Oyyy ya için huzur doluyor bebek gördükçeOoo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğimagacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
Bir masallara sizeBi fotoda bizden o zamantulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
O nasıl çapkın bakışlar oyle
Kimsenin bebeğini atlamadan tek tek yorum yapayimBu da benimkinin vesikalığı
O dil ne o dilAyy bende dayanamadım bu da benim şaşkaloz cimcime
Anası da öyleydiO nasıl çapkın bakışlar oylemasallah ya çok can yakar belli
Ayy delircem öyle bir sabahEki Görüntüle 2638951
Selam tizoşlaaar. Buğün tamm 2 aylık olduk bizz...
Kızıma güneş gözlüğü,mustela marka gunes kremi, 2 adet güneş geçirmeyen şapka ve yanı sıra indirimdeyken pişik kremimizi de sipariş ettim..
Bir de dr den albinizmli çocuk yetiştirmek adlı kitapi siparis ettim. Hepsi bayramdan sonra gelecek inş. Gözlüğü çok merak ediyorum inş hemen alışır
Sizler nasılsınız alıntıları okudum inş. Kızımın beni göreceği günler çok yakindir.
Ayy Sorma şimdiden parmağında oynatıyorO dil ne o dilay masallah acayip muzip bakmış yaramaz mi olacak acaba
Sağol teyzesiKimsenin bebeğini atlamadan tek tek yorum yapayimvesikaliga baya guldum masallah ya günüm aydınlandı
Canım genetik değilse ilk üç ay içinde dokuluyo ama genetikse dokulmeyip cogaliyo benim kızım baba tarafına çekmiş kaslar birleşik dökülür diye beklerken birbirlerine kavustularKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Dün yazarken aklıma geldi nazar değdiririm hep kendime. Bugün heyheyleri tepesinde benimkininBenimki de eline verince tutuyor mutfağı falan topluyor bazen dün evi süpürdü ben söyleyince kendi kendine pek yapmaz ki hicbir erkek bunu yapmaz ama söyleyince yapıyor Allah razı olsunama oyun oynuyor tabi benimki de dizimin dibinde oynasin ses etmem sıkıntı yok
Yook bizimkide duruyor kulaklar çok komikKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Vallahi çok azimliyim ama senin eline su dökemez herseyi deniyorumBütün bebeklere kocaman masallah ay bir arada olabilsek keske hepsini ayri ayri görüp sevebilsek
N neverland85 kuzum masallah sendeki azme yakinda hollanda inegi olacan sagda az benim bebeyede süt gönder
Aklıma gelmedi değil benim deYook bizimkide duruyor kulaklar çok komikeşim diyor çakmak yakayımda bunlar kaybolsun
Kız olur mu öyle şeyAklıma gelmedi değil benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?