2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
yalnız olunca değişecektir bence. büyükler olunca erkekler çocuk oluveriyor. üzme kendini düzelecektir herşey

K Kuf ben bundan kullanıyorum bunda da ağlıyor benimki basınçlı sıkıyor öyle böyle ağlıycaklar yani
En azından kafasını oynattığı için ağzına burnuna gelmez züğürt tesellisi işte
Maşallah kuzuya
Eşimin göbeği benimkinden daha güzel artık bir de hormonlardan şu kıllanma
Şükür killanmam artmadı. Eskiye göre daha az hatta. Ama işte çatlaklar ah çatlaklar
Hafif dışa doğru sanki canım. Benimkinde renk yok.
Biz de talibiz kızımıza
Önce ben didim

Uyurken beslemiyorum canım kendi uyanıyor acıkınca ağlamaya aranmaya başlıyor alıp emziriyorum. Uyandırıp beslemeyi 3, 5kg yu geçince bıraktık.ben biberonla veriyorum hep mamayı, emzik de alıyor emiyor da bir sıkıntı yaşamıyoruz hepsine usulüne uygun davranıyor

Ne guzel imreniyorum öyle bebelere bu bizim bebeler de bilse ya usül esime diyorum emzirmek icimde kaldi yapacam bir tane daha adam cinnet geciriyor gelmem yanina cocuk odasinda uyurum bak artik diyor bizim bebeler hep zor oluyor adam napsin .
Umudum- biberonu birak kuzum bir kac gune sütun artar bosver takviyeyi derim ben . Ah benimkide insallah döner

Abooo benim oğlan 5 den beri uyumadı nasıl ağlıyor duyan dövdük sanır gözyaşları akıyor bir de. Meme de istemiyor kucakta şöyle böyle derken bugün kaka yapmamıştı dün sabah yapmıştı en son. O aklımıza geldi fitil almıştık geçen onu verdim 2 bez dolusu kaka yaptı sıpa. Sonra bir ağlama daha tutturdu neymiş uykusu gelmiş elini kolunu sıktım emziğini verdim gözünü de kapattım sustu bakalım sallıyorum uyuyacak inşallah. 2.kızım 6 ay ağlamamıştı bu oğlan yordu anam bizi

Sizinki de bu huylu demek ki canım bunlar böyle değişik değişikler ya emzirme danışmanı falan işe yarar mı acaba canım? Bir arkadaşım doğum yapmıştı gittim bebek tutamıyor memeyi savaş veriyorlar. Oturttum anneyi yerleştirdim bebeyi memenin ucunu yandan tuttum bebenin kafasını arkadan tutup yerleştirdim. Meme başı bebenin damağına gelecek ona göre ayarladık derken tuttu memeyi. Annesi ucunu vermeye çalışıyormuş damapa yerleşmeyince tutamıyormuş bebek.bize de ilk doğumda bebek hemşiresi göstermişti nasıl tutturacağımızı. Meme ucuna şekerli su sürmek de bir yöntem meme tutturmada.

Benim kız bugün 2 defa ağzından burnundan fışkırarak kustu, moralim çok bozuk Fazla da beslemedim. Eğer meme vermeyeceksem o öğünde 90 cc mama yapıyorum. Daha önce hiç fazla gelmemişti. Yarısında gazını alıp devan ediyorum bir de.. Dertler bitmiyor of anam off.. Mama mı alerji yaptı diye düşünüyordum acaba, şimdi biraz daha soğudum mamadan.. Evde açılmamış kutu sma var, ona mı dönsek bilemedim.

Canım ne fitili acaba? Bizimki de bazen 2 gün yapmıyor, evde dursa zararı olmaz fitilin..

kusma benim bebemde de oluyor canim. ilk başlarda benim de çok canim sıkılıyordu. kizlar kusmazdi çünkü.
sonra bir arkadaşa sordum, o bir kere iki kere ne ki. benim çok kusuyordu dedi. 6 aylik onun bebegi de. doktor laktoz intoleransindan şüphelenmiş bir damla vermiş bir hafta kullan geçerse sürekli kullanirsin demiş. düzelmedi biraktim dedi. 3 4 aylikken düzelmiş sonra. onu dinledikten sonra rahatladim biraz. kilo alimı iyi çok aşırı da kusmuyor demek ki normal diyorum. bayramdan sonra bir kontrolümüz var o zaman iyice soracağım ins.

Ben de 52 kiloyla başlamıştım hamileliğe. 63le doğurdum. Şimdi 55 kiloyum. 3kilo verip sıkılaşmam lazım. Göbek kısmım Yumuş yumuş

Anneme söyledim o da normal dedi. Kuzenim de fışkırtarak kusarmış sık sık, ama süt balgamı denen bir şeymiş ondaki.. Teyzem süt içince, sütlü bir şey yiyince oluyormuş. Ben süt içmiyorum ki..
Bu ara beslenme düzeni çok bozuldu zaten, ne zaman uyuyor ne zaman yiyor belli değil. Huzursuzluğu var. Devamlı ıkınma halinde.. Şu 3 ay geçse sanırım bir çoğumuz epey rahatlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…