- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Benim hamile kaldığım kilodan 8 kilo fazlam varKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
Dönüşümlü kullan canım bir süre sonra vucüt alışıyor ekstra süt üretimi de olmuyor gibi geliyor bana. 3 gün humana 3 gün promalt içiyorum gibi. Ben bırakmam Herşeyi kullanıyorum zaten 3 ay sonra falan yavaştan ek gıdaya başlarım ben o zamana kadar yeme, içme serbestKızlar süt artsın diye bir sürü şey yapıyoruz ya hangisinin işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz?
Brn sürekli robot gibi aynı şeyleri yapmaktan biraz sıkıldım. Sadece doğal şeylerle devam etmek istiyorum. Şu bestlak damlayı falan kesmeyi düşünüyorum mesela. Humanayı bir müddet daha içerim.
Kilo değil de canım sıkılaşma meselesi o sanırım. Göbekte aynı dertten muzdaribim.Ben de 63le doğuma girdim, şu an 54 buçuğum, 53 ile hamile kalmıştım. 1.5 kilo kaldı. Ama şöyle bir şey var, hamileliğimin ilk 4-5 ayına kadar normal pantolonlarımı giyebiliyordum, şu an olmuyorlar. İçine giriyorum ama önü kapanmıyor. E o zaman kilom daha fazlaydı belki de oluyordu. Anlam veremedim valla..
Ekmeğin süte pek bir faydası olduğunu sanmıyorum canım, kessen çok bir şey değişmez sanki..
Veremi koldan mi bacaktan mi yaptılar canım?ağladı canim. bu sefer eşim e sen tutacaksin demiştim. o kolunu tuttu. ben bacaklarını. yaparken ağlaması dışında evde en ufak şeye ağlıyor şimdi. ağrısı mi var, naz mi anlamadim.
Kız bisey kalmamış verirsin. Anlaşılan yine en çok fazlasi olan benimAlırsın ama veremezsin çünkü alması kolay vermesi zor
Ben şu an artsın diye hiçbir şey yapmıyorum 4-5 gündür. Gerçekten azaldı. Yetmiyor çocuğa artık.. Her emzirme sonrası mamaya ihtiyaç duyuyor. Bestlaka tekrar başlayacağım bugün.. Alerji mi yapıyor diye bırakmıştım. O zamandan beri kakada mukus görmedim. Bakalım yine olacak mı..Kızlar süt artsın diye bir sürü şey yapıyoruz ya hangisinin işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz?
Brn sürekli robot gibi aynı şeyleri yapmaktan biraz sıkıldım. Sadece doğal şeylerle devam etmek istiyorum. Şu bestlak damlayı falan kesmeyi düşünüyorum mesela. Humanayı bir müddet daha içerim.
Ya bu gidişle ben de baglaticam sıkıldım her seferindeagacsizkoalaa Maşşallah canım
K Kuf cerezzatte yi bana 2.dopumda doktor antibiyotikle falan reçeteye yazmıştı taburcu olurken. Eşim de sormadan gitmiş almıştı. Emzirirken kullanılıyor ben kullanmadım gerçi biz 4 ay sonra falan anca yapabilmiştik o işleribağlattım kurtuldum artık çok büyük rahatlık gerçekten
Oh oh yarasınBenim hamile kaldığım kilodan 8 kilo fazlam varhayatımda hiç bu kadaeir kilolu olmamıştım çok kötü hissediyorum kendimi ama diyet yapmam ilk 6 ay. İşe başlayınca kendiliğinden gider diye düşünüyorum zira hiç oturamıyorum işe başlayınca bir de minnak oğlan hareketlenince peşinde gezecem mecbur. Ekmek çok yemiyorum ama tatlıları gömüyorum emzirdikten sonra kan şekerim düşüyor. Kızlar tatlı yapıyor ben yiyorum
Maşallah75le doğuma gitmiştim. Şuan 64üm. Doğum öncesi kilom da 61. Az kaldı normal kiloma dönmeme. ☺
Öf o çatlaklar beni de sinir ediyor. Kilo hiç mesele değil veririm ama çatlaklara çözüm de yokben 65-66 ile hamile kaldım doğuma 74 ile girdim şimdi 68
Ama göbeğim hala çok sarkık zaten çok çatlağım vardı o yüzden hoş bir görüntüsü yok şu anda
Bende eski pantolonlarıma sığamıyorum ☹☹
Dönüşümlü kullan canım bir süre sonra vucüt alışıyor ekstra süt üretimi de olmuyor gibi geliyor bana. 3 gün humana 3 gün promalt içiyorum gibi. Ben bırakmam Herşeyi kullanıyorum zaten 3 ay sonra falan yavaştan ek gıdaya başlarım ben o zamana kadar yeme, içme serbest
Ben şu an artsın diye hiçbir şey yapmıyorum 4-5 gündür. Gerçekten azaldı. Yetmiyor çocuğa artık.. Her emzirme sonrası mamaya ihtiyaç duyuyor. Bestlaka tekrar başlayacağım bugün.. Alerji mi yapıyor diye bırakmıştım. O zamandan beri kakada mukus görmedim. Bakalım yine olacak mı..
Bırakma canım. Benimki saat başı emse de artmadı. Normalde sabah ikisi de dopdolu olur taşardı. Şimdi fos.. Tekrar başlayacağım mecbur.3 ay erken değil mi? Bende bir an evvel geçmek istiyorum aslında en azından çocuk doydumu yok sütüm yettimi derdinden kurtulurum. Dönüşümlü kullanma işide mantıklıymış öyle yapabilirim bende.
Hadi ya. Bende yöntemleri bıraksamda sütüm olmaya devam eder bebek emdikçe diyordum. Demek ki bırakmamak lazım. Devam edeyim o zaman.
Bende bağlattım hala leke geliyor 57 günlük oldu kızım ama sizin devam ediyor muagacsizkoalaa Maşşallah canım
K Kuf cerezzatte yi bana 2.dopumda doktor antibiyotikle falan reçeteye yazmıştı taburcu olurken. Eşim de sormadan gitmiş almıştı. Emzirirken kullanılıyor ben kullanmadım gerçi biz 4 ay sonra falan anca yapabilmiştik o işleribağlattım kurtuldum artık çok büyük rahatlık gerçekten
veremi sol koldan yaptilar. diğer ikisini iki bacaktan.Kilo değil de canım sıkılaşma meselesi o sanırım. Göbekte aynı dertten muzdaribim.
Veremi koldan mi bacaktan mi yaptılar canım?
Kız bisey kalmamış verirsin. Anlaşılan yine en çok fazlasi olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?