2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Lepistesb canım göğsünü iyice sil ondan sonra silikonun yapışan kenarlarını hafifçe ıslat göğüs ucunu tamamen içine koyarak yerleştir kenarlarda boşluk kalmasın iyice yapışıyor zaten. Sonra emzir. Benim asabi prenses iyice alıştı silikon uca başta bi yaygara koparıyor sonra paşa paşa emiyor.

Cebvap gelmeden ben bulup aldım bile ama sağol canım

Humanayı salak gibi eczaneden 55 liraya alıyordum ebebekte 4 al 3 öde var ki fiyatı da 35 sen 104 lira kargo ile 110 a 4 tane aldım bilgibize

Ebebek e her gittiğimde kalmamış oluyordu sebebi fiyatıymıs

Camim dün akşam bizde oyleydik
. Artık ağlamasında insan strese giriyor baya bugünde gazi var napcagimi bilmiyorum. Eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz çıkıp gidesim vae ama.arabam yokk
Ben de eşimle tartışıp duruyorum. Annem var yanımda eşim çalışıyor. Sürekli bize yok ağlatmayın, meme ver, onu yap bunu yap vaaz veriyor. Sanki kendi 10 tane çocuk büyütmüş. Ben onun düşündüğünden fazlasını düşünüyorum deniyorum. Bilmiyorum ya yorgunluktan herhalde çok doluyum bu aralar.

Canim hamak beşiği dene istersen komik bebeklere ıyi geliyormuş. Benim kızda dün çok ağladı
Valla mecbur herşeyi deneyeceğim. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen. Günde 3 saat anca uyuyorum. Eşimden hiç destek göremiyorum neredeyse. Çok yalnız bıraktı beni bu süreçte. Çok kırgınım ona çok...

Annelik insanın bile bile bunlara gönüllü olması çok garip insan bir süre sonra unutup tekrar bebek istiyor

Öyle bir kısır döngü ki uyumayı bile sırf onun için istiyorum ki sütüm olsun diye. Saat başı emdi uyumuyor ben halsiz artık süt olmadığını hissediyorum çok mutsuz oluyorum öyle olunca. Az biraz yatsa bende kendime gelip daha yeterli olucam ama yok.

Hem de ne zor canım gerçekten çok yorgunum. Amin inşallah çok çaresiz kalıyorum çok üzülüyor insan.

Bende o civarda uyuyorum artık uykusuzluk benide mafetti. Eşinle konuşmayı denedin mi hiç? Gerçekten onların desteği önemli ama olmuyorsa annen yanındaymış en azından valla ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bizim kız da aynısı bazen kendi dalıyot bazende pış pış yapıyoruz ayagımda 5-10dkka sallayınca dalıyor genelde. Napim uyusun diye herşeyi yapmaya başladım
Dogurmadan önce ne güzel salliyoduk bol keseden dimi ben asla ayağımda sallMam diyodum mesela hey gidi
Ya bunlara noluyo böyle? Herifler bizden fazla lohusa yeminle
Kız vallahi helal olsun sana valla hakkını ödeyemez minik
Canım doktora gittim tam olarak geçmemiş ama şikayetlerim geçti şükür doktorun verdiği kremler birde birkaç koca karı şeyleri denedim işe yaradı sanırım
Canım o kocakarı şeylerini bana da söyler misin
Ya kıyamam sana. Geceleri falan hiç yardım etmiyor mu? Ya cidden hepsini bi odaya toplayıp üzerlerine hortumla soğuk su sikasim var. Benimki bu ara iyi gibi ama korkuyorum resmen yine kafası gidecek diye
Eki Görüntüle 2638175

Büyümüş de çorapları artık küçük gelirmiş. o topuğu yiyesim geliyor yaa
Ayy az önce ayağını çekip buraya atmayı düşünmüştüm çorabı küçük geliyor diye masallah

Canım ben de verdim öğlene doğru ama yapmadı kakasını ya..
Yapar biraz masaj yap karnına. Ben bebeği de yağlıyorum karnına iyi geliyor. Altını açtıktan sonra poposunu da yağla, hem pişik olmaz hem rahatlatıyor. Banyodan sonra komple yağlıyorum. Mest oluyor. Ben de bilmiyordum komşum söyledi. Hoşuna gitti çok. Yapamayınca çok kıvranıyorlar

K Kuf ben yaklaşık 15 gün boyunca açıdan kavrandım hemen hemen her gün parol içiyordum ağlıyordum artık doktor ağrıkesici krem ve Fito diye bir krem verdi her gün 3 kere oturma banyosu dedi bunları düzenli yaptım artı her sabah aç karınla bir yemek kaşığı zeytin yağı tarifini verdiğim karışım ve komposto içtim ama ağrım vardı hala ve her gün lavobaya çıkmak çok önemli
Tüm bunlara ek yaptığım koca karı şeyleri
1- 10 patlıcanın yeşil kısmını 10 bardak suyla kaynağı bir hafta içinde sabah akşam içtim
2- zeytinyağı ve unu karıştırıp hamur yapıp o hamuru biraz ısıtıp temiz tülbent ile makata koy geceden sabaha
3- patatesi ince doğrayıp biraz ısıtıp tülbentle yine geceden sabaha kadar makatın üzerine koy
4 - İbrahim Saraçoğlunun ısırgan otu tarifi var

tüm bunları yaptım 15 gün içinde çünkü öbür türlü doktor bana anal füsür ameliyatı gerekebilir dedi çok şükür 15 gün içinde tüm şikayetlerim bitti
1 hafta oldu iyileşeli şimdi hiç bir şey yapmıyorum ama kabız olmamaya çalışıyorum 3 litre su içiyorum günlük

Eklentiler

• 39A34992-2FD7-4100-83DC-C64FA61F4503.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
Reactions: Kuf
Of gülüm of surekli size bu meme paylasimi yapmaktan ben bile sıkıldım soyutlucam artik kendini sizi bunalttim iyice .

Senin vasıtayla herkese bir tavsiyede bulunayim çocuk o kadar uyuyorsa sütünü 2 saatte yada 3 saatte bir az da olsa sağın ben ayni hataya düştüm mastit ondan oldu benim şimdi ya çocuğu uyku arasında emziriyorum yada sagiyorum bi şekilde sutu

Bende o civarda uyuyorum artık uykusuzluk benide mafetti. Eşinle konuşmayı denedin mi hiç? Gerçekten onların desteği önemli ama olmuyorsa annen yanındaymış en azından valla ne diyeceğimi bilemiyorum.
Söylüyorum sürekli ama pek oralı olmuyor. Hamileyken sık sık çıkardı dışarı. Kızdığımda bebek olunca zaten çıkamayacağım, bebekle ilgileniniz falan diyordu. Ben de hadi çıksın nasıl olsa az kaldı diyordum. Bebek oldu bu sefer bilgisayar oyunlarına sardı. İşten geliyor yatana kadar yüzünü 10dk görüyorum. 5 dk bebeği sevip gidiyor odaya. Yemek yemeye geliyor, hızlıca yiyiyor yine pc başına gidiyor. Annem bile garipsemeye başladı. Zaten sinirlerim bozuk uykusuzum. Geçen mesela nasıl bozuldum ona. Yanıma çağırdım gel biraz da benle otur sürekli oyundasın dedim. Geldi koltuğa yanıma oturdu. Uyuyakaldı koltukta. Sanki bebeğin başında nöbet tutan o. Hayatım ben biraz yatayım yemek hazır olunca kaldır beni dedi gitti yattı. Bilmiyorum ben mi abartıyorum...

Valla benim 4. Gun oldu zeytinyagi verdim sökmedi yarın fitili alcam artik mecbur

Gece zaten uyanmıyor hiç. Biz annemle kalkıyoruz. Bebeğin beşiği salonda. Klima var salonda çünkü. Bu sıralar hava çok sıcak. Salonda yatıyoruz annemle. Eşim odada yatıyor. Yardımı geçtim psikolojik destek bile görsem iyi gelecek. Bir muhabbetimiz bileyok evde. Sütümü etkilemesin diye takmamaya çalışıyorum...

Aslında abartmıyorsun. Şimdi olayın iki yönü var bence. Bebişler henüz çok küçük sadece bize muhtaçlar biz babaları da taşın altına ellerini koysun istiyoruz ama onlar biraz daha dışında olayın. He tabii sadece sevmek değilde arada alıp gazını çıkarsa ya da ayağında sallasa olur yani. Birde annen yanında ya o kendini geri çekmiş olabilir. Benim eşimde ailesi burdayken pek yardımı olmadı bana ama şimdi onlar gitti gideli daha aktif. Ama yine de gece gündüz ilgilenip uykusuz kalan benim. Bilmiyorum uykumuzu alamadığımız sürece böyle hissedeceğiz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…