Kızımız hangisini seçerse artık banane küserimEn azından kafasını oynattığı için ağzına burnuna gelmez züğürt tesellisi işte
Maşallah kuzuya
Şükür killanmam artmadı. Eskiye göre daha az hatta. Ama işte çatlaklar ah çatlaklar
Hafif dışa doğru sanki canım. Benimkinde renk yok.
Önce ben didim
Benimki de bugün 3-4kez kustu canım. İnşallah bir an önce geçer şu zamanlar. Oturdum ağladım bugün emzirirken. Sağlıkları iyi olsun inşallahAnneme söyledim o da normal dedi. Kuzenim de fışkırtarak kusarmış sık sık, ama süt balgamı denen bir şeymiş ondaki.. Teyzem süt içince, sütlü bir şey yiyince oluyormuş. Ben süt içmiyorum ki..
Bu ara beslenme düzeni çok bozuldu zaten, ne zaman uyuyor ne zaman yiyor belli değil. Huzursuzluğu var. Devamlı ıkınma halinde.. Şu 3 ay geçse sanırım bir çoğumuz epey rahatlayacağız
Kızlar bugun doktordan geldik benim kız 4300 olmus bir ayda 1.5 kilo almış tosbik boyuda 56.5cm. İşitme testimizide geçtik. Yalnız doktor bebeğimin kolik olduğunu söyledi beyaz tenli bebeklerin sorunu bu dedi. Hapşırmasını sordum alerjik oldugunu söyledi. Karnı yine şişmişti vurdu karnına pat pat bu gaz işte karnı hava dolu dediben ama ağlamıyor nasıl kolik dedim bu sürekli ıkınması memede kavga etmesi sürekli gaz sancısı kolik oldugunu gösterir dedi bir de vajina temizliğini sordum oraları elleme karıştırma sakın dedi bir de ıslak mendil kullanma pamuk ve suyla temizle sadece dedi. Kaka gelmediği sürece elleme dedi kaka gelirse orayı temizle dedi. Aşımızıda olduk evimize geldik duş aldık uyudu hemen. Bu arada hipp mama aldım sma bitince bunu denicem bakalım belki bi nebze gazını azaltır. E bebekten hamak siparişi verdim kolik bebeklere iyi geliyormuş okuduğum kadarıyla. Benden şimdilik bu kadar
Abooo benim oğlan 5 den beri uyumadı nasıl ağlıyor duyan dövdük sanır gözyaşları akıyor bir de. Meme de istemiyor kucakta şöyle böyle derken bugün kaka yapmamıştı dün sabah yapmıştı en son. O aklımıza geldi fitil almıştık geçen onu verdim 2 bez dolusu kaka yaptı sıpa. Sonra bir ağlama daha tutturdu neymiş uykusu gelmiş elini kolunu sıktım emziğini verdim gözünü de kapattım sustu bakalım sallıyorum uyuyacak inşallah. 2.kızım 6 ay ağlamamıştı bu oğlan yordu anam bizi
Canım o gaz işte malesef benim kızında karnı öle gurul gurul hatta gavur gucur sesler geliyor. Karnına bak böle vur yavaşca pat pat tok bi ses gelir o işte gaz bugun doktor bize öle dedi. Hava dolu karnı dedi.
Ya a ne güzel ben de bunu merak ediyordum .çünkü ben hala 2 saatte bir ya da en geç 3 saatte bir mama veriyordum . Sürekli Uyu uyan yapıyorum . Şimdi emmeye başlayınca karıştı düzenUyurken beslemiyorum canım kendi uyanıyor acıkınca ağlamaya aranmaya başlıyor alıp emziriyorum. Uyandırıp beslemeyi 3, 5kg yu geçince bıraktık.ben biberonla veriyorum hep mamayı, emzik de alıyor emiyor da bir sıkıntı yaşamıyoruz hepsine usulüne uygun davranıyor
Kız bu kel mi baya var saçı ama kafa yapısı cok güzel bizimki de böyle bende kivi baş diye seviyorumoyyy masallah lepiska saçlı kuzularim benim. Allah huzurlu sağlıklı ömürler versin. Eki Görüntüle 2638661 bu da bizim kelimiz. kavun kafa minnak.
Canım gazdan oluyor o kusma korkma geçen gün benimki de beşiğinden ta benim suratıma fışkırttı şok oldum çok korktum hatta sonra meğer gazı çok sıkıştırınca ve çıkaramayınca bu şekilde çıkartıyomuş. Ama tabi başka bişey de olabilir laktoz intöleransı gibi ama tek kusmaya bakılarak öyledir diyemeyiz. Sürekli olursa doktora gidersin bazen üşütüncede kusarmış bebekler. Kusmaya bebek yok kiBenim kız bugün 2 defa ağzından burnundan fışkırarak kustu, moralim çok bozukFazla da beslemedim. Eğer meme vermeyeceksem o öğünde 90 cc mama yapıyorum. Daha önce hiç fazla gelmemişti. Yarısında gazını alıp devan ediyorum bir de.. Dertler bitmiyor of anam off.. Mama mı alerji yaptı diye düşünüyordum acaba, şimdi biraz daha soğudum mamadan.. Evde açılmamış kutu sma var, ona mı dönsek bilemedim.
Ya da benim kiKız bu mu kel? Siz kel görmemişsiniz, misal benimki..
Bende şaşırdım kolik bebekleri sürekli ağlayan bebek olarak bilirdim ben ama öyle değilmiş bizimki de kolikmiş.Canım geçmiş olsun iyi geçmesine sevindim ama kolik demesine çok şaşırdım ya.
Sıpalar nasıl zorluyorlar bazen. Bizimkide zor daldı. Sürekli uyanmaya çalışıyor. Sallaya sallaya ancak uyutuyorum.
Ciddi misin canım ya. Bende diyordum bebenin gazı olmuyor demek o sesler gazmış. Of ya bilinçsiz olmak ne kötü
Uyanır canım zorla uyandırmaya çalışma doktor bana aç olunca kendi uyanacak bırak uyusun dediYa a ne güzel ben de bunu merak ediyordum .çünkü ben hala 2 saatte bir ya da en geç 3 saatte bir mama veriyordum . Sürekli Uyu uyan yapıyorum . Şimdi emmeye başlayınca karıştı düzenBugun emdi 5 saat uyudu aralıksız . Karnı açtır diye zorla ben uyandırdım. Aç olsa kendi uyanır herhalde değil mi artık
Sigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acabaİlk çocuk canım. Hamileyken telefon elinden düşmezdi. Bebek karnımda stres olmasın diye kavga etmedim. Çok uyardım bak kötünolacak bu telefon yüzünden aramız diye. Çocuk doğsun söz bırakırım dedi. Bıraktı ama şimdi bilgisayara sardı..
Uyanır canım zorla uyandırmaya çalışma doktor bana aç olunca kendi uyanacak bırak uyusun dedisenin bebegin de bizimkimden önce doğdu büyüdü baya daha sarılık riski falan olmaz.
[/QUOTE
Yok daha olmaz sanırım sarılık 42 günümüz bitiyor bugün .
Ya benim tuhaf bi huyum var yatakta falan taraf seçerim ben diğer tarafa yatarsam tersime gelir böyle emzirincede tersime geliyor zorlaniyorumNe açıdan zorlanıyorsun canım?
Umarım sorun çıkmaz kuzum yaEmiştik uyuduk sahur hazırladım şimdi bende uyumaya hazırlanıyorum.
Kızlar bi yazıyım yazıyım diyorum fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Bebekleriniz takip ediyorlar mı parmaginizi veya sizinle göz iletişimi kuruyormu?
Kızımın gözlerine baktıkça içim eriyor. Ona öyle bi baglandım ki göremeyecek korkusu sardı beni. Herşeyimi Asyaya göre ayarlıyorum.
Albinolar güneşten çok etkileniyormuş güneş kremimizi araştırıyorum hangisi daha etkili ve rahatlatıcı diye. Gruplara üye oldum herkesten birşeyler öğreniyorum.
Göz teması.icin renkli nesneler ile oynatmami söylediler erken yaşta ne kadar çok ilgilenirdem o kadar çabuk görme yeteneğini kazanırmış. Burda Ankarada albinizmli cocuklara bakan göz hastalıkları bir dr varmış Aysun idil diye. Virusten sonra ona goturecegim. Aynı zamanda görme eğitimi veren rehabilitasyona da gidebilirmiş.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Şimdilik bizde durumlar böyle. Bakalim yasayip göreceğiz.
Senin bebegin yine aliyor memeyi benimki almak istemiyor aglama krizine giriyor.Benim de az kuzum ne yaptıysam çoğaltamadım. Bebeğim iki memeyi de emiyor ama süt bitince ağlıyor bağırıyor sonrasında mama veriyoruz. Az da olsa anne sütü bağışıklık sistemi için iyi, mama da besliyor büyütüyor. Canlarına sağlık versin Rabbim. Sütlerimizin dolup taşması dileğiyle...
Evet canımKızlar emzirirken karnından gur gur ses geliyor bebişin bu gaz mı demek
Benimkide şu an balkonda oyun oynuyor bu havada. Ama ne zaman yorulsam çocuğu versem bakıyor sallıyor uyutuyor,gazını alıyor. O yüzden ses çıkarmıyorum.Ev işlerinde de yardım etmeye başladı. Bugün ilk kez söylemeden sağı solu topladı. Market alışverişini yerleştirmiş. Hoş dolabı ben bida yerleştirdim ondan sonra amaSigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acaba
Canım bizdede oldu birkaç kez. Sürekli olmuyorsa kafana takma benceBenim kız bugün 2 defa ağzından burnundan fışkırarak kustu, moralim çok bozukFazla da beslemedim. Eğer meme vermeyeceksem o öğünde 90 cc mama yapıyorum. Daha önce hiç fazla gelmemişti. Yarısında gazını alıp devan ediyorum bir de.. Dertler bitmiyor of anam off.. Mama mı alerji yaptı diye düşünüyordum acaba, şimdi biraz daha soğudum mamadan.. Evde açılmamış kutu sma var, ona mı dönsek bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?