2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle canım şu an odada yine oyun oynuyor. Sofrada gördüm yüzünü 10dk. Ben yatana kadar gelmez herhalde. Bebek çok ağlarsa geliyor. Niye ağlıyor emzir bişey yap ağlatma diyor. Bilerek yapıyorum gibi..
Kuzum çok üzüldüm konuştun mu açık açık peki hissettiklerini bazen göremiyorlar kavga etmeden ni dene çocuğu eline ver tut dinleneyim diye ne bileyim ilk çocuk mu sizin öncesinde de böyle miydi

Canım çok teşekkür ederim. Yazdıklarını okumak iyi geldi bana. Şu bilgisayar oyunlarından ne anlıyorlar kafam almıyor. Dediğin gibi hayırlısı. Her şey düzelir hepimiz için inşallah

Sabrediyorum bakalım canım. Bebeğimin uykusu beslenmesi düzene girse rahatlayacağım. Hepimiz düzene girelim inşallah

Çoğumuz aymıymışız. Şaşırmadım değil. Kocalarımıza akıl bize sabır diliyorum

Hepimize sabır gerçekten

Kuzum çok üzüldüm konuştun mu açık açık peki hissettiklerini bazen göremiyorlar kavga etmeden ni dene çocuğu eline ver tut dinleneyim diye ne bileyim ilk çocuk mu sizin öncesinde de böyle miydi
İlk çocuk canım. Hamileyken telefon elinden düşmezdi. Bebek karnımda stres olmasın diye kavga etmedim. Çok uyardım bak kötünolacak bu telefon yüzünden aramız diye. Çocuk doğsun söz bırakırım dedi. Bıraktı ama şimdi bilgisayara sardı..

Ay sevindim hadi gözün aydın sen zeytinyağı vermişmiydin onun mu faydası oldu ki olmazsa bende vereyim yarına kadar yapmazsa
Verdim ama ondan dolayı yaptığını sanmıyorum çünkü 12 saat falan geçti üstünden yağın, öyle yaptı kakasını.. Yine de dene, zararlı bir şey değil.

Ay kavun dokunuyor mu? Ben de yiyecektim yarın

canim benimkide 2 gündür öyle ağlıyorki durduramıyorum ama gazi var bello kendini sıkıyor flan kurban olduğum. Hamak beşik al mutlaka içine koyduğum an duruyor e uyuyor bugün çok rahat ettim
Alacam diyordun aldinmi cnm iyi olmus kuzucuklar rahat etsinler.

Emiştik uyuduk sahur hazırladım şimdi bende uyumaya hazırlanıyorum.

Kızlar bi yazıyım yazıyım diyorum fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Bebekleriniz takip ediyorlar mı parmaginizi veya sizinle göz iletişimi kuruyormu?

Kızımın gözlerine baktıkça içim eriyor. Ona öyle bi baglandım ki göremeyecek korkusu sardı beni. Herşeyimi Asyaya göre ayarlıyorum.

Albinolar güneşten çok etkileniyormuş güneş kremimizi araştırıyorum hangisi daha etkili ve rahatlatıcı diye. Gruplara üye oldum herkesten birşeyler öğreniyorum.

Göz teması.icin renkli nesneler ile oynatmami söylediler erken yaşta ne kadar çok ilgilenirdem o kadar çabuk görme yeteneğini kazanırmış. Burda Ankarada albinizmli cocuklara bakan göz hastalıkları bir dr varmış Aysun idil diye. Virusten sonra ona goturecegim. Aynı zamanda görme eğitimi veren rehabilitasyona da gidebilirmiş.

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Şimdilik bizde durumlar böyle. Bakalim yasayip göreceğiz.

Öyle canım şu an odada yine oyun oynuyor. Sofrada gördüm yüzünü 10dk. Ben yatana kadar gelmez herhalde. Bebek çok ağlarsa geliyor. Niye ağlıyor emzir bişey yap ağlatma diyor. Bilerek yapıyorum gibi..
Ağlatma mi diyor? Tam kafayı yemelik. He bağıra cağıra dogurdugum bebeği bilerek aglatiyorum çünkü manyağım ben deseydin. Ya benim de en sinir olduğum soru bu: Neden ağlıyor? Bi karikatür vardı çünkü essegin ..... dolayı diye tövbe estağfurullah. Ya vallahi sabrini siniyor şu an. Anlar ama biraz geç olacak. Geçen ben de alerji için endişelendim. Gittim sarıldım işte korkuyorum vs dedim. Ben çaya bakayım dedi kalktı. Geldi suratım beş karış. Ne oldu diyo. Dedim insan hiç mi teselli etmez korkma demez. Ya lohusalık da bitti noluyo sana diyo. Dedim sus lohusaligi ben değil sen yaşadın zaten. İkinci patlamam da buydu. Yine bunlar ufak. Huyumu biliyor büyük patlasam sağlam kavga edicez o yüzden bunlar ona yetiyor sanırım, biraz daha normal şimdi. Ben ta ilk günlerde yazmıştım. O zaman kimse benimki de böyle dememisti ay çok yalnız hissetmistim kendimi ya.
Kavgayı çıkarınca da gulebilecek mi bakalım.
Canım sütü bırakınca mukus geçti mi?

Oy masallah pamuk prensese elimi oynatinca bakıyor canım. Erken davranmakla iyi ediyorsun. Zeka kartları al istersen. E bebekte kitap şeklinde bu araya üç al iki öde kampanyası var ben de alicam inşallah. İnşallah gözlerinde gormesinde hiçbir sorun olmaz.

Evet gecti

Reactions: Kuf
Kizlar gecenin bu saatinde mastit olan gögsumu sagiyorum cunku bebegim emmek istemiyor cunku sut az biberondaki tazikli gelizi istiyor 20 dk 30 cc anca geliyor napicam ben 30 cc bebegi doyurmazki bu memeyimi birakicak cildiricam bir yol gosterin bu sutun cogalmasi bebegimin mememi almasi lazim iltahapli diyemi yada sutum azmi diye almiyor antibiyotik kullaniyorum omu tadini boxuyor anlamadim

canım zeytinyağını nasıl verdiniz merak ettim

Canım benimki takip ediyor parmağımı, hatta direk beni takip ediyor ama sesimden mi buluyor bilmiyorum.
Normalde 6 aydan önce bebeklere güneş kremi önermiyorlar bu arada ama sizin durumunuz farklı ondan dolayı birşey diyemedim.
İnşallah asyakuşun görmesinde hiç bir sıkıntı yoktur annesi. İkinizi de öpüyorum.

Bu aktardan aldığımız taneli olan dimi? Tam olarak nasıl hazırlıyosunuz yazarmısın lütfen? Uykuya dalmasına yardımcı oluyor mu?
Canım çok özür dilerim mesajının bildirimi gelmemiş. Yazdığını şans eseri şimdi gördüm taneli olan rezene yi 1 su bardağı soğuk suya koyduk birkaç dakika kaynatıyorum. İçine ıhlamur ekleyip 5ndk demlenmeye bırakıyorum. Süzüp ılınınca veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…