2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende kabiz oluyorum kac gundur zor cikiuorum aktarda satilam bitkisl krem bar cok iyi internettede satiliyor

Kizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?

47 günlük.Canım emmediği göğsünü sağsan süt gelmeye devam eder kesilmez. Sürekli onuda vermeyi dene vazgeçme. Benim de sol göğsümün ucunu bildiğin ayırdı ikiye emerken ve inadına onda bol bol süt oluyor sağda daha az oluyor.Sen acıyan göğsünü hepsini vermeye çalış ağzına.
Benim kızımın uykuları çok düzensiz ve çok zor dalıyor gece 1 de uyandı kaka yapınca mecbur altını açtım eşim tam 5 e kadar ayağında salladı sallamasa uyanık kalsa ağlıyor uykusu var uyuyamıyor. Şimdide emmeye kalktı sabaha karşı gaz sıkıştırıyor kıvranıyor yapana kadar o kadar bunalıyorum ki bazdn

Ya sizin bebişlerin uyku düzeni var mı? Kaç sat uyuyurksr günde. ve uykuya ne kadar sürede dalıyorlar siz mi sallıyorsunuz? Kendimi uyuyor.
Benim kızım gece uyursa çok güzel uyuyor 9-12 saat arası ama gündüz yok. Ve gecede 2 saat sallamam gerekiyor ayağımda.

Uyku mu düzeni? Nerdeee? Bizde öyle bir şey yok. Ben 2 saat uğraşsam da direniyorum sallamıyorum. Beşiğinde duruyor, çok huzursuzlanırsa kucağıma alıyorum, bazen memeye tutuyorum tekrar yatırıyorum.

Gıybet mi en sevdigim
Ay dün akşam geç dönünce yazamadım zaten kayınpederden de malzeme çıkmadı. Hiç birşeye karışmadı adam. Tabi ben emzirmek için başka odaya gittiğimde eşime bişeyler dediyse bilemem kayınvalidem çok komikti bebek tutmayı unutmuş kadın. Kucağına almak istiyor veriyorum, ay kafası şöyle oldu, ay eli kaldı birde koala çalışcaksa ben bakarım diyordu he canım he

Kizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
İrmik bana çok süt yapıyor canım, dereotu aynı şekilde. Hurma, rezene, roka, semizotu, petibör büskivi, hoşaf bunlarda süt yapar.

Valla benim kızın gündüz uykusu çok düzensiz, akşam 9-10 gibi yatıyor en az 4 saat uyuyor. Sonra kalkıyor alt açma emme falan sonra bi 4 saat ya da 6 saat uyuyor. Sabah 6-7 gibi kalkıyor ondan sonrası keyfine kalmış. sallamıyorum genelde beyaz gürültüyle iki pişpişle uyuyor.

Canım öncelikle sütün azaldı diye kendini strese sokmaman lazım. Süt beyindeki hipofiz bezinde salgılanan prolaktin hormonu sayesinde üretiliyor. Strese girersen daha kötü. Onun dışında bence düzenli olarak sağım yap mutlaka. Sütünü Sağdıkça beyin uyarılıyor. Ben tahin helvası yiyiyorum. İyi diye okumuştum süt için.

Olsun can sıkacak durum olmasında. Ee nasıl peki ilk defa gördüler çok sevmişlerdir eminim. Bugün de anne anneye mi gidecek.

Maşallah kuzum nazar değmesin. Demek ki büyüyünce düzene giriyor gerçekten. Sen mama veriyor musun sadece anne sütü mü?
6 saat uyurken sütünü sağıyor musun?

Ne güzel ya iki pişpişle uyuması benimki biye saatlerce sallanmak istiyor ya

canim ben solgarin ilacına başladım. iyi geldi gibi sanki. ama sagmadigim için tam da bilmiyorum. gunde bir kez mama veriyordum. mamayi bir haftadir bıraktım. ama bebegimin huysuzluğu mu geçti doyduğu için mi bilmem. eşim doktor yazmadi diye çok direndi almamak için ama sonunda aldim

Ay deli oldular gaz çıkarmak için aldım kucağıma evde geziyorum bir baktım arkamdan 3 kişi beni takip ediyor. Kp, kv, görümce omzumun ordan bebeği seviyorlar falan eşim diyor ki bu ne ya kimse bana bakmıyor normalde anası eşime deli olur evet bugünde annaneye gidilcek çok özledim annemi en son doğumdan önce o balkonda ben sokaktan görüşmüştük.
Yok kuzum mama vermiyorum, doktor sütüj yeterli zorda kalmadıkça mama verme demişti. Ben emzirip yatırıyorum mesela 6 saat sonra kalktı tabi göğüslerim taş gibi oluyor. Hatta altını değiştirene kadar eğer ped yoksa şıp şıp damlamaya başlıyor. Birini emiyor zaten baya dolduğu için doyuyor tek memeyle. Diğerini bebeği yatırdıktan sonra sağıyorum hemen. Sonra bende yatıyorum. Uyuyunca çok güzel süt oluyor dolayısıyla bir dahaki beslenmeye yine dolmuş oluyor göğüslerim.

Ne güzel ya iki pişpişle uyuması benimki biye saatlerce sallanmak istiyor ya
Bilmiyorum canım valla zorda kalırsam uyumazsa kucağıma alıp yine popodan pişpiş yaparak hafif hareket ettiriyorum ben. Öyle deneyebilirsin belki sallanmayı bırakır harekette olduğu işin içinde alışması kolay olur belki.

agacsizkoalaa ne zamandır uyku düzeni bu şekilde canım ya. Benimki saat başı uyanıp emiyor. Umutlanmalı mıyım ilerisi için
Valla kuzucum benimki 23 günlükken 4 saat uyudu ilk defa. Sonra da geceleri hep 2 kere kalktı. Maksimum 3. Hatta ben ilk böyle uzun uyuduğunda korkup uyandırdım sarılık vs atlattığımız için ama doktor elleme 5-6 saat ne kadar istiyorsa uyusun sarılığı unut artık dedi. Bende ellemedim. Şimdi 6 saate kadar uyuyor. Tabi şu anlık böyle. Bu bebeler her gün huy değiştiriyor, yarın nolcak bilemem

Ay çok güzel ya. Anneannede nasıl sever şimdi torununu. İyi iyi maşallah senin düzen güzel valla darısı başımıza olsun kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…