2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızımız hangisini seçerse artık banane küserim

Reactions: Kuf
Benimki de bugün 3-4kez kustu canım. İnşallah bir an önce geçer şu zamanlar. Oturdum ağladım bugün emzirirken. Sağlıkları iyi olsun inşallah

Canım geçmiş olsun iyi geçmesine sevindim ama kolik demesine çok şaşırdım ya.

Sıpalar nasıl zorluyorlar bazen. Bizimkide zor daldı. Sürekli uyanmaya çalışıyor. Sallaya sallaya ancak uyutuyorum.

Canım o gaz işte malesef benim kızında karnı öle gurul gurul hatta gavur gucur sesler geliyor. Karnına bak böle vur yavaşca pat pat tok bi ses gelir o işte gaz bugun doktor bize öle dedi. Hava dolu karnı dedi.

Ciddi misin canım ya. Bende diyordum bebenin gazı olmuyor demek o sesler gazmış. Of ya bilinçsiz olmak ne kötü

Kızlar benim belim çok ağrıyor 2 haftadır. Tam kalçamın üstü sağ taraf. Sağ ayağıma bastıkça canım gidiyor topal gibi yürüyorum resmen. Nedendir sizce, var mı yaşayan ya da önerisi olan. Israrla doktora gitmedim ama bu gidişle mecbur gibi..

Ya a ne güzel ben de bunu merak ediyordum .çünkü ben hala 2 saatte bir ya da en geç 3 saatte bir mama veriyordum . Sürekli Uyu uyan yapıyorum . Şimdi emmeye başlayınca karıştı düzen Bugun emdi 5 saat uyudu aralıksız . Karnı açtır diye zorla ben uyandırdım. Aç olsa kendi uyanır herhalde değil mi artık

oyyy masallah lepiska saçlı kuzularim benim. Allah huzurlu sağlıklı ömürler versin. Eki Görüntüle 2638661 bu da bizim kelimiz. kavun kafa minnak.
Kız bu kel mi baya var saçı ama kafa yapısı cok güzel bizimki de böyle bende kivi baş diye seviyorum
Canım gazdan oluyor o kusma korkma geçen gün benimki de beşiğinden ta benim suratıma fışkırttı şok oldum çok korktum hatta sonra meğer gazı çok sıkıştırınca ve çıkaramayınca bu şekilde çıkartıyomuş. Ama tabi başka bişey de olabilir laktoz intöleransı gibi ama tek kusmaya bakılarak öyledir diyemeyiz. Sürekli olursa doktora gidersin bazen üşütüncede kusarmış bebekler. Kusmaya bebek yok ki
Kız bu mu kel? Siz kel görmemişsiniz, misal benimki..
Ya da benim ki
Bende şaşırdım kolik bebekleri sürekli ağlayan bebek olarak bilirdim ben ama öyle değilmiş bizimki de kolikmiş.
Canım işte o sesler gaz evet olsun bende bilmiyordum doktor söyledi böyle böyle öğreneceğiz

Uyanır canım zorla uyandırmaya çalışma doktor bana aç olunca kendi uyanacak bırak uyusun dedi senin bebegin de bizimkimden önce doğdu büyüdü baya daha sarılık riski falan olmaz.

Kızlar bugün 3.gün hala kaka yolu gözlüyoruz sabah zeytinyağı verdim masaj yapıyorum ama hala hareket yok çok zorlanıyor ciyak ciyak ha bire

Lepistesb sen de vazgeçme olur belki . Ben umudu kesmiştim , sağım işine girmiştim artık . En azından sütüm bitmesin ve bebeğim anne sütü alsın diye .3-4 gün de düzenli sağmaya çalıştım . Sağolsun bu konuda da CocoChanelmademoiselle bana umut oldu . Hatta makinem dandik diye yeni makine arayışına girmiştim . (Lansinoh tekli ile sağım yaptım ) sütüm hiç gelmese bile üç saatte bir 15 er dakika iki göğsü de sağmaya çalıştım . Dikişlerle ilgili sıkıntım olunca bir gece ful eşim baktı bebeğe , Ben de dinlenmiş oldum . O gece ve ertesi günü hiç sağım yapamadım . Hastahane ye vs gittik çünkü . O gün bebeği banyo yaptırdık , annem bir tuttur dedi . Denedim tuttu yavrum . Çok aç değildi ve süt de olunca çekti denerken bebeğin çok aç olmasın . Yoksa bizimki çıldırıyordu her seferinde kafayı geriye atıp beni itiyordu . Sütünü sağarak artrmayı dene . Sonrasında da çok aç değilken denemeler yap . Bakalım inşallah bizimki devam eder emmeye . Emdikten sonra hala aranıyor mızmız la nıyor mama yı da içiyor . Demek ki hala doymuyor . Yavaş yavaş mamayı da çıkarırım inşallah .

Sigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acaba

Umarım sorun çıkmaz kuzum ya dualarımız Asya ile

Senin bebegin yine aliyor memeyi benimki almak istemiyor aglama krizine giriyor.

Cidiricam israrla meme almak istemiyor aglama krizine giriyor helak oldu yavrum sutum azaldi mastit ayri dert antibiyotikmi tadini degistirdi anlamadim biberondaki akiskanligi istiyor o agliyor ben agliyorum daha cok kucuk mememi birakmamasi icin neyapmam lazimmm

Kızlar dün gece birde bugün akşamüstü rezene verdim 20 er cc . Baya sakinledi hatta bugün ilk defa uzun aradan sonra gündüz uykusuna derin dalarak uyudu hep sallarken uyuyordu gündüz sallamaya bırakınca uyanıyordu. Hergün versem bişey olur mu ki? Bağımlılık yapar mı acaba?

Sigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acaba
Benimkide şu an balkonda oyun oynuyor bu havada. Ama ne zaman yorulsam çocuğu versem bakıyor sallıyor uyutuyor,gazını alıyor. O yüzden ses çıkarmıyorum.Ev işlerinde de yardım etmeye başladı. Bugün ilk kez söylemeden sağı solu topladı. Market alışverişini yerleştirmiş. Hoş dolabı ben bida yerleştirdim ondan sonra amabirde gelmiş sen benim yerleştirdiğim şeyleri tekrar mı düzeltiyorsun diyo pekte alıngan

Canım bizdede oldu birkaç kez. Sürekli olmuyorsa kafana takma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…