2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karnı aç olabilitm

Sagmayla süt maalesef artmiyor canm oglum emdigi siralar cok guzeldi sütüm hicte sagmazdim . Simdi oğlum emmiyor ama duzenli sagiyorum ama bir memeyle dibi doluyor ancak . Keske bir kac ay hic degilse sagip besleyebilseydim bitmese bari

Tavsiye icin tesekkur ederim doymuyor sanki mememdende sut azmi geliyor ozelliklede sağ göğsumden mastit onda sutum coktu iltahap olunca cok azaldi ona gelince mememde bagiriyor tek göguste yetmiyor mama veriyorum alerjik mamasi var 6 saatte bir sarilik olmasin diye doktor verdi sut alerjisi cikti sutum rahatsiz ediyordu birsuru sey iste valla sasirdim kaldim

inşallah herşey düzelir en kisa zamanda canim. alerji olduğunu ben unutmuşum. ilaci kullanacaksan doktora danış o zaman canim. malt içeceklerinin içindeki mayadan var içinde. zaten aynı maya gibi kokuyor bir de b 12 vitamini var.

Kolik bebekler hep aynı vakitte ağlarmış diyorlardı. Kolik mi acaba?

Kizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
Canım kendi gündeme göre anlatayım başlarda baya azdı benimde sütüm şimdi oğlum emip bırakınca fiskirdigini giriyorum çok şükür ki ben humana çayı ve bestlak damla kullaniyorum yiyecek olarak helva tahin pekmez bulgur pilavı kısır hoşaf ve dere otu ile yaptığım soğan salatası bol su ve uyku.. hem süt yapiyo hem de kaliteli yağlı süt oluyo

Benim kız da iki gündür ıkına ıkına bir hal oldu kakasını yapamıyor. Daha önce de 2 günde yaptığı oldu ama bu sefer çok sıkıntısı var belli. Ben de bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim burdan okuduklarıma binaen.. Ardından emzirip yatırdım, derin uykuya geçti hemen.. İnşallah etki eder de kakasını yapar kuzum..

Halimize bakın kızlar ya, bir kakaya tav olacak hale geldik Kim derdi bu kadar kaka yolu gözleyeceğim

Kızlar mochi süt sağma aparatını kullanan var mı sayfasında görüyorum hamile ünlüler de görüyorum herkes çok memnun

Ay benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyim

Kızlar ben mamada veriyorum günde 2-3kez de olsa sma kullanıyordum ama hipp combioticle similac arasında kaldım değiştirmek istiyorum kullananlar memnun mu gaz kabızlık vs sıkıntısı oluyor mu?

Ay benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyim
Of kolik bebek cidden zor canım ama geçici bi durum 3. Ayına kadar sonrası geçiyormuş. Beyaz gürültü oyun arkadası alsana ile yarıyormuş. Birde bebek uykusu diye bi uygulama var orda süpürge sesi fön makinesi beyaz gürültü falan var indirip bi dinlet bakalım ne tepki verecek.

Canim hic bilmiyorum artik napcagimi şaşırdım.sütüm çok yok mama veriyorum sma oda ıyi mi kötü mü bilemiyorum degistirmeyede korkuyorum. Edimlere dünden beri kavga gürültü emziriyorum diye bir sürü laf durumu arttırmak için birşey yapmamışım vs kaç zamandır uğraşıyorum daha ne yapayım bilmiyorum sanki çocuğa kendisi bakıyorda birde laf yapiyor
Yeşil renk kaka alerjisi var demekmi acaba? Kaka yaptıysa rahatlamıştır canım uyur uyanmaz daha
Canim doktora götürecem bakalim artik gece uyudu ama şimdi yine huysuzluğu var. Sallaninca duruyor
Canım anlarsın aslında acı çeker gibi ağlıyorsa gazı vardır.
Sanıyorum gazi var cnm çünkü sabaha bir sürü portları çok yoruldum cook
Uykusuda vardi zaten bizim kiz gündüz uyumuyor 12 den sonra da bayılıyor artik.
Bakalım gazi da var. Mamasını değiştireceğim ama ne alayim bilemiyorum suan sma kullabiyir

Canım hala sigara içiyor musun günde 1 tane? Dokunuyormu cocuğa gazı falan oluyor mu merak ettim

Kızlar benim bebeğim emerken ağlıyor bacaklarını içeri çekiyor çok gazlanıyor.yarım yamalak eme eme sütüm de azaldı.uyku sersemi emse tam bitiremiyor.çişli bez sayısı azaldı.sadece zeytin ekmek yiyorum dokunacak birşey yemiyorum.arada kola içiyorum dokunuyo olabilr mi kola acaba

Sagmayla süt maalesef artmiyor canm oglum emdigi siralar cok guzeldi sütüm hicte sagmazdim . Simdi oğlum emmiyor ama duzenli sagiyorum ama bir memeyle dibi doluyor ancak . Keske bir kac ay hic degilse sagip besleyebilseydim bitmese bari
Canım artar ümitsiz olma.bak sütünün bitmemesi artması için iyi bi makineye ihtiyacın var.makinen iyi olmazsa biter o süt.hastane tipi pompa kirala.hatta ameda markasının SMB isimli hastane pompası var kiralayabiliyorsun.başka marka istersen başka marka kirala ama ben amedanın makineleri iyi olduğu için tavsiye ediyorum.2 saatte bir 30 dakka sağ.yemene içmene de dikkat et.2 saati geçirme yılmadan bıkmadan sağ.artmazsa benimde adım coco değil ha tabiki hiç bi makine bebek kadar çekemez ama en azından bu şekilde 2 yaşına kadar anne sütü verebilirsin bebeğine.makinenin iyi olması çok önemli.benim bebiş emiyor ama sütüm az nedense bende buna anlam veremiyorum Kızımda dolu dolu olurdu,bunda sönük hiç süt yok gibi.burda irmik helvası okudum deniycem bakim.stres kaynaklı da olabilir.sende stres yapma.Verebildiğin yere kadar ver.olmazsa yapmak bişey yok herkes anne sütüyle büyümüyor ki takma kafana bu kadar

Bende bundan sonra açıcam mecbur klimayı. İki zıbın nasıl oluyor yani neden iki zıbın üstüste giydiriyorsun
bizde mezitlideyiz ama bi ayağımız da afetevlerde

Uyku mu düzeni? Nerdeee? Bizde öyle bir şey yok. Ben 2 saat uğraşsam da direniyorum sallamıyorum. Beşiğinde duruyor, çok huzursuzlanırsa kucağıma alıyorum, bazen memeye tutuyorum tekrar yatırıyorum.
benim büyük oglan 19 aylık hala bacagimdasallayarak uyutuyorum onun için küçükte direniyorum sallamamaya aynısenin gibi bekliyorum kendi dalsın huzursuzlanip ağlıyorsa memedir muhabbettir masajdır takiliyorum yine bırakıyorum yatağına veriyorum emziği

Aynen aynen bizim de öyle.. 2 saat sürüyor bazen ama sallamaya alışırsa daha yorucu Bakalım inşallah direnebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…