Cebvap gelmeden ben bulup aldım bilesolgar brewer's yeast with vitamin b12 250 tablet tam adi bu canim. günde 3 kez ikişer tablet kullanılıyormus ama ben günde iki kez 4 tablet olarak kullaniyorum. çünkü iki ana öğün ancak yiyorum. ara öğün olarak kuru meyve kuru yemiş vs atıştırıyorum.
Annelik insanın bile bile bunlara gönüllü olması çok garip insan bir süre sonra unutup tekrar bebek istiyorNe zor bir işe atılmışız meğer yok uyumuyor ısrarla.Bende çok uykusuzum ne olacak halimiz.
Ben de eşimle tartışıp duruyorum. Annem var yanımda eşim çalışıyor. Sürekli bize yok ağlatmayın, meme ver, onu yap bunu yap vaaz veriyor. Sanki kendi 10 tane çocuk büyütmüş. Ben onun düşündüğünden fazlasını düşünüyorum deniyorum. Bilmiyorum ya yorgunluktan herhalde çok doluyum bu aralar.Camim dün akşam bizde oyleydik
. Artık ağlamasında insan strese giriyor baya bugünde gazi var napcagimi bilmiyorum. Eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz çıkıp gidesim vae ama.arabam yokk
Valla mecbur herşeyi deneyeceğim. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen. Günde 3 saat anca uyuyorum. Eşimden hiç destek göremiyorum neredeyse. Çok yalnız bıraktı beni bu süreçte. Çok kırgınım ona çok...Canim hamak beşiği dene istersen komik bebeklere ıyi geliyormuş. Benim kızda dün çok ağladı
Annelik insanın bile bile bunlara gönüllü olması çok garip insan bir süre sonra unutup tekrar bebek istiyor
Hem de ne zor canım gerçekten çok yorgunum. Amin inşallahOff cok zor ya hem bebek için hemde senin için. Sürekli ağlayınca insanın eli ayağına dolaşıyor inşallah bir an önce atlatırsınız bu durumu
İyi olur gerçekten uğraşmam bırak beni anneme belki bi işe yararsın deseydin. Sütümün olması için beni strese sokmaman lazım bu sekilde basımda konusurşan hiç sütüm olmaz desene. Ne kadar anlayışsız oluyor bazen erkekler sanıyolar ki ye iç hemen süt olsun.
Ayy valla onu ye bunu yeme şu gaz yapar mı eder mi diye düşünmekten yediğim hiçbişeyden zevk alamıyorum artık
Valla sağsam da emzirsemde gaz olunca bi sinir geliyor kıvranmaktan emmiyor hep gögsümü tırmıkladı elleriyleben süt içeren seyler yemiyorum ama yine gazı var
Valla mecbur herşeyi deneyeceğim. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen. Günde 3 saat anca uyuyorum. Eşimden hiç destek göremiyorum neredeyse. Çok yalnız bıraktı beni bu süreçte. Çok kırgınım ona çok...
Dogurmadan önce ne güzel salliyoduk bol keseden dimiBizim kız da aynısı bazen kendi dalıyot bazende pış pış yapıyoruz ayagımda 5-10dkka sallayınca dalıyor genelde. Napim uyusun diye herşeyi yapmaya başladım
Ya bunlara noluyo böyle? Herifler bizden fazla lohusa yeminleY
Canim e bebekten holmen marka aldığım hamak geldi kurulumu çok basit ben kurdum 2 dk da benim kiz dün ağlıyordu baya içine koydum sakinleşti şimdide uyuyor huysuz bu ara ama hamak besik ıyi geldi bence.
Yok ya susmuyor bu dün susmadı bugün valiz nerede dedim gidecem dedim bebeğe izin kağıdı çıkarıp, gitmeyecegimi biliyor, gidebilirsin valiz bazanın altında gitti bazaydı kaldırdı hatta taksilerde helak olma izin kagidiylada uğraşma cuma günü seni ben bırakırım dedi. Sonra ararsın gel beni al diye de ekledi. mubattap olmuyorum suan. Bana dün demediğini bırakmadı ben bebeği düşünmüyormuşum sütüm artsın diye uğraşmıyormuşum birşey yemiyormuşum, damızlık inek gibi oturup yemem lazimmis. Kendi çok bebeğe bakıyorda ben oturup sabah akşam yiyip içecem beni kendinden soğuttu yeminle
Kız vallahi helal olsun sanaEl kadar bebeler ama isleri dertleri cok büyük isyan bayrağını cekmek istiyorum ama ceksemde göreve devam etmeliyim1 aydir süt yapan tekrar emdiren ne var ne yok arastirmaktan almaktan öldüm esim profesör olacan sevgili arge ama bosa yoruluyorsun al mamayi koy biberona dik kafasina iste temiz is cocukta onu istiyor diyor bana adam simdi de humanayla silikon uclari almaya gitti adımı umudiye koydum
Cennet bosuna annelerin ayağı altında denmiyor
Canım o kocakarı şeylerini bana da söyler misinCanım doktora gittim tam olarak geçmemiş ama şikayetlerim geçti şükür doktorun verdiği kremler birde birkaç koca karı şeyleri denedim işe yaradı sanırım
Ya kıyamam sana. Geceleri falan hiç yardım etmiyor mu? Ya cidden hepsini bi odaya toplayıp üzerlerine hortumla soğuk su sikasim var. Benimki bu ara iyi gibi ama korkuyorum resmen yine kafası gidecek diyeValla mecbur herşeyi deneyeceğim. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen. Günde 3 saat anca uyuyorum. Eşimden hiç destek göremiyorum neredeyse. Çok yalnız bıraktı beni bu süreçte. Çok kırgınım ona çok...
Ayy az önce ayağını çekip buraya atmayı düşünmüştüm çorabı küçük geliyor diye
Yapar biraz masaj yap karnına. Ben bebeği de yağlıyorum karnına iyi geliyor. Altını açtıktan sonra poposunu da yağla, hem pişik olmaz hem rahatlatıyor. Banyodan sonra komple yağlıyorum. Mest oluyor. Ben de bilmiyordum komşum söyledi. Hoşuna gitti çok. Yapamayınca çok kıvranıyorlarCanım ben de verdim öğlene doğru ama yapmadı kakasını ya..
Maaşallah kuzuya.
Of gülüm of surekli size bu meme paylasimi yapmaktan ben bile sıkıldım soyutlucam artik kendini sizi bunalttim iyice .Lepistesb canım göğsünü iyice sil ondan sonra silikonun yapışan kenarlarını hafifçe ıslat göğüs ucunu tamamen içine koyarak yerleştir kenarlarda boşluk kalmasın iyice yapışıyor zaten. Sonra emzir. Benim asabi prenses iyice alıştı silikon uca başta bi yaygara koparıyor sonra paşa paşa emiyor.
Senin vasıtayla herkese bir tavsiyede bulunayim çocuk o kadar uyuyorsa sütünü 2 saatte yada 3 saatte bir az da olsa sağın ben ayni hataya düştüm mastit ondan oldu benim şimdi ya çocuğu uyku arasında emziriyorum yada sagiyorum bi şekilde sutuAy deli oldulargaz çıkarmak için aldım kucağıma evde geziyorum bir baktım arkamdan 3 kişi beni takip ediyor. Kp, kv, görümce omzumun ordan bebeği seviyorlar falan eşim diyor ki bu ne ya kimse bana bakmıyor normalde anası eşime deli olur evet bugünde annaneye gidilcek çok özledim annemi en son doğumdan önce o balkonda ben sokaktan görüşmüştük.
Yok kuzum mama vermiyorum, doktor sütüj yeterli zorda kalmadıkça mama verme demişti. Ben emzirip yatırıyorum mesela 6 saat sonra kalktı tabi göğüslerim taş gibi oluyor. Hatta altını değiştirene kadar eğer ped yoksa şıp şıp damlamaya başlıyor.Birini emiyor zaten baya dolduğu için doyuyor tek memeyle. Diğerini bebeği yatırdıktan sonra sağıyorum hemen. Sonra bende yatıyorum. Uyuyunca çok güzel süt oluyor dolayısıyla bir dahaki beslenmeye yine dolmuş oluyor göğüslerim.
Söylüyorum sürekli ama pek oralı olmuyor. Hamileyken sık sık çıkardı dışarı. Kızdığımda bebek olunca zaten çıkamayacağım, bebekle ilgileniniz falan diyordu. Ben de hadi çıksın nasıl olsa az kaldı diyordum. Bebek oldu bu sefer bilgisayar oyunlarına sardı. İşten geliyor yatana kadar yüzünü 10dk görüyorum. 5 dk bebeği sevip gidiyor odaya. Yemek yemeye geliyor, hızlıca yiyiyor yine pc başına gidiyor. Annem bile garipsemeye başladı. Zaten sinirlerim bozuk uykusuzum. Geçen mesela nasıl bozuldum ona. Yanıma çağırdım gel biraz da benle otur sürekli oyundasın dedim. Geldi koltuğa yanıma oturdu. Uyuyakaldı koltukta. Sanki bebeğin başında nöbet tutan o. Hayatım ben biraz yatayım yemek hazır olunca kaldır beni dedi gitti yattı. Bilmiyorum ben mi abartıyorum...Bende o civarda uyuyorum artık uykusuzluk benide mafetti. Eşinle konuşmayı denedin mi hiç? Gerçekten onların desteği önemli ama olmuyorsa annen yanındaymış en azından valla ne diyeceğimi bilemiyorum.
Valla benim 4. Gun oldu zeytinyagi verdim sökmedi yarın fitili alcam artik mecburBenim kız da iki gündür ıkına ıkına bir hal oldu kakasını yapamıyor. Daha önce de 2 günde yaptığı oldu ama bu sefer çok sıkıntısı var belli. Ben de bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim burdan okuduklarıma binaen.. Ardından emzirip yatırdım, derin uykuya geçti hemen.. İnşallah etki eder de kakasını yapar kuzum..
Halimize bakın kızlar ya, bir kakaya tav olacak hale geldikKim derdi bu kadar kaka yolu gözleyeceğim
Gece zaten uyanmıyor hiç. Biz annemle kalkıyoruz. Bebeğin beşiği salonda. Klima var salonda çünkü. Bu sıralar hava çok sıcak. Salonda yatıyoruz annemle. Eşim odada yatıyor. Yardımı geçtim psikolojik destek bile görsem iyi gelecek. Bir muhabbetimiz bileyok evde. Sütümü etkilemesin diye takmamaya çalışıyorum...Dogurmadan önce ne güzel salliyoduk bol keseden dimiben asla ayağımda sallMam diyodum mesela hey gidi
Ya bunlara noluyo böyle? Herifler bizden fazla lohusa yeminle
Kız vallahi helal olsun sanavalla hakkını ödeyemez minik
Canım o kocakarı şeylerini bana da söyler misin
Ya kıyamam sana. Geceleri falan hiç yardım etmiyor mu? Ya cidden hepsini bi odaya toplayıp üzerlerine hortumla soğuk su sikasim var. Benimki bu ara iyi gibi ama korkuyorum resmen yine kafası gidecek diye
Ayy az önce ayağını çekip buraya atmayı düşünmüştüm çorabı küçük geliyor diyemasallah
Söylüyorum sürekli ama pek oralı olmuyor. Hamileyken sık sık çıkardı dışarı. Kızdığımda bebek olunca zaten çıkamayacağım, bebekle ilgileniniz falan diyordu. Ben de hadi çıksın nasıl olsa az kaldı diyordum. Bebek oldu bu sefer bilgisayar oyunlarına sardı. İşten geliyor yatana kadar yüzünü 10dk görüyorum. 5 dk bebeği sevip gidiyor odaya. Yemek yemeye geliyor, hızlıca yiyiyor yine pc başına gidiyor. Annem bile garipsemeye başladı. Zaten sinirlerim bozuk uykusuzum. Geçen mesela nasıl bozuldum ona. Yanıma çağırdım gel biraz da benle otur sürekli oyundasın dedim. Geldi koltuğa yanıma oturdu. Uyuyakaldı koltukta. Sanki bebeğin başında nöbet tutan o. Hayatım ben biraz yatayım yemek hazır olunca kaldır beni dedi gitti yattı. Bilmiyorum ben mi abartıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?