Bende hala çok ciddi oluşturduğu bir düzeni yokken sese alistirmaya çalış bende 40ina kadar salonda yaşadım resmen ışığa sese alistirmaya calisiyorumKızlar yine bir sorum var. Bugün benim kv evine geçti. Onlar varken ben genelde yatak odasındaydım. Orada emzirip doyurup yatırıyordum loş ortamda. Bugünde eşimle beraber beşiği salona aldık. En azından akşam beraber oturalım onuda sallar uyuturuz diye ama şimdi bu bebiş sesten etkilenir mi burda TV falan açık. Işığı açmadım ama loş ortamını korusun diye, sizce?
Dur yarın kafasini da inceleyeyim gündüz gözüne benRica ederim canımdoktor ihmal etme dedi. Konak saçta da olabiliyormuş. Çok ilerlerse saçı bile döker dedi. Dikkat et aman
Sorun olmaz bence siz d vitaminini vermeye devam edin amaHadi ya devit veriyorum hergun ama 13 günlükten beri 37 günlük şuan hâlâ terliyor 2 aylıkken götüreceğim aşısı kalça ultrason var o zamana kadar bekleyeceğim hastahaneyi de sorun olur mu ki acaba
Kaç haftalık canım bi ara bende senin gibiydim zamanla herşey düzene giriyor inan. Bizde bi iyi bi kötüyüz. Tam rutine oturttum geceleri uyuyor dedim. Demin kaka yapmış mecbur değiştirdim uyandı bakalım uyuyacak mı? 2 gün aynı düzen devam ediyorsa 3. Gün değişiyorBen hala adapte olamadim hem kolik hem gazli kabiz oldu fitil verdik bu seferde ishal oldu sancili derin uykuya dalmiuor valla tek kalmaya korkuyorum
Şu an uyandı tekrar sallıyorum öyle yaptım teşekkür ederimBir öneri sırtına bir bez koyun terketince alırsınız üstünü değiştirmekten daha kolay olur
Canım anlarsın aslında acı çeker gibi ağlıyorsa gazı vardır.Sanıyorum gazi var yada karni flan ağrıyor
Dün sicak diye balkona çıkarmıştım
Hafif esiyordu birde tek uzun kollu giydirmeye başladım. Usuttumu anlamadim. Ateşi yok ama.
Şimdi kiraz çekirdeğini işitiyorum ınsallah ıyi gelir. Salıncakta bir uyuyor bir kalkıyor.
Insallah gazdır. Ne oldu bugün böyle anlamadim. Instagram resim attim nazar mı değdi acaba off ınsallah gecer
Yorgunluk degil canim. Bir sıkıntısı var ağlıyor cunku
"Akşam sinirliliği" yapıyor olabilir canım bebeğin. Osman Gönülal'ın 5. Hafta videosu var onda izlemiştim. Benim oğlum çoğu akşam aynı şekilde malesef. Uykuya karşı direniyorlar, çok uykuları var ama uyumamak için savaşıyorlar. 5-6. hafta civarı başlarmış genelde. Böyle zamanlarda benim kurtarıcım beyaz gürültü, emzik ve pilates topunun üstünde bebek iyice dalana kadar zıplamak. Allah yardımcın olsun.Kizlar çıldırıcam ya sürekli ağlıyorgazi var galiba ama basedemiyorum 5 den beri böyle napacam
Ben akşamları böyle ağlarken gazı var heralde diye birde gaz masajı yapıyordum, olmayan uyarıyı veriyormuşumYok cnm sadece ilk zamanlar zorlanmıştım.
Gazi vae sanki çözemedimac degil uyulmuyor ama uykusunda bağırıyor kalkınca ağlıyor
Evet cnm baya oldu çünkü 1 senedir neredeyse. Bakalim onu bir şekilde hallederizde bebek durmuyor şimdide çıldıracağım
Bizimki en başından beri salonda canım. Tv sesine alıştı. Biz TV izlerken uyuyor.Kızlar yine bir sorum var. Bugün benim kv evine geçti. Onlar varken ben genelde yatak odasındaydım. Orada emzirip doyurup yatırıyordum loş ortamda. Bugünde eşimle beraber beşiği salona aldık. En azından akşam beraber oturalım onuda sallar uyuturuz diye ama şimdi bu bebiş sesten etkilenir mi burda TV falan açık. Işığı açmadım ama loş ortamını korusun diye, sizce?
1 yaşına kadar hergun vermem gerekiyormus zaten canm pek sevmese de hergun veriyorum ense den terliyor zaten birtek onuda geçmezse soruyum bari Sagol canmSorun olmaz bence siz d vitaminini vermeye devam edin ama
Canm bence heryere alıştır perişan olma lambaya da alışsın sadece beşiğe de alıştırma ileride virüs biter bir yere gidersin vs beşik ister perişan eder seni kanepeye koy orda a uyusun sese de alıştır. Ben bilerek ev süpürürken baska odaya koymuyorum hiç de korkmaz uyanmaz da nereye yatırsam orda uyuyorKızlar yine bir sorum var. Bugün benim kv evine geçti. Onlar varken ben genelde yatak odasındaydım. Orada emzirip doyurup yatırıyordum loş ortamda. Bugünde eşimle beraber beşiği salona aldık. En azından akşam beraber oturalım onuda sallar uyuturuz diye ama şimdi bu bebiş sesten etkilenir mi burda TV falan açık. Işığı açmadım ama loş ortamını korusun diye, sizce?
Bebek 4 kere emme hareketi yapıp ondan sonra yutuyorsa bitmiş demekmiş canım.Ben wee marka aldım canım alından ölçer. Ortam sıcaklığı, suyun sıcaklığını vs de ölçüyor memnunum.
Çok şükür canım ne güzel her şey yolunda. Ya şu tek memenin tamamen boşaldığını nasıl anlıcaz. Şimdi şöyle desem ben sol zaten diğerine göre daha sönük. Onu veriyorum mesela 10 dk içinde kendisi bırakıyor tekrar almıyor bu boşaldığını mı gösterir ki. Sonra geçiyorum sağa bazen onu da 10 dk üzeri emiyor bazen 5 dk olunca bırakıyor. Bazen ağzında memeyle uykuya dalıyor tam emmeden. Nasıl anlicamki ya
Bebeklerin burnunda ilk zamanlar kıl olmadığı için havada uçan ufacık bir toz bile burnuna girse hapşırırlarmış canım... Hasta değildir merak etme. Ateşi, burun akıntısı yoksa hali vakti yerindeyse korkma bence.Kızlar sizin bebekler ne sıklıkla hapşırıyor ya korkuyorum hasta mı oldu acaba. Burası cok sıcak kısa kollu zıbın ve corapla duruyor gündüz, gece yatarken bi alt giydiriyorum üstünde pike örtüyorum. Siz nasıl giydirip uyutuyorsunuz?
Benimki de çok hareketli el ayak durmuyor sürekli . Zeytinyağını ben de veriyorum ama gerçek katkısız bi de süzüyorum aklınızda olsun. Dr dedi bize verin diye. Tülbentten süzüp bir fincana alıyorum, 1 çay kaşığı veriyorum gazına da kakasına da iyi geliyor.Kızlar yazmıştım cevap veren olmamış kızım kakasını yapmamıştı demiştim çiş yapıyordu sadece zatrn vitamin kullanıyordu vermiştim öğlen ama akşama doğru zeytinyağı verdi kayınvalidem bir yaptı bir yaptı anlatamam . Her zaman böle olmaz da sanki rahatladı ama çok hareketli olduğundan mıdır nedir .geç dalıyor sürekli ayaklar eller hareket halinde . Allahım sağlıklı sıhhatli büyütürüz inşallah .
Yaylamız yok ne yazık ki. Eşimin memleketi yayla sayılır Karadeniz ama Korona dan şimdi gidemeyiz ancak kurban bayramına. Göçmende oturuyoruz. Denize çok yakınız ayrıca nem ve sıcak. Klimaya geçeriz bizde, alışsın paşa.var ne yazık ki doktorlar da normal gecrcek diyor ama gel de bunu anlat herkese tek tek. stres olduk iyice ya
çok teşekkür ederim.canim dikkat edecem iyi ki soyledin valla
26-27 de açık. burası yanıyor inanın. mersin nem de var nefes aldırmıyor.
iki zıbın bir çorap. üstüne gunduz muslin akşam artı penye battaniye. klima açık oluyor.
biz de mersindeyiz. nerde oturuyorsunuz? yayla varsa kaçın
Fito bende çok işe yaradı birde kantaron yağıKızlar afedersiniz öncelikleBen 2 günde bir çıkıyorum tuvalete, kabız oluyorum ve kanıyor malesef. En büyük sorun tuvalet sonrası. Çok canımı yakıyor. Birde bebeğe bakmak için genelde oturmam gerekiyor neredeyse ağlayacaktım bugün acıdan.
Bununla ilgili bir krem vs var mıdır?
44 gunluk oldu benim bebegim seninki kac gunluk? Duzen gercekten hergun degisiyorKaç haftalık canım bi ara bende senin gibiydim zamanla herşey düzene giriyor inan. Bizde bi iyi bi kötüyüz. Tam rutine oturttum geceleri uyuyor dedim. Demin kaka yapmış mecbur değiştirdim uyandı bakalım uyuyacak mı? 2 gün aynı düzen devam ediyorsa 3. Gün değişiyor
Bununla ilgili bal mumundan yapilan kremler oluyor zeytinyagli coook faydali kanayan yere surmelisiniz. Gecmis olsunKızlar afedersiniz öncelikleBen 2 günde bir çıkıyorum tuvalete, kabız oluyorum ve kanıyor malesef. En büyük sorun tuvalet sonrası. Çok canımı yakıyor. Birde bebeğe bakmak için genelde oturmam gerekiyor neredeyse ağlayacaktım bugün acıdan.
Bununla ilgili bir krem vs var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?