- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Aynı bir tatlı kaşığındanBilmiyorum kuzum ben kendim bir kupa içiyorum bebeğe ne kadar rezeneyi demledin
Maşaallah 41 kere
Canım ben 5 gün bekledim ama aglamiyordu dün fitili aldım eve geldim aglamaya başladı hemen verdik rahatladı eğer çok zorlanıyorsa fitil verKızlar bugün 3.gün hala kaka yolu gözlüyoruz sabah zeytinyağı verdim masaj yapıyorum ama hala hareket yok çok zorlanıyor ciyak ciyak ha bire
Benimki de eline verince tutuyor mutfağı falan topluyor bazen dün evi süpürdü ben söyleyince kendi kendine pek yapmaz ki hicbir erkek bunu yapmaz ama söyleyince yapıyor Allah razı olsunBenimkide şu an balkonda oyun oynuyor bu havada. Ama ne zaman yorulsam çocuğu versem bakıyor sallıyor uyutuyor,gazını alıyor. O yüzden ses çıkarmıyorum.Ev işlerinde de yardım etmeye başladı. Bugün ilk kez söylemeden sağı solu topladı. Market alışverişini yerleştirmiş. Hoş dolabı ben bida yerleştirdim ondan sonra amabirde gelmiş sen benim yerleştirdiğim şeyleri tekrar mı düzeltiyorsun diyo pekte alıngan
Ahhaha yasasin kocam hep dalga geçiyordu benle böyle şey mi olur diye bende tek degilimBu taraf seçme olayı bende de var illa yatagın bi tarafı benim olacak diğer tarafa yatamam ahaha tek diilmişim
Ah kuzum ya itekliyoruz baba olsunlar koca olsunlar diye nasıl mekanizmalari varsa artikErkekler cok bencil bugun basım o kadar ağrıyor ki bebekte kolik cıktı durmuyor. Güya erken yatma planım vardı evde hiçbişeye yetişemiyorum bugun bizimkinin de elinde bi tablet kulagında kulaklık sürekli video izliyor. Az önce sinir krizi geçirdim resmen saat 10da hazırladığım meyveyi hala yiyemedim emzir alt değiştir uyut. Çamaşırı as bende meyvemi yiyim yatayım dedim mırın kırın ediyor ağzıma geleni saydım daha ne var ne yok yemeden yattım. O kadar sinirliyim ki elimde tabanca olsa çeker vururum ne kadar bencil olabiliyorlar bazen. Hakkım varsa üstünde helal etmiyorum sana dedim ve bi süre konusmicam onunla çok sinirlerim bozuldu dolmuşum iyice..
Tam şapşik dimi kankaKiz bu nedir ama yaa
Mümküm mertebe uyanabilirsen 3 saate bir emzir uyku arasında ben kaka yapmadıysa altını açmıyorum uyanmiyor geri yatiriyorum uyuma süresi de uzuyor karnı tok olduğu için gece emmesi büyüme hormonu için çok önemliymişKızlar şimdi bebek 6 7 saat uyursa ac kalmazmi benim kiz gece 5 saat uyuyor uyandiriyorum bıraksam ac kalır altı doludur diye tedirgin oluyorum. Yanlış mı yapiyorumbenim kiz doymasini ve ac olduğunu da çözemedi daha uyandirdigimda ac ise kıyameti koparıyor ee açsın madem neden uyanmıyorsun diyorum gündüzde uyumuyor böylede bir durumumuz var.
Hayır kulaklar bana da ilginç geldi ilk oğlumda gördümKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Amin canım benimAyyyygözüm gönlüm açıldı bugün maşallah Allah nazarlardan saklasın hepimizin bebişini
Benim eşim kıllı hiç sevmez, devamlı kızım bu ne ya deyip duruyor dalga geçiyor kuzumlaHayır kulaklar bana da ilginç geldi ilk oğlumda gördüm
Dökülür insallah oğlumun tüm karizmasının kulak kollarına kurban gitmesini istememBenim eşim kıllı hiç sevmez, devamlı kızım bu ne ya deyip duruyor dalga geçiyor kuzumlaDökülür inş bakalım.
Canım ben sagmiyordum normalde ama mastit olunca onemini anladim ☺ çocuk uyurken sağmak lazım süt kanalları için yoksa Allah korusun benim givi olmaKızlar birde size süt sağımıyla ilgili sorucam. Herkes yapmıyor galiba?
Yapanlar faydasını görüyor mu sütün artması vs. Açısından. Malum mochi bende işe yaramadı. Gerekli mi yapılmasa da olur mu baya kafamı kurcalıyor.
Benimki de dokemedi dahaKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Kız masallah varsın gülsünTam şapşik dimi kankao kadar olay atlattık yinede geldim burdayım dercesine gevşek gevşek gülüyo sanki
Yerim onu küfürbaz sipaBuda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?