2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben mamada veriyorum günde 2-3kez de olsa sma kullanıyordum ama hipp combioticle similac arasında kaldım değiştirmek istiyorum kullananlar memnun mu gaz kabızlık vs sıkıntısı oluyor mu?
Merhaba canım neden sma mamayı değiştirmek istiyorsun ben de bebegim için sma aldım yorumları iyi diye.

Kızlar ben mamada veriyorum günde 2-3kez de olsa sma kullanıyordum ama hipp combioticle similac arasında kaldım değiştirmek istiyorum kullananlar memnun mu gaz kabızlık vs sıkıntısı oluyor mu?
Ben similac kullanıyorum memnunum. Gaz var bizde ama mama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü mama içmese de oluyor. Similac köpürmüyor çalkalayınca.. Hippi de çok duydum ama kullanmadım bilmiyorum o yüzden..

Gün gün değişiyor bir düzeni var diyemem benimkine bazen çok iyi 4 5 saat uyuyor banyo yapınca şimdi de mesela sabah 6 dan beri sürekli uyanıyor dalamadi

Ay desene bize eğlence çıkmamış senin adına sevindim bizim adımıza üzüldüm

Cherrygum
Canim bende sma kullanıyorum internette yeşil kaka yi çok duydum. Sizde de oldu mu birde bu ara çok gazi var kızın eni kutu acmistim bugu karistrdim okadar hala cozulmemis gibiydi mamadan mi anlayamadım . Benim.aklimdada.similac ve hipp var ama cesaret edemiyorum.

Ay benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyim
Camim dün akşam bizde oyleydik
. Artık ağlamasında insan strese giriyor baya bugünde gazi var napcagimi bilmiyorum. Eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz çıkıp gidesim vae ama.arabam yokk

Pek yok bizim de. Uyuturken de bazen kendisi uyuyor bazen kucağımda pışpış ve hafif sallamak gerekiyor. Şimdi kucak çok sorun olmuyor ama ağırlaşınca zor olur alışkanlık edinirse. Bu sebepten dalamayınca ayağımda mı sallasam diyorum.

Merhaba canım neden sma mamayı değiştirmek istiyorsun ben de bebegim için sma aldım yorumları iyi diye.
Aslında bende memnunum ama gaz problemimiz var mamadan mı yoksa benim sütten mi kaynaklı bilmiyorum bi değiştirip baksammı mamayı diye düşünüyorum.
Of bu gaz neyden oluyo bende bi bulsam yediklerime dikkat etsemde yine gazı var cocugun bazen gaz sıkıştırıyor emmiyor bile. Şu ilk 3 ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla
Ben yeşil kaka görmedim henüz ama tedirgin oluyorum gaz sıkıntısı var benden mi kaynaklı yoksa mamadan mı bilmiyorum zaten her türlü gazı var diye değiştircem belki mamadan dolayıdır. Gerçi gün içinde çok vermiyorum 3 en fazla 4 keredir.

Camim dün akşam bizde oyleydik
. Artık ağlamasında insan strese giriyor baya bugünde gazi var napcagimi bilmiyorum. Eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz çıkıp gidesim vae ama.arabam yokk
Canım oluyor öyle eşlere bişey oldu sanırım bu ara hepsi herşeyi biliyor ama uygulamaya gelince yok. Çok takma benim eşimde konusup bişeyler söylüyor çok biliyorsan gel kendin yap diyorum ben, altta kalmıyorum hatta üste cıkan tarafımdır çoğu zaman.

Bizim kız da aynısı bazen kendi dalıyot bazende pış pış yapıyoruz ayagımda 5-10dkka sallayınca dalıyor genelde. Napim uyusun diye herşeyi yapmaya başladım

Hepsini denedim canım bana mısın demiyor. Sabah bir başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dışarıdan duyan bebeğe bişey yapıyoruz sanır. Sonra yoruldu da uyudu kucağımda.

Y Canim e bebekten holmen marka aldığım hamak geldi kurulumu çok basit ben kurdum 2 dk da benim kiz dün ağlıyordu baya içine koydum sakinleşti şimdide uyuyor huysuz bu ara ama hamak besik ıyi geldi bence.
Yok ya susmuyor bu dün susmadı bugün valiz nerede dedim gidecem dedim bebeğe izin kağıdı çıkarıp, gitmeyecegimi biliyor, gidebilirsin valiz bazanın altında gitti bazaydı kaldırdı hatta taksilerde helak olma izin kagidiylada uğraşma cuma günü seni ben bırakırım dedi. Sonra ararsın gel beni al diye de ekledi. mubattap olmuyorum suan. Bana dün demediğini bırakmadı ben bebeği düşünmüyormuşum sütüm artsın diye uğraşmıyormuşum birşey yemiyormuşum, damızlık inek gibi oturup yemem lazimmis. Kendi çok bebeğe bakıyorda ben oturup sabah akşam yiyip içecem beni kendinden soğuttu yeminle

Ya sorma ben de fena bişi yaptım, dün görümcem çorba getirmiş ondan içtim az önce ve içinde ne vardı bilin bakalım. Nohuttttt 2 kase içtikten sonra kafama dank etti. Ve az buz da değildi yani.. Yandık bugün..

Hepsini denedim canım bana mısın demiyor. Sabah bir başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dışarıdan duyan bebeğe bişey yapıyoruz sanır. Sonra yoruldu da uyudu kucağımda.
Canim hamak beşiği dene istersen komik bebeklere ıyi geliyormuş. Benim kızda dün çok ağladı

Canım bizim de müthiş bi gaz var emerken çocuk aşırı kıvranıyor ağlıyor.sütümü sağıp kaşıkla versem de gaZdan kıvranıyor.mama da da aynı şekilde.ben süt alerjisine yordum bu durumu.

El kadar bebeler ama isleri dertleri cok büyük isyan bayrağını cekmek istiyorum ama ceksemde göreve devam etmeliyim 1 aydir süt yapan tekrar emdiren ne var ne yok arastirmaktan almaktan öldüm esim profesör olacan sevgili arge ama bosa yoruluyorsun al mamayi koy biberona dik kafasina iste temiz is cocukta onu istiyor diyor bana adam simdi de humanayla silikon uclari almaya gitti adımı umudiye koydum
Cennet bosuna annelerin ayağı altında denmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…