Ya kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
[/QUOTEkarnı aç olabilir büyüyorlar nede olsa
Sagmayla süt maalesef artmiyor canm oglum emdigi siralar cok guzeldi sütüm hicte sagmazdim . Simdi oğlum emmiyor ama duzenli sagiyorum ama bir memeyle dibi doluyor ancak . Keske bir kac ay hic degilse sagip besleyebilseydim bitmese bariCanım öncelikle sütün azaldı diye kendini strese sokmaman lazım. Süt beyindeki hipofiz bezinde salgılanan prolaktin hormonu sayesinde üretiliyor. Strese girersen daha kötü. Onun dışında bence düzenli olarak sağım yap mutlaka. Sütünü Sağdıkça beyin uyarılıyor. Ben tahin helvası yiyiyorum. İyi diye okumuştum süt için.
Tavsiye icin tesekkur ederim doymuyor sanki mememdende sut azmi geliyor ozelliklede sağ göğsumden mastit onda sutum coktu iltahap olunca cok azaldi ona gelince mememde bagiriyor tek göguste yetmiyor mama veriyorum alerjik mamasi var 6 saatte bir sarilik olmasin diye doktor verdi sut alerjisi cikti sutum rahatsiz ediyordu birsuru sey iste valla sasirdim kaldimcanim ben solgarin ilacına başladım. iyi geldi gibi sanki. ama sagmadigim için tam da bilmiyorum. gunde bir kez mama veriyordum. mamayi bir haftadir bıraktım. ama bebegimin huysuzluğu mu geçti doyduğu için mi bilmem. eşim doktor yazmadi diye çok direndi almamak için ama sonunda aldim
inşallah herşey düzelir en kisa zamanda canim. alerji olduğunu ben unutmuşum. ilaci kullanacaksan doktora danış o zaman canim. malt içeceklerinin içindeki mayadan var içinde. zaten aynı maya gibi kokuyorTavsiye icin tesekkur ederim doymuyor sanki mememdende sut azmi geliyor ozelliklede sağ göğsumden mastit onda sutum coktu iltahap olunca cok azaldi ona gelince mememde bagiriyor tek göguste yetmiyor mama veriyorum alerjik mamasi var 6 saatte bir sarilik olmasin diye doktor verdi sut alerjisi cikti sutum rahatsiz ediyordu birsuru sey iste valla sasirdim kaldim
Kolik bebekler hep aynı vakitte ağlarmış diyorlardı. Kolik mi acaba?Ya kızlar üç gündür akşamları bi şey oluyor benim oğlana. Ağla ağla içi çıkıyor. Memeyi reddediyor. Kucakta bile ağlıyor. Yikiyorum giydirirken yine başlıyor. Neyi var acaba çok yordu beni derdini anlayamamak
Canım kendi gündeme göre anlatayım başlarda baya azdı benimde sütüm şimdi oğlum emip bırakınca fiskirdigini giriyorum çok şükür ki ben humana çayı ve bestlak damla kullaniyorum yiyecek olarak helva tahin pekmez bulgur pilavı kısır hoşaf ve dere otu ile yaptığım soğan salatası bol su ve uyku.. hem süt yapiyo hem de kaliteli yağlı süt oluyoKizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
Neredeyse hepimiz kullanıyoruz buradaKızlar mochi süt sağma aparatını kullanan var mı sayfasında görüyorum hamile ünlüler de görüyorum herkes çok memnun
Ay benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyimValla kuzucum benimki 23 günlükken 4 saat uyudu ilk defa. Sonra da geceleri hep 2 kere kalktı. Maksimum 3. Hatta ben ilk böyle uzun uyuduğunda korkup uyandırdım sarılık vs atlattığımız için ama doktor elleme 5-6 saat ne kadar istiyorsa uyusun sarılığı unut artık dedi. Bende ellemedim. Şimdi 6 saate kadar uyuyor. Tabi şu anlık böyle. Bu bebeler her gün huy değiştiriyor, yarın nolcak bilemem
Of kolik bebek cidden zor canım ama geçici bi durum 3. Ayına kadar sonrası geçiyormuş. Beyaz gürültü oyun arkadası alsana ile yarıyormuş. Birde bebek uykusu diye bi uygulama var orda süpürge sesi fön makinesi beyaz gürültü falan var indirip bi dinlet bakalım ne tepki verecek.Ay benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyim
Canim hic bilmiyorum artik napcagimi şaşırdım.sütüm çok yok mama veriyorum sma oda ıyi mi kötü mü bilemiyorumCanim benim diğer cocugum ek gida dönemine kadar hep yesil kaka yapti . Bilemedik neden diye doktorlar hep sorun olmaz dedi . Ek gida donemi yumurta alerjisi oldugunu gördük. Acaba ilk aylar yumurta yedigimden mi olurdu diye hep düşünmüştüm sonradan.
Canim doktora götürecem bakalim artik gece uyudu ama şimdi yine huysuzluğu var. Sallaninca duruyorYeşil renk kaka alerjisi var demekmi acaba? Kaka yaptıysa rahatlamıştır canım uyur uyanmaz daha
Sanıyorum gazi var cnm çünkü sabaha bir sürü portları çok yoruldum cookCanım anlarsın aslında acı çeker gibi ağlıyorsa gazı vardır.
Uykusuda vardi zaten bizim kiz gündüz uyumuyor 12 den sonra da bayılıyor artik.Ben akşamları böyle ağlarken gazı var heralde diye birde gaz masajı yapıyordum, olmayan uyarıyı veriyormuşumiyice çoşuyordu ağlaması sebebin uyuyamama olduğunu sonradan öğrendim, bayağı üzüldüm canını yakıyormuşum diye...
Canım hala sigara içiyor musun günde 1 tane? Dokunuyormu cocuğa gazı falan oluyor mu merak ettimYa sizin bebişlerin uyku düzeni var mı? Kaç sat uyuyurksr günde. ve uykuya ne kadar sürede dalıyorlar siz mi sallıyorsunuz? Kendimi uyuyor.
Benim kızım gece uyursa çok güzel uyuyor 9-12 saat arası ama gündüz yok. Ve gecede 2 saat sallamam gerekiyor ayağımda.
Canım artar ümitsiz olma.bak sütünün bitmemesi artması için iyi bi makineye ihtiyacın var.makinen iyi olmazsa biter o süt.hastane tipi pompa kirala.hatta ameda markasının SMB isimli hastane pompası var kiralayabiliyorsun.başka marka istersen başka marka kirala ama ben amedanın makineleri iyi olduğu için tavsiye ediyorum.2 saatte bir 30 dakka sağ.yemene içmene de dikkat et.2 saati geçirme yılmadan bıkmadan sağ.artmazsa benimde adım coco değil haSagmayla süt maalesef artmiyor canm oglum emdigi siralar cok guzeldi sütüm hicte sagmazdim . Simdi oğlum emmiyor ama duzenli sagiyorum ama bir memeyle dibi doluyor ancak . Keske bir kac ay hic degilse sagip besleyebilseydim bitmese bari
Bende bundan sonra açıcam mecbur klimayı. İki zıbın nasıl oluyor yani neden iki zıbın üstüste giydiriyorsun
bizde mezitlideyiz ama bi ayağımız da afetevlerdeYaylamız yok ne yazık ki. Eşimin memleketi yayla sayılır Karadeniz ama Korona dan şimdi gidemeyiz ancak kurban bayramına. Göçmende oturuyoruz. Denize çok yakınız ayrıca nem ve sıcak. Klimaya geçeriz bizde, alışsın paşa.
benim büyük oglan 19 aylık hala bacagimdasallayarak uyutuyorum onun için küçükte direniyorum sallamamaya aynısenin gibi bekliyorum kendi dalsın huzursuzlanip ağlıyorsa memedir muhabbettir masajdır takiliyorum yine bırakıyorum yatağına veriyorum emziğiUyku mu düzeni? Nerdeee? Bizde öyle bir şey yok. Ben 2 saat uğraşsam da direniyorum sallamıyorum. Beşiğinde duruyor, çok huzursuzlanırsa kucağıma alıyorum, bazen memeye tutuyorum tekrar yatırıyorum.
Aynen aynen bizim de öyle.. 2 saat sürüyor bazen ama sallamaya alışırsa daha yorucubizde mezitlideyiz ama bi ayağımız da afetevlerde
benim büyük oglan 19 aylık hala bacagimdasallayarak uyutuyorum onun için küçükte direniyorum sallamamaya aynısenin gibi bekliyorum kendi dalsın huzursuzlanip ağlıyorsa memedir muhabbettir masajdır takiliyorum yine bırakıyorum yatağına veriyorum emziği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?