2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaka testi yaptilar ordan anladilar kakasi mukusluydu,benimkinde kan yok özellikle kakada gizli kanada bakildi cikmadi, ben yumurta yiyiyorum süt urunleri ve sut urunlerinin icine girdigi herseyi yasakladi, gaz yapici seylerdende uzak durucaksin dedi doktorum susam ve tahinde cikolata bunlarin icinde dana eti yasak dedi ama yiyiyorum ben dokunmadi sanirim ama bebegim tamda rahatlamadi zaten kolik bebek zorlaniyor en son yapilan alerji testleri negatif cikti ama doktorum bazen cikabiliyor dedi takipte olucaz dedi, siz test yaptirmadinizmi?

Benim bebegimde hem sut alerjisi var hemde kolik bebek malesef süt urunleri, bulgur sogan kisir tahin helva yiyemiyorum

Tavsiyen icin tesekkur ederim

2 gün olmuştu az önce yaptı nihayet, sevincimden bir halay çekmediğim kaldı. Yüz üstü yatırmıştım uyansın diye, zort zort yaptı valla..

Ahh bi uyusa zaten uyuklamasına bile razıyım ama yok gözler faltaşı gibi yarın bi daha denicem yok öyle pes etmek

Hipp almayı düşünen arkadaşlar ben büyük oğlumda ve şimdide hipp kullanıyorum memnunum başka kullanmadim gerçi o başka
Öyle aşırı gazi falan olmuyor Büyüğünde hatırlamıyorum ama bu gün aşırı kaka yapıyor geçici bir durum olabilir bir de bu daha fazla anne sütü aliyor büyük neredeyse mama ile büyüdü 5 yaşında maşallahi var sütü olmayan arkadaslara yazıyorum ben de cok eziyet ettim kendime olmayınca olmuyor

Kizlar sutum cok azaldi bebegime yetmiyor humana çaya başladim bugun, cogalmasi icin baska tavsiyesi olan varmi?
Canım ben geceden suyun içine kuru incir atıyorum. Sabaha kadar bekliyor suyuyla birlikte inciride yiyorum . Benim o gün gögüslerim baya dolmuştu. Bi dene istrsen

canim benimkide 2 gündür öyle ağlıyorki durduramıyorum ama gazi var bello kendini sıkıyor flan kurban olduğum. Hamak beşik al mutlaka içine koyduğum an duruyor e uyuyor bugün çok rahat ettim
Vardı eskiden duruyordu şimdi durmuyor ablamdan almıştım geri verdim

2 gün olmuştu az önce yaptı nihayet, sevincimden bir halay çekmediğim kaldı. Yüz üstü yatırmıştım uyansın diye, zort zort yaptı valla..
Ay sevindim hadi gözün aydın sen zeytinyağı vermişmiydin onun mu faydası oldu ki olmazsa bende vereyim yarına kadar yapmazsa

Kızlar ben bu mochiyi beceremedim galiba az önce yine denedim olmadı. Weenin manuel vardı onuda yapamadım attım çöpe. Galiba sağım bana göre değil.

Ç
Benimkide öyle hele kayınvalidem bişey demeyip birlikte güldür güldürü izlediklerinde katil olcaktım.yolladım onuda çocuga kendim bakarım dedim.şimdi krize sokuyor çogu kez beni ev işi allah rızası için yapmıyor oruçluymuş çalışıyomuş allah affetsin o kadar kin güdüyorumki bide persembe iftarları çıktı.gecen hafta deli gibi agladım.stresten mi bilmiyorum meme reddi oldu çocuktada.neyse uyutuyor,gazını çıkarıyor bizim.arada uyumasamda kapatıyorum gözlerimi.insanlıktan anlamıyorlar astım suratımı veriyorum çocugu zeka kartları ile oynancak kitap okuncak hep son dakikaya bırakıyorum yemegi vs çocuk durmadı diyorum mecbur yapıyor.gercekten hayatımdan bezdirdi beni.çok sabırlıyım diyorum bazen ve annesine daha cok kıxıyorum insan sürekli merhamet et esine yardım
Ya hepsi mi aynı benimkide son cümleni dedi.sinir krizine giriyorum bide her hafta arkadaslarıyla iftar yapıyolar.eskiden arkadas günümüz vardı.lohusayken bile bıraktı o kadar çok agladımki.bebek hiç kucagımdan inmiyor.çok seviyor evdeyken bakar şimdi ama durmuyor sıpada onda.merhamet yok resmen.aglıyor neden aglıyor daralttı beni 3 çocuk büyütüp gelmedim bende ama bana bu güzel günlerde yasattıgını hiç unutmuycam.artık anladımki kimse ana gibi olmaz.bide utanmadan keşke daha önce olsaymış 2.cide olurmuş.iyiniyetli diyorda boğacaktım bitti olan biten bu dedim.bazen nefes alamıyorum ev işinide saldı.işe gidiyomuş ama oturan boga.çok sinirliyim anasıda bişey diyince haklısın diyip gazımı alıyor.onada çok sinirliyim erkek anneleri lütfen bu kadar tembel yetiştirmeyin çocuklarınızı

Bende hipp kullanıyorum canm gayet memnunum gaz öyle yapmıyor anne sütüne en yakin mama buymuş öyle demişler kb biraz pahalı ama onu alıyoruz 2 seferdir sitik iyice azaldı nerdeyse komple mama yiyor yavrum ama bu mama dan memnun kaldım bemde

Ben bilemedim işte duymamistim da ters emzirme de çok zorlaniyorum ben ya alisiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…