Vallahi ne dokunuyor demekten hiç birşey yiyemez oldum yine de gaz var bende dayanamadım karpuz yedim her halükarda halılar nasılsa bari yiyemedim diye aklım kalmasınAy kavun dokunuyor mu? Ben de yiyecektim yarın
Erken teşhiş çok önemli sende bilinçli bir annesin inş.hiç bir sıkıntı olmayacak pamuk prensesteEmiştik uyuduk sahur hazırladım şimdi bende uyumaya hazırlanıyorum.
Kızlar bi yazıyım yazıyım diyorum fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Bebekleriniz takip ediyorlar mı parmaginizi veya sizinle göz iletişimi kuruyormu?
Kızımın gözlerine baktıkça içim eriyor. Ona öyle bi baglandım ki göremeyecek korkusu sardı beni. Herşeyimi Asyaya göre ayarlıyorum.
Albinolar güneşten çok etkileniyormuş güneş kremimizi araştırıyorum hangisi daha etkili ve rahatlatıcı diye. Gruplara üye oldum herkesten birşeyler öğreniyorum.
Göz teması.icin renkli nesneler ile oynatmami söylediler erken yaşta ne kadar çok ilgilenirdem o kadar çabuk görme yeteneğini kazanırmış. Burda Ankarada albinizmli cocuklara bakan göz hastalıkları bir dr varmış Aysun idil diye. Virusten sonra ona goturecegim. Aynı zamanda görme eğitimi veren rehabilitasyona da gidebilirmiş.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Şimdilik bizde durumlar böyle. Bakalim yasayip göreceğiz.
Sallamak dediğin ayağında sallamak dimi ben sallamıyorum büyük oğlumda o hatayi yaptım sonra 3 yil salladım zor biraktirdim bunda memede poposuna piş piş yapıyorum bazen yanıma yaptırıyorum bazen gogsumde uyutuyorum cok zorda kalırsam ana kucağı o da cok hafif şimdilik böyle ilerde ne olur bilememBizde de durum aynı sallamadan uyumuyor sallamadan yatmayan bebek var mı
Ne özrü kuzum estağfirullah. Bir tatlı kaşığı rezeneyi bir bardak suyla demleyip 30 cc verdim dün gece 1 gibi uyudu. 6 dan beri sancısı başladı yine uykusunda sallıyorum sallamayı bıraksam uyanacakCanım çok özür dilerim mesajının bildirimi gelmemiş. Yazdığını şans eseri şimdi gördümtaneli olan rezene yi 1 su bardağı soğuk suya koyduk birkaç dakika kaynatıyorum. İçine ıhlamur ekleyip 5ndk demlenmeye bırakıyorum. Süzüp ılınınca veriyorum.
ac olsada almayabiliyor duzeldi mi canm bebegin dikkat et tekrarlamasınKarnı aç olsa memeyi niye almiyo ki
Canım var öyle bişeyNe özrü kuzum estağfirullah. Bir tatlı kaşığı rezeneyi bir bardak suyla demleyip 30 cc verdim dün gece 1 gibi uyudu. 6 dan beri sancısı başladı yine uykusunda sallıyorum sallamayı bıraksam uyanacakneden şu beşikleri otomatik sallanır yapmazlar anlamam
Düzeldi gibi kuzum. İnşallah tekrarlamazac olsada almayabiliyor duzeldi mi canm bebegin dikkat et tekrarlamasın
Canım sen üstesinden geleceksin bunun da inşallah bir sorun olmayacak Asyanın gözlerindeEmiştik uyuduk sahur hazırladım şimdi bende uyumaya hazırlanıyorum.
Kızlar bi yazıyım yazıyım diyorum fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Bebekleriniz takip ediyorlar mı parmaginizi veya sizinle göz iletişimi kuruyormu?
Kızımın gözlerine baktıkça içim eriyor. Ona öyle bi baglandım ki göremeyecek korkusu sardı beni. Herşeyimi Asyaya göre ayarlıyorum.
Albinolar güneşten çok etkileniyormuş güneş kremimizi araştırıyorum hangisi daha etkili ve rahatlatıcı diye. Gruplara üye oldum herkesten birşeyler öğreniyorum.
Göz teması.icin renkli nesneler ile oynatmami söylediler erken yaşta ne kadar çok ilgilenirdem o kadar çabuk görme yeteneğini kazanırmış. Burda Ankarada albinizmli cocuklara bakan göz hastalıkları bir dr varmış Aysun idil diye. Virusten sonra ona goturecegim. Aynı zamanda görme eğitimi veren rehabilitasyona da gidebilirmiş.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Şimdilik bizde durumlar böyle. Bakalim yasayip göreceğiz.
İnşallah yapmıştır. Ben de yapmadığında dört gözle bekliyorum. Kakaya pırta bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. Yazık bir lokma bebeler neler çekiyorlar. Rabbim şifa versin.Valla devamlı masaj yapıyorum ama yok. Banyo yaptırdım sıcak sıcak, ardına yine masaj.. Karnı şişti iyice, yapamıyor yavrum..
Hadi ya off.. Yarına kadar yapar inşallah canım
Amin canimBestlak damla ne işe yariyor reklamlarini goruyorum
Kız en çok mide yanmasini ben çektim bebem kel doğdu
Benimki de kel adam gibi tepesi açık yanları var çok komik yaKız en çok mide yanmasini ben çektim bebem kel doğduseninkine bak masallah
Yazın rahat eder tek tesellim oBenimki de kel adam gibi tepesi açık yanları var çok komik ya
Hahahah onla alakası yokmuş öyle diyorlar ama yaKız en çok mide yanmasini ben çektim bebem kel doğduseninkine bak masallah
Maşallah yavrum dediğin gibi yaza at kuyruğu olur artıkın
Beşikte ayakta bataniye Her şekilde sallıyorum valla yeter ki ağlamasın kriz geçiriyor sanki ağlayınca da çok kusuyor korkuyorum aslımda bende hiç alıştırmayacaktım ilk 20 gün beşiğe koymadım mindere koyup yanımda yatoırıyordum YouTube den de piş piş+kurutma makinesi sesi açıyordjm ama 20 günden sonra yavaş yavaş sallama derken şimdi ful sallıyorum 42 günlükSallamak dediğin ayağında sallamak dimi ben sallamıyorum büyük oğlumda o hatayi yaptım sonra 3 yil salladım zor biraktirdim bunda memede poposuna piş piş yapıyorum bazen yanıma yaptırıyorum bazen gogsumde uyutuyorum cok zorda kalırsam ana kucağı o da cok hafif şimdilik böyle ilerde ne olur bilemem
Mesajı ben yazdım sandımBeşikte ayakta bataniye Her şekilde sallıyorum valla yeter ki ağlamasın kriz geçiriyor sanki ağlayınca da çok kusuyor korkuyorum aslımda bende hiç alıştırmayacaktım ilk 20 gün beşiğe koymadım mindere koyup yanımda yatoırıyordum YouTube den de piş piş+kurutma makinesi sesi açıyordjm ama 20 günden sonra yavaş yavaş sallama derken şimdi ful sallıyorum 42 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?