- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Amin kuzum inşallahOyyy maşallah sana melekRabbim esirgesin tüm evlatları her türlü kötülükten
Eşimin takıntıları olmasa doğduğu gibi atardım buraya fotimizi ama işteÖnce bir damadı görmem lazım
Valla görmeden olmaz bu işlerEşimin takıntıları olmasa doğduğu gibi atardım buraya fotimizi ama işte1 Nisan doğumlu bir troll kafalar uyusur o kesin. Yakışıklı da yani bi düşün sen
Ay biz daha hiç foto paylaşmadık instada falan da, eşim o konuda biraz katıSağol bebişim. Sende İpoliyi atsanaistersen yani.
Bende oralarda paylaşmadım. Burda herkes taze anne, kimsenin nazarı değeceğini kötü gözle bakacağını düşünmüyorum.Ay biz daha hiç foto paylaşmadık instada falan da, eşim o konuda biraz katıBen olsam paylaşırım da işte..
Ayyyy maşallah subhanAllah ne kadar güzel bi kız bu çok minnoooşşşş
Az daha büyüsün papyonlu çiçekli çikolatalı bi foti atarız artık kaynanasinaValla görmeden olmaz bu işlerözelden at en kötü kız vericez sonuçta
Hemde nasıl o hastalık benim ömrümü yemişti valla şükür kurtuldum canım rabbim birdaha yaşatmasınİnş canım valla çok zormuş doğumdan zor bir şey doktor kadınlarda çok sık olduğunu %80 var dedi ahh şu kadınlık nasıl zor
Aminnn canımHemde nasıl o hastalık benim ömrümü yemişti valla şükür kurtuldum canım rabbim birdaha yaşatmasın
Sağol canım benimAyyyy maşallah subhanAllah ne kadar güzel bi kız bu çok minnoooşşşşgözleri yakıyor valla Yerim yerim
O zaman olur bakAz daha büyüsün papyonlu çiçekli çikolatalı bi foti atarız artık kaynanasina
Ay bugün benim doktor randevum var. Yine korkulu rüyam tartıya çıkıcam. En son 57.4tüm. 1 kilom kalmıştı gebelikten önceki kilomaKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
Kız bir kiloyu yolda doktora giderken bile verirsinSağol canım benim ❤
O zaman olur bak
Ay bugün benim doktor randevum var. Yine korkulu rüyam tartıya çıkıcam. En son 57.4tüm. 1 kilom kalmıştı gebelikten önceki kiloma
Ben de 63le doğuma girdim, şu an 54 buçuğum, 53 ile hamile kalmıştım. 1.5 kilo kaldı. Ama şöyle bir şey var, hamileliğimin ilk 4-5 ayına kadar normal pantolonlarımı giyebiliyordum, şu an olmuyorlar. İçine giriyorum ama önü kapanmıyor. E o zaman kilom daha fazlaydı belki de oluyordu. Anlam veremedim valla..Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
ağladı canim. bu sefer eşim e sen tutacaksin demiştim. o kolunu tuttu. ben bacaklarını. yaparken ağlaması dışında evde en ufak şeye ağlıyor şimdi. ağrısı mi var, naz mi anlamadim.
Alırsın ama veremezsin çünkü alması kolay vermesi zorKız bir kiloyu yolda doktora giderken bile verirsin
Humana cayla ayni anda iciliyormu?
Bana doktorum yazdı kontrole gittiğimde direkt süt arttırıcı takviye şeklinde ; tamamen bitkisel bir ürün ; c vitamini içeriyor. Günde iki üç kez 15 damla suya damlatıp içiyorsun. Heryerde satılyor online alışveri sitelerinde dahi var; herhangi bir yan etkisi yok denemeni tavsiye ederim.
Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?