- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bundan başka yok demek ki. Korkuyorum bi zararı olursa diye ya
Sana da mı bunu önerdi doktor?Bundan başka yok demek ki. Korkuyorum bi zararı olursa diye ya
Tatile gitmesek de kavruk bir yaz bizi bekliyor kullanmak lazımKızlar çok araştırdım bu arada mustelanin güneş kremi çok iyiymis bu sene yazın tatile gidemesekte seneye kullaniriz inş.
Evet canım. Onunla konuşmamı istiyor. Oyun halisinda vakit geçiriyor. Tabii kısa süreler bunlar. Onbeş dk falan. Benimkinin gündüz uykusu piç oldu yeminle. Yarım saat falan uyuyup geri kalkıyor.
Yok canım ben doktora danismadim da nette forumda emziren annelere tek bunu onermisler.Sana da mı bunu önerdi doktor?
Bu hapa baslaniyormus canım.Adet görmeden başlanıyor mu doğum kontrol hapına
Ooo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğimagacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
Bi fotoda bizden o zamantulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
Bu da benimkinin vesikalığı
Kızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Canım o erken doğmayla alakalı değil bence ablamın oğluda bi doğdu ablam diyodu bu ne kurt adam gibi diyeKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Benimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hattaKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Allahım yanaklara bak maşallah yaaaBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Anladım canım. Bana da bunu yazdı doktorum işte. Bende baktım genelde memnunlar.Evet canım. Onunla konuşmamı istiyor. Oyun halisinda vakit geçiriyor. Tabii kısa süreler bunlar. Onbeş dk falan. Benimkinin gündüz uykusu piç oldu yeminle. Yarım saat falan uyuyup geri kalkıyor.
Yok canım ben doktora danismadim da nette forumda emziren annelere tek bunu onermisler.
AyAyy bende dayanamadım bu da benim şaşkaloz cimcime
Kullanılıyor canım, herhangi bir zamanda başlayabilirsiniz ancak tamamen koruma için 7-10 gün geçmesi gerekiyor diyor. O yüzden ben ilişkiden 10 gün önce başlıcam.Adet görmeden başlanıyor mu doğum kontrol hapına
Kız bu yanaklar ne beBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Eşimde tüylü bamya diye seviyor kızımıBenimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hattaalnında kulaklarında omuzlarında falan hala var.
Ya maşallah öp kokla bu papatyayı yerim yaBuda benim papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?