Canım ben normal doğurdum, orası sonuçta bir miktar genişledi ona rağmen zor oluyor ki beşinci falan hala aynı. Üzerinden çok zaman geçtiği için bence.Kızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
O da mi varmis. Valla sasip kaliyorum.cok ddgisik adetler var..canim battaniye ser muslinde ört yüzüne doğru malum dışarısı riskli
Biz hergun yıkıyoruz canim. Sadece doğduğu gün yani sali gunleri yıkamıyoruz. Yaramaz olmaması içinmiş:)
Yiyordum ama alerjiden şüphelendiğimden beri kestim.Birde çikolata yiyor musunuz ? Emzirirken gaz yapar diyorlar ama canim öyle çekiyor ki
O sabun kendi çıkar mı peki hiç yapmasam o zamnBenimki fanteziye falan açık o bile rahatsız oldu kız ağzına süt geliyomus herife bak sanki vanası var da kapatıcam başlamadan öncedoğuran biz lohusalik yaşayan bunlar yeminle
Heh bak ne güzel isteay ben temelli uzaklaşır anne gibi görür diye çok korkmuştum buna da razıyım o yüzden
Kız cidden makat nasıl zorlaniyo öyle. Hatta ben altıma yaptım sandımarkadaşım doğuma girmişti sordum yaptım mi diye yok yapmadın dedi çıkan şey bebekmis meğer ben ayıp olacak abartmayim diye bagirmamaya çalışıyorum bi de manyak miyim neyim kime ayıp olacaksa doktor bağır bağır deyince bastım çığlığı eşimle annesi duymuş tabi kapidalar. Eşim ağlamış kız ben Doğururken ağlamadım doğunca da aglamadım ki çok sulugozumdur. Nasıl bi güç geldiyse artık. Bi de 12 saat açlık susuzluk Allah'ım ne zordu. Su icememek en kötüsüydü. Oh be anlattım rahatladım doğurdu herkes şükür
Canım içine kacmışsa tel tokanin yuvarlak ucu var ya, kapalı olan kısmı, orayla al ama çok dikkatli ol. Ben sadece kulağın dışını kulak copuyle temizliyorum. İçine gerek yok kendi atıyor onu. Yetiskinde bile gerek yok hatta.
Ya sorma o kadar gerçekçi ki nefes alışını duyuyorum örtünün içindebebek iki aylık oldu neredeyse daha geçmedi. Hala korkum bu demek ki
Ne kadar terliyor bu bebekler emerken ne yapacaz yazınüstünü ince giydirdim buz gibi olmuş bu seferde Kolları. Terleyip hasta olursa diye endişeleniyorum Nasıl giydirsem şaştım kaldım
Biz bugün 40'ımızı uçurduk teyzeleribanyomuzu yaptık öğleden sonra babannelere gidicez. Yarında annanelere gidicez. Daha hiç görmediler yavrumu. En azından bir görsünler istedik. Bakalım kayınpederim yine neler söyleyip, nelere karışıp beni çıldırtacak eşimi tembihlediö şimdiden beni cevap vermek zorunda bırakma diye, o iş bende dedi ama bilemiyorum. Göreceğiz
Naber cağnim lohusalar kafalar yine bi milyon mu
Aşılarımızı olduk dizi diziveremi yaparken baya ağladı sadece. Yaygaracı buldu ebe oğlumu geçen ayki aşıda da ağlamamıştı halsiz baya hareket vs yaptır buna demişti. Yok yok gözü açılmış bunun artık dedi giderken rotarix de aldık eczane den ikram yaptı 311 liraymış 280 e verdi. Onu da içirdi ebe. Genelde 3.ayla 5. Ayda yapıyoruz rotayı dedi. 2.ayda aşı sayısı fazla olduğundan tercih etmiyoruz dedi. Biz almış bulunduk artık yaptırdık kızlara da 2.ve 4.ayda yaptırmışız aşı kartlarına baktım.
Gelişimini güzel buldu yakalamış normal doğanları dedimeme üstüne ne kadar alırsa o kadar mama veriyoruz dedim. Öyle devam et dedi. Boyu 45 cm doğmuş tu 56 cm olmuş selvi boylum uzun boylu olacak bellli dedi o kaçınılmaz zaten en az 190 bekliyoz hayırlısıyla
Masallah. Artik taniyordur bence benim 40 gunluk kizim bazen guluyor masallah..Bilmiyorum ki ya bugün 50 günlük oldu. Üç gündür bacaklarını sallayıp konuşunca da gülüyor belki de atak haftası cidden. Bugün doktora gidicez inşallah perişan etmez beni
Bitkinlik durumuma göre değişiyor ama işte çok bari bir yemek yapayım diyorum. Uyurken. Bazen 10 dk bile uyusa kıvrılıyorum yanına o 10 dk 10 saat gibi geliyorKızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Bitkinlik durumuma göre değişiyor ama işte çok bari bir yemek yapayım diyorum. Uyurken. Bazen 10 dk bile uyusa kıvrılıyorum yanına o 10 dk 10 saat gibi geliyor
Sorma sorma dün en son bıraktım eşime ben uyutamıyorum al sen bak ben uyucam dedim gittim yattımAyy ne gündü kız bak konuştukça hatırlıyorum vay anasınıikinciyi doğurmaya kadar verene diğeri bu mesajları göstersin
Ya sorma benim kocanın karakteri değişti yemin ederim.Geçen bi şeye kızdım lohusalık da bitti noluyosa sana diyo. Dedim ne lohusaligi onu sen yaşadın
Kız ne esrefi essek saati benimkininsanki bi yerini bukmusler gibi ağlıyor kız ne yapacağımı şaşırdım yeminle. Gece de güzel uyumadı sıpa. Sabah da 6 dan beri nobetteyim
Canım müsline sar götür ama bana tehlikeli geliyor kucak işi. Bebek arabasıyla çıkarıyorum ben nereye götürüyorsam.Kızlar bugün sağlık ocağına aşıya gideceğim ama tekim. Yürüme mesafesinde sağlık ocağı yakın.. Puseti taşıyamam ağır oluyor, bebek arabasını da indiremem apartmanda.. Nasıl gideyim sizce, kubdak yapıp kucağımda mı götüreyim? Çok savunmasız olur gibi geliyor.
Aynen çok giydirmişsin, az giydirmişsin. Eldiven tak, neden şapka takmıyorsun. Öyle tutmayın, her gün yıkamayınMasallah canim. Bizde bugun 40 olduk. Ama dun banyo yaptik anneme gorunduk. Bugun de mi cikilcak banyo yapilcak hem de cikmadan. Hay allahim basim dertte bu 40la.
Kaynatan mi kaynanalik yapior senin hehe o da guzelmiscok giydirmissin, bol bol emzir mama verrme tarzi mi karisiyor.. ben de ikisi de karisiyor sen de tekse iyiymis bosver ya cevap verme bence uzayinca konu yine senin sinirin bozuluyor..
Kizlar bi de simdi disari cikcaz malum virus de var gelince bebekleri yikio musunuz kendinizi de... bende hem virus hem temizlik takintisi oldugu icin..bi de cok terliorlar ya her gun yikanmaz hasta olur diyorlar ya..bence olmaz cok sicak zaten.
Geçen benim kayınpederimde neden süt sağıyor, emzirse ya diyor eşime. Sanane ya sanane diye üstüne atlayasım geldi ekrandan. Kayınpederin üstüne vazife mi gelinin memesi, sütü ya?Canim ben e bebekten sipariş verdim. Bir deneyeceğim yazarim sana.
Canim benim kızda bu hafta iftar saatinde huzursuzluk yapıyor. Ağlıyor durduramıyorum gazi mi var artik uykusu mu geliyor bilmiyorumda gündüz zaten hiç uyumuyor. Toplasan 2 saat. Ben ağlayınca göğsüme alıp sallıyorum geçen durmadı aradan 1 saat geçmiş yine mama yapıp verdim öyle uyudu. Atak haftası diyorlar ondan mi sebep anlamadim.
Ohh hadi bakalim. Sağlıklı olsunlar ins. Benim eşimde geçen babasıyla benim mememi konuşuyorlar emmiyor yeterli beslemiyor sutu fazla yok oda oradan akıl veriyor şunu yapsin bunu yapsin. Eşim telefonu kapadi çok sinirlendim kavga ettik. Hadi kadınla konuş birşey demicem adamla neden konuşuyorsun. Kolaysa gelsin kendileri emzirsinler:)
Iyi hadi masallah ! Sağlıklı ömürleri olsun insallah
Aynen canım sevsinler tabi. Onlarda çok heyecanlıBende nasıl giydirsem bilemiyorum. Dün şapkasını çıkardım. Eşim başı üşür diye yine taktırdı. Oysa ki sıcacık başı napıcaz bilmiyorumm
Oh maşallah darısı bize olsun. İyi düşünmüşsünüz şimdi onlarda merakla bekliyordur. Azıcık sevsinler torunlarını.
Aynı ben.
Maşallah ne güzel haberler. Hep böyle güzel haberlerle geçsin, büyüsün inşallah
Kuzum biz doğduğundan beri tekiz en zor zamanları atlattın. Bundan sonrası daha kolay olur. Hem çekirdek aile olmaya alışırsınız. Yaparsın merak etmeBizimde başından beri yanımızda kayınvalidem vardı. Bugün evlerine geçecek artık. Başbaşa kalacağız. Çok tırsıyorum. Çünkü baş edemediğim zamanlarda çocukla ilgileniyordu ona gidince de genelde uyuyordu benim sıpa. Artık eşim ben ve cadı kızım başbaşa kalacağız. Düzeni nasıl kuracağız çok merak ediyorum.
Çıkmayabilir canım sabun kalıntısı içeride sıkıntı olur herhalde. Olmadı sağlık ocağına götür bi danış onlar çıkarsın korkuyorsan. Ya da tecrübeli anneler yazar burada bekle bakalım.O sabun kendi çıkar mı peki hiç yapmasam o zamn
Canım ben kalça ultrasonu için gidiyorum. 45 günlükken gel demişti bugün 50 günlük oldu. Bir de alerjiden supheleniyorum onu sorucam.Masallah. Artik taniyordur bence benim 40 gunluk kizim bazen guluyor masallah..
Doktora neden gidiyorsunuz.ben bi saglik ocagina gittim gitmem mi gerekiyor ya. Arkadaslar hep gidiyorsunuz kontrole falan ne bileyim. Kalca ultrasonu ne zaman cekilecek ki. Su bayram gecse gidicem aslinda..
Kurarsin canım korkma. Ev işini eşin becerebiliyorsa ona postala bebekle ilgilen.Bizimde başından beri yanımızda kayınvalidem vardı. Bugün evlerine geçecek artık. Başbaşa kalacağız. Çok tırsıyorum. Çünkü baş edemediğim zamanlarda çocukla ilgileniyordu ona gidince de genelde uyuyordu benim sıpa. Artık eşim ben ve cadı kızım başbaşa kalacağız. Düzeni nasıl kuracağız çok merak ediyorum.
Kız benimki çocuğu pimi çekilmiş bomba tutar gibi tutuyor nereye bakacakSorma sorma dün en son bıraktım eşime ben uyutamıyorum al sen bak ben uyucam dedim gittim yattım
Canım müsline sar götür ama bana tehlikeli geliyor kucak işi. Bebek arabasıyla çıkarıyorum ben nereye götürüyorsam.
Aynen çok giydirmişsin, az giydirmişsin. Eldiven tak, neden şapka takmıyorsun. Öyle tutmayın, her gün yıkamayınsinir oluyorum. Ben her gün yıkıyorum zaten canım havalarda çok sıcak.
Geçen benim kayınpederimde neden süt sağıyor, emzirse ya diyor eşime. Sanane ya sanane diye üstüne atlayasım geldi ekrandan. Kayınpederin üstüne vazife mi gelinin memesi, sütü ya?
Aynen canım sevsinler tabi. Onlarda çok heyecanlı
Kuzum biz doğduğundan beri tekiz en zor zamanları atlattın. Bundan sonrası daha kolay olur. Hem çekirdek aile olmaya alışırsınız. Yaparsın merak etme
Ayy gözünüz aydın darısı bizim 40lara gerçi gidip gösterecek kimsemiz yok burdaBiz bugün 40'ımızı uçurdum teyzeleribanyomuzu yaptık öğleden sonra babannelere gidicez. Yarında annanelere gidicez. Daha hiç görmediler yavrumu. En azından bir görsünler istedik. Bakalım kayınpederim yine neler söyleyip, nelere karışıp beni çıldırtacak eşimi tembihlediö şimdiden beni cevap vermek zorunda bırakma diye, o iş bende dedi ama bilemiyorum. Göreceğiz
Çok zor zamanlar atlattık sus sus götü başı dağıttık resmenAyy ne gündü kız bak konuştukça hatırlıyorum vay anasınıikinciyi doğurmaya kadar verene diğeri bu mesajları göstersin
Ya sorma benim kocanın karakteri değişti yemin ederim.Geçen bi şeye kızdım lohusalık da bitti noluyosa sana diyo. Dedim ne lohusaligi onu sen yaşadın
Kız ne esrefi essek saati benimkininsanki bi yerini bukmusler gibi ağlıyor kız ne yapacağımı şaşırdım yeminle. Gece de güzel uyumadı sıpa. Sabah da 6 dan beri nobetteyim
Canım daha güzel düzen kurarsın emin ol karışan yok görüşen yok istediğin gibi büyütürsün. Benim kız da mızmızlanınca veriyorum babasına evde geziyorlar sende öyle yaparsınBizimde başından beri yanımızda kayınvalidem vardı. Bugün evlerine geçecek artık. Başbaşa kalacağız. Çok tırsıyorum. Çünkü baş edemediğim zamanlarda çocukla ilgileniyordu ona gidince de genelde uyuyordu benim sıpa. Artık eşim ben ve cadı kızım başbaşa kalacağız. Düzeni nasıl kuracağız çok merak ediyorum.
cuma akşamı bizim oğlanda bi anda çıldırdı sanki cumartesi öğlende öyleydi. ağlamaktan yorulup uyuyakaliyordu. pazar günü klimayı açtık aman tanrım o neee yenidoğan bebe gibi hep uyudu meğer derdi sıcakmış.Ya kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
canim musline sar yavaş yavaş gidin. biz öyle gitmiştik.Kızlar bugün sağlık ocağına aşıya gideceğim ama tekim. Yürüme mesafesinde sağlık ocağı yakın.. Puseti taşıyamam ağır oluyor, bebek arabasını da indiremem apartmanda.. Nasıl gideyim sizce, kubdak yapıp kucağımda mı götüreyim? Çok savunmasız olur gibi geliyor.
Kız benimki çocuğu pimi çekilmiş bomba tutar gibi tutuyor nereye bakacakben altı aylık olana kadar kucağına bile almaz sanıyordum yine cesur çıktı yiğidim
Millet kayınvalidesini anlatıyor bdvde ben kayınpederi anlatıcam yakındaAyy gözünüz aydın darısı bizim 40lara gerçi gidip gösterecek kimsemiz yok burdaya su senin kayınpeder bana bile dert olmaya başladı yahu iyi dayanıyosun
Çok zor zamanlar atlattık sus sus götü başı dağıttık resmenbana kesin hatırlatın bak kızım sen böle şeyler yaşadın hala akıllanmadın mı diyin
Canım daha güzel düzen kurarsın emin ol karışan yok görüşen yok istediğin gibi büyütürsün. Benim kız da mızmızlanınca veriyorum babasına evde geziyorlar sende öyle yaparsın
Aynı benımkıde sizin gibi gazdan olduğunu düşünüyorum cıkarıyor ama hala ayaklarını çekiştiriyorArtık çıldırmak üzereyim ya. Bu nasıl bi bebek anlamadmki ben. Bebek dediğin uyur. Gece 3 ten beri hiç uyumadı ve sürekli ama sürekli mızmız. Napsam olmuyo ya gazı da çıkıyo. Tok da. Altı da temiz. Anlamıyrumki bu niye hiç uyumuyo. Kızım bundan daha çok uyuyo ya o bile öğle uykusuna yattı bu halaaa uyanık mızmız durmuyo da yerinde. İlla kucağıma alcm o da yetmiyo gezdrcem. Bazen o da yetmiyo. Napcamı şaşırdım ya
Sabırla bekliycez bakalım neler gelecekBiz bugün 40'ımızı uçurduk teyzeleribanyomuzu yaptık öğleden sonra babannelere gidicez. Yarında annanelere gidicez. Daha hiç görmediler yavrumu. En azından bir görsünler istedik. Bakalım kayınpederim yine neler söyleyip, nelere karışıp beni çıldırtacak eşimi tembihlediö şimdiden beni cevap vermek zorunda bırakma diye, o iş bende dedi ama bilemiyorum. Göreceğiz
Yakında niye olsun al öyle götür benceKızlar bugün sağlık ocağına aşıya gideceğim ama tekim. Yürüme mesafesinde sağlık ocağı yakın.. Puseti taşıyamam ağır oluyor, bebek arabasını da indiremem apartmanda.. Nasıl gideyim sizce, kubdak yapıp kucağımda mı götüreyim? Çok savunmasız olur gibi geliyor.
Ben dışarı çıkmıyorum ama hergun yikiyorum benim kızı rahatlıyor hava çok sıcak ya hasta olmaz diye umut ediyorum gorumcemin biri hemşire benim çok sıcaksa günde 2 kere bile yikayabilirsin diyorMasallah canim. Bizde bugun 40 olduk. Ama dun banyo yaptik anneme gorunduk. Bugun de mi cikilcak banyo yapilcak hem de cikmadan. Hay allahim basim dertte bu 40la.
Kaynatan mi kaynanalik yapior senin hehe o da guzelmiscok giydirmissin, bol bol emzir mama verrme tarzi mi karisiyor.. ben de ikisi de karisiyor sen de tekse iyiymis bosver ya cevap verme bence uzayinca konu yine senin sinirin bozuluyor..
Kizlar bi de simdi disari cikcaz malum virus de var gelince bebekleri yikio musunuz kendinizi de... bende hem virus hem temizlik takintisi oldugu icin..bi de cok terliorlar ya her gun yikanmaz hasta olur diyorlar ya..bence olmaz cok sicak zaten.
Ahah ben de aynıyım bir kere denedik denemez olaydık nolmuş öyle ya anlam veremedik bilen biri açıklasınKızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?