2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar günaydın dün doktora gittiğimde korunma yöntemini sordum. Burdan birileri bizede haber ver demişti ondan yazayım dedim. Spiral düşünür müsün dedi ben istemedim. O zaman lohusalar için kullanılan kadın doğum hapları var sütü etkilemeyen onlardan vereyim sana dedi. Bir tane kadın doğum ilacı verdi. Onu kullanıcam. Bu arada 1 seneye kadar adet görmemen normal endişe etme ama genelde 6-7. Ayda başlar dedi. Sakın adet görmüyorum diye korunmasız ilişkiye girme, adet görmemen hamile kalmayacağın anlamına gelmez dedi. Hatta ultrasonda bakarken bak yumurtaların var olgunlaşmış bekleyen diye gösterdi. Sporu sordum serbest, sadece ağrı hissettiğin zaman dur dedi.

Bilmiyorum kuzum ben kendim bir kupa içiyorum bebeğe ne kadar rezeneyi demledin

Amim canim K Kuf cok sagol . Az once meme verdim kavrayip bitakti agladi bir kac kez sonra biberonun başını çıkarıp bos bir sekilde verdim tuttu biraz cekti cekti bakti bos geliyor . Ona da aglamaya basladi . Benim oglan biberondan kolay cok gelmesine alışmış. O biberonu unutmadan bana alışamaz. Bide benim biberon orta akışlı

Benimkinin geçen hafta mukus oldu 2 defa sonra olmadı. Alerjisi olsa tekrar olmaz mıydı? Yok sinirlenmiyor beslenirken..
Alerjisi olsa hep olurdu. Alerji değil o zaman canım.
İlacın adını söyler misin canım? Hiçbir zararı yokmuş dimi bebeğe?
Kuzum o zaman önce yavaş akışlı biberon alsan, ona alışınca memeye de alışır belki

Ben ilk 2 hafta tek sağdım sütün yeterli olduğunu düşünce vazgeçtim ama günde 3 kere 30-45 ml mama veriyorum

Valla ben tam dediğim gibi robot gibiyim bestlak damla, malt sütü, süt çayı, bulgur tahin vs herşeyi yiyorum ama söyle bişi var her gün birini eksik bırakıyorum malt içeceğini bırakırsam azalmış gibi geliyor, tahin helvası geldiğim günlerde de çok artıyor dolu dolu oluyor, bestlak damlayı bir kere içmişsem o gün de küsmen az gibi oluyor kendimce deniyorum ama genel olarak hepsini deniyorum.. deneme yanılma yaparken çok azalırsa falan moral olarak etkilenmiyorsan deneme de olabilir ama genel olarak fayda olayını anlamak için bir kaç gün denemek gerek herhalde riske atmıyorum sadece azaltarak deniyorum dediğim gibi..

Ben başka bir şey denedim aslında emzirme kampı diye o yüzden 2/3 gündür aktif değildim.. internette ara bak ama yapılabilmesi için evde insan gerekiyor üç gündür ben emzir yat dinlen uyu, emzir yat dinlen uyu şeklinde yaşıyorum süt gerçekten baya arttı çok uyuduğum için süt çaylarını ve yiyecekleri azalttığım halde.. annem baya yardımcı oldu biraz bakıp yapabilirsiniz.. gerçekten çok zor bu işler en son solgar tableti de aldım su ana kadar günde sadece bir kez mama ile geldik 2 ay daha böyle devam etsem sonra ek gıda falan çok takılmam üçüncü aydan sonra bestlak bitince onu da almayı düşünmüyorum solgar bitince onu da almayacağım sonrasında nereye kadar giderse bir iki ay da mama destekli giderim sonra zaten okul başlar

C cecenn ben sağım yapıyordum şimdi bu emzirme kampında yapmadım sürekli emdiği için ama arttırdığına inanıyorum göğüste rahatsız edilecek kadar kalırsa sağılabilir ben akşam bir öğün mama verdiğimde sağıyorum sadece su sıra zaten sık emdiği için çok kalmıyor fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…