2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bağlattım hala leke geliyor 57 günlük oldu kızım ama sizin devam ediyor mu
Benimki 66 günlük oldu 40ından sonra kesilmişti tam olarak 2 gündür baya baya leke geliyor tekrar. Adet oldum sandım hatta ama sürekli değil ara ara geliyor bilmiyorum ki bağlatmayla mı alakalı

ay ay maşallah cnm çok şeker
Ben 55 le hamile kaldım 72 ile kapattım şuan 63 kiloların 8 kilo fazlam var

Ne güzel haberler canım emmeye başlamış hadi gözünüz aydın olsun

Benimki 66 günlük oldu 40ından sonra kesilmişti tam olarak 2 gündür baya baya leke geliyor tekrar. Adet oldum sandım hatta ama sürekli değil ara ara geliyor bilmiyorum ki bağlatmayla mı alakalı

Canım senin bebiş baya büyüdü maşallah. Nasıl bir düzen var mı dedikleri gibi merak ettim. Etrafını seni tanıyor mu, sesler çıkarıp tepki veriyor mu mesela? Çok merak ediyorum 40dan sonra 2 aylığa yakın nasıl oluyorlar.?

ağladı canim. bu sefer eşim e sen tutacaksin demiştim. o kolunu tuttu. ben bacaklarını. yaparken ağlaması dışında evde en ufak şeye ağlıyor şimdi. ağrısı mi var, naz mi anlamadim.
Oyy kıyamam ya ben de önümüzdeki Perşembe götürücem aşıya şimdiden dertleniyorum 3 aşı birden ateşleri çıkmasa bari

Bende cevaplayayım 057 günlük uyuku düzeni bi gün iyi bi gün kötü bizim gaz olayı baya bitti daha tam tanımıyor ama. Gülücükler ve ses çıkarmalar başladı ablasına gülerken agu bugu yapıyor

Bugün 3.gün kızım hala kaka yapmadı sabah zeytinyağı verdim bir çay kaşığı masaj yaptım karnına inş.yapar çok acı çekiyor kıvranıyor uykusundan çığlıkla uyanıyor gaz çıkarıyor bol bol ama kaka yok

Canım merak ediyordum ne yaptın diye çok çok güzel bir haber çok sevindim emzirebildiğine

agacsizkoalaa maşallah nazar değmesin kuzuyaa annesi.
Sağol canımcım
Sağol canım
Verirsin sende merak etme
ay ay maşallah cnm çok şeker

Ben 55 le hamile kaldım 72 ile kapattım şuan 63 kiloların 8 kilo fazlam var
Sağol kuzum

Kızlar bugun doktordan geldik benim kız 4300 olmus bir ayda 1.5 kilo almış tosbik boyuda 56.5cm. İşitme testimizide geçtik. Yalnız doktor bebeğimin kolik olduğunu söyledi beyaz tenli bebeklerin sorunu bu dedi. Hapşırmasını sordum alerjik oldugunu söyledi. Karnı yine şişmişti vurdu karnına pat pat bu gaz işte karnı hava dolu dedi ben ama ağlamıyor nasıl kolik dedim bu sürekli ıkınması memede kavga etmesi sürekli gaz sancısı kolik oldugunu gösterir dedi bir de vajina temizliğini sordum oraları elleme karıştırma sakın dedi bir de ıslak mendil kullanma pamuk ve suyla temizle sadece dedi. Kaka gelmediği sürece elleme dedi kaka gelirse orayı temizle dedi. Aşımızıda olduk evimize geldik duş aldık uyudu hemen. Bu arada hipp mama aldım sma bitince bunu denicem bakalım belki bi nebze gazını azaltır. E bebekten hamak siparişi verdim kolik bebeklere iyi geliyormuş okuduğum kadarıyla. Benden şimdilik bu kadar

Maşallah bebişe Bizm doktor da vajinayı çok ellemeyin dedi temizlerken, dudakları falan açıp..

Kızlar bebeklerinizin göbeği düşünce hiç koyu renk kaldı mı böyle? Bizimki şu an böyle hala.. Doktora aytıca sormayı unuttum geçen ama görmüştür heralde.. Sağlık ocağında hemşireye sordum çok anlamadı. Sıkıntı var gibi durmuyor dedi.

Bizde yok ama bana normal geldi göbeği.

Evet canım gözleri şu an mavi bakalım değişmezse eğer saçlar olay zaten tam tepede dönen bir yer var orası hep havada
Bizimkininde mavi gibi duruyo dedesine çekmiş sanırım adamı sevmiyorum ama göz rengini alsa fena olmaz ne güzel saçları var bizimkini bugun erkek sandılar hastanede sjsjajsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…