Canim.bu fitil ateş düşürüyor dime. Evde bulunsun diye eşime git eczaneden fitil.al dedim bundan vermiş ama fitili büyük görünce bunu çocuğa nasıl.kullanayim git geri ver dedim oda geri verdi.Kansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasını
Canım uykusu bölündüğü için ağlıyordur bence. Kaç günlük bebeğin. Kilosuda iyiyse elleme bırak uyusun. Bizimki de gündüz ilk defa bugün uyuduKızlar şimdi bebek 6 7 saat uyursa ac kalmazmi benim kiz gece 5 saat uyuyor uyandiriyorum bıraksam ac kalır altı doludur diye tedirgin oluyorum. Yanlış mı yapiyorumbenim kiz doymasini ve ac olduğunu da çözemedi daha uyandirdigimda ac ise kıyameti koparıyor ee açsın madem neden uyanmıyorsun diyorum gündüzde uyumuyor böylede bir durumumuz var.
Aptamilin reflüsü olanlar için maması var denediniz mi arkadasıma dr önermiş iyi gelmişti.çocugu çok sallamıycaksın demiş uyuturken,soguk bişey tüketme ve dediğin gibi gazını tam çıkartmak gerekiyomuşEvet doktor da öyle söyledi , takip et her beslenmede olursa ilaç başlarız demişti . Çok kusuyor , mamadan mı bilememiştim
Çok sevindim nasıl basladı rabbim daim etsinYine geldim Kayseri’yeçok şükür ki dikiş yerimde sıkıntı yokmuş . Şişen yer için ödem dedi doktor . Resmen göbeğim iki katman gibi enteresan bir şey oldu . Doktor ikinci sezeryanda alırız orayı dedi . Ödem dediğimiz şey biter gider diye biliyordum ama değilmiş demek ki . Kanamama da adet kanaması dedi . 38. Günde hasta oldum neyse bunlardan daha önemlisi biz artık kızımla emişiyoruz sanırım
Eşlerden bahsedilmiş bir tane de bende var öyle bir eş . Hamilelikten önce çok oyun oynardı telefondan . Hamilelikte bıraktı ve bana gerçekten çok yardımcı oldu. Doğum yaptım eve geçtiğim gün adamın elinde telefon oyun oynadığını gördüm , hala da oynuyor . Bir de arkadaşlarını beğenmezdi ki çocukları ile ilgilenmiyorlar oyun oynuyorlar diye. Ama Allah var yardımcı olmaya da çalışıyor bana . Tek rahatsız olduğum muhabbet ederken yüzüme bakmaması .
Kakayla birlikte baya gaz da çıkardıGazıda çıkarıyor mu bu fitil? 2 gün önce beline kadar kaka yapıp dolduran kızım 2 gündür yapmıyor doğru düzgün
3 saat uyanıklık fazla bizimkiler için çok yorulup ağlıyorlar bu sefer. 3 saat içinde kesik kesik kucağımızda falan uyudu işte.3 saat mi uyumadı canım? Benimki çok daha uzun süreler ayakta kalıyor.
Ateş düşürücü etkisi yok canım bu fitil kabızlık, kaka yapamama durumlarında veriliyor gliserin var içinde kayganlaştırıcı yani. Eczacı eşime anlatmış verirken dikine kesin elinizle yumuşatıp verin diye ben öyle yapıyordum zaten eşim küçülttü verdik 5 sn sonra kakayla birlikte çıktı zaten.Canim.bu fitil ateş düşürüyor dime. Evde bulunsun diye eşime git eczaneden fitil.al dedim bundan vermiş ama fitili büyük görünce bunu çocuğa nasıl.kullanayim git geri ver dedim oda geri verdi.
Benimki de uyusa keşke 5 saatKızlar şimdi bebek 6 7 saat uyursa ac kalmazmi benim kiz gece 5 saat uyuyor uyandiriyorum bıraksam ac kalır altı doludur diye tedirgin oluyorum. Yanlış mı yapiyorumbenim kiz doymasini ve ac olduğunu da çözemedi daha uyandirdigimda ac ise kıyameti koparıyor ee açsın madem neden uyanmıyorsun diyorum gündüzde uyumuyor böylede bir durumumuz var.
Aç olsa uyanır artık kendisi canım uyandırma senYa a ne güzel ben de bunu merak ediyordum .çünkü ben hala 2 saatte bir ya da en geç 3 saatte bir mama veriyordum . Sürekli Uyu uyan yapıyorum . Şimdi emmeye başlayınca karıştı düzenBugun emdi 5 saat uyudu aralıksız . Karnı açtır diye zorla ben uyandırdım. Aç olsa kendi uyanır herhalde değil mi artık
Acile git yarın bende uykusuzluktan kanlanmıştı önemsemedim pek bir baktım gözlerim şişti kan çanağınoldu acile gittim gözümü yıkadı göz enfeksiyonu bulaşıcı dedi damla veriş şimdi geçti gibiKızlar gözümde arpacık çıkıyor sanırım yanapsam ben buna bebeğe geçer mi
Valla kuzum al tabii. Hamileyken görmüştüm sen de niye boyle bişey yok deyince atayım dedim.Az önce nette bunu buldum hevesle gelip buraya yazacaktımki senin msjnı gördümYaa böyle birşey var madem neden almıyoruz ilk işim bundan bi tane almak olucak. Benim kızım derin uykuya zor dalıyor hayatımı kurtaracak ürünü buldum. Gündüz hep tilki uykusunda sallamadan uyumuyor .Rahat rahat iş güç yaparıö bende
Hemen doktora mı gideyim bi sütü falan deneyeyim bi de sarımsak mı iyi geliyodu neydiAcile git yarın bende uykusuzluktan kanlanmıştı önemsemedim pek bir baktım gözlerim şişti kan çanağınoldu acile gittim gözümü yıkadı göz enfeksiyonu bulaşıcı dedi damla veriş şimdi geçti gibi
Gitmezsen bizde göze süt sağmak iyi derler
Canm galiba gözünde sıkıntı var ihmal etme aman deyim bak hem bebeğe bulaşmasın hemde göz çok önemli bak ben 10 yıldır gözümden çekiyorum ölene kdar da gözüm sorunlu ilerletme o yüzden görün doktora kesinHemen doktora mı gideyim bi sütü falan deneyeyim bi de sarımsak mı iyi geliyodu neydi
Paket çay yada çay demini temiz tülbente koy gözlerinde beklet bir süre o da iyi geliyor çaylar yapılmış yani demlenmiş kuru değilHemen doktora mı gideyim bi sütü falan deneyeyim bi de sarımsak mı iyi geliyodu neydi
Sma ile başlamıştık , kilo alımı iyi olunca doktor değiştirmedi mamayı . Ben de buna alıştı diğerleri daha çok gaz vs yaparsa diye denemedim hiç .sallama yapmıyorum zaten şimdilik . Bakalım inşallah tamamen bırakabilsek de gerek kalmasa Mamaya da .Aptamilin reflüsü olanlar için maması var denediniz mi arkadasıma dr önermiş iyi gelmişti.çocugu çok sallamıycaksın demiş uyuturken,soguk bişey tüketme ve dediğin gibi gazını tam çıkartmak gerekiyomuş
Amin inşallah . Çok aç değilken teklif etmek ve sütün az da olsa artması işe yaradı sanırım . Düzenli sağım yapmaya çalışmıştım. Pek düzenli yapamadım ama yine de iyi kötü artırdı sanki sütümü . Bakalım emerken inşallah daha çok artar da hiç bırakmaz .Çok sevindim nasıl basladı rabbim daim etsin
Bende Humana caya basladim insallah iyi gelirBende aynısını yasadım sagdım 40cc bile cıkmadı emzirenannede bişey gördüm çocuk çok daha fazlasını çekiyomuş sen iyi düşün.bu arada solgarın tabletlerini aldım psikolojik midir bilmiyorum sütüm çoğaldı sanki
Emmek istemiyor krize giriyor.Duymaması bir kenara mama ile takviye yapılır ama o göğüsün geçmesi için emmesi lazım ya kiyamam keşke zorlamasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?