2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
agacsizkoalaa Maşşallah canım
K Kuf cerezzatte yi bana 2.dopumda doktor antibiyotikle falan reçeteye yazmıştı taburcu olurken. Eşim de sormadan gitmiş almıştı. Emzirirken kullanılıyor ben kullanmadım gerçi biz 4 ay sonra falan anca yapabilmiştik o işleri bağlattım kurtuldum artık çok büyük rahatlık gerçekten

Benim hamile kaldığım kilodan 8 kilo fazlam var hayatımda hiç bu kadaeir kilolu olmamıştım çok kötü hissediyorum kendimi ama diyet yapmam ilk 6 ay. İşe başlayınca kendiliğinden gider diye düşünüyorum zira hiç oturamıyorum işe başlayınca bir de minnak oğlan hareketlenince peşinde gezecem mecbur. Ekmek çok yemiyorum ama tatlıları gömüyorum emzirdikten sonra kan şekerim düşüyor. Kızlar tatlı yapıyor ben yiyorum

Reactions: Kuf
ben 65-66 ile hamile kaldım doğuma 74 ile girdim şimdi 68
Ama göbeğim hala çok sarkık zaten çok çatlağım vardı o yüzden hoş bir görüntüsü yok şu anda
Bende eski pantolonlarıma sığamıyorum

Dönüşümlü kullan canım bir süre sonra vucüt alışıyor ekstra süt üretimi de olmuyor gibi geliyor bana. 3 gün humana 3 gün promalt içiyorum gibi. Ben bırakmam Herşeyi kullanıyorum zaten 3 ay sonra falan yavaştan ek gıdaya başlarım ben o zamana kadar yeme, içme serbest

Kilo değil de canım sıkılaşma meselesi o sanırım. Göbekte aynı dertten muzdaribim.
ağladı canim. bu sefer eşim e sen tutacaksin demiştim. o kolunu tuttu. ben bacaklarını. yaparken ağlaması dışında evde en ufak şeye ağlıyor şimdi. ağrısı mi var, naz mi anlamadim.
Veremi koldan mi bacaktan mi yaptılar canım?
Alırsın ama veremezsin çünkü alması kolay vermesi zor
Kız bisey kalmamış verirsin. Anlaşılan yine en çok fazlasi olan benim

Ben şu an artsın diye hiçbir şey yapmıyorum 4-5 gündür. Gerçekten azaldı. Yetmiyor çocuğa artık.. Her emzirme sonrası mamaya ihtiyaç duyuyor. Bestlaka tekrar başlayacağım bugün.. Alerji mi yapıyor diye bırakmıştım. O zamandan beri kakada mukus görmedim. Bakalım yine olacak mı..

Ya bu gidişle ben de baglaticam sıkıldım her seferinde
Oh oh yarasın ben de ömrümde en fazla kiloyu zaten bebekten hemen önce gördüm, 56. Şu an da bacaklarimin kalcamin masallahi var pehlivan gibiyim

75le doğuma gitmiştim. Şuan 64üm. Doğum öncesi kilom da 61. Az kaldı normal kiloma dönmeme. ☺
Maşallah ay hadi darısı başıma. Şöyle bakınca bi sey görünmüyor ama tartidaki gerçeği ben biliyorum

Öf o çatlaklar beni de sinir ediyor. Kilo hiç mesele değil veririm ama çatlaklara çözüm de yok

3 ay erken değil mi? Bende bir an evvel geçmek istiyorum aslında en azından çocuk doydumu yok sütüm yettimi derdinden kurtulurum. Dönüşümlü kullanma işide mantıklıymış öyle yapabilirim bende.

Hadi ya. Bende yöntemleri bıraksamda sütüm olmaya devam eder bebek emdikçe diyordum. Demek ki bırakmamak lazım. Devam edeyim o zaman.

N neverland85 canım seninde fikrini merak ettim sende birçok şey deniyorsun süt arttıran. Sence birkaçını bırakıp hangisi işe yarıyor anlamaya mı çalışsam. Yoksa gün içinde kendimi robot gibi hissediyorum. Aman damlayı unutma,çayını demle şundan ye bundan ye gibi. Ya da aynen devam mı etsem?

Bırakma canım. Benimki saat başı emse de artmadı. Normalde sabah ikisi de dopdolu olur taşardı. Şimdi fos.. Tekrar başlayacağım mecbur.

C cecenn benimki 2 ayı geçti ya 3 ay sonra başlarım hatta 4.ayda yoğurt mayalayıp veriyorum doyumluk değil de kaşığa alışsın diye. Yoğurt, sebze püreleri ile 5.ayda başlarım yavaştan inşallah. Önüne koyup heryeri batıra batıra yemelerini çok severim bebelerin

Ay inşallah o zamanlara eriştrisin Rabbim bir an önce.

Kizlar ben serum fizyolojik sıkıyorum ama Benimki çok ağlıyor. Bundan almaya karar verdim. Benimki gibi ağlayan varsa fikir olsun.

K Kuf ben bundan kullanıyorum bunda da ağlıyor benimki basınçlı sıkıyor öyle böyle ağlıycaklar yani

Reactions: Kuf
Bende bağlattım hala leke geliyor 57 günlük oldu kızım ama sizin devam ediyor mu

veremi sol koldan yaptilar. diğer ikisini iki bacaktan.

Yine geldim Kayseri’ye çok şükür ki dikiş yerimde sıkıntı yokmuş . Şişen yer için ödem dedi doktor . Resmen göbeğim iki katman gibi enteresan bir şey oldu . Doktor ikinci sezeryanda alırız orayı dedi . Ödem dediğimiz şey biter gider diye biliyordum ama değilmiş demek ki . Kanamama da adet kanaması dedi . 38. Günde hasta oldum neyse bunlardan daha önemlisi biz artık kızımla emişiyoruz sanırım

Eşlerden bahsedilmiş bir tane de bende var öyle bir eş . Hamilelikten önce çok oyun oynardı telefondan . Hamilelikte bıraktı ve bana gerçekten çok yardımcı oldu. Doğum yaptım eve geçtiğim gün adamın elinde telefon oyun oynadığını gördüm , hala da oynuyor . Bir de arkadaşlarını beğenmezdi ki çocukları ile ilgilenmiyorlar oyun oynuyorlar diye. Ama Allah var yardımcı olmaya da çalışıyor bana . Tek rahatsız olduğum muhabbet ederken yüzüme bakmaması .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…