2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sallamayı hiçbirimiz istemiyoruz sanırım ama sallamadan uyumuyor ki keşke başka bir yolu olsa. Gece pek ihtiyaç olmuyor sallanmaya ama gündüz öğle, ikindi bende sallıyorum sürekli mecbur.

Kızlar günaydın bir şey soracağım? 2 gün sab simplex verdim bebeğe ve bu sabah inanılmaz bi gaz sancısı oldu, hiç böyle görmemiştim. Karnını bi sağa bi sola çevire çevire çığlık çığlığa ağladı yavrum.
Gaz ilacı daha çok sıkıştırmış mıdır? Sab simplex böyle ters etki gösteren oldu mu?

Canım doktora gittim tam olarak geçmemiş ama şikayetlerim geçti şükür doktorun verdiği kremler birde birkaç koca karı şeyleri denedim işe yaradı sanırım
Sevindim canım neyse ki erkenden önlemini almışsın inşallah tekrar etmez birdaha

Sanırım burdan bi arkadaşın bebeğine de aynı şey olmuştu kimdi hatırlayamadım,bende sab simplex kullanıyorum bende öyle bi etki olmadı.birde ben 8-9 damla falan veriyorum tek seferde.4-5 damla etki etmiyo bizde.bazen 10 damla verdiğimde oluyor.kıvranıyor çocuk mecbur kalıyorum

Aynen canım ya otomatik sallanan olsa keşke

Kızlar sizin bebişler de uyanıkken sürekli emmek istiyor mu? Benim sabah bir başlıyor uyanmaya saat başı memede. Artık cidden süt kalmıyor ikindiyi doğru memeyle kavga ediyor. Uykuya da dalmazsa perişan oluyorum doymuyor mu mama mı yapsam çelişkisi başlıyor. Dün mamada verdim ona rağmen damadı uykuya. Akşam dalmaya başlıyor en son. Anlamadım napsam

Reactions: Kuf
Merhaba arkadaslar bugun kızımı doktora götürdüm gazından ve sırtında cıkan kızarıklardan dolayı. Doktor besin alerjisinden süphelendi. 2 hafta diyete soktu. Acaba yazabilirmisiniz diyet yapanlar, neler yiyorlar nasıl yapıyorlar.

Kızlar kuzenimin tavsiyesiyle bir müzik buldum kolik bebekler için. Bizde biraz olsun işe yaradı gibi sanki. Daha sakin hissettim bebeğimi. Denemek isterseniz paylaşıyorum.

Ben de saat başı emziriyorum canım. Saat kurmuş gibi saat başı meme istiyor. Tek mememi veriyorum 1 saat sonra diğer memeyi veriyorum. Benimki hiçbir zaman iki memeyi de boşaltmadı şimdiye kadar. Tek memeyle doyuyor. Ben de doymuyor mu bu diye tereddüt etmiştim. Mama hazırlayıp verdim içmedi. Demek doymuş dedim. Kilo alımı kakası çişi yeterliyse doyuyordur canım.

Yazın rahat eder tek tesellim o
Kız o yanlarındaki ve arkadaki saçları terliyor emerken yaa
Hahahah onla alakası yokmuş öyle diyorlar ama ya kız bir de bu arkaları dökülmüş hali bende böyle saçlıymışım bebekken, bana çekmiş zaar
Maşallah sırma saçlı kızın var
Bugün kontrole gidecek misiniz?
Darısı 40larına olsun
5 gün sonrada biz 1 aylık oluyoruz takipteyiz sizi.
Evet öğleden sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmus. Aşısıda var inşallah huysuzlanmaz. Bizim aramız 5 gün mü seninle
Benimki de öyleeee Geçen çekmece düzenlerken bebeklik fotoğraflarıma denk geldim, benim saçlar da aynıymış, yanlar var üstü keltoş.. İçeri eşime koşuyorum aynı ben aynı ben diye..
Yaa ben hep kelmişim hiç yokmuş saçım sende benim gibi kendine benzetmeye yer mi arıyosun

Hiç sorma babası diyor bana çekmedi diye sevindiğim tek özelliği kel olmaması

Başta bana daha çok benziyordu, şimdi her gören aynı babası diyor yaa..
Ben de kelmişim ama sonradan maşallah orman gibi olmuş. Çok gür saçlarım..
Aşıdan korkma, sadece anlık canları acıyor. Zaten çok sıkıntı bir aşı değil bu aşı..

Bizimki de basta babasına çok benziyordu hala daha benziyor agzı burnu çenesi ben ama bakınca hep babası benim saçlarımda çoktu ama ben boyatarak düzleyerek anasını ağlattım
Aşıdan sonra banyo yaptırılıyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…