2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz ilk günden beri o uyurken özellikle normal ses tonumuzda konuşuyoruz, tv sesini kısmıyoruz, ben hatta şarkı açıyorum kendime.. Beşiğindeyken beşiğin altını süpürüyorum makineyle.. Son olarak bugün eşim çekiçle çivi çaktı yanında tak tak Çok şükür uyanmıyor sese eğer uykuya daldıysa.

Benim kız isilik oldu ve artık uykuya dalmakta zorlanmaya başladı sorun ne diye düşünürken atletine kadar soyup öyle yatırdım bi akşam pat diye uyudu. Bende artık sadece askılı ya da kısa kollu zıbınla bırakmaya başladım akşam ince bi çarşaf ya da müslin örtüyorum çoğunlukla tekmeleyip açıyor. Bence bu giysi durumu çocuğa bağlı benim ki biraz sıkıntılı çıktı evde sıcak 9.kat İstanbul malum sıcak yanıyor. Soyunca rahat ediyor.

İşte benim kız da isilik oldu hafiften ben gündüzleri sadece zıbınla bırakıyorum bi ayagına corap giydiriyorum gaz olmasın diye. Aksam ince yumusak bi pijama altı giydiriyorum. Bende maraştayım buranın sıcagını söylememe gerek yok cayır cayır yanıyo resmen. Evde klima vantilatör hepsi var ama bebeğe bişi olur diye korkuma açamıyorum en sonunda ben pişik olucam

Sanıyorum gazi var yada karni flan ağrıyor
Dün sicak diye balkona çıkarmıştım
Hafif esiyordu birde tek uzun kollu giydirmeye başladım. Usuttumu anlamadim. Ateşi yok ama.
karnına sıcak havlu koysan belki gazı vardir. çok yorulduysan bir beş dakikalığına eşine ver çık balkona derin derin nefes al. iyi geliyor
Şimdi kiraz çekirdeğini işitiyorum ınsallah ıyi gelir. Salıncakta bir uyuyor bir kalkıyor.
Of saatlerce aglamasini bilirim cok zor bizde de yapiyor belli saatler ama zinco damlayla biogaia kullaniyorum biraz daha iyi sanki onlari kullandikca . Esinle battaniyeye koyup sallayin canim gaza o iyi geliyor
Insallah gazdır. Ne oldu bugün böyle anlamadim. Instagram resim attim nazar mı değdi acaba off ınsallah gecer
Yorgunluk degil canim. Bir sıkıntısı var ağlıyor cunku

Cok büyük ihtimalle gazı vardır canım bacaklarını hareket ettir uyanınca baya bir ugraş gazı cıkıyo o zaman.

herşeye yetişmek mi? nerdeee. olabildiği kadarıyla. önemli olan sağlık mutluluk huzur. gerisi halloluyor zamanla. sokakta kuzenlerle düşe kalka oynuyorsa banyo şart oluyordur.

demek 40 i da çıktı. nice güzel günleri olsun minigin.

Biz çıplandık 3 gündür. Burası Mersin çok sıcak. Çıtçıtlı kolsuz badi o kadar. Uyurken Müslin örtü. Klima açmıyorum daha üşürmü diye açarsam uzun koll ayaklı giydiririm diyorum. Çocuk çıplanınca rahatladı

Banyodan sonra sık hapşuruyor genelde. Bizim buralar serin canım. Dışarısı yeni yeni ısınmaya başladı evde baya serin o yüzden benim tavsiyem pek işe yaramaz.

Ohh maşallah kuzuya. Bizde uyuduk salonda pek sıkıntı etmedi sanki.

Kızlar yazmıştım cevap veren olmamış kızım kakasını yapmamıştı demiştim çiş yapıyordu sadece zatrn vitamin kullanıyordu vermiştim öğlen ama akşama doğru zeytinyağı verdi kayınvalidem bir yaptı bir yaptı anlatamam . Her zaman böle olmaz da sanki rahatladı ama çok hareketli olduğundan mıdır nedir .geç dalıyor sürekli ayaklar eller hareket halinde . Allahım sağlıklı sıhhatli büyütürüz inşallah .

Yakınmışız canım burası da cok sıcak bende gündüz sadece zıbınla bırakıyorum müslin örtüyorum uyurken. Geceleri annem tembihliyo altına ince pijama altı giydir diye korkuma giydiriyorum çorabı da var. Valla klima henüz açmadım ama haziran temmuz mecbur acıcaz o zamana biraz dahaa büyürler artık.
Aynen banyodan sonra hapşırıyor suyuda sıcak yapıyorum ama yine de hapşırıyor. Bugun gün içinde de hapşırdı bi de burnunda sümük oluyor acaba üşüttü mü dicem de hava da cok sıcak of delircem ya yakında
Ne kadar zeytinyağı verdiniz. Elleri ayakları oynayınca kendini uyandırıyor ondan dalması zor oluyor kundak yapmayı dene daha cabuk uyur canım.

Cok büyük ihtimalle gazı vardır canım bacaklarını hareket ettir uyanınca baya bir ugraş gazı cıkıyo o zaman.
Az önce kaka yaptı yine yeşil aksilik esimdede araba yok iş yerinde bırakmak zorunda kaldi. Devam ederse yarina Doktora götüreceğim Şimdi sallıyorum ins rahatlamıştır ve uyur.

Şuan nasıl acaba sarılığı var mi hala yüzünde gözünde
var ne yazık ki doktorlar da normal gecrcek diyor ama gel de bunu anlat herkese tek tek. stres olduk iyice ya

Helinnnnn mustela nın köpük şampuanı kız kardeşimin bebeğinde alerji yapmıştı kirpikleri döküldü. Çok sık kullanmamaya gayret et alerji yaparsa kesersin kullanmayı
çok teşekkür ederim.canim dikkat edecem iyi ki soyledin valla

Klimayı hangi ayarda kaç derece çalıştırdınız.burası da çok sıcak ama hasta olur diye korkuyorum zaten sürekli hapşırıyor.

Hadi gözünüz aydın canım
26-27 de açık. burası yanıyor inanın. mersin nem de var nefes aldırmıyor.

iki zıbın bir çorap. üstüne gunduz muslin akşam artı penye battaniye. klima açık oluyor.

biz de mersindeyiz. nerde oturuyorsunuz? yayla varsa kaçın

Az önce kaka yaptı yine yeşil aksilik esimdede araba yok iş yerinde bırakmak zorunda kaldi. Devam ederse yarina Doktora götüreceğim Şimdi sallıyorum ins rahatlamıştır ve uyur.
Canim benim diğer cocugum ek gida dönemine kadar hep yesil kaka yapti . Bilemedik neden diye doktorlar hep sorun olmaz dedi . Ek gida donemi yumurta alerjisi oldugunu gördük. Acaba ilk aylar yumurta yedigimden mi olurdu diye hep düşünmüştüm sonradan.

Bende bundan sonra açıcam mecbur klimayı. İki zıbın nasıl oluyor yani neden iki zıbın üstüste giydiriyorsun

Yeşil renk kaka alerjisi var demekmi acaba? Kaka yaptıysa rahatlamıştır canım uyur uyanmaz daha

1,5 saat uğraşma sonucunda uyuması ve benim sırtının su gibi terlediğini farkedip üstünü değiştirmemle uyanmasıyine sil baştan sallıyorum Allah ım sabır ver ya yine terlerse
Bir öneri sırtına bir bez koyun terketince alırsınız üstünü değiştirmekten daha kolay olur

Benim oglumda iki gundur yapmiyordu cok huzursuzdu bugun doktorunu aradim fitil verdi fitili koyduktan 15 dk sonra yapti kakayi ismi gliserin kansuk 1400 mg, ortadan ikiye boluyorsun sivri olan kismini makattan veriyorsun digerini atiyorsun.
Bende 2 gün daha bekleyecegim artık yapmazsa fitil vercem☺ şuan hala vermiyorsam ağlamıyor diye bakalım yapacak mi gazi kokmaya başladı yapmamaktan çok sagol ekran görüntüsü aldım yapmazsa 2 güne veririm bende

Göğüsün normalin üstünde yumuşuyor baya sönük balon kivamina geliyor yani bebek ısrarla almıyor ve yutkunmuyorsa süt bitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…