Maaşallah kuzuma, benimki de keltoşoyyy masallah lepiska saçlı kuzularim benim. Allah huzurlu sağlıklı ömürler versin. Eki Görüntüle 2638661 bu da bizim kelimiz. kavun kafa minnak.
Ne zor ya, az mama verip sonra memeyi dene istersen çok açken gözleri bişey görmüyor çünkü. İnşallah emer bol bol sütümüz olur inşallahSenin bebegin yine aliyor memeyi benimki almak istemiyor aglama krizine giriyor.
Bilmiyorum kuzum ben kendim bir kupa içiyorum bebeğe ne kadar rezeneyi demledinKızlar dün gece birde bugün akşamüstü rezene verdim 20 er cc . Baya sakinledi hatta bugün ilk defa uzun aradan sonra gündüz uykusuna derin dalarak uyudu hep sallarken uyuyordu gündüz sallamaya bırakınca uyanıyordu. Hergün versem bişey olur mu ki? Bağımlılık yapar mı acaba?
Insallah bu sabah sagdigim sutten verdim biraz arkasindan mememi verdim tuttu sukur insallah devam eder boyleNe zor ya, az mama verip sonra memeyi dene istersen çok açken gözleri bişey görmüyor çünkü. İnşallah emer bol bol sütümüz olur inşallah
Alerjisi olsa hep olurdu. Alerji değil o zaman canım.Benimkinin geçen hafta mukus oldu 2 defa sonra olmadı. Alerjisi olsa tekrar olmaz mıydı? Yok sinirlenmiyor beslenirken..
İlacın adını söyler misin canım? Hiçbir zararı yokmuş dimi bebeğe?Kızlar günaydındün doktora gittiğimde korunma yöntemini sordum. Burdan birileri bizede haber ver demişti ondan yazayım dedim. Spiral düşünür müsün dedi ben istemedim. O zaman lohusalar için kullanılan kadın doğum hapları var sütü etkilemeyen onlardan vereyim sana dedi. Bir tane kadın doğum ilacı verdi. Onu kullanıcam. Bu arada 1 seneye kadar adet görmemen normal endişe etme ama genelde 6-7. Ayda başlar dedi. Sakın adet görmüyorum diye korunmasız ilişkiye girme, adet görmemen hamile kalmayacağın anlamına gelmez dedi. Hatta ultrasonda bakarken bak yumurtaların var olgunlaşmış bekleyen diye gösterdi. Sporu sordum serbest, sadece ağrı hissettiğin zaman dur dedi.
Kuzum o zaman önce yavaş akışlı biberon alsan, ona alışınca memeye de alışır belkiAmim canim K Kuf cok sagol . Az once meme verdim kavrayip bitakti agladi bir kac kez sonra biberonun başını çıkarıp bos bir sekilde verdim tuttu biraz cekti cekti bakti bos geliyor . Ona da aglamaya basladi . Benim oglan biberondan kolay cok gelmesine alışmış. O biberonu unutmadan bana alışamaz. Bide benim biberon orta akışlı
Ay maşallahBuda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
oyy maşallah kuzuma. nasıl tatli...Buda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
Ben ilk 2 hafta tek sağdım sütün yeterli olduğunu düşünce vazgeçtim ama günde 3 kere 30-45 ml mama veriyorumKızlar birde size süt sağımıyla ilgili sorucam. Herkes yapmıyor galiba?
Yapanlar faydasını görüyor mu sütün artması vs. Açısından. Malum mochi bende işe yaramadı. Gerekli mi yapılmasa da olur mu baya kafamı kurcalıyor.
Kiz bu nedir ama yaaOoo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğimagacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
AyyyyOoo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğimagacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
Valla ben tam dediğim gibi robot gibiyim bestlak damla, malt sütü, süt çayı, bulgur tahin vs herşeyi yiyorum ama söyle bişi var her gün birini eksik bırakıyorum malt içeceğini bırakırsam azalmış gibi geliyor, tahin helvası geldiğim günlerde de çok artıyor dolu dolu oluyor, bestlak damlayı bir kere içmişsem o gün de küsmen az gibi oluyor kendimce deniyorum ama genel olarak hepsini deniyorum.. deneme yanılma yaparken çok azalırsa falan moral olarak etkilenmiyorsan deneme de olabilir ama genel olarak fayda olayını anlamak için bir kaç gün denemek gerek herhalde riske atmıyorum sadece azaltarak deniyorum dediğim gibi..N neverland85 canım seninde fikrini merak ettim sende birçok şey deniyorsun süt arttıran. Sence birkaçını bırakıp hangisi işe yarıyor anlamaya mı çalışsam. Yoksa gün içinde kendimi robot gibi hissediyorum. Aman damlayı unutma,çayını demle şundan ye bundan ye gibi. Ya da aynen devam mı etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?