- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Umudiyecim silikon uçls bu iş tamamdırEl kadar bebeler ama isleri dertleri cok büyük isyan bayrağını cekmek istiyorum ama ceksemde göreve devam etmeliyim1 aydir süt yapan tekrar emdiren ne var ne yok arastirmaktan almaktan öldüm esim profesör olacan sevgili arge ama bosa yoruluyorsun al mamayi koy biberona dik kafasina iste temiz is cocukta onu istiyor diyor bana adam simdi de humanayla silikon uclari almaya gitti adımı umudiye koydum
Cennet bosuna annelerin ayağı altında denmiyor
Çatlağın geçti mi canımKızlar Bizim dün kırkımız çıktı ama kırk banyomuzu bugün yapabildik kızım gece 1 den sabah 6 ya kadar uyumadı gözlerim kan çanağına döndü artık birde bu ara kusması çok arttı gaz öıkarmaay çalışılırken bir ıkınıyor fışkırtarak kusuyor
Beceremedim kalkip duruyor silikon tutmadi angrybirds oglum habire sinirlendiUmudiyecim silikon uçls bu iş tamamdır
Canım doktora gittim tam olarak geçmemiş ama şikayetlerim geçti şükür doktorun verdiği kremler birde birkaç koca karı şeyleri denedim işe yaradı sanırımÇatlağın geçti mi canım
Hipp kullanıyorum ben. Gazı zaten var ama aşırı değil, mama ekstra gaz yapmadı. Memnunum. Hergün 1 çay kaşığı süzülmüş zeytinyağı veriyorum kakasını yapıyor.Kızlar ben mamada veriyorum günde 2-3kez de olsa sma kullanıyordum ama hipp combioticle similac arasında kaldım değiştirmek istiyorum kullananlar memnun mu gaz kabızlık vs sıkıntısı oluyor mu?
Tutar tutar emzik gibi biberon gibi bişey onlar içinBeceremedim kalkip duruyor silikon tutmadi angrybirds oglum habire sinirlendi
Off cok zor ya hem bebek için hemde senin için. Sürekli ağlayınca insanın eli ayağına dolaşıyor inşallah bir an önce atlatırsınız bu durumuHepsini denedim canım bana mısın demiyor. Sabah bir başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dışarıdan duyan bebeğe bişey yapıyoruz sanır. Sonra yoruldu da uyudu kucağımda.
İyi olur gerçekten uğraşmam bırak beni anneme belki bi işe yararsın deseydin. Sütümün olması için beni strese sokmaman lazım bu sekilde basımda konusurşan hiç sütüm olmaz desene. Ne kadar anlayışsız oluyor bazen erkekler sanıyolar ki ye iç hemen süt olsun.Y
Canim e bebekten holmen marka aldığım hamak geldi kurulumu çok basit ben kurdum 2 dk da benim kiz dün ağlıyordu baya içine koydum sakinleşti şimdide uyuyor huysuz bu ara ama hamak besik ıyi geldi bence.
Yok ya susmuyor bu dün susmadı bugün valiz nerede dedim gidecem dedim bebeğe izin kağıdı çıkarıp, gitmeyecegimi biliyor, gidebilirsin valiz bazanın altında gitti bazaydı kaldırdı hatta taksilerde helak olma izin kagidiylada uğraşma cuma günü seni ben bırakırım dedi. Sonra ararsın gel beni al diye de ekledi. mubattap olmuyorum suan. Bana dün demediğini bırakmadı ben bebeği düşünmüyormuşum sütüm artsın diye uğraşmıyormuşum birşey yemiyormuşum, damızlık inek gibi oturup yemem lazimmis. Kendi çok bebeğe bakıyorda ben oturup sabah akşam yiyip içecem beni kendinden soğuttu yeminle
Ayy valla onu ye bunu yeme şu gaz yapar mı eder mi diye düşünmekten yediğim hiçbişeyden zevk alamıyorum artıkYa sorma ben de fena bişi yaptım, dün görümcem çorba getirmiş ondan içtim az önce ve içinde ne vardı bilin bakalım. Nohuttttt2 kase içtikten sonra kafama dank etti. Ve az buz da değildi yani.. Yandık bugün..
Valla sağsam da emzirsemde gaz olunca bi sinir geliyor kıvranmaktan emmiyor hep gögsümü tırmıkladı elleriyleCanım bizim de müthiş bi gaz var emerken çocuk aşırı kıvranıyor ağlıyor.sütümü sağıp kaşıkla versem de gaZdan kıvranıyor.mama da da aynı şekilde.ben süt alerjisine yordum bu durumu.
Canım ben de verdim öğlene doğru ama yapmadı kakasını ya..Hipp kullanıyorum ben. Gazı zaten var ama aşırı değil, mama ekstra gaz yapmadı. Memnunum. Hergün 1 çay kaşığı süzülmüş zeytinyağı veriyorum kakasını yapıyor.
Ben veriyorum iy geceler cayı 3 kere 30 cc dediğimiz gibi Melisa papatya galan varRica ederim canım. Bana da fazla geldi ama deneyeceğim. Sonuçta doktor tavsiye etti bakalım iyi sonuç alırsam paylaşırım burada
solgara da bakayım aldı nedir ?canim ben solgarin ilacına başladım. iyi geldi gibi sanki. ama sagmadigim için tam da bilmiyorum. gunde bir kez mama veriyordum. mamayi bir haftadir bıraktım. ama bebegimin huysuzluğu mu geçti doyduğu için mi bilmem. eşim doktor yazmadi diye çok direndi almamak için ama sonunda aldim
atak haftasıdır oKırkından sonra huy değiştirir demezler miydi bebeklere bizimki 30 dan sonra değişti resmen cızır cızır bir kız oldu uyku düzeni bozuldu sürekli gaz çıkarıyor uyuyamıyor ememiyor bide ilk kez dün hiç kalasını yapmadı bugünde bu saate kadar yapmadı resmen kaka yolu gözlüyoruz
Bestlak damla kullanmaya başladıktan sonra epey arttı benim bir de bulgur ve dereotu çok iyi geliyor; inşallah artar cnmKizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
Aynı gün doğurduk seninle, birebir aynı durumdayız biz de şu an.. Atak haftasıymış bu haftaKırkından sonra huy değiştirir demezler miydi bebeklere bizimki 30 dan sonra değişti resmen cızır cızır bir kız oldu uyku düzeni bozuldu sürekli gaz çıkarıyor uyuyamıyor ememiyor bide ilk kez dün hiç kalasını yapmadı bugünde bu saate kadar yapmadı resmen kaka yolu gözlüyoruz
Yok yok geç değil.Geç mi kaldım
3 ay sonra düzelecek mi herşey.. ?? Kafayı yemek uzereyim
Bestlak damla kullanmaya başladıktan sonra epey arttı benim bir de bulgur ve dereotu çok iyi geliyor; inşallah artar cnm
solgar brewer's yeast with vitamin b12 250 tablet tam adi bu canim. günde 3 kez ikişer tablet kullanılıyormus ama ben günde iki kez 4 tablet olarak kullaniyorum. çünkü iki ana öğün ancak yiyorum. ara öğün olarak kuru meyve kuru yemiş vs atıştırıyorum.solgara da bakayım aldı nedir ?
atak haftasıdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?