Söylüyorum sürekli ama pek oralı olmuyor. Hamileyken sık sık çıkardı dışarı. Kızdığımda bebek olunca zaten çıkamayacağım, bebekle ilgileniniz falan diyordu. Ben de hadi çıksın nasıl olsa az kaldı diyordum. Bebek oldu bu sefer bilgisayar oyunlarına sardı. İşten geliyor yatana kadar yüzünü 10dk görüyorum. 5 dk bebeği sevip gidiyor odaya. Yemek yemeye geliyor, hızlıca yiyiyor yine pc başına gidiyor. Annem bile garipsemeye başladı. Zaten sinirlerim bozuk uykusuzum. Geçen mesela nasıl bozuldum ona. Yanıma çağırdım gel biraz da benle otur sürekli oyundasın dedim. Geldi koltuğa yanıma oturdu. Uyuyakaldı koltukta. Sanki bebeğin başında nöbet tutan o. Hayatım ben biraz yatayım yemek hazır olunca kaldır beni dedi gitti yattı. Bilmiyorum ben mi abartıyorum...
yalnız olunca değişecektir bence. büyükler olunca erkekler çocuk oluveriyor. üzme kendini düzelecektir herşeyCanım konuşmaya başlasam patlayacağım. Kavga çıkacak. Annem şahit olsun istemiyorum. Onu da geçtim bebek var. Sürekli ağlıyor zaten. Mememe yapışık yaşıyor şu an resmen. Kavga edip daha çok sinirlenip sütümün kesilmesinden korkuyorum. Annem eşim yokken kızıyor eşimin davranışlarına söyleniyor bana. Ben yine eşimi savunuyorum. Ben de sinirleniyorum ama kendimi tutuyorum sırf bebek için. Sadece şunu dedim. Yakında çok büyük kavga çıkacak böyle devam edersen haberin olsun dedim. Dalgaya aldı. Güldü yok yaa dedi.
En azından kafasını oynattığı için ağzına burnuna gelmez züğürt tesellisi işte
Maşallah kuzuyaKızlar bugun doktordan geldik benim kız 4300 olmus bir ayda 1.5 kilo almış tosbik boyuda 56.5cm. İşitme testimizide geçtik. Yalnız doktor bebeğimin kolik olduğunu söyledi beyaz tenli bebeklerin sorunu bu dedi. Hapşırmasını sordum alerjik oldugunu söyledi. Karnı yine şişmişti vurdu karnına pat pat bu gaz işte karnı hava dolu dediben ama ağlamıyor nasıl kolik dedim bu sürekli ıkınması memede kavga etmesi sürekli gaz sancısı kolik oldugunu gösterir dedi bir de vajina temizliğini sordum oraları elleme karıştırma sakın dedi bir de ıslak mendil kullanma pamuk ve suyla temizle sadece dedi. Kaka gelmediği sürece elleme dedi kaka gelirse orayı temizle dedi. Aşımızıda olduk evimize geldik duş aldık uyudu hemen. Bu arada hipp mama aldım sma bitince bunu denicem bakalım belki bi nebze gazını azaltır. E bebekten hamak siparişi verdim kolik bebeklere iyi geliyormuş okuduğum kadarıyla. Benden şimdilik bu kadar
Şükür killanmam artmadı. Eskiye göre daha az hatta. Ama işte çatlaklar ah çatlaklarEşimin göbeği benimkinden daha güzel artık bir de hormonlardan şu kıllanma
Hafif dışa doğru sanki canım. Benimkinde renk yok.Kızlar bebeklerinizin göbeği düşünce hiç koyu renk kaldı mı böyle? Bizimki şu an böyle hala.. Doktora aytıca sormayı unuttum geçen ama görmüştür heralde.. Sağlık ocağında hemşireye sordum çok anlamadı. Sıkıntı var gibi durmuyor dedi.
Eki Görüntüle 2638568
Önce ben didimBiz de talibiz kızımıza
Uyurken beslemiyorum canım kendi uyanıyor acıkınca ağlamaya aranmaya başlıyor alıp emziriyorum. Uyandırıp beslemeyi 3, 5kg yu geçince bıraktık.ben biberonla veriyorum hep mamayı, emzik de alıyor emiyor da bir sıkıntı yaşamıyoruz hepsine usulüne uygun davranıyorUyurken mama mı veriyorsunuz peki ? Bir de mamayı emziren anneler ne ile veriyorsunuz ?? Şu an ödüm kopuyor , her memeyi tutuşumda diliyle değiyor önce , eyvah diyorum unuttu emmeyikorkutuyor beni şıpa . Çünkü biberon la veriyoruz takviyeyi .
Ne guzel imreniyorum öyle bebelere bu bizim bebeler de bilse ya usülUyurken beslemiyorum canım kendi uyanıyor acıkınca ağlamaya aranmaya başlıyor alıp emziriyorum. Uyandırıp beslemeyi 3, 5kg yu geçince bıraktık.ben biberonla veriyorum hep mamayı, emzik de alıyor emiyor da bir sıkıntı yaşamıyoruz hepsine usulüne uygun davranıyor
Sizinki de bu huylu demek ki canım bunlar böyle değişik değişikler yaNe guzel imreniyorum öyle bebelere bu bizim bebeler de bilse ya usülesime diyorum emzirmek icimde kaldi yapacam bir tane daha adam cinnet geciriyor gelmem yanina cocuk odasinda uyurum bak artik diyor bizim bebeler hep zor oluyor adam napsin .
Umudum- biberonu birak kuzum bir kac gune sütun artar bosver takviyeyi derim ben . Ah benimkide insallah döner
Benimkinin de öyle her emzirmemde gurul gurul. Aynen gaz maalesefKızlar emzirirken karnından gur gur ses geliyor bebişin bu gaz mı demek
Benimkinin de öyle her emzirmemde gurul gurul. Aynen gaz maalesef
Üşütüyor muyum fln diyede düşündüm ama emmeye başlayınca oluyor. Benimki de o kadar gaz çıkarmıyor huysuz değil ama. Gaz diye düşünüyorum benHadi ya. Ama çok gaz çıkarmıyor çok huysuz da değil ona rağmen anlamadım canım ya.
Canım o gaz işte malesef benim kızında karnı öle gurul gurul hatta gavur gucur sesler geliyor. Karnına bak böle vur yavaşca pat pat tok bi ses gelir o işte gaz bugun doktor bize öle dedi. Hava dolu karnı dedi.Kızlar emzirirken karnından gur gur ses geliyor bebişin bu gaz mı demek
Kız bu mu kel? Siz kel görmemişsiniz, misal benimki..oyyy masallah lepiska saçlı kuzularim benim. Allah huzurlu sağlıklı ömürler versin. Eki Görüntüle 2638661 bu da bizim kelimiz. kavun kafa minnak.
Canım ne fitili acaba? Bizimki de bazen 2 gün yapmıyor, evde dursa zararı olmaz fitilin..Abooo benim oğlan 5 den beri uyumadı nasıl ağlıyor duyan dövdük sanır gözyaşları akıyor bir de. Meme de istemiyor kucakta şöyle böyle derken bugün kaka yapmamıştı dün sabah yapmıştı en son. O aklımıza geldi fitil almıştık geçen onu verdim 2 bez dolusu kaka yaptı sıpa. Sonra bir ağlama daha tutturdu neymiş uykusu gelmiş elini kolunu sıktım emziğini verdim gözünü de kapattım sustu bakalım sallıyorum uyuyacak inşallah. 2.kızım 6 ay ağlamamıştı bu oğlan yordu anam bizi
Kansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasınıCanım ne fitili acaba? Bizimki de bazen 2 gün yapmıyor, evde dursa zararı olmaz fitilin..
Benim kız bugün 2 defa ağzından burnundan fışkırarak kustu, moralim çok bozukFazla da beslemedim. Eğer meme vermeyeceksem o öğünde 90 cc mama yapıyorum. Daha önce hiç fazla gelmemişti. Yarısında gazını alıp devan ediyorum bir de.. Dertler bitmiyor of anam off.. Mama mı alerji yaptı diye düşünüyordum acaba, şimdi biraz daha soğudum mamadan.. Evde açılmamış kutu sma var, ona mı dönsek bilemedim.
Ben de 52 kiloyla başlamıştım hamileliğe. 63le doğurdum. Şimdi 55 kiloyum. 3kilo verip sıkılaşmam lazım. Göbek kısmım Yumuş yumuşKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
İnşallah canım çok teşekkürleryalnız olunca değişecektir bence. büyükler olunca erkekler çocuk oluveriyor. üzme kendini düzelecektir herşey
Anneme söyledim o da normal dedi. Kuzenim de fışkırtarak kusarmış sık sık, ama süt balgamı denen bir şeymiş ondaki.. Teyzem süt içince, sütlü bir şey yiyince oluyormuş. Ben süt içmiyorum ki..kusma benim bebemde de oluyor canim. ilk başlarda benim de çok canim sıkılıyordu. kizlar kusmazdi çünkü.
sonra bir arkadaşa sordum, o bir kere iki kere ne ki. benim çok kusuyordu dedi. 6 aylik onun bebegi de. doktor laktoz intoleransindan şüphelenmiş bir damla vermiş bir hafta kullan geçerse sürekli kullanirsin demiş. düzelmedi biraktim dedi. 3 4 aylikken düzelmiş sonra. onu dinledikten sonra rahatladim biraz. kilo alimı iyi çok aşırı da kusmuyor demek ki normal diyorum. bayramdan sonra bir kontrolümüz var o zaman iyice soracağım ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?