2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ateş ölçer ne aldınız acaba. Almadım bende almak istiyorum sıcaklardan anlamıyorum ateşi mi var vücut sıcaklığı mi diye. Marka konusunda Tavsiyede bulunurmusunuz

Ben wee marka aldım canım alından ölçer. Ortam sıcaklığı, suyun sıcaklığını vs de ölçüyor memnunum.

Çok şükür canım ne güzel her şey yolunda. Ya şu tek memenin tamamen boşaldığını nasıl anlıcaz. Şimdi şöyle desem ben sol zaten diğerine göre daha sönük. Onu veriyorum mesela 10 dk içinde kendisi bırakıyor tekrar almıyor bu boşaldığını mı gösterir ki. Sonra geçiyorum sağa bazen onu da 10 dk üzeri emiyor bazen 5 dk olunca bırakıyor. Bazen ağzında memeyle uykuya dalıyor tam emmeden. Nasıl anlicamki ya

Reactions: Kuf
Merhaba drlar kafa terlemesini d vitamini eksikligine bagliyorlar bilginize ben ilk kizimda yasadim vitaminden sonra duzeldi bi dra sorun derim
Hadi ya devit veriyorum hergun ama 13 günlükten beri 37 günlük şuan hâlâ terliyor 2 aylıkken götüreceğim aşısı kalça ultrason var o zamana kadar bekleyeceğim hastahaneyi de sorun olur mu ki acaba

Canım biizmkide uykusunu bir kaçırısa çok zor uyuyor. Bebekler yorgun olunca uyuyamazmış. Şimdi o saat 5 ten beri öyleyse yorgun düştü büyük ihtimal o yüzden de uyuyamıyor. Bizimde bir gece öyle oldu. İnşallah dalar bir an uykuya minik.

Kızlar yine bir sorum var. Bugün benim kv evine geçti. Onlar varken ben genelde yatak odasındaydım. Orada emzirip doyurup yatırıyordum loş ortamda. Bugünde eşimle beraber beşiği salona aldık. En azından akşam beraber oturalım onuda sallar uyuturuz diye ama şimdi bu bebiş sesten etkilenir mi burda TV falan açık. Işığı açmadım ama loş ortamını korusun diye, sizce?

Bizim kayınvalide de yarın gidiyor. Bende hep yatak odasındaydım. Ana kucağını fln açmadım açıp artık salonda takılmayı düşünüyorum ses konusuda benimki bazen ufak bi çıtırtıya atılıyor bazende hiç duymuyor bişey ışıktan etkilenmez bence

Kızlar pusetli bebek arabası biraz uygun fiyat arıyorum var mı tavsiyeniz?

1,5 saat uğraşma sonucunda uyuması ve benim sırtının su gibi terlediğini farkedip üstünü değiştirmemle uyanmasıyine sil baştan sallıyorum Allah ım sabır ver ya yine terlerse

Canım memeni sık, süt geliyorsa bitmemiş demektir. Gelmiyorsa bitmiştir. Ama üstten alta masaj yap bir kaç kez sivazla, sonra sık.
Kuzum benimki ışığı sevmiyor. Salonda lambader, yatak odasında abajurla oturuyoruz. Loş ışık iyi geliyor uykuya. Sesi ben başta umursamadım o da misler gibi uyurdu. Ama uyumamaya başlayınca seslere dikkat etmeye başladık. El mecbur

Ben hala adapte olamadim hem kolik hem gazli kabiz oldu fitil verdik bu seferde ishal oldu sancili derin uykuya dalmiuor valla tek kalmaya korkuyorum

[/QUOTE]
Evet bizde bugun sadece kucukle ciktik mafoldum. Kardesime falan ugradik,
Meshur 40i ucurduk cok sukur..
Ne guzel yardimcilarin varmis.. evet dogru diyosun tenha yerde bisiklet surunce oyle olsa da olur. Ama benim buyuk kuzenlerle birlesince sokakta oyle bir oynuor ki kapida soyup yikamak gerekior
Ben tabi biraz taktigim icin bebegi de elleyen falan olunca yikamak istiyorum onu da direkt olarak. Kendim bile dikkat ediyorum ellerimi bir yerlere temas ettirmemeye ki bebegi pisletmiyim diye ne bileyim
Gerek yok bu kadar ince dusunceye aslinda ama iste adi takinti olunca ne yazik ki.

Carsambalari iple cekiyoruz aynen ama bu kalabalik neydi bugun off ne sosyal mesafe ne maske ne eldiven cok fenaydi..

Imreniyorum senin gibi uc cocukla her seye yetisebilenlere.. darisi basima..

Klimayı hangi ayarda kaç derece çalıştırdınız.burası da çok sıcak ama hasta olur diye korkuyorum zaten sürekli hapşırıyor.
Hadi gözünüz aydın canım

Canımmm ayrıntılı açıklaman için teşekkürler. Az önce İnstagramda kolik bebekler için bir paylaşım gördüm. Yarın canlı yayın varmış. Belki izlemek katılmak istersin.

Eklentiler

• A67E559D-0C97-4DAE-BF6C-D15797028230.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 39

Kuzum sıktığımda hep geliyor süt anlamadım ya ben bu işten bir şey
Dur bakalım bu akşam deneyelim TV sesi etkilere mecbur yine odaya alırım cadııyı.

Kızlar sizin bebekler ne sıklıkla hapşırıyor ya korkuyorum hasta mı oldu acaba. Burası cok sıcak kısa kollu zıbın ve corapla duruyor gündüz, gece yatarken bi alt giydiriyorum üstünde pike örtüyorum. Siz nasıl giydirip uyutuyorsunuz?

Ay usenmemis yazmışsın çok sagol kuzum bir çok kişinin işine yarayan bilgiler var☺ kaslarinda sarı şeyler olan bendim denerim çok tesekkurler
Rica ederim canım doktor ihmal etme dedi. Konak saçta da olabiliyormuş. Çok ilerlerse saçı bile döker dedi. Dikkat et aman

Rica ederim canım. Bana da fazla geldi ama deneyeceğim. Sonuçta doktor tavsiye etti bakalım iyi sonuç alırsam paylaşırım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…