2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm bizim yenidoğan dru D vitamini Valens Pro D-600 verdi ekstra gaz yapmıyor. Burun tıkanıklığı için de Sterimar deniz suyu verdi. Bu arada sen meme sonrası mama da veriyordun diye hatırlıyorum. Su ne kadar veriyorsun paşaya. Sağlıkla kalın.

Ben dışarı çıkmıyorum ama hergun yikiyorum benim kızı rahatlıyor hava çok sıcak ya hasta olmaz diye umut ediyorum gorumcemin biri hemşire benim çok sıcaksa günde 2 kere bile yikayabilirsin diyor
Disari nasil cikilacak kucuk bebek ve 5 yas cocukla hic bilmiyorum. Eve gelimce nasil yikanilcak, nasil zaptedilcek disarida falan.. sicak tabi. Nasil yikiorsun. Esinle mi
Kuvetinde mi. Cok rahatliolar tabi. Dun yikandi bugun yuzu sivilce gibi olmus.
Evde bir kat mi giydiriyorsunuz siz.

Bugun bizde kontrole gittik kan verdik bakalım kaç çıkacak sarılığımız aşımızıda olduk işitme testini de geçtik. Banyo yaptırabilir miyim acaba bugun ? Geçen hafta 4280 gram bu hafta 4850 gram çıktı bi hafta da tam 570 almış. Haftalık ne kadar almaları gerekiyor?

9 çıkmış sarılığımızda 15 gün öncede 9 du. Niye düşmüyor acaba

dün gece ayrı bir huzursuzluk vardı akşam banyo yaptırıp besledim ama uyuyamadım bir türlü saat 1 e geliyordu uyuduğunda bu sefer büyük kızın uykusu kaçmış onu uyuyasıya kadar saat 3.30 oldu eşimde bebeği emzirme yat bi daha kalkmam gerekmesin dedi hazır uyuyan çocuğu uyandırdık altını aldım emzirdim ama vızır vızır sürekli gaz çıkarmaktan uyuyamadı yavrum resmen gün aydı sabah oldu 6 ya geliyordu artık en son pusetine koyunca sızdı beşiğine koyduk yine uyandı tekrar pusetine koyup bıraktık 15 dk iyice dalmasını bekledik beşiğe koydukça ancak uyudu küçük hanım 9 da da kalktık aşıya gittik.

Memeyle birlikte çokça mama veren arkadaşlarım su veriyor musunuz , veriyorsanız ne kadar yardımcı olursanız sevinirim

Sağol canım d vitaminine bakıyım ben de. stemiarı biz de kullanıyoruz hırıltı olunca sıkıp çekiyorum otribebe yle baya çıkıyor bişeyler.
Mama veriyorum evet ama su vermiyorum emdiği için aynı zamanda. Henüz terleyecek kadar sıcak olmadı bizim ev. Terlese veririz su 1-2 tatlı kaşığı. İdrarı da iyi o yüzden gerek duymadım.

Kalça ultrasonu 2 aylıkken çekiliyor genelde. Biz prematüre doğduğumuz için 3 buçuk aylıkken çekilecekmiş temmuz 1 e randevu aldık üniversite hastanesinden.

Günlük 30-35 almaları beklenen..
Kalça ultrasonu 2 aylıkken çekiliyor genelde. Biz prematüre doğduğumuz için 3 buçuk aylıkken çekilecekmiş temmuz 1 e randevu aldık üniversite hastanesinden.
Biz tam 1 aylukken çekildik , doktor öyle çağırmıştı.

Kızlar eşimle tartıştık diye kızımı kendim götürecektim aşıya o yüzden kundak olayını sormuştum. Barıştık sonra Beraber götürdük sağlık ocağına, arabasına bindirdik. Kolay geçti aşı olayı şükür.. Hemşire ateş düşürücü bulundurun evde artık dedi. Eczaneye sordum, calpol yoğun oluyormuş, Minafen güzel dedi. Daha akışkan vermesi de kolay olur dedi, ondan aldım. Siz ne kullanıyorsunuz?

He bir de bugün çocuklara serbest günmüş, İpoliyi gezdirmek ayağına biz de mahalleyi turladık, iyi geldi valla..

Kızlar konak vardı hafif benim oğlanın kafada ve kaşlarda. Saçları kesince çıktı meydana. Zeytinyağıyla karbonatı karıştırıp sürdüm 5 dk bekletip tarakla masaj yaptım epey çıktı. Dün de kaşlarına ve saçlarına tekrar yaptım bitti gibi oldu. Sizlerde de varsa aklınızda bulunsun

Bizim buralar çok sıcak oldu. Dr umuz da mama da da su var gerekmez dedi

Eklentiler

• F8C8E1F4-878E-47AF-9688-47C5D9C0BE1C.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
Bende olmadı canım bir sıkıntı tam hazır değilsen ondan olmuştur. Başarılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…