Dur bakalım akşam kayınpeder gıybet timeSabırla bekliycez bakalım neler gelecekkp bi alem
Disari nasil cikilacak kucuk bebek ve 5 yas cocukla hic bilmiyorum. Eve gelimce nasil yikanilcak, nasil zaptedilcek disarida falan.. sicak tabi. Nasil yikiorsun. Esinle miBen dışarı çıkmıyorum ama hergun yikiyorum benim kızı rahatlıyor hava çok sıcak ya hasta olmaz diye umut ediyorum gorumcemin biri hemşire benim çok sıcaksa günde 2 kere bile yikayabilirsin diyor
9 çıkmış sarılığımızda 15 gün öncede 9 du. Niye düşmüyor acabaBugun bizde kontrole gittik kan verdik bakalım kaç çıkacak sarılığımızaşımızıda olduk işitme testini de geçtik. Banyo yaptırabilir miyim acaba bugun ? Geçen hafta 4280 gram bu hafta 4850 gram çıktı bi hafta da tam 570 almış. Haftalık ne kadar almaları gerekiyor?
emzirirken kuruluk olabiliyor, normal sezeryan doğumdan bagimsiz olarak o yüzden zorluk olabilirmAhah ben de aynıyım bir kere denedik denemez olaydık nolmuş öyle ya anlam veremedik bilen biri açıklasın
Sağol canım d vitaminine bakıyım ben de. stemiarı biz de kullanıyoruz hırıltı olunca sıkıp çekiyorum otribebe yle baya çıkıyor bişeyler.misskokulumm bizim yenidoğan dru D vitamini Valens Pro D-600 verdi ekstra gaz yapmıyor. Burun tıkanıklığı için de Sterimar deniz suyu verdi. Bu arada sen meme sonrası mama da veriyordun diye hatırlıyorum. Su ne kadar veriyorsun paşaya. Sağlıkla kalın.
Ne dedi doktor bişey dedi mi? Bizim de en son 9 çıkmıştı artık bakmaya gerek yok dedi doktor gitmedik bir daha. Diğer kan, idrar vs de temiz çıkınca.9 çıkmış sarılığımızda 15 gün öncede 9 du. Niye düşmüyor acaba
Kalça ultrasonu 2 aylıkken çekiliyor genelde. Biz prematüre doğduğumuz için 3 buçuk aylıkken çekilecekmiş temmuz 1 e randevu aldık üniversite hastanesinden.Masallah. Artik taniyordur bence benim 40 gunluk kizim bazen guluyor masallah..
Doktora neden gidiyorsunuz.ben bi saglik ocagina gittim gitmem mi gerekiyor ya. Arkadaslar hep gidiyorsunuz kontrole falan ne bileyim. Kalca ultrasonu ne zaman cekilecek ki. Su bayram gecse gidicem aslinda..
Çıkar kendi canım. Ben kulak çubuğuyla kepçesinin içini ve arkasını temizliyorum. Deliğinin ucunda varsa bişey alıyorum onu da.O sabun kendi çıkar mı peki hiç yapmasam o zamn
Günlük 30-35 almaları beklenen..Bugun bizde kontrole gittik kan verdik bakalım kaç çıkacak sarılığımızaşımızıda olduk işitme testini de geçtik. Banyo yaptırabilir miyim acaba bugun ? Geçen hafta 4280 gram bu hafta 4850 gram çıktı bi hafta da tam 570 almış. Haftalık ne kadar almaları gerekiyor?
Biz tam 1 aylukken çekildik , doktor öyle çağırmıştı.Kalça ultrasonu 2 aylıkken çekiliyor genelde. Biz prematüre doğduğumuz için 3 buçuk aylıkken çekilecekmiş temmuz 1 e randevu aldık üniversite hastanesinden.
Hmmm doğrudur canım yandık ya napcazemzirirken kuruluk olabiliyor, normal sezeryan doğumdan bagimsiz olarak o yüzden zorluk olabilirm
Bizim buralar çok sıcak oldu. Dr umuz da mama da da su var gerekmez dediSağol canım d vitaminine bakıyım ben de. stemiarı biz de kullanıyoruz hırıltı olunca sıkıp çekiyorum otribebe yle baya çıkıyor bişeyler.
Mama veriyorum evet ama su vermiyorum emdiği için aynı zamanda. Henüz terleyecek kadar sıcak olmadı bizim ev. Terlese veririz su 1-2 tatlı kaşığı. İdrarı da iyi o yüzden gerek duymadım.
10 gün sonra çocuk doktoruna götürün demiş eşime. 2 nin altına düşmesi gerekiyor takip edin demişNe dedi doktor bişey dedi mi? Bizim de en son 9 çıkmıştı artık bakmaya gerek yok dedi doktor gitmedik bir daha. Diğer kan, idrar vs de temiz çıkınca.
Bende olmadı canım bir sıkıntı tam hazır değilsen ondan olmuştur. Başarılı geçtiKızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?