2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf canim senin bebis 1 ay büyük bizden aclik disinda oyun icin uyanik kaliyorlar mi acaba keyiflice
Evet canım. Onunla konuşmamı istiyor. Oyun halisinda vakit geçiriyor. Tabii kısa süreler bunlar. Onbeş dk falan. Benimkinin gündüz uykusu piç oldu yeminle. Yarım saat falan uyuyup geri kalkıyor.
Sana da mı bunu önerdi doktor?
Yok canım ben doktora danismadim da nette forumda emziren annelere tek bunu onermisler.

Bi fotoda bizden o zaman tulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
Bu da benimkinin vesikalığı

oyyy maşallah kuzularin hepsine 41.5 kere... bahar geldi çiçekler açtı forumumuzda.

kulak kepçesi benim oğlumun da tüylü. 37 haftalik doğdu ama 2 ay geçti üzerinden daha dokmedi. hazır berberler de açılmışken götür şunu diye eşime takiliyorum sürekli. berberde de artık ağda mi yaparlar, yakarlar mi bilmem... minnos kulaklarinı yesinler onların.

Canım o erken doğmayla alakalı değil bence ablamın oğluda bi doğdu ablam diyodu bu ne kurt adam gibi diye şimdi 3 aylık oldu hepsi döküldü valla dökülüyor bence benim kızımın kulağında çok ince var rengi sarı ama zaten saçları dökülmeye başladı kulaklarındaki de gider yakında

Benimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hatta alnında kulaklarında omuzlarında falan hala var.

Anladım canım. Bana da bunu yazdı doktorum işte. Bende baktım genelde memnunlar.

Reactions: Kuf
Adet görmeden başlanıyor mu doğum kontrol hapına
Kullanılıyor canım, herhangi bir zamanda başlayabilirsiniz ancak tamamen koruma için 7-10 gün geçmesi gerekiyor diyor. O yüzden ben ilişkiden 10 gün önce başlıcam.
Bu da benim kızım yanak reis varsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Kız bu yanaklar ne be çocigin yanaklar 1 kilo maşallah çok tatlı
Benimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hatta alnında kulaklarında omuzlarında falan hala var.
Eşimde tüylü bamya diye seviyor kızımı

kızlar merhaba..
hani bahsetmistjm minik bocekler var evde diye.evi ilacladik.ama kokusu cikmadi.cocukalri da aldik kv gittik.ben sandim ki ben eve gelip temizlerim o bakar.ama oyle olmadi.cocuktan firsat gunde 2 saat bulup gelip temizledkm.oyle olunca is bitmedi.ama ben bittim.heryani acip silsupur yaptim.bi de bebelere dokunmasin diye sirkeyle temizledim.camlar cereyan yapti sanirim. karnim sisti.sezaryen yerime bisey olmamistir degil mi .dikisler normal de karnim sanki balon gibi fos fos.

bi de agladim agladim.sinirim bozuldu.daha yeni 40 cikardik.yapmamam gereken agir isler yaptim.simdi korkuyorum..esim ve kv ne gerek var silmeye dedi ama o oyle olmuyor iste.icim dayanmiyor . 3 yas oglum heryere el suruyor.agzina goturuyor.daha da her yan her yanda.ama dun eve geldik.cok bitkinim..cooookk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…