2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bugün 3.gün hala kaka yolu gözlüyoruz sabah zeytinyağı verdim masaj yapıyorum ama hala hareket yok çok zorlanıyor ciyak ciyak ha bire
Canım ben 5 gün bekledim ama aglamiyordu dün fitili aldım eve geldim aglamaya başladı hemen verdik rahatladı eğer çok zorlanıyorsa fitil ver

Benimki de eline verince tutuyor mutfağı falan topluyor bazen dün evi süpürdü ben söyleyince kendi kendine pek yapmaz ki hicbir erkek bunu yapmaz ama söyleyince yapıyor Allah razı olsun ama oyun oynuyor tabi benimki de dizimin dibinde oynasin ses etmem sıkıntı yok

Ah kuzum ya itekliyoruz baba olsunlar koca olsunlar diye nasıl mekanizmalari varsa artik sanki sadece bizim çocuğumuz geçen benimki de ben çalışıyorum dışarda yoruluyorum getirdi lafı dedim keşke ben calissam da senin yerine sen bebeğe baksan işini küçümsemiyorum kesinlikle ama benimki daha zor dedim sustu kaldı

Mümküm mertebe uyanabilirsen 3 saate bir emzir uyku arasında ben kaka yapmadıysa altını açmıyorum uyanmiyor geri yatiriyorum uyuma süresi de uzuyor karnı tok olduğu için gece emmesi büyüme hormonu için çok önemliymiş

Hayır kulaklar bana da ilginç geldi ilk oğlumda gördüm

Canım ben sagmiyordum normalde ama mastit olunca onemini anladim ☺ çocuk uyurken sağmak lazım süt kanalları için yoksa Allah korusun benim givi olma

Selam tizoşlaaar. Buğün tamm 2 aylık olduk bizz...

Kızıma güneş gözlüğü,mustela marka gunes kremi, 2 adet güneş geçirmeyen şapka ve yanı sıra indirimdeyken pişik kremimizi de sipariş ettim..

Bir de dr den albinizmli çocuk yetiştirmek adlı kitapi siparis ettim. Hepsi bayramdan sonra gelecek inş. Gözlüğü çok merak ediyorum inş hemen alışır

Sizler nasılsınız alıntıları okudum inş. Kızımın beni göreceği günler çok yakindir.

Benimki de dokemedi daha
Tam şapşik dimi kanka o kadar olay atlattık yinede geldim burdayım dercesine gevşek gevşek gülüyo sanki
Kız masallah varsın gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…