2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam canm sağol

Kaç günlük bebeğin canm. O kontroller hangi ayda yapılıyor

Canım ben normal doğurdum, orası sonuçta bir miktar genişledi ona rağmen zor oluyor ki beşinci falan hala aynı. Üzerinden çok zaman geçtiği için bence.
Insallah duzelir ya valla olmadi gibi bişey yani.ilk evlendigimdede 1 hafta yapamadim 1 ay da zor oldu.
Ahah ben de aynıyım bir kere denedik denemez olaydık nolmuş öyle ya anlam veremedik bilen biri açıklasın
Seninde sezeryanmi cnm
Memeyle birlikte çokça mama veren arkadaşlarım su veriyor musunuz , veriyorsanız ne kadar yardımcı olursanız sevinirim
Evet ben 3 4 çay kaşığı veriyorum.
Bende olmadı canım bir sıkıntı tam hazır değilsen ondan olmuştur. Başarılı geçti
Ya ne bileyim belkide ondandır :)

Karaciğer yapıldı da alt kan grubu yapılmadı. Ben a+ eşim b+ oğlum 0+ uyuşmazlığımız da yok ama yapılması gerekiyor mu
ABO kan uyuşmazlığı sanırım canım sizinki.Anne baba A-B olup bebek 0 olunca sarılık yapıyor bildiğim kadarıyla. Zamanla geçer sizin sarılık

ABO kan uyuşmazlığı sanırım canım sizinki.Anne baba A-B olup bebek 0 olunca sarılık yapıyor bildiğim kadarıyla. Zamanla geçer sizin sarılık
Doktor bişey demedi bununla ilgili ama rh uyuşmazlıklarını biliyorum ondada oluyorda bizim ki de mi uyuşmazlık oluyor

Kızlar selam bugün bebeğimi başka bir çocuk doktoruna götürdük. Tek bir doktor bakmış olmasın diye. Çok güzel fikirler verdi sizinle de paylaşayım belki işinize yarar. Öncelikle bebeğim kolikmiş buna yapacak birşey yok dedi. Sürekli kucağına alma sallama diye tembihledi. Emmek istemesi ağlaması her zaman açlıktan değilmiş. Kolik olduğu için ağzına memeyi almak istiyormuş. Zamanla krizleri azalır dedi. Gaz için damla falan kullanma dedi. Bebeklere gaz yapan en önemli şey laktoz dedi. Çiğ süt içeren şeyleri yemeyeceksin dedi. Tereyağı, süt, dondurma, sütlü çikolata, içine süt giren her türlü tatlı vb. Peynir yoğurt ayran serbest. Onun dışında her şeyi yiyebilirsin serbest dedi. Acı bile hatta bir de gaz için şunu önerdi. Emzirmeden önce 1-2 yemek kaşığı kadar Sütünü sağ ve at dedi. O sütte laktoz olurmuş, sütün şekerli kısmıymış. O kısmı vermezsen gaz şikayetlerin azalacak dedi. Gaz için diğer bir şey de doğal bitki çayı vermem lazımmış bebeğe. Ihlamur, papatya, kimyon gibi otları demleyip 60cc kadar biberona koyup vermemi söyledi. Ne kadar içebilirse içsin bitirmesi gerekmezmiş. Günde 2-3kez ver dedi. Gazı keser dedi.
Yüzünde sarı kabarcıklar çıkmıştı. Hatta birinde daha vardı buradan. Konakmış o da. Karbonat ve zeytinyağıyla masaj yaparak silmem lazımmış. Yeşil kaka çok laktoz yüzünden olurmuş. Şimdilik hatırladıklarım bunlar. Yine yazarım hatırladıkça. Öptüm sizi

haftalık 200 diye biliyorum. çok güzel almış masallah. ýine de mama neden peki?

bende bugün farkettim mustelanin köpük şampuan ve krem seti var onu aldım

10 gün sonra çocuk doktoruna götürün demiş eşime. 2 nin altına düşmesi gerekiyor takip edin demiş
bizim 11di tekrar istememişti

Şuan nasıl acaba sarılığı var mi hala yüzünde gözünde

Kızlar bizim 40 mız çıktıktan sonra daha rahatız ama gündüz uyurken gece geç dalıyoruz . Yanlız 2 gündürlü kaka sadece 1 kere yaptı . Bizde netten baktık normalmiş idrarını yqpıyor sürekli ...Ama kaka için kendini sıkıyor bu seferde sizlerde böle oldu mu ? O öyle olunca bende üzülüyorum . Düzelir mi

Ateş ölçer ne aldınız acaba. Almadım bende almak istiyorum sıcaklardan anlamıyorum ateşi mi var vücut sıcaklığı mi diye. Marka konusunda Tavsiyede bulunurmusunuz

Kız ben cidden götü başı dağıttım, makat çatlağım var
Artık zibinla duruyor ama yine de sıcak basiyo olabilir evet burası fena çünkü vantilatör açsam çarpar mı acaba ya
Valla ben atıp kaçıyorum mebcur öğrendi artık bakıyor

Millet kayınvalidesini anlatıyor bdvde ben kayınpederi anlatıcam yakında
Bu akşam kp konusu bekliyore
Insallah duzelir ya valla olmadi gibi bişey yani.ilk evlendigimdede 1 hafta yapamadim 1 ay da zor oldu.

Seninde sezeryanmi cnm

Evet ben 3 4 çay kaşığı veriyorum.

Ya ne bileyim belkide ondandır :)
Olur canım yaa aman tek derdin bu olsun yol açıldı bi kere olur merak etme sen bi de istekle de alakalı. İstekli olduğunda yaklaş kuruluk yaşamış olabilirsin cidden.

Helinnnnn mustela nın köpük şampuanı kız kardeşimin bebeğinde alerji yapmıştı kirpikleri döküldü. Çok sık kullanmamaya gayret et alerji yaparsa kesersin kullanmayı

Cansın ne güzel paylaşmışsin yine bak benim bugün gittiğim doktor da bi memeyi tamamen bitirmeden diğerine geçme dedi gaz için söylemiş olabilir mantıklı. Başta çıkan süt zaten sulu açık beyaz oluyor, arkadan gelen koyu beyaz oluyor. Önden gelen şekerli arkadan gelen yağlı bunu biliyordum. Ama gaz yaptığını bilmiyordum. Ben de sagip atayim bundan sonra.

Çayı 60 cc ver demesine şaşırdım bak. Ben kimyon veriyorum 20 günlükken başladım hatta ama bir iki çay kaşığı hep. Fazla verebiliyorsak süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…