Uff nerden çıktı bu neden olurki yaCanm galiba gözünde sıkıntı var ihmal etme aman deyim bak hem bebeğe bulaşmasın hemde göz çok önemli bak ben 10 yıldır gözümden çekiyorum ölene kdar da gözüm sorunlu ilerletme o yüzden görün doktora kesin
Anladım canım bir deneyeyim bugünPaket çay yada çay demini temiz tülbente koy gözlerinde beklet bir süre o da iyi geliyor çaylar yapılmış yani demlenmiş kuru değil
Çok sevindim canim gözün aydın masallah masallah bebisinemisskokulumm @Zeyay1420 teşekkür ederiz teyzeleri uyanıkken emmiyor şimdilik uzun uzun olmasa da , göğsümde de uyuyor Önceden hiç tutmuyordu bile göğsümü . Ama uyurken beceremedim bu çocuk nasıl emecek sizinkiler uyurken direk çekiyorlar mı ? Daha bugun emmede 3. Günümüz , mama takviyesi de devam .
Özellikle çok aç olmadan ve tam kendinde değilken deneme yapmak önemli
Uyurken de alsa tam olacakÇok sevindim canim gözün aydın masallah masallah bebisineinada alışır uyurken direk alıp emiyor bebekler
Bunu ben de merak ediyorum. Gerek var mı acaba? Ben ilk bir ay demir artık folik içeren tablet kullandım o kadar. Süt artırıcı bişey de kullanmıyorumKızlar vitamin kullanan var mı?
Demir ilacı yazılmıştı bana ama ishal yapıyor diye içmiyorum kötü mü ediyorum acaba?
Folik asit falan hala kullanan var mı?
KıyamamÖzellikle çok aç olmadan ve tam kendinde değilken deneme yapmak önemliilk tam tuttuğu zaman banyo sonrası mayışıklıkla tutması oldu . Ve sütü emmese de artırmaya çalışmak çok çok önemliymiş . Ben bu kadına sinir olup silmiştim inst . dan . Anne memesine yakın biberon lansinoh diye reklam yapa yapa bir oluyordu , bebeğim emmeyince biberondan nefret ettim , Esra hanımı da silmiştim lohusa psikolojisi işte
Çok sevindim senin adına darısıUyurken de alsa tam olacakama buna da şükür bin şükür şu an emdi ve göğsümde uyudu . Yok böyle bir şey
Ben ımom latte kullanıyorum canım sütün de kalitesini arttırıyormuş. Doğum sonrası ferruma devam ettim bir süre başım dönüyordu kansız kalmıştım sanırım. Geçince bıraktım. Arada kalsiyum da alıyorum dişlerim ağrımaya başlamıştı kalsiyum aklıma geldi.Kızlar vitamin kullanan var mı?
Demir ilacı yazılmıştı bana ama ishal yapıyor diye içmiyorum kötü mü ediyorum acaba?
Ben emzirenler için multivitamin kullanıyorum adı elenatal 2 canım. Folik asitle demir hapım da kalmıştı biraz, doğumdan sonra içtim Bi daha da almadım. Doktor içip bitirebilirsin demişti ondan içmiştim. Demir eksikliğin varsa devam et benceKızlar vitamin kullanan var mı?
Olabilir canım. Doktor onbeş güne ancak belli olur dedi. Takip ediyorum ben şu an. Bisküvi bile yemiyorum.Ben ımom latte kullanıyorum canım sütün de kalitesini arttırıyormuş. Doğum sonrası ferruma devam ettim bir süre başım dönüyordu kansız kalmıştım sanırım. Geçince bıraktım. Arada kalsiyum da alıyorum dişlerim ağrımaya başlamıştı kalsiyum aklıma geldi.
K Kuf benim oğlanın da kakası baya mukuslu ya sabah yine gaz sancısı tuttu fitil verdim küçük kaka baya yeşil mukusluydu. Ben süt içmiyorum ama yoğurt çok yerim ondan mı oluyor acaba. Gaz sancısı falan da var
Ben emzirenler için multivitamin kullanıyorum adı elenatal 2 canım. Folik asitle demir hapım da kalmıştı biraz, doğumdan sonra içtim Bi daha da almadım. Doktor içip bitirebilirsin demişti ondan içmiştim. Demir eksikliğin varsa devam et bence
Ben biraz enerjisiz ve halsizdim iyi geldi bana belki de uykusuzluğa alıştım bilmiyorum hangisiVitamin işe yarıyor mu?
Benimkinin geçen hafta mukus oldu 2 defa sonra olmadı. Alerjisi olsa tekrar olmaz mıydı? Yok sinirlenmiyor beslenirken..Tikkabilla Canım benimki de bir gün boyunca seninki gibi fiskirtarak kustu. Ben o gün süt urunleri ve yumurtayi kestim. Süt icmiyordum zaten gaz yapıyor diye ama peynir, yoğurt vs de kestim. Üç gün sonra doktora gittik. Kakasinda mukus da var benimkinin. Süt ve süt ürünlerini kes, on beş gün deneyelim dedi. Kakasinda kan olmadığı için sanırım şimdilik tahlil istemedi. Kirmizilik var.mi.diye sormuştu çünkü. Mama da yasak bize çünkü onda da süt var. Yeni açtığım kutu öylece kaldı. Canı sağ olsun minigimin. İnşallah gecici bir şeydir ☹ ben o gece bile emziremedim korkudan. Sağıp döktüm. Midesine dokunuyor gibi bir hali vardı. Emerken sinirlendi ya da rahatsız oldu mu mesela?
Demir, omega ve multivitamine devam ediyorum ben aynı hamilelikteki gibi..Kızlar vitamin kullanan var mı?
Pregnacare'in emziren anneler için olanını kulkanıyorum. İçinde vitaminle birlikte balık yağı hapı da var. Dün doktora sordunm ne kadar daha kullanıcam diye, 3 aya tamamla bırak dedi.Kızlar vitamin kullanan var mı?
bende boyle oldu canim.10 gun arayla denedim.inanılmaz sıkıştırdı yavruyu.bir daha denemedim.biogaia basladik bakalimKızlar günaydın bir şey soracağım? 2 gün sab simplex verdim bebeğe ve bu sabah inanılmaz bi gaz sancısı oldu, hiç böyle görmemiştim. Karnını bi sağa bi sola çevire çevire çığlık çığlığa ağladı yavrum.
Gaz ilacı daha çok sıkıştırmış mıdır? Sab simplex böyle ters etki gösteren oldu mu?
Ben decaviti ve demir ilacını kullanıyorum canımKızlar vitamin kullanan var mı?
Ben biberonla veriyorum. Önce meme veriyorum sonra biberon.Uyurken mama mı veriyorsunuz peki ? Bir de mamayı emziren anneler ne ile veriyorsunuz ?? Şu an ödüm kopuyor , her memeyi tutuşumda diliyle değiyor önce , eyvah diyorum unuttu emmeyikorkutuyor beni şıpa . Çünkü biberon la veriyoruz takviyeyi .
Oy maaşallah Allah ım esirgesinBizim saçlarda böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?