2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar vitamin kullanan var mı?
Demir ilacı yazılmıştı bana ama ishal yapıyor diye içmiyorum kötü mü ediyorum acaba?
Folik asit falan hala kullanan var mı?

Çok sevindim canim gözün aydın masallah masallah bebisine inada alışır uyurken direk alıp emiyor bebekler

Özellikle çok aç olmadan ve tam kendinde değilken deneme yapmak önemli ilk tam tuttuğu zaman banyo sonrası mayışıklıkla tutması oldu . Ve sütü emmese de artırmaya çalışmak çok çok önemliymiş . Ben bu kadına sinir olup silmiştim inst . dan . Anne memesine yakın biberon lansinoh diye reklam yapa yapa bir oluyordu , bebeğim emmeyince biberondan nefret ettim , Esra hanımı da silmiştim lohusa psikolojisi işte

Reactions: Kuf
Demir ilacı yazılmıştı bana ama ishal yapıyor diye içmiyorum kötü mü ediyorum acaba?
Bunu ben de merak ediyorum. Gerek var mı acaba? Ben ilk bir ay demir artık folik içeren tablet kullandım o kadar. Süt artırıcı bişey de kullanmıyorum
Kıyamam
Uyurken de alsa tam olacak ama buna da şükür bin şükür şu an emdi ve göğsümde uyudu . Yok böyle bir şey
Çok sevindim senin adına darısı Lepistesb e inşallah

Ben ımom latte kullanıyorum canım sütün de kalitesini arttırıyormuş. Doğum sonrası ferruma devam ettim bir süre başım dönüyordu kansız kalmıştım sanırım. Geçince bıraktım. Arada kalsiyum da alıyorum dişlerim ağrımaya başlamıştı kalsiyum aklıma geldi.
K Kuf benim oğlanın da kakası baya mukuslu ya sabah yine gaz sancısı tuttu fitil verdim küçük kaka baya yeşil mukusluydu. Ben süt içmiyorum ama yoğurt çok yerim ondan mı oluyor acaba. Gaz sancısı falan da var

Ben emzirenler için multivitamin kullanıyorum adı elenatal 2 canım. Folik asitle demir hapım da kalmıştı biraz, doğumdan sonra içtim Bi daha da almadım. Doktor içip bitirebilirsin demişti ondan içmiştim. Demir eksikliğin varsa devam et bence

Olabilir canım. Doktor onbeş güne ancak belli olur dedi. Takip ediyorum ben şu an. Bisküvi bile yemiyorum.

Vitamin işe yarıyor mu?

Kızlar birde size süt sağımıyla ilgili sorucam. Herkes yapmıyor galiba?
Yapanlar faydasını görüyor mu sütün artması vs. Açısından. Malum mochi bende işe yaramadı. Gerekli mi yapılmasa da olur mu baya kafamı kurcalıyor.

Benimkinin geçen hafta mukus oldu 2 defa sonra olmadı. Alerjisi olsa tekrar olmaz mıydı? Yok sinirlenmiyor beslenirken..

Pregnacare'in emziren anneler için olanını kulkanıyorum. İçinde vitaminle birlikte balık yağı hapı da var. Dün doktora sordunm ne kadar daha kullanıcam diye, 3 aya tamamla bırak dedi.

bende boyle oldu canim.10 gun arayla denedim.inanılmaz sıkıştırdı yavruyu.bir daha denemedim.biogaia basladik bakalim

Ben biberonla veriyorum. Önce meme veriyorum sonra biberon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…