- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Evet bu aşıdan sonra banyo serbest, 2.ay aşıları için yıkayıp getir dedi hemşire..Bizimki de basta babasına çok benziyordu hala daha benziyor agzı burnu çenesi ben ama bakınca hep babasıbenim saçlarımda çoktu ama ben boyatarak düzleyerek anasını ağlattım
Aşıdan sonra banyo yaptırılıyor mu peki?
çok tatlısss. masalllah kuzuya. benimki tam bir kabak
Kız o yanlarındaki ve arkadaki saçları terliyor emerken yaa
Maşallah sırma saçlı kızın var
Evet öğleden sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmus. Aşısıda var inşallah huysuzlanmaz. Bizim aramız 5 gün mü seninle
Yaa ben hep kelmişim hiç yokmuş saçımsende benim gibi kendine benzetmeye yer mi arıyosun
Ama o zaman çok minikti kanka çoktan değişmiştir onKız ben ilk doğduğu gün attım ya buraya foto
Aynen yazın napıcaz ama bilmiyorum
Hahaha valla olabilir. Eşime dedim doğduğu gün bunu eve götürmeden kuaföre mi götürsek acabaAy maşallah kızzz bizimkilerin saçlar yanlışlıkla size mi kaçmış nolmuş
Yazın rahat edersin ne güzelçok tatlısss. masalllah kuzuya. benimki tam bir kabak
Kız seni mi kırıcamAma o zaman çok minikti kanka çoktan değişmiştir on
maşallah kuzuya....
Sağol canım.maşallah kuzuya....
Ay maşallahhh
Kesinlikle öyleMesajı ben yazdım sandımİlk 20 gün ne güzeldi az yüksekliğe koyup yanıma yatırırdım. Artık bebeğim uykuya kendi dalamıyor o zamanda büyük ağlama krizine giriyor. Sallamaktan başka çarem kalmıyor benimde.
İnş canım valla çok zormuş doğumdan zor bir şey doktor kadınlarda çok sık olduğunu %80 var dedi ahh şu kadınlık nasıl zorSevindim canım neyse ki erkenden önlemini almışsın inşallah tekrar etmez birdaha
Sağol bebişim. Sende İpoliyi atsanaAy maşallahhh
eveeet iki aylık aşılarını oldu geldi bu minik kuzu ama çooook triplerde. dudağını büze büze ağlamalar, miziklamalar başladı. ebesi bu gece seni uyutmayabilir dedi. ateşi çıkarsa calpol verebilirsin. aslında çok tavsiye etmiyoruz dedi. kontrolü de iyi geçti. üç gün banyo yok şimdi... .
Aşıları olurken çok ağladı mı
hayırlısıyla geçer inşallah şu bir iki gün.
Teşekkür ederim canımEvet bu aşıdan sonra banyo serbest, 2.ay aşıları için yıkayıp getir dedi hemşire..
Oyy ben bunu ısırırım gözleri de mi mavi
Evet canım gözleri şu an mavi bakalım değişmezse eğerTeşekkür ederim canım
Oyy ben bunu ısırırım gözleri de mi mavisaçlara bak benden cok maşallah miniğime
Aynıyız. Uyumuyo da doğru düzgün. Uykusu var dalamiyo. Müzik sesler ayakta sallama hepsini yaptımKızlar sizin bebişler de uyanıkken sürekli emmek istiyor mu? Benim sabah bir başlıyor uyanmaya saat başı memede. Artık cidden süt kalmıyor ikindiyi doğru memeyle kavga ediyor. Uykuya da dalmazsa perişan oluyorum doymuyor mu mama mı yapsam çelişkisi başlıyor. Dün mamada verdim ona rağmen damadı uykuya. Akşam dalmaya başlıyor en son. Anlamadım napsam
Beşik kertmesi düşünürsen buradayım
Oyyy maşallah sana melek
Önce bir damadı görmem lazımAynıyız. Uyumuyo da doğru düzgün. Uykusu var dalamiyo. Müzik sesler ayakta sallama hepsini yaptım
Beşik kertmesi düşünürsen buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?