2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudiyecim silikon uçls bu iş tamamdır

Kızlar Bizim dün kırkımız çıktı ama kırk banyomuzu bugün yapabildik kızım gece 1 den sabah 6 ya kadar uyumadı gözlerim kan çanağına döndü artık birde bu ara kusması çok arttı gaz öıkarmaay çalışılırken bir ıkınıyor fışkırtarak kusuyor

Çatlağın geçti mi canım

Kırkından sonra huy değiştirir demezler miydi bebeklere bizimki 30 dan sonra değişti resmen cızır cızır bir kız oldu uyku düzeni bozuldu sürekli gaz çıkarıyor uyuyamıyor ememiyor bide ilk kez dün hiç kalasını yapmadı bugünde bu saate kadar yapmadı resmen kaka yolu gözlüyoruz

Kızlar ben mamada veriyorum günde 2-3kez de olsa sma kullanıyordum ama hipp combioticle similac arasında kaldım değiştirmek istiyorum kullananlar memnun mu gaz kabızlık vs sıkıntısı oluyor mu?
Hipp kullanıyorum ben. Gazı zaten var ama aşırı değil, mama ekstra gaz yapmadı. Memnunum. Hergün 1 çay kaşığı süzülmüş zeytinyağı veriyorum kakasını yapıyor.

Hepsini denedim canım bana mısın demiyor. Sabah bir başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dışarıdan duyan bebeğe bişey yapıyoruz sanır. Sonra yoruldu da uyudu kucağımda.
Off cok zor ya hem bebek için hemde senin için. Sürekli ağlayınca insanın eli ayağına dolaşıyor inşallah bir an önce atlatırsınız bu durumu
İyi olur gerçekten uğraşmam bırak beni anneme belki bi işe yararsın deseydin. Sütümün olması için beni strese sokmaman lazım bu sekilde basımda konusurşan hiç sütüm olmaz desene. Ne kadar anlayışsız oluyor bazen erkekler sanıyolar ki ye iç hemen süt olsun.
Ayy valla onu ye bunu yeme şu gaz yapar mı eder mi diye düşünmekten yediğim hiçbişeyden zevk alamıyorum artık
Canım bizim de müthiş bi gaz var emerken çocuk aşırı kıvranıyor ağlıyor.sütümü sağıp kaşıkla versem de gaZdan kıvranıyor.mama da da aynı şekilde.ben süt alerjisine yordum bu durumu.
Valla sağsam da emzirsemde gaz olunca bi sinir geliyor kıvranmaktan emmiyor hep gögsümü tırmıkladı elleriyle ben süt içeren seyler yemiyorum ama yine gazı var

solgara da bakayım aldı nedir ?
atak haftasıdır o

Aynı gün doğurduk seninle, birebir aynı durumdayız biz de şu an.. Atak haftasıymış bu hafta

solgara da bakayım aldı nedir ?
atak haftasıdır o
solgar brewer's yeast with vitamin b12 250 tablet tam adi bu canim. günde 3 kez ikişer tablet kullanılıyormus ama ben günde iki kez 4 tablet olarak kullaniyorum. çünkü iki ana öğün ancak yiyorum. ara öğün olarak kuru meyve kuru yemiş vs atıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…