Canim silikon ucu ıslatıp koy kalkmaz direk ağzına ver biraz uğraş tutacaktirBeceremedim kalkip duruyor silikon tutmadi angrybirds oglum habire sinirlendi
Kaka testi yaptilar ordan anladilar kakasi mukusluydu,benimkinde kan yok özellikle kakada gizli kanada bakildi cikmadi, ben yumurta yiyiyorum süt urunleri ve sut urunlerinin icine girdigi herseyi yasakladi, gaz yapici seylerdende uzak durucaksin dedi doktorum susam ve tahinde cikolata bunlarin icinde dana eti yasak dedi ama yiyiyorum ben dokunmadi sanirim ama bebegim tamda rahatlamadi zaten kolik bebek zorlaniyor en son yapilan alerji testleri negatif cikti ama doktorum bazen cikabiliyor dedi takipte olucaz dedi, siz test yaptirmadinizmi?Peki bebeğiniz rahatladı mı diyet yapınca yumurta et falan yiyormusunuz peki alaejiy kakadan mı anladınız benim bebeğimde de Alerji var sanırım kakada mukus ve kan gördüm süt ürünlerini eti yumurtaı falan kestim birkaç gündür ama kavun yemiştim mahvoldu çocuk
Valla gozyasimiz dinmiyor tek degilim demekki ruhen bedenen bende cok yoruldum aglak aglak dolaniyorumOlmayanimiz varsa masallah diyelim.. her gun gozyasi..
Amin canimBestlak damla kullanmaya başladıktan sonra epey arttı benim bir de bulgur ve dereotu çok iyi geliyor; inşallah artar cnm
Dikkat et mastit cok sancili geciyor Acillik oldum ben sütümün azalmasida ayriMastitten sanırım benimde fışkıran sütüm inanılmaz azaldi
Benim bebegimde hem sut alerjisi var hemde kolik bebek malesef süt urunleri, bulgur sogan kisir tahin helva yiyemiyorumCanım kendi gündeme göre anlatayım başlarda baya azdı benimde sütüm şimdi oğlum emip bırakınca fiskirdigini giriyorum çok şükür ki ben humana çayı ve bestlak damla kullaniyorum yiyecek olarak helva tahin pekmez bulgur pilavı kısır hoşaf ve dere otu ile yaptığım soğan salatası bol su ve uyku.. hem süt yapiyo hem de kaliteli yağlı süt oluyo
Tavsiyen icin tesekkur ederiminşallah herşey düzelir en kisa zamanda canim. alerji olduğunu ben unutmuşum. ilaci kullanacaksan doktora danış o zaman canim. malt içeceklerinin içindeki mayadan var içinde. zaten aynı maya gibi kokuyorbir de b 12 vitamini var.
Ahh bu kolik bebeklerle napicaz dertlerinide anlamiyorsunAy benimki tam kolik oldu durmadan ağlıyor uyumuyor kafayı yemek üzereyim
2 gün olmuştu az önce yaptı nihayet, sevincimden bir halay çekmediğim kaldı. Yüz üstü yatırmıştım uyansın diye, zort zort yaptı valla..Canım ilk kızımda annem ve ablam yanımdaydı 40 gün ablamla beraber baktık eşim sadece uzaktan seviyordu ve uzun bir süre alışâmadı kızıma bu da bana ders olsun dedim bu sefer öyle yapmadım sorumluluk verdim doğumdan sonra 4 gün Yoğun bakımda hastanede kaldık eve gelince mamayı ona hazırlattım gaz çıkartması için kızımı sürekli kucağına verdim falan alıştı şımdı.ama ramazan oruçluyum diye biraz koyverdi bu aralar bakalım bayram sonrası ne olacak.emin ol yanlız değilsin
Canım olur mu öyle şey sıkıntıları paylaşmak için burdayız böyle destek oluyoruz birbirimize
Hâlâ daha yapmadı bizim kız sizin ki ne zamandır yapmıyor
Ahh bi uyusa zatenTeşekkür ederimm. Ayy inşallah benim oğlanda da işe yarar. Kargo bekliyorum yarın gelecekmiş. F Fulyaa82 nin önerdiğini sipariş vermiştim bende.
Benim de ilk denediğimde çıldırdı resmen bebek. Ama 2 seferdir yemek yapabiliyorum çok rahatlattı beni. Hatta bugün mutfağı bile toplayabildim.
Ben şöyle kullanıyorum canım; önce slingi üstüme giyiyorum, hazır bi şekilde bekliyorum. Sonra bebeği biraz uyutmaya çalışıyorum. Uyuma sesi gelmeye başlayınca bebeği giyiyorum.
Bayağı da güzel uyudu maşallah üstümde sıcağımdan da rahatlamış olabilir. Ha bir de telefonu uçak moduna alıp, saç kurutma makinesi sesi açtım. Telefonu bebeğin duyacağı şekilde sling e sıkıştırdım herhangi biryerine. Ses olmasa ne kadar uyurdu bilemem. Tilki uykusu uyuduğu için gündüzleri hemen uyanıyor yoksa ki beyefendi.
Canım ben geceden suyun içine kuru incir atıyorum. Sabaha kadar bekliyor suyuyla birlikte inciride yiyorum . Benim o gün gögüslerim baya dolmuştu. Bi dene istrsenKizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
Vardı eskiden duruyordu şimdi durmuyor ablamdan almıştım geri verdimcanim benimkide 2 gündür öyle ağlıyorki durduramıyorum ama gazi var bello kendini sıkıyor flan kurban olduğum. Hamak beşik al mutlaka içine koyduğum an duruyor e uyuyor bugün çok rahat ettim
Ay sevindim hadi gözün aydın sen zeytinyağı vermişmiydin onun mu faydası oldu ki olmazsa bende vereyim yarına kadar yapmazsa2 gün olmuştu az önce yaptı nihayet, sevincimden bir halay çekmediğim kaldı. Yüz üstü yatırmıştım uyansın diye, zort zort yaptı valla..
ÇKız ben valla ayıp mayıp düşünemedim ama doğumdan sonra dedim Ay kusura bakmayın ben cok bagırdım sanırım utandım kendimden diye onlarda diyo biz alışkınızbende altıma ettim sandım gerçekten doktora diyorum ben altıma yaptım sanırım diye yok o bebek biz sana lavman yaptık korkma diyor açlık beni en yoran şeydi agzım kurumuştu ben bebek çıkar çıkmaz bi yudum su verirmisiniz dedim su bile içtim cidden zor yani sancılar beni zorlamadı ama o ıkınıp çıkarma anında öldüm geri dirildim sandım bi ara bizim doğumhanenyle dışarı arasında 3-4 kapı var allahtan duymamışlar beni. Annem en son nstye giderken orada bağırmamı duymuş ağlamaktan helak olmuş. Ben dedim o ne ki sen beni bi de doğumda duysan demek napardın
Benimkide öyle hele kayınvalidem bişey demeyip birlikte güldür güldürü izlediklerinde katil olcaktım.yolladım onuda çocuga kendim bakarım dedim.şimdi krize sokuyor çogu kez beni ev işi allah rızası için yapmıyor oruçluymuş çalışıyomuş allah affetsin o kadar kin güdüyorumki bide persembe iftarları çıktı.gecen hafta deli gibi agladım.stresten mi bilmiyorum meme reddi oldu çocuktada.neyse uyutuyor,gazını çıkarıyor bizim.arada uyumasamda kapatıyorum gözlerimi.insanlıktan anlamıyorlar astım suratımı veriyorum çocugu zeka kartları ile oynancak kitap okuncak hep son dakikaya bırakıyorum yemegi vs çocuk durmadı diyorum mecbur yapıyor.gercekten hayatımdan bezdirdi beni.çok sabırlıyım diyorum bazen ve annesine daha cok kıxıyorum insan sürekli merhamet et esine yardımSöylüyorum sürekli ama pek oralı olmuyor. Hamileyken sık sık çıkardı dışarı. Kızdığımda bebek olunca zaten çıkamayacağım, bebekle ilgileniniz falan diyordu. Ben de hadi çıksın nasıl olsa az kaldı diyordum. Bebek oldu bu sefer bilgisayar oyunlarına sardı. İşten geliyor yatana kadar yüzünü 10dk görüyorum. 5 dk bebeği sevip gidiyor odaya. Yemek yemeye geliyor, hızlıca yiyiyor yine pc başına gidiyor. Annem bile garipsemeye başladı. Zaten sinirlerim bozuk uykusuzum. Geçen mesela nasıl bozuldum ona. Yanıma çağırdım gel biraz da benle otur sürekli oyundasın dedim. Geldi koltuğa yanıma oturdu. Uyuyakaldı koltukta. Sanki bebeğin başında nöbet tutan o. Hayatım ben biraz yatayım yemek hazır olunca kaldır beni dedi gitti yattı. Bilmiyorum ben mi abartıyorum...
Ya hepsi mi aynı benimkide son cümleni dedi.sinir krizine giriyorum bide her hafta arkadaslarıyla iftar yapıyolar.eskiden arkadas günümüz vardı.lohusayken bile bıraktı o kadar çok agladımki.bebek hiç kucagımdan inmiyor.çok seviyor evdeyken bakar şimdi ama durmuyor sıpada onda.merhamet yok resmen.aglıyor neden aglıyor daralttı beni 3 çocuk büyütüp gelmedim bende ama bana bu güzel günlerde yasattıgını hiç unutmuycam.artık anladımki kimse ana gibi olmaz.bide utanmadan keşke daha önce olsaymış 2.cide olurmuş.iyiniyetli diyorda boğacaktım bitti olan biten bu dedim.bazen nefes alamıyorum ev işinide saldı.işe gidiyomuş ama oturan boga.çok sinirliyim anasıda bişey diyince haklısın diyip gazımı alıyor.onada çok sinirliyim erkek anneleri lütfen bu kadar tembel yetiştirmeyin çocuklarınızı@eggplantlover sonuna kadar haklısın erkekler çok bencil yaratıklar gerçekten. Annen var diye atmış sorumluluğu üzerinden aklınca eşin.
Benimki öğretmen ya evde doğumdan beri hayatı karardı ne zormuş bebek büyütmek diyor. Kızların nasıl büyüdüğünden haberi bile yoktu çünkü işe gidiyor diye ayrı yatıyordu beyfendi uykusuz kalmasın diye. Valla şimdi ben unutmuşum ayağına baktırıyorum mamasını yapıp içirme, gaz çıkarma, bazen uyutma işleri onda. Az daha büyüsün de altını da aldıracam. Bugün il sınırı açılınca memlekete gidecem ben çok bunaldım dedi. Giderken oğlanı da götür ben bakamam tek başıma dedimyok öyle kaçmak. Annene git arada diyor bana. Gidemem 3 çocukla kadının başında ne işim var dedim.
Eşinle sağlam bir konuşma yapman lazım canım ramazanın başında benimki de uyuyarak oruç tutma hayali kurmuştu 2.gün boyu uyudu 3.gün evden atacaktım bunu. Ben işe gidiyormuşum gibi davransan nolur diyor bir de pişkin pişkin. Akla bak ne uyanıksın dedim.ondan sonra toparlandı
Bende hipp kullanıyorum canm gayet memnunum gaz öyle yapmıyor anne sütüne en yakin mama buymuş öyle demişler kb biraz pahalı ama onu alıyoruz 2 seferdir sitik iyice azaldı nerdeyse komple mama yiyor yavrum ama bu mama dan memnun kaldım bemdeHipp almayı düşünen arkadaşlar ben büyük oğlumda ve şimdide hipp kullanıyorum memnunum başka kullanmadim gerçi o başka
Öyle aşırı gazi falan olmuyor Büyüğünde hatırlamıyorum ama bu gün aşırı kaka yapıyor geçici bir durum olabilir bir de bu daha fazla anne sütü aliyor büyük neredeyse mama ile büyüdü 5 yaşında maşallahi var sütü olmayan arkadaslara yazıyorum ben de cok eziyet ettim kendime olmayınca olmuyor
Ya benimkide bazen öyle yumuşarsa meme ucu almıyor kavga ediyor memeyle birde biberonla mama verdiğimiz için o akışkanlığı istiyor dolu dolu ağızda gelmeyince basıyor yaygarayıKarnı aç olsa memeyi niye almiyo ki
Zeytinyağı ile.uyari verdim oda olmadı lavman olmasın da fitil raziyim artık napiyimValla devamlı masaj yapıyorum ama yok. Banyo yaptırdım sıcak sıcak, ardına yine masaj.. Karnı şişti iyice, yapamıyor yavrum..
Hadi ya off.. Yarına kadar yapar inşallah canım
Ben bilemedim işte duymamistim daİnşallah kuzum, darısı başınıza
Canım ben sabah sağıyorum zaten sertlik varsa masaj yapıyorum özellikle oralara ve aralıklı olarak ters emzirme yapıyorum. O yüzden şu ana kadar mastitle ilgili bir sorunum olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?