2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eşimin takıntıları olmasa doğduğu gibi atardım buraya fotimizi ama işte 1 Nisan doğumlu bir troll kafalar uyusur o kesin. Yakışıklı da yani bi düşün sen
Valla görmeden olmaz bu işler özelden at en kötü kız vericez sonuçta

Ay biz daha hiç foto paylaşmadık instada falan da, eşim o konuda biraz katı Ben olsam paylaşırım da işte..
Bende oralarda paylaşmadım. Burda herkes taze anne, kimsenin nazarı değeceğini kötü gözle bakacağını düşünmüyorum. Eşimin haberi bile yok burda paylaştığımdan

Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttuk ben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?

Bir de cerazette kullanan var mı kızlar? Emzirirken tek bu doğum kontrol hapı kullaniliyormus sanırım. Aklım çıkıyo hamile kalicam diye

Ayyyy maşallah subhanAllah ne kadar güzel bi kız bu çok minnoooşşşşgözleri yakıyor valla Yerim yerim
Sağol canım benim
Az daha büyüsün papyonlu çiçekli çikolatalı bi foti atarız artık kaynanasina
O zaman olur bak
Ay bugün benim doktor randevum var. Yine korkulu rüyam tartıya çıkıcam. En son 57.4tüm. 1 kilom kalmıştı gebelikten önceki kiloma

Sağol canım benim ❤

O zaman olur bak

Ay bugün benim doktor randevum var. Yine korkulu rüyam tartıya çıkıcam. En son 57.4tüm. 1 kilom kalmıştı gebelikten önceki kiloma
Kız bir kiloyu yolda doktora giderken bile verirsin

Ben de 63le doğuma girdim, şu an 54 buçuğum, 53 ile hamile kalmıştım. 1.5 kilo kaldı. Ama şöyle bir şey var, hamileliğimin ilk 4-5 ayına kadar normal pantolonlarımı giyebiliyordum, şu an olmuyorlar. İçine giriyorum ama önü kapanmıyor. E o zaman kilom daha fazlaydı belki de oluyordu. Anlam veremedim valla..

Ekmeğin süte pek bir faydası olduğunu sanmıyorum canım, kessen çok bir şey değişmez sanki..

Reactions: Kuf
Humana cayla ayni anda iciliyormu?

75le doğuma gitmiştim. Şuan 64üm. Doğum öncesi kilom da 61. Az kaldı normal kiloma dönmeme.

Reactions: Kuf
Kızlar süt artsın diye bir sürü şey yapıyoruz ya hangisinin işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz?
Brn sürekli robot gibi aynı şeyleri yapmaktan biraz sıkıldım. Sadece doğal şeylerle devam etmek istiyorum. Şu bestlak damlayı falan kesmeyi düşünüyorum mesela. Humanayı bir müddet daha içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…