2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde yok ama bana normal geldi göbeği.
Peki böyle düğme gibi dışarıda dimi?
Bizimkininde mavi gibi duruyo dedesine çekmiş sanırım adamı sevmiyorum ama göz rengini alsa fena olmaz ne güzel saçları var bizimkini bugun erkek sandılar hastanede sjsjajsjs
Hahaa, benimkini de muhtemelen erkeğe benzetiyorlardır

Ya kendi annem ve babam benim kıziçin bu aynı babası ve babannesi diyorlar. Ben de bana benzetmek için yer arıyorum ama her gören babası diyor. Ben de eşim de şahsen kimseye benzetemiyoruz ya.. Gözleri tabi şimdilik mavi gibi ama eşimin tarafında renkli göz sıfır.. Benim yeşil, bizim taraf da hep renkli yeşil ya da mavi.. Bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak

Canım birseyi merak ediyorum kolik bebeklerde diyorlar ya gunun 3 saati aynı saatlerde aglıyor gibi öyle bir durum varmı. Benm bebegımınde asırı gazı varda o da memede gazdan dolayı kavga ediyor ama doktor alerjiden şüphelendi sırtında kızarıklıkta oldugu için

Belki işe yarar ben her gün kucağımda iki dizimin arasında tutuyorum kızımı dizleri bükük oluyor tuvalete oturur gibi oluyır hemen ıkınıp yapıyor kakasını

Benimki erken doğduğu için doğması gereken tarihe göre gelişimi devam ediyor gibi geliyor bana canım. Gülmeye başladı, bizi, takip ediyor ama agulama başlamadı. Ağzımıza bakıp laf bekliyor bir de. Elini kontrol etmeyi öğrendi ağzına götürüyor.yani tam 2 aylık gibi değil ama prematüreler öyle oluyormuş normalde 1 aylık olacaktı yine ona göre iyi gibi gelişimi.
Düzen henüz çok yok gibi bir gün iyi bir gün kötü belli olmuyor. Genelde uyku modundayız halen. Düzenleri genelde dönmeye başladıktan sonra oluşur. Dönmeye başlayınca gazlarını dahs rahat çıkarırlar gaz sıkıntısı olmayınca uykuları daha kesintisiz olur. O yüzden uyku eğitimi de 4.aydan sonra verilir. İlk 4 ay herşey mübah ben 4 ay dolunca başlıycam inşallah uyku eğitimine gecikmeden

Aynen uyku eğitimi için erken 4. Ay en iyisi

Canımmm Asya Kuzumuza şifalar sağlıklar dilerim. İnşallah korktuğun gibi olmaz, gözleri de kendi de sapasağlam, büyür gider inşallah. Asyaya sağlıklar diliyorum sevgilerimi gönderiyorum.

Bu da bizim minnoş un saçları dökülecek sanırım daha bu saçlar ...
Maşşallah canım dökülmez belki benim kızlarımın saçları dökülmedi ben kestirdim hep
Uyku arasında benimki asla emmez ağzını mıç mıç yapmaya başlayınca emzirebiliyırum sadece. Kendi uyanacak da öyle beslenecek. Karnı toksa sakinleşmek, vs için beni emmez. Huyları şimdiden belli oluyor işte öğlen kolay uyudu ikindi uykusunda ayakta sallamayı istemedi beyfendi kucağımda gezinip pış pış yaptım öyle uyudu. Huylu şey

Benim de az kuzum ne yaptıysam çoğaltamadım. Bebeğim iki memeyi de emiyor ama süt bitince ağlıyor bağırıyor sonrasında mama veriyoruz. Az da olsa anne sütü bağışıklık sistemi için iyi, mama da besliyor büyütüyor. Canlarına sağlık versin Rabbim. Sütlerimizin dolup taşması dileğiyle...

Uyurken mama mı veriyorsunuz peki ? Bir de mamayı emziren anneler ne ile veriyorsunuz ?? Şu an ödüm kopuyor , her memeyi tutuşumda diliyle değiyor önce , eyvah diyorum unuttu emmeyi korkutuyor beni şıpa . Çünkü biberon la veriyoruz takviyeyi .

Evet canım hafif dışarda duruyor ama yapısal bişey olabilir doktor görüp bişi demediyse demekki sorun yok bazı bebeklerin çıkık oluyor.
Benim kızımda kim görse eşime benzetiyor beni sinir ediyorlar eşimde bana benzetiyor benim gönlüm olsun diye sanırım gözleri nasıl griyle mavi arası mı suan bizimki öyle duruyo ama değişir mi bilmiyorum
Valla benimde aklıma kolik gelmedi ama simdi düşününce kolik belirtileri vardı mesela aksam bu saatlerde hep mızmızlanıyo özellikle yemek saati masaya oturuyoruz hep bi mızmız. Böyle bağırarak ağlamıyor ama hep mızmızlanıyo ıkınıyor kıvranıyor falan. Meme arayıp memeye kavga ediyo bir de süpürge açıkken hep sakin oluyordu demek belirtiymiş. Benim kızımda bi kırmızılık falan olmadıgı için alerji demedi. Ama kolik bebekler alerjiyede yatkınmış zaten.

Evet aynı gri mavi şu an.. Sanırım daha da çok var kesin belli olmasına

Alacam diyordun aldinmi cnm iyi olmus kuzucuklar rahat etsinler.
Aldım çok rahat gibi içine koyduğum an sakinliyor. Ama şu e gündür aşırı huysuz atak hafta si ondan mi kakasini yapmadi birde çok yoruldum..
Canim hiç endişe yükleme kendine, Asya kızımız çok güzel görecek ınsallah icini ferah tut sen.
Hangisini aldın holmen milasmı yoksa holmen Marmaris mi? Bende sipariş vericem de kendi sitesinden alınca kaç güne geldi?
Holmen milas aldım cnm. Hipp markayı doktora sordum mu. Ben şu son kutudan sonra sma dan nefret ettim çocuğum kakasini yapmadi 2 gün oldu birde 10 dk çalkalamamış rahmen sanki içinde nokta nokta kalıyor gibi kendi sutumde yetmiyor yavrucuma o kadar moralim bozukki
Maşallah bebişe Bizm doktor da vajinayı çok ellemeyin dedi temizlerken, dudakları falan açıp..
Sağol canım evet bizim doktorda aynısını söyledi çok karıştırma oraları dedi. Bende dedim beyaz seyler var olsun sen elleme dedi kaka gelmedikçe.
Ya ben siliyordum krem kalıyor diye silmeyeyim o zaman

Canım ben mamayı sormayı unuttum ama zaten gazlı o yüzden hipp aldım ama bitince buna başlicam belki daha iyi gelir yorumlar o yönde. Smada köpürme oluyor bunda yorumlara göre olmuyormuş inşallah iyi gelir bence sende dene zaten gazı var yani napsakta. Ben çok mama vermiyorum ama yine de değiştirdim mamasını sen birazcık fazla veriyorsan eğer dene derim. Bir de vajinal temizlikte o dudakları ayırmamak lazımmış. Bir de ıslak mendille temizleme mutlaka pamuk ve suyla temizle kız bebekler enfeksiyona cok acık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…