2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay kavun dokunuyor mu? Ben de yiyecektim yarın
Vallahi ne dokunuyor demekten hiç birşey yiyemez oldum yine de gaz var bende dayanamadım karpuz yedim her halükarda halılar nasılsa bari yiyemedim diye aklım kalmasın
Erken teşhiş çok önemli sende bilinçli bir annesin inş.hiç bir sıkıntı olmayacak pamuk prenseste

Bizde de durum aynı sallamadan uyumuyor sallamadan yatmayan bebek var mı
Sallamak dediğin ayağında sallamak dimi ben sallamıyorum büyük oğlumda o hatayi yaptım sonra 3 yil salladım zor biraktirdim bunda memede poposuna piş piş yapıyorum bazen yanıma yaptırıyorum bazen gogsumde uyutuyorum cok zorda kalırsam ana kucağı o da cok hafif şimdilik böyle ilerde ne olur bilemem

Ne özrü kuzum estağfirullah. Bir tatlı kaşığı rezeneyi bir bardak suyla demleyip 30 cc verdim dün gece 1 gibi uyudu. 6 dan beri sancısı başladı yine uykusunda sallıyorum sallamayı bıraksam uyanacakneden şu beşikleri otomatik sallanır yapmazlar anlamam

Canım var öyle bişey

Canım sen üstesinden geleceksin bunun da inşallah bir sorun olmayacak Asyanın gözlerinde
Güneş kremi özel olacak sanırım sizin daha yüksek korumalı olmalı. O gruplarda tavsiye verirler muhakkak.
Göz teması kuruyor benimki artık, dönencesindeki oyuncakları daha renklileriyle değiştirdim onları takip ediyor.

Valla devamlı masaj yapıyorum ama yok. Banyo yaptırdım sıcak sıcak, ardına yine masaj.. Karnı şişti iyice, yapamıyor yavrum..

Hadi ya off.. Yarına kadar yapar inşallah canım
İnşallah yapmıştır. Ben de yapmadığında dört gözle bekliyorum. Kakaya pırta bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. Yazık bir lokma bebeler neler çekiyorlar. Rabbim şifa versin.

Amin canimBestlak damla ne işe yariyor reklamlarini goruyorum

Bana doktorum yazdı kontrole gittiğimde direkt süt arttırıcı takviye şeklinde ; tamamen bitkisel bir ürün ; c vitamini içeriyor. Günde iki üç kez 15 damla suya damlatıp içiyorsun. Heryerde satılyor online alışveri sitelerinde dahi var; herhangi bir yan etkisi yok denemeni tavsiye ederim.

SuRMeLi canım su gönderi işine yarar.

Kız en çok mide yanmasini ben çektim bebem kel doğdu seninkine bak masallah
Hahahah onla alakası yokmuş öyle diyorlar ama ya kız bir de bu arkaları dökülmüş hali bende böyle saçlıymışım bebekken, bana çekmiş zaar

Beşikte ayakta bataniye Her şekilde sallıyorum valla yeter ki ağlamasın kriz geçiriyor sanki ağlayınca da çok kusuyor korkuyorum aslımda bende hiç alıştırmayacaktım ilk 20 gün beşiğe koymadım mindere koyup yanımda yatoırıyordum YouTube den de piş piş+kurutma makinesi sesi açıyordjm ama 20 günden sonra yavaş yavaş sallama derken şimdi ful sallıyorum 42 günlük

Mesajı ben yazdım sandım İlk 20 gün ne güzeldi az yüksekliğe koyup yanıma yatırırdım. Artık bebeğim uykuya kendi dalamıyor o zamanda büyük ağlama krizine giriyor. Sallamaktan başka çarem kalmıyor benimde.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…