2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende hala çok ciddi oluşturduğu bir düzeni yokken sese alistirmaya çalış bende 40ina kadar salonda yaşadım resmen ışığa sese alistirmaya calisiyorum

Hadi ya devit veriyorum hergun ama 13 günlükten beri 37 günlük şuan hâlâ terliyor 2 aylıkken götüreceğim aşısı kalça ultrason var o zamana kadar bekleyeceğim hastahaneyi de sorun olur mu ki acaba
Sorun olmaz bence siz d vitaminini vermeye devam edin ama

Ben hala adapte olamadim hem kolik hem gazli kabiz oldu fitil verdik bu seferde ishal oldu sancili derin uykuya dalmiuor valla tek kalmaya korkuyorum
Kaç haftalık canım bi ara bende senin gibiydim zamanla herşey düzene giriyor inan. Bizde bi iyi bi kötüyüz. Tam rutine oturttum geceleri uyuyor dedim. Demin kaka yapmış mecbur değiştirdim uyandı bakalım uyuyacak mı? 2 gün aynı düzen devam ediyorsa 3. Gün değişiyor

Canım anlarsın aslında acı çeker gibi ağlıyorsa gazı vardır.

Kizlar çıldırıcam ya sürekli ağlıyor gazi var galiba ama basedemiyorum 5 den beri böyle napacam
"Akşam sinirliliği" yapıyor olabilir canım bebeğin. Osman Gönülal'ın 5. Hafta videosu var onda izlemiştim. Benim oğlum çoğu akşam aynı şekilde malesef. Uykuya karşı direniyorlar, çok uykuları var ama uyumamak için savaşıyorlar. 5-6. hafta civarı başlarmış genelde. Böyle zamanlarda benim kurtarıcım beyaz gürültü, emzik ve pilates topunun üstünde bebek iyice dalana kadar zıplamak. Allah yardımcın olsun.

Ben akşamları böyle ağlarken gazı var heralde diye birde gaz masajı yapıyordum, olmayan uyarıyı veriyormuşum iyice çoşuyordu ağlaması sebebin uyuyamama olduğunu sonradan öğrendim, bayağı üzüldüm canını yakıyormuşum diye...

Bizimki en başından beri salonda canım. Tv sesine alıştı. Biz TV izlerken uyuyor.

Kızlar bebeğiniz günde kaç kere kusuyor özellikle benim ki gaz çıkarmaya çalışırken çok kusuyor

Canm bence heryere alıştır perişan olma lambaya da alışsın sadece beşiğe de alıştırma ileride virüs biter bir yere gidersin vs beşik ister perişan eder seni kanepeye koy orda a uyusun sese de alıştır. Ben bilerek ev süpürürken baska odaya koymuyorum hiç de korkmaz uyanmaz da nereye yatırsam orda uyuyor

Bebek 4 kere emme hareketi yapıp ondan sonra yutuyorsa bitmiş demekmiş canım.

Bebeklerin burnunda ilk zamanlar kıl olmadığı için havada uçan ufacık bir toz bile burnuna girse hapşırırlarmış canım... Hasta değildir merak etme. Ateşi, burun akıntısı yoksa hali vakti yerindeyse korkma bence.

Ya ben televizyonu en kısıkta izliyordum.. Yavaş yavaş alıştırmaya mı çalışsam ki ya çok geç olmadan

Kızlar afedersiniz öncelikle Ben 2 günde bir çıkıyorum tuvalete, kabız oluyorum ve kanıyor malesef. En büyük sorun tuvalet sonrası. Çok canımı yakıyor. Birde bebeğe bakmak için genelde oturmam gerekiyor neredeyse ağlayacaktım bugün acıdan.

Bununla ilgili bir krem vs var mıdır?

Benimki de çok hareketli el ayak durmuyor sürekli . Zeytinyağını ben de veriyorum ama gerçek katkısız bi de süzüyorum aklınızda olsun. Dr dedi bize verin diye. Tülbentten süzüp bir fincana alıyorum, 1 çay kaşığı veriyorum gazına da kakasına da iyi geliyor.

Yaylamız yok ne yazık ki. Eşimin memleketi yayla sayılır Karadeniz ama Korona dan şimdi gidemeyiz ancak kurban bayramına. Göçmende oturuyoruz. Denize çok yakınız ayrıca nem ve sıcak. Klimaya geçeriz bizde, alışsın paşa.

Fito bende çok işe yaradı birde kantaron yağı

44 gunluk oldu benim bebegim seninki kac gunluk? Duzen gercekten hergun degisiyor gunu gununu tutmuyor, emme sekli degisti sah gögsum mastit oldu suan onu emmek istemiyor sutumde azaldi orda sut oturdugu icin,sag gogsumude emerken canimi.cok yakiyor meme ucunu agzini kenarina getirip emiyor cok aciyor nasil duzelicek bilmiyorum.

Bununla ilgili bal mumundan yapilan kremler oluyor zeytinyagli coook faydali kanayan yere surmelisiniz. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…