Vajinusmus gibi bi problemin var mıydı öncesinde peki bende ilk hafif zorlandım ama sonra normaldi bi kaç saniye sürdü zorlanma yani bizde baya yapmadikKızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
Ama bana diyen yok canm götürmem gerekiyor mu acaba 37 günlük oldu da34 günlük. Sarılıktan ötürü gidiyorduk haftalık. Diğerleri rutin kontroller zaten
Hm tamam canm çok sağolEvet canım ucundaysa alıveriyorum. İçerdeyse elleme ama kendi zamanla atar
Yok cnm eğer bi sıkıntısı yoksa götürme. Bizi çağırdı haftalık o yüzden gittik. Sarılık geçirdiniz mi?Ama bana diyen yok canm götürmem gerekiyor mu acaba 37 günlük oldu da
Ben yiyorum☺ emzirirken her şey gaz yapıyor çünküBirde çikolata yiyor musunuz ? Emzirirken gaz yapar diyorlar ama canim öyle çekiyor ki
Gıybet mi en sevdigimDur bakalım akşam kayınpeder gıybet time
Valla ben cesaret edemedim henüz çıkmaya ama senin 5 yaşında da varmış onun için çıkman lazim durmaz☺ ben eşim olmadan yikayamiyorum küvette yıkıyoruz dün ilk defa beraber girdik duşa eşim onu yıkadı ben tuttum o aldı kızı gitti ben de dusumu alıp çıktımDisari nasil cikilacak kucuk bebek ve 5 yas cocukla hic bilmiyorum. Eve gelimce nasil yikanilcak, nasil zaptedilcek disarida falan.. sicak tabi. Nasil yikiorsun. Esinle mi
Kuvetinde mi. Cok rahatliolar tabi. Dun yikandi bugun yuzu sivilce gibi olmus.
Evde bir kat mi giydiriyorsunuz siz.
Ay usenmemis yazmışsın çok sagol kuzum bir çok kişinin işine yarayan bilgiler var☺ kaslarinda sarı şeyler olan bendim denerim çok tesekkurlerKızlar selambugün bebeğimi başka bir çocuk doktoruna götürdük. Tek bir doktor bakmış olmasın diye. Çok güzel fikirler verdi sizinle de paylaşayım belki işinize yarar. Öncelikle bebeğim kolikmiş buna yapacak birşey yok dedi. Sürekli kucağına alma sallama diye tembihledi. Emmek istemesi ağlaması her zaman açlıktan değilmiş. Kolik olduğu için ağzına memeyi almak istiyormuş. Zamanla krizleri azalır dedi. Gaz için damla falan kullanma dedi. Bebeklere gaz yapan en önemli şey laktoz dedi. Çiğ süt içeren şeyleri yemeyeceksin dedi. Tereyağı, süt, dondurma, sütlü çikolata, içine süt giren her türlü tatlı vb. Peynir yoğurt ayran serbest. Onun dışında her şeyi yiyebilirsin serbest dedi. Acı bile hatta bir de gaz için şunu önerdi. Emzirmeden önce 1-2 yemek kaşığı kadar Sütünü sağ ve at dedi. O sütte laktoz olurmuş, sütün şekerli kısmıymış. O kısmı vermezsen gaz şikayetlerin azalacak dedi. Gaz için diğer bir şey de doğal bitki çayı vermem lazımmış bebeğe. Ihlamur, papatya, kimyon gibi otları demleyip 60cc kadar biberona koyup vermemi söyledi. Ne kadar içebilirse içsin bitirmesi gerekmezmiş. Günde 2-3kez ver dedi. Gazı keser dedi.
Yüzünde sarı kabarcıklar çıkmıştı. Hatta birinde daha vardı buradan. Konakmış o da. Karbonat ve zeytinyağıyla masaj yaparak silmem lazımmış. Yeşil kaka çok laktoz yüzünden olurmuş. Şimdilik hatırladıklarım bunlar. Yine yazarım hatırladıkça. Öptüm sizi
Benim oglumda iki gundur yapmiyordu cok huzursuzdu bugun doktorunu aradim fitil verdi fitili koyduktan 15 dk sonra yapti kakayi ismi gliserin kansuk 1400 mg, ortadan ikiye boluyorsun sivri olan kismini makattan veriyorsun digerini atiyorsun.Benimde bir sorum daha var kızlar 2 gündür kaka yapmiyor Asya hanım 10 güne kadar normal deniyor tamam dert etmeyim diyorum ama cisi de çok azaldi acaba iştahım yok çok beslenemiyorum sütüm mu azaldi yoksa çok terliyor kuzum yarısını da ter olarak mi atiyor sizce cokda su iciyorum bende ama cok cok fazla terliyorum süte yaramıyor mu?
Benim bebegimde malesef hem kolik hemde sut alerjisi var benide bebegim 3 gunlukken diyete soktu doktor sut urunlerini yasakladi relaktaz diye laktaz emilimi icin damla verdi benim diyetten sut degerim kalitem dusunce alerjik mama verdi 1.5 aydir diyetteyim sutumde azaldi acikcasi gaz damlasida simplex verdi,banada bitki cayi vermedi cocuga, sizin soylediginiz 60 cc bitki cayi fazla geldi gunde birkac defada fazla sanki ama gogusten ilk sutu sagma olayini bilmiuordum deniycem verdiginiz tavsiyelrr icin tesekkurlerKızlar selambugün bebeğimi başka bir çocuk doktoruna götürdük. Tek bir doktor bakmış olmasın diye. Çok güzel fikirler verdi sizinle de paylaşayım belki işinize yarar. Öncelikle bebeğim kolikmiş buna yapacak birşey yok dedi. Sürekli kucağına alma sallama diye tembihledi. Emmek istemesi ağlaması her zaman açlıktan değilmiş. Kolik olduğu için ağzına memeyi almak istiyormuş. Zamanla krizleri azalır dedi. Gaz için damla falan kullanma dedi. Bebeklere gaz yapan en önemli şey laktoz dedi. Çiğ süt içeren şeyleri yemeyeceksin dedi. Tereyağı, süt, dondurma, sütlü çikolata, içine süt giren her türlü tatlı vb. Peynir yoğurt ayran serbest. Onun dışında her şeyi yiyebilirsin serbest dedi. Acı bile hatta bir de gaz için şunu önerdi. Emzirmeden önce 1-2 yemek kaşığı kadar Sütünü sağ ve at dedi. O sütte laktoz olurmuş, sütün şekerli kısmıymış. O kısmı vermezsen gaz şikayetlerin azalacak dedi. Gaz için diğer bir şey de doğal bitki çayı vermem lazımmış bebeğe. Ihlamur, papatya, kimyon gibi otları demleyip 60cc kadar biberona koyup vermemi söyledi. Ne kadar içebilirse içsin bitirmesi gerekmezmiş. Günde 2-3kez ver dedi. Gazı keser dedi.
Yüzünde sarı kabarcıklar çıkmıştı. Hatta birinde daha vardı buradan. Konakmış o da. Karbonat ve zeytinyağıyla masaj yaparak silmem lazımmış. Yeşil kaka çok laktoz yüzünden olurmuş. Şimdilik hatırladıklarım bunlar. Yine yazarım hatırladıkça. Öptüm sizi
Canım gazı yoksa uykusu vardır. Ikınıyor mu? Bizim kızın gaz derdi büyük ölçüde bitti şimdidee uyku sorunu başladı. 2 saat sallamadan gece uykusuna dalmıyor. Sabahları çok neşeli sonra uykusu geliyor bütün gün tilki uykusunda 10-15 dk geri kalan sürelerde mızmız. Gece gündüz başına oturup 2 saat sallamam lazım. Eskiden gazı var diye böyle ağlıyor sanıyodum. Tek sıkıntı gaz değilmiş.Kizlar çıldırıcam ya sürekli ağlıyorgazi var galiba ama basedemiyorum 5 den beri böyle napacam
Ben de şaşırdım çay olayına. Korkuyordum bir kaşık bile vermeye. Rezene, papatya, kimyon ve ıhlamur karıştır dedi. Yapacağım bakalım faydası olur umarım.Cansın ne güzel paylaşmışsin yinebak benim bugün gittiğim doktor da bi memeyi tamamen bitirmeden diğerine geçme dedi gaz için söylemiş olabilir mantıklı. Başta çıkan süt zaten sulu açık beyaz oluyor, arkadan gelen koyu beyaz oluyor. Önden gelen şekerli arkadan gelen yağlı bunu biliyordum. Ama gaz yaptığını bilmiyordum. Ben de sagip atayim bundan sonra.
Çayı 60 cc ver demesine şaşırdım bak. Ben kimyon veriyorum 20 günlükken başladım hatta ama bir iki çay kaşığı hep. Fazla verebiliyorsak süper valla
Hadi yaa.. Ara verdin diye mi oldu acaba? Bende vajinismus vardı yenmiştim, umarım yine kötü olmaz. Gerçi biz hiç kayganlaştırıcı olmadan yapmıyoruz. Kayganlaştırıcı dediğim de ultrason jeliKızlar ben sezeryan oldum. Yalnız eşimle hamilelikten bu yana ilişkiye girmemiştik. Dün denedik ama benim canim çok yandı zor oldu hatta olmadi gibi ilk evlendiğimbgibi bu normal mi acaba duzelir mi ya
canim biz iki keredir çıkıyoruz. 10, 6 yaş cocuklar ve iki aylik bir bebekle. tabi eşimle beraber. bugün eve gelince eşim hemen çıkmak zorunda kaldi. küçük kızımı yikarken minnak uyandi. biraz ağladi maalesef. hemen yikayip çıkardım. büyük kızım kendi yikanabiliyor. mızıkçı Asım diye söylenerek yıkandı. emzirip doyurduktan sonra Minigi de yıkayınca yarim saat uyumuşum onunla pestilim çıkmış tabi.Disari nasil cikilacak kucuk bebek ve 5 yas cocukla hic bilmiyorum. Eve gelimce nasil yikanilcak, nasil zaptedilcek disarida falan.. sicak tabi. Nasil yikiorsun. Esinle mi
Kuvetinde mi. Cok rahatliolar tabi. Dun yikandi bugun yuzu sivilce gibi olmus.
Evde bir kat mi giydiriyorsunuz siz.
Yok cnm sadece ilk zamanlar zorlanmıştım.Vajinusmus gibi bi problemin var mıydı öncesinde peki bende ilk hafif zorlandım ama sonra normaldi bi kaç saniye sürdü zorlanma yani bizde baya yapmadik
Gazi vae sanki çözemedimCanım gazı yoksa uykusu vardır. Ikınıyor mu? Bizim kızın gaz derdi büyük ölçüde bitti şimdidee uyku sorunu başladı. 2 saat sallamadan gece uykusuna dalmıyor. Sabahları çok neşeli sonra uykusu geliyor bütün gün tilki uykusunda 10-15 dk geri kalan sürelerde mızmız. Gece gündüz başına oturup 2 saat sallamam lazım. Eskiden gazı var diye böyle ağlıyor sanıyodum. Tek sıkıntı gaz değilmiş.
Zamanla alışıyoruz birbirimize yavaş yavaş dilinden anlamaya başladım ben.
Evet cnm baya oldu çünkü 1 senedir neredeyse. Bakalim onu bir şekilde hallederizde bebek durmuyor şimdide çıldıracağımHadi yaa.. Ara verdin diye mi oldu acaba? Bende vajinismus vardı yenmiştim, umarım yine kötü olmaz. Gerçi biz hiç kayganlaştırıcı olmadan yapmıyoruz. Kayganlaştırıcı dediğim de ultrason jeli
karnına sıcak havlu koysan belki gazı vardir. çok yorulduysan bir beş dakikalığına eşine ver çık balkona derin derin nefes al. iyi geliyorYok cnm sadece ilk zamanlar zorlanmıştım.
Gazi vae sanki çözemedimac degil uyulmuyor ama uykusunda bağırıyor kalkınca ağlıyor
Evet cnm baya oldu çünkü 1 senedir neredeyse. Bakalim onu bir şekilde hallederizde bebek durmuyor şimdide çıldıracağım
Of saatlerce aglamasini bilirim cok zor bizde de yapiyor belli saatler ama zinco damlayla biogaia kullaniyorum biraz daha iyi sanki onlari kullandikca . Esinle battaniyeye koyup sallayin canim gaza o iyi geliyorKizlar çıldırıcam ya sürekli ağlıyorgazi var galiba ama basedemiyorum 5 den beri böyle napacam
Merhaba drlar kafa terlemesini d vitamini eksikligine bagliyorlar bilginize ben ilk kizimda yasadim vitaminden sonra duzeldi bi dra sorun derimCanm yorgani var da ince üstüne fazla da örtüyorum bunun kafası acayip terliyo yastık fena olmuş valla uzaktan bak ter anlarsın derece. Yastığın üstüne havlu koydum valla havlu da ter hep yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?