Herkesciklere günaydınbebemi uyuttum ama hep mıkır mıkır saltanatım uzun sürmeyecek sanırım
Günaydın kızlar biz bugun 1 aylık oldukkkk
Sevindim canım neyse ki erkenden önlemini almışsın inşallah tekrar etmez birdahaCanım doktora gittim tam olarak geçmemiş ama şikayetlerim geçti şükür doktorun verdiği kremler birde birkaç koca karı şeyleri denedim işe yaradı sanırım
Sanırım burdan bi arkadaşın bebeğine de aynı şey olmuştu kimdi hatırlayamadım,bende sab simplex kullanıyorum bende öyle bi etki olmadı.birde ben 8-9 damla falan veriyorum tek seferde.4-5 damla etki etmiyo bizde.bazen 10 damla verdiğimde oluyor.kıvranıyor çocuk mecbur kalıyorumKızlar günaydın bir şey soracağım? 2 gün sab simplex verdim bebeğe ve bu sabah inanılmaz bi gaz sancısı oldu, hiç böyle görmemiştim. Karnını bi sağa bi sola çevire çevire çığlık çığlığa ağladı yavrum.
Gaz ilacı daha çok sıkıştırmış mıdır? Sab simplex böyle ters etki gösteren oldu mu?
Benimki de öyleeeeBenimki de kel adam gibi tepesi açık yanları var çok komik ya
Ya hepimizinki ayni demek ki. Ben de cok nefret doldum bakalim nolacak ramazani oruclu gecirdiler ama doktorudukleri gozyasi ne olacak Allah biliyor..Hepimize sabır gerçekten
Kız ben ilk doğduğu gün attım ya buraya fotoMaşallah yavrum dediğin gibi yaza at kuyruğu olur artıkınNur cemalini görmekte nasip olur inşallah birgün
Aynen yazın napıcaz ama bilmiyorumMaşallah ya saçlara bak çok tatlı.
Aynen canım ya otomatik sallanan olsa keşkeNe özrü kuzum estağfirullah. Bir tatlı kaşığı rezeneyi bir bardak suyla demleyip 30 cc verdim dün gece 1 gibi uyudu. 6 dan beri sancısı başladı yine uykusunda sallıyorum sallamayı bıraksam uyanacakneden şu beşikleri otomatik sallanır yapmazlar anlamam
Ben de saat başı emziriyorum canım. Saat kurmuş gibi saat başı meme istiyor. Tek mememi veriyorum 1 saat sonra diğer memeyi veriyorum. Benimki hiçbir zaman iki memeyi de boşaltmadı şimdiye kadar. Tek memeyle doyuyor. Ben de doymuyor mu bu diye tereddüt etmiştim. Mama hazırlayıp verdim içmedi. Demek doymuş dedim. Kilo alımı kakası çişi yeterliyse doyuyordur canım.Kızlar sizin bebişler de uyanıkken sürekli emmek istiyor mu? Benim sabah bir başlıyor uyanmaya saat başı memede. Artık cidden süt kalmıyor ikindiyi doğru memeyle kavga ediyor. Uykuya da dalmazsa perişan oluyorum doymuyor mu mama mı yapsam çelişkisi başlıyor. Dün mamada verdim ona rağmen damadı uykuya. Akşam dalmaya başlıyor en son. Anlamadım napsam
Kız o yanlarındaki ve arkadaki saçları terliyor emerken yaaYazın rahat eder tek tesellim o
Maşallah sırma saçlı kızın varHahahah onla alakası yokmuş öyle diyorlar ama yakız bir de bu arkaları dökülmüş hali bende böyle saçlıymışım bebekken, bana çekmiş zaar
Evet öğleden sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmus. Aşısıda var inşallah huysuzlanmaz. Bizim aramız 5 gün mü seninleBugün kontrole gidecek misiniz?
Darısı 40larına olsun
5 gün sonrada biz 1 aylık oluyoruz takipteyiz sizi.
Yaa ben hep kelmişim hiç yokmuş saçımBenimki de öyleeeeGeçen çekmece düzenlerken bebeklik fotoğraflarıma denk geldim, benim saçlar da aynıymış, yanlar var üstü keltoş.. İçeri eşime koşuyorum aynı ben aynı ben diye..
Hiç sorma babası diyor bana çekmedi diye sevindiğim tek özelliği kel olmamasıKız o yanlarındaki ve arkadaki saçları terliyor emerken yaa
Maşallah sırma saçlı kızın var
Evet öğleden sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmus. Aşısıda var inşallah huysuzlanmaz. Bizim aramız 5 gün mü seninle
Yaa ben hep kelmişim hiç yokmuş saçımsende benim gibi kendine benzetmeye yer mi arıyosun
Bizimki de kayınpederimin saçı gibi yanları var tepesi yokHiç sorma babası diyor bana çekmedi diye sevindiğim tek özelliği kel olmaması
Başta bana daha çok benziyordu, şimdi her gören aynı babası diyor yaa..Kız o yanlarındaki ve arkadaki saçları terliyor emerken yaa
Maşallah sırma saçlı kızın var
Evet öğleden sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmus. Aşısıda var inşallah huysuzlanmaz. Bizim aramız 5 gün mü seninle
Yaa ben hep kelmişim hiç yokmuş saçımsende benim gibi kendine benzetmeye yer mi arıyosun
Bizimki de basta babasına çok benziyordu hala daha benziyor agzı burnu çenesi ben ama bakınca hep babasıBaşta bana daha çok benziyordu, şimdi her gören aynı babası diyor yaa..
Ben de kelmişim ama sonradan maşallah orman gibi olmuş. Çok gür saçlarım..
Aşıdan korkma, sadece anlık canları acıyor. Zaten çok sıkıntı bir aşı değil bu aşı..
Ay maşallah kızzz bizimkilerin saçlar yanlışlıkla size mi kaçmış nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?