadar terliyor bu bebekler emerken ne yapacaz yazın üstünü ince giydirdim buz gibi olmuş bu seferde Kolları. Terleyip hasta olursa diye endişeleniyorum Nasıl giydirsem şaştım kaldım

Bende nasıl giydirsem bilemiyorum. Dün şapkasını çıkardım. Eşim başı üşür diye yine taktırdı. Oysa ki sıcacık başı napıcaz bilmiyorumm

Oh maşallah darısı bize olsun. İyi düşünmüşsünüz şimdi onlarda merakla bekliyordur. Azıcık sevsinler torunlarını.

Naber cağnim lohusalar kafalar yine bi milyon mu

Aynı ben.

Maşallah ne güzel haberler. Hep böyle güzel haberlerle geçsin, büyüsün inşallah

Bilmiyorum ki ya bugün 50 günlük oldu. Üç gündür bacaklarını sallayıp konuşunca da gülüyor belki de atak haftası cidden. Bugün doktora gidicez inşallah perişan etmez beni
Masallah. Artik taniyordur bence benim 40 gunluk kizim bazen guluyor masallah..
Doktora neden gidiyorsunuz.ben bi saglik ocagina gittim gitmem mi gerekiyor ya. Arkadaslar hep gidiyorsunuz kontrole falan ne bileyim. Kalca ultrasonu ne zaman cekilecek ki. Su bayram gecse gidicem aslinda..

Bizimde başından beri yanımızda kayınvalidem vardı. Bugün evlerine geçecek artık. Başbaşa kalacağız. Çok tırsıyorum. Çünkü baş edemediğim zamanlarda çocukla ilgileniyordu ona gidince de genelde uyuyordu benim sıpa. Artık eşim ben ve cadı kızım başbaşa kalacağız. Düzeni nasıl kuracağız çok merak ediyorum.

Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Bitkinlik durumuma göre değişiyor ama işte çok bari bir yemek yapayım diyorum. Uyurken. Bazen 10 dk bile uyusa kıvrılıyorum yanına o 10 dk 10 saat gibi geliyor

Bitkinlik durumuma göre değişiyor ama işte çok bari bir yemek yapayım diyorum. Uyurken. Bazen 10 dk bile uyusa kıvrılıyorum yanına o 10 dk 10 saat gibi geliyor

Aynen ya. Dün bende yarım saatlik o yatarken uyudum sanki saatlerce uyumuş gibiydim.

Sorma sorma dün en son bıraktım eşime ben uyutamıyorum al sen bak ben uyucam dedim gittim yattım
Canım müsline sar götür ama bana tehlikeli geliyor kucak işi. Bebek arabasıyla çıkarıyorum ben nereye götürüyorsam.
Aynen çok giydirmişsin, az giydirmişsin. Eldiven tak, neden şapka takmıyorsun. Öyle tutmayın, her gün yıkamayın sinir oluyorum. Ben her gün yıkıyorum zaten canım havalarda çok sıcak.
Geçen benim kayınpederimde neden süt sağıyor, emzirse ya diyor eşime. Sanane ya sanane diye üstüne atlayasım geldi ekrandan. Kayınpederin üstüne vazife mi gelinin memesi, sütü ya?
Aynen canım sevsinler tabi. Onlarda çok heyecanlı
Kuzum biz doğduğundan beri tekiz en zor zamanları atlattın. Bundan sonrası daha kolay olur. Hem çekirdek aile olmaya alışırsınız. Yaparsın merak etme

O sabun kendi çıkar mı peki hiç yapmasam o zamn
Çıkmayabilir canım sabun kalıntısı içeride sıkıntı olur herhalde. Olmadı sağlık ocağına götür bi danış onlar çıkarsın korkuyorsan. Ya da tecrübeli anneler yazar burada bekle bakalım.
Canım ben kalça ultrasonu için gidiyorum. 45 günlükken gel demişti bugün 50 günlük oldu. Bir de alerjiden supheleniyorum onu sorucam.
Kurarsin canım korkma. Ev işini eşin becerebiliyorsa ona postala bebekle ilgilen.

Kız benimki çocuğu pimi çekilmiş bomba tutar gibi tutuyor nereye bakacak ben altı aylık olana kadar kucağına bile almaz sanıyordum yine cesur çıktı yiğidim

Ayy gözünüz aydın darısı bizim 40lara gerçi gidip gösterecek kimsemiz yok burda ya su senin kayınpeder bana bile dert olmaya başladı yahu iyi dayanıyosun
Çok zor zamanlar atlattık sus sus götü başı dağıttık resmen bana kesin hatırlatın bak kızım sen böle şeyler yaşadın hala akıllanmadın mı diyin
Canım daha güzel düzen kurarsın emin ol karışan yok görüşen yok istediğin gibi büyütürsün. Benim kız da mızmızlanınca veriyorum babasına evde geziyorlar sende öyle yaparsın

cuma akşamı bizim oğlanda bi anda çıldırdı sanki cumartesi öğlende öyleydi. ağlamaktan yorulup uyuyakaliyordu. pazar günü klimayı açtık aman tanrım o neee yenidoğan bebe gibi hep uyudu meğer derdi sıcakmış.

canim musline sar yavaş yavaş gidin. biz öyle gitmiştik.

Kız benimki çocuğu pimi çekilmiş bomba tutar gibi tutuyor nereye bakacak ben altı aylık olana kadar kucağına bile almaz sanıyordum yine cesur çıktı yiğidim
Valla ben atıp kaçıyorum mebcur öğrendi artık bakıyor
Millet kayınvalidesini anlatıyor bdvde ben kayınpederi anlatıcam yakında

Aynı benımkıde sizin gibi gazdan olduğunu düşünüyorum cıkarıyor ama hala ayaklarını çekiştiriyor

Sabırla bekliycez bakalım neler gelecek kp bi alem

Yakında niye olsun al öyle götür bence

Ben dışarı çıkmıyorum ama hergun yikiyorum benim kızı rahatlıyor hava çok sıcak ya hasta olmaz diye umut ediyorum gorumcemin biri hemşire benim çok sıcaksa günde 2 kere bile yikayabilirsin diyor

Kızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
Ahah ben de aynıyım bir kere denedik denemez olaydık nolmuş öyle ya anlam veremedik bilen biri açıklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…