Gazıda çıkarıyor mu bu fitil? 2 gün önce beline kadar kaka yapıp dolduran kızım 2 gündür yapmıyor doğru düzgünKansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasını
3 saat mi uyumadı canım? Benimki çok daha uzun süreler ayakta kalıyor.Sizinki de bu huylu demek ki canım bunlar böyle değişik değişikler yaemzirme danışmanı falan işe yarar mı acaba canım? Bir arkadaşım doğum yapmıştı gittim bebek tutamıyor memeyi savaş veriyorlar. Oturttum anneyi yerleştirdim bebeyi memenin ucunu yandan tuttum bebenin kafasını arkadan tutup yerleştirdim. Meme başı bebenin damağına gelecek ona göre ayarladık derken tuttu memeyi. Annesi ucunu vermeye çalışıyormuş damapa yerleşmeyince tutamıyormuş bebek.bize de ilk doğumda bebek hemşiresi göstermişti nasıl tutturacağımızı. Meme ucuna şekerli su sürmek de bir yöntem meme tutturmada.
Duymaması bir kenara mama ile takviye yapılır ama o göğüsün geçmesi için emmesi lazım ya kiyamam keşke zorlamasaKizlar gecenin bu saatinde mastit olan gögsumu sagiyorum cunku bebegim emmek istemiyor cunku sut az biberondaki tazikli gelizi istiyor 20 dk 30 cc anca geliyor napicam ben 30 cc bebegi doyurmazki bu memeyimi birakicak cildiricam bir yol gosterin bu sutun cogalmasi bebegimin mememi almasi lazim iltahapli diyemi yada sutum azmi diye almiyor antibiyotik kullaniyorum omu tadini boxuyor anlamadim
Bu taraf seçme olayı bende de var illa yatagın bi tarafı benim olacak diğer tarafa yatamam ahaha tek diilmişimYa benim tuhaf bi huyum var yatakta falan taraf seçerim ben diğer tarafa yatarsam tersime gelir böyle emzirincede tersime geliyor zorlaniyorum
Erkekler cok bencil bugun basım o kadar ağrıyor ki bebekte kolik cıktı durmuyor. Güya erken yatma planım vardı evde hiçbişeye yetişemiyorum bugun bizimkinin de elinde bi tablet kulagında kulaklık sürekli video izliyor. Az önce sinir krizi geçirdim resmen saat 10da hazırladığım meyveyi hala yiyemedim emzir alt değiştir uyut. Çamaşırı as bende meyvemi yiyim yatayım dedim mırın kırın ediyor ağzıma geleni saydım daha ne var ne yok yemeden yattım. O kadar sinirliyim ki elimde tabanca olsa çeker vururum ne kadar bencil olabiliyorlar bazen. Hakkım varsa üstünde helal etmiyorum sana dedim ve bi süre konusmicam onunla çok sinirlerim bozuldu dolmuşum iyice..Sigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acaba
Dr 4 aya kadar geometrik sekiller siyah,beyaz ve kırmızıyı görür dedi.max 60cmlik mesafeti görürmüş.odadan odaya götürüyoruz etrafına bakıyor.zeka kartları ilk ilgisini çekmemişti anlatınca çok seviyor aguluyorEmiştik uyuduk sahur hazırladım şimdi bende uyumaya hazırlanıyorum.
Kızlar bi yazıyım yazıyım diyorum fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Bebekleriniz takip ediyorlar mı parmaginizi veya sizinle göz iletişimi kuruyormu?
Kızımın gözlerine baktıkça içim eriyor. Ona öyle bi baglandım ki göremeyecek korkusu sardı beni. Herşeyimi Asyaya göre ayarlıyorum.
Albinolar güneşten çok etkileniyormuş güneş kremimizi araştırıyorum hangisi daha etkili ve rahatlatıcı diye. Gruplara üye oldum herkesten birşeyler öğreniyorum.
Göz teması.icin renkli nesneler ile oynatmami söylediler erken yaşta ne kadar çok ilgilenirdem o kadar çabuk görme yeteneğini kazanırmış. Burda Ankarada albinizmli cocuklara bakan göz hastalıkları bir dr varmış Aysun idil diye. Virusten sonra ona goturecegim. Aynı zamanda görme eğitimi veren rehabilitasyona da gidebilirmiş.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Şimdilik bizde durumlar böyle. Bakalim yasayip göreceğiz.
Gözüm çok korkuyor 2. Ay acısından en azindan banyo yaptirabilsek rahatlarlar oda yooeveeet iki aylık aşılarını oldu geldi bu minik kuzu ama çooook triplerde. dudağını büze büze ağlamalar, miziklamalar başladı. ebesi bu gece seni uyutmayabilir dedi. ateşi çıkarsa calpol verebilirsin. aslında çok tavsiye etmiyoruz dedi. kontrolü de iyi geçti. üç gün banyo yok şimdi... .
hayırlısıyla geçer inşallah şu bir iki gün.
Bende aynısını yasadım sagdım 40cc bile cıkmadı emzirenannede bişey gördüm çocuk çok daha fazlasını çekiyomuş sen iyi düşün.bu arada solgarın tabletlerini aldım psikolojik midir bilmiyorum sütüm çoğaldı sankiKizlar gecenin bu saatinde mastit olan gögsumu sagiyorum cunku bebegim emmek istemiyor cunku sut az biberondaki tazikli gelizi istiyor 20 dk 30 cc anca geliyor napicam ben 30 cc bebegi doyurmazki bu memeyimi birakicak cildiricam bir yol gosterin bu sutun cogalmasi bebegimin mememi almasi lazim iltahapli diyemi yada sutum azmi diye almiyor antibiyotik kullaniyorum omu tadini boxuyor anlamadim
Nasıl bişey aldınız acaba zeka kartlarını. Gösterebilir misiniz. Bende alacağım da öyle bişeyDr 4 aya kadar geometrik sekiller siyah,beyaz ve kırmızıyı görür dedi.max 60cmlik mesafeti görürmüş.odadan odaya götürüyoruz etrafına bakıyor.zeka kartları ilk ilgisini çekmemişti anlatınca çok seviyor aguluyor
Yaaa yerim masallah 41kere
Canım reflüsu mu var acabaTikkabilla benimki de burnundan fışkırarak kusuyor . Hatta bir kere de doktorun yanında denk geldi elim ayağıma dolaştı her yeri batırdı doktor mama yedikten sonra 15 dk kafasını yukarda tut dedi .. gazını alırken omzumda tutuyorum 15 dk .
Benim de 30 40 I geçmiyor sağarken. Emmede kesinlikle daha fazla çıkıyor. Oğlum emerken tee koltuk altımı sırtımı çekiyor gibi geliyor. Sağma sadece üç kısmına çalışıyorBende aynısını yasadım sagdım 40cc bile cıkmadı emzirenannede bişey gördüm çocuk çok daha fazlasını çekiyomuş sen iyi düşün.bu arada solgarın tabletlerini aldım psikolojik midir bilmiyorum sütüm çoğaldı sanki
76 ile doğuma girdim 64 oldum şuan doğum öncesi 60 tim ideal kilom 54 falan 10 kilo fazlam var diyete gözüm kesmiyor giremem sutle yemenin çok etkisi yok bence tamamen kesmesen bile istediğini azalt mesela benim tatlıyı azaltmam lazim ama asla başaramıyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bebekleri konuşmaktan kendimizi unuttukben 62 ye düştüm 75 ile doğuma girmiştim. Bebekten önce 56 kiloydum ama fazla geliyordu bana. Şöyle bir 50 olsam süper olacak. Şimdi süt ürünleri diyeti yapıyorum ama ekmeği de kessem çok etkiler mi sütümü acep fikri olan var mı?
Bütün gobegimiz aşağı toplandığı için olmuyor benimde durumlar aynı bide bacaklarım şişti got göbek bacak rezalet haldeyimBen de 63le doğuma girdim, şu an 54 buçuğum, 53 ile hamile kalmıştım. 1.5 kilo kaldı. Ama şöyle bir şey var, hamileliğimin ilk 4-5 ayına kadar normal pantolonlarımı giyebiliyordum, şu an olmuyorlar. İçine giriyorum ama önü kapanmıyor. E o zaman kilom daha fazlaydı belki de oluyordu. Anlam veremedim valla..
Ekmeğin süte pek bir faydası olduğunu sanmıyorum canım, kessen çok bir şey değişmez sanki..
Nasıl bişey aldınız acaba zeka kartlarını. Gösterebilir misiniz. Bende alacağım da öyle bişey
Ben hamileyken almıştım çok daha iyileri vardır belki.bide el ve ayak aparatları almış annem delirdi dün takınca tavsiye ederim.kitap okunmasınıda cok seviyor bizimki.hamileyken basladık kuzenim psikolog o kelimeleri daha güzel ve rahat cıkarcagını söylüyor banada eglence oluyorNasıl bişey aldınız acaba zeka kartlarını. Gösterebilir misiniz. Bende alacağım da öyle bişey
Sorma kafamı kurcaladı bayagı dönem yemediğim sey kalmadı.iştahlı bizimki mas.mamada veriyoruz ama en mutlu oldugum an emerken bana kitlenen bakışlarıBenim de 30 40 I geçmiyor sağarken. Emmede kesinlikle daha fazla çıkıyor. Oğlum emerken tee koltuk altımı sırtımı çekiyor gibi geliyor. Sağma sadece üç kısmına çalışıyor
Evet doktor da öyle söyledi , takip et her beslenmede olursa ilaç başlarız demişti . Çok kusuyor , mamadan mı bilememiştimCanım reflüsu mu var acaba
Az önce nette bunu buldum hevesle gelip buraya yazacaktımki senin msjnı gördümCanım var öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?