2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasını
Gazıda çıkarıyor mu bu fitil? 2 gün önce beline kadar kaka yapıp dolduran kızım 2 gündür yapmıyor doğru düzgün

3 saat mi uyumadı canım? Benimki çok daha uzun süreler ayakta kalıyor.

Duymaması bir kenara mama ile takviye yapılır ama o göğüsün geçmesi için emmesi lazım ya kiyamam keşke zorlamasa

Ya benim tuhaf bi huyum var yatakta falan taraf seçerim ben diğer tarafa yatarsam tersime gelir böyle emzirincede tersime geliyor zorlaniyorum
Bu taraf seçme olayı bende de var illa yatagın bi tarafı benim olacak diğer tarafa yatamam ahaha tek diilmişim

Sigarayı bırakıp esrara başlamak gibi daha kötü olmuş en azindan telefonda yanında olurdu ay bu erkekler büyümezler mi acaba
Erkekler cok bencil bugun basım o kadar ağrıyor ki bebekte kolik cıktı durmuyor. Güya erken yatma planım vardı evde hiçbişeye yetişemiyorum bugun bizimkinin de elinde bi tablet kulagında kulaklık sürekli video izliyor. Az önce sinir krizi geçirdim resmen saat 10da hazırladığım meyveyi hala yiyemedim emzir alt değiştir uyut. Çamaşırı as bende meyvemi yiyim yatayım dedim mırın kırın ediyor ağzıma geleni saydım daha ne var ne yok yemeden yattım. O kadar sinirliyim ki elimde tabanca olsa çeker vururum ne kadar bencil olabiliyorlar bazen. Hakkım varsa üstünde helal etmiyorum sana dedim ve bi süre konusmicam onunla çok sinirlerim bozuldu dolmuşum iyice..

Tikkabilla benimki de burnundan fışkırarak kusuyor . Hatta bir kere de doktorun yanında denk geldi elim ayağıma dolaştı her yeri batırdı doktor mama yedikten sonra 15 dk kafasını yukarda tut dedi .. gazını alırken omzumda tutuyorum 15 dk .

Dr 4 aya kadar geometrik sekiller siyah,beyaz ve kırmızıyı görür dedi.max 60cmlik mesafeti görürmüş.odadan odaya götürüyoruz etrafına bakıyor.zeka kartları ilk ilgisini çekmemişti anlatınca çok seviyor aguluyor

Gözüm çok korkuyor 2. Ay acısından en azindan banyo yaptirabilsek rahatlarlar oda yoo

Bende aynısını yasadım sagdım 40cc bile cıkmadı emzirenannede bişey gördüm çocuk çok daha fazlasını çekiyomuş sen iyi düşün.bu arada solgarın tabletlerini aldım psikolojik midir bilmiyorum sütüm çoğaldı sanki

Nasıl bişey aldınız acaba zeka kartlarını. Gösterebilir misiniz. Bende alacağım da öyle bişey

Benim de 30 40 I geçmiyor sağarken. Emmede kesinlikle daha fazla çıkıyor. Oğlum emerken tee koltuk altımı sırtımı çekiyor gibi geliyor. Sağma sadece üç kısmına çalışıyor

76 ile doğuma girdim 64 oldum şuan doğum öncesi 60 tim ideal kilom 54 falan 10 kilo fazlam var diyete gözüm kesmiyor giremem sutle yemenin çok etkisi yok bence tamamen kesmesen bile istediğini azalt mesela benim tatlıyı azaltmam lazim ama asla başaramıyorum

Bütün gobegimiz aşağı toplandığı için olmuyor benimde durumlar aynı bide bacaklarım şişti got göbek bacak rezalet haldeyim

Nasıl bişey aldınız acaba zeka kartlarını. Gösterebilir misiniz. Bende alacağım da öyle bişey
Ben hamileyken almıştım çok daha iyileri vardır belki.bide el ve ayak aparatları almış annem delirdi dün takınca tavsiye ederim.kitap okunmasınıda cok seviyor bizimki.hamileyken basladık kuzenim psikolog o kelimeleri daha güzel ve rahat cıkarcagını söylüyor banada eglence oluyor

Eklentiler

• 20200523_010907.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 20200523_010842.webp
    66 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200523_010925.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
Benim de 30 40 I geçmiyor sağarken. Emmede kesinlikle daha fazla çıkıyor. Oğlum emerken tee koltuk altımı sırtımı çekiyor gibi geliyor. Sağma sadece üç kısmına çalışıyor
Sorma kafamı kurcaladı bayagı dönem yemediğim sey kalmadı.iştahlı bizimki mas.mamada veriyoruz ama en mutlu oldugum an emerken bana kitlenen bakışları

Canım var öyle bişey
Az önce nette bunu buldum hevesle gelip buraya yazacaktımki senin msjnı gördüm Yaa böyle birşey var madem neden almıyoruz ilk işim bundan bi tane almak olucak. Benim kızım derin uykuya zor dalıyor hayatımı kurtaracak ürünü buldum. Gündüz hep tilki uykusunda sallamadan uyumuyor .Rahat rahat iş güç yaparıö bende

Tikkabilla
Canim benimkide bir ara fışkırtarak 4 5 kez küstü tabi üst üste olmadi 2 günde 1 3 günde 1 şeklinde hatta buraya yazıyordum kusuyor diye. Benimki sanirim mamayı fazla verdiğimden ya da gazını alamadan yatirdigimdan oluyordu. Birde bebek ağzından gazi cikarirkende fışkırtarak kusabiliyor. Simdi mamadan sonra mutlaka 15 dk ugrasiyorum gaz icin ve hemen yatırmıyorum bir 10 dk dik tutmaya calisiyorum. Hiç tedirgin olma takip et. Dün benimki ac gibiydi mamayı fazla verdim hatta eşim kusacak dedi benim kızda doymasini bilmiyor içtiğini fışkırtarak çıkardı mesela ama artık tedirgin olmuyorum yavaş yavaş çözüyoruz böylece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…