2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Of gülüm of surekli size bu meme paylasimi yapmaktan ben bile sıkıldım soyutlucam artik kendini sizi bunalttim iyice .

Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki ağlata ağlata bebek emziriyorum bazen gerçekten daralıyorum sağ sütü ver biberonu gittiği yere kadar diye ama işte annelik kendinden çok evladını düşünmekmiş her şey onların iyiliği için denemediğim yöntem kalmadı eds denedim şırınga denedim 3 farklı markadan silikon uç aldım en son biberonla kandırma yöntemini kullanmaya başladım işe yaradı. Silikon uçla da rahatça emiyor sadece başta ağlıyor.

Canim benim kocada senin koca gibi olsa keşke, sürekli emzirmedi konuşuyor bıktım artık süt yetmiyor anlamıyor bana bencil muamelesi yapıyor. Bu günler geçsin bir an önce
Bu arada silikon üç baya ise yarıyor ilk başlarda öyle tutturdum sonra memeyi tutmaya başladı kandırıp önce ucu veriyordun sonra memeyi
Canım ben de verdim öğlene doğru ama yapmadı kakasını ya..
Benim kızda gaz ve ıkınıyor kakasini yapsa rahatlayacak. Hepimiz kaka yolunu bekliyoruz.
Ayy canim sen abartmıyorsun çok haklısın, şimdi annen var diyede rahat olabilir bizimki de annem varken pek karışmıyordu ama mutfaktan da çıkmıyordu erkek evde olunca gerçekten çok bunaltıcı oluyor benimki mutfağa giriyor birşeylerle uğraşıyor dağıtıyor iki saat tpluyir birde herşeye laf herşeyi kendisi çok iyi biliyor. Annemle bile uğraştı bu kapının kolu kirlenmiş yağ var bilmem ne var. Diğer zamanlarda ise elinde telefon işleriyle ilgileniyor ama iki saat flan 1 mail atıyor yani çok detaycı iki saat telefonda birşeyler konusuyor birileriyle benimde sinirimi bozuyor. Şimdi makarna yapıyor kaç saatte yapacaksa artik bakalim.

Benimki işle ilgili de değil. Oyun oynuyor. Sürekli telefonla konuşuyor oyun oynadığı kişilerle. Online oyun herhalde. Gece geç saatlere kadar pc başında. Sanki ben yabancıyım bebek sadece benim bebeğim. Annem var diye adam gibi tepki veremiyorum. Sevmem başkasının yanında tartışmayı.

Peki bebeğiniz rahatladı mı diyet yapınca yumurta et falan yiyormusunuz peki alaejiy kakadan mı anladınız benim bebeğimde de Alerji var sanırım kakada mukus ve kan gördüm süt ürünlerini eti yumurtaı falan kestim birkaç gündür ama kavun yemiştim mahvoldu çocuk

Yok kuzum esin dogru diyor emzirdikce artar sütun insallah
Silikon bilmem ne her yöntem bir benim bacaksizda ise yaramadi .

Valla devamlı masaj yapıyorum ama yok. Banyo yaptırdım sıcak sıcak, ardına yine masaj.. Karnı şişti iyice, yapamıyor yavrum..
Valla benim 4. Gun oldu zeytinyagi verdim sökmedi yarın fitili alcam artik mecbur
Hadi ya off.. Yarına kadar yapar inşallah canım

Yine öğretmen arkadaşlara bir sorum var. Benim okul nihayet doğum sonrası iznimi eklemiş ama ben 3 hafta erken doğum yaptım onu eklememişler. 3 hafta önce başlayacak görünüyorum okula yani mebbiste.. Sizinkiler nasıl? Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

He bir de gitmişler full ek ders yatırmışlar bana yaa.. Hiç almamam gerekiyorken.. Şimdi dilekçe yazdım yolladım, parayı geri ödeyecekmişim ama faizi ile.. Başıma açtıkları işe bakın.

Ay çok güzel ya. Anneannede nasıl sever şimdi torununu. İyi iyi maşallah senin düzen güzel valla darısı başımıza olsun kuzucum.
İnşallah kuzum, darısı başınıza
Canım ben sabah sağıyorum zaten sertlik varsa masaj yapıyorum özellikle oralara ve aralıklı olarak ters emzirme yapıyorum. O yüzden şu ana kadar mastitle ilgili bir sorunum olmadı.

Olmayanimiz varsa masallah diyelim.. her gun gozyasi..

Canım çok sağ ol ekran görüntüsü aldım
Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben doğum yaptım kapı açıldı eşim kapıda duruyor. Bi gel de fotoğraf cektirelim bari anı kalsın dedim. Geldi öyle çektirdik. O an hissettim bi gariplik var adamda. Neyse bı gün evde patladım artık. Sırf dedim sütüm azalmasin diye kavga etmiyorum seninle, yoksa diyecek çok şeyim var dsdim. O günden beri duzelmeye başladı. Cidden çok zor ya.

eggplantlover canımcım bu baba olma işi erkeklere sonradan yükleniyor demek. Benimki de ilk zamanlar senin gibiydi. Her fırsatta oyuna koşuyordu. En sonunda çözümü oyun oynayacağı zaman sen çocuğa bak ben uyuyup dinlenicem demekte buldum. Madem vakti var çocuğa baksın. Bence o annen yanında diye rahat o kadar. Konuş eşinle, içine attıkça sütün etkilenir.

Kızlar bir bebeğim mi böyle ya ? Bizde mi acaba sorun delircem artık. Sabah 6 dan ağlıyor mızmız eşim de bıktı artık. Ayağımızda sallıyoruz bırakınca uyanıyor. Kalasınıda yaptı kaç kez aslında gazını da çıkardı. Beşiğine koysam hayatta uyumaz. Tam 2 ayakta sallayınca dalıyor gece uykuya. Gözlerini kapatması zaten yarım saat. Dün gece kaka yaptı diye temizleyeyim derken uyandı ondan sonra 3 saat sallamış eşim

Öyle canım şu an odada yine oyun oynuyor. Sofrada gördüm yüzünü 10dk. Ben yatana kadar gelmez herhalde. Bebek çok ağlarsa geliyor. Niye ağlıyor emzir bişey yap ağlatma diyor. Bilerek yapıyorum gibi..

Benimki ilk zamanlarda uyuyordu. Son bir kaç gündür dediğin gibi. Uyutamıyoruz. Sürekli mızıldanıyor. Uykuya dalamıyor bir türlü. Bu kadar küçük bebeklerin bol bol uyuması gerekmez mi

eggplantlover sonuna kadar haklısın erkekler çok bencil yaratıklar gerçekten. Annen var diye atmış sorumluluğu üzerinden aklınca eşin.
Benimki öğretmen ya evde doğumdan beri hayatı karardı ne zormuş bebek büyütmek diyor. Kızların nasıl büyüdüğünden haberi bile yoktu çünkü işe gidiyor diye ayrı yatıyordu beyfendi uykusuz kalmasın diye. Valla şimdi ben unutmuşum ayağına baktırıyorum mamasını yapıp içirme, gaz çıkarma, bazen uyutma işleri onda. Az daha büyüsün de altını da aldıracam. Bugün il sınırı açılınca memlekete gidecem ben çok bunaldım dedi. Giderken oğlanı da götür ben bakamam tek başıma dedim yok öyle kaçmak. Annene git arada diyor bana. Gidemem 3 çocukla kadının başında ne işim var dedim.
Eşinle sağlam bir konuşma yapman lazım canım ramazanın başında benimki de uyuyarak oruç tutma hayali kurmuştu 2.gün boyu uyudu 3.gün evden atacaktım bunu. Ben işe gidiyormuşum gibi davransan nolur diyor bir de pişkin pişkin. Akla bak ne uyanıksın dedim.ondan sonra toparlandı

Kızlar rezene aktardan alınan bebeğe ne kadar içirebilirim sakinleştirip uyutur mu nolur biri acil cevao yazsın

Canım konuşmaya başlasam patlayacağım. Kavga çıkacak. Annem şahit olsun istemiyorum. Onu da geçtim bebek var. Sürekli ağlıyor zaten. Mememe yapışık yaşıyor şu an resmen. Kavga edip daha çok sinirlenip sütümün kesilmesinden korkuyorum. Annem eşim yokken kızıyor eşimin davranışlarına söyleniyor bana. Ben yine eşimi savunuyorum. Ben de sinirleniyorum ama kendimi tutuyorum sırf bebek için. Sadece şunu dedim. Yakında çok büyük kavga çıkacak böyle devam edersen haberin olsun dedim. Dalgaya aldı. Güldü yok yaa dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…