- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Tşkr ederiz teyzesi ısırmak serbest bu yaramazdaAyya nasıl poz bu ısırırım
Evet canım. Onunla konuşmamı istiyor. Oyun halisinda vakit geçiriyor. Tabii kısa süreler bunlar. Onbeş dk falan. Benimkinin gündüz uykusu piç oldu yeminle. Yarım saat falan uyuyup geri kalkıyor.
Yok canım ben doktora danismadim da nette forumda emziren annelere tek bunu onermisler.
Lansinoh annemizi kabullendim artik kızlar belki büyüyüp oyun oynarken falan almak isterse aman ne bileyim almazsa da almasin mememi simdi bana iyi bir süt makinesi onerirseniz sevinirim . Elimde lansinoh manuel var . Onla yorucu oluyor . Lansinoh makinesi manuelden cok farkli olur mu bilmem fiyati uygun ama kalitesi nasildir acabaKalıyorlar benim ki boş boş etrafı ablasını tv ti izleyip konuştukça bizi takip etmek için uyanık
OfffBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Kız bu fare gibi doğdu ama sonradan yanaklandı bende zayıfım ama yanaklarım her daim dolgundur bana çekmişKullanılıyor canım, herhangi bir zamanda başlayabilirsiniz ancak tamamen koruma için 7-10 gün geçmesi gerekiyor diyor. O yüzden ben ilişkiden 10 gün önce başlıcam.
Kız bu yanaklar ne beçocigin yanaklar 1 kilo maşallah çok tatlı
Eşimde tüylü bamya diye seviyor kızımı
Isırmak serbest
Ayy diyet yapmak cok yorucu inşallah alerjisi geçer. Keske ev işi yapmasaydın dicem de bende hergün yapıyorum seni anlıyorum insanın içi rahat etmiyorha bir de canım cok yogurt istiyor..ama yiyemiyorum..dua edin gecsin su alerji teyzeleri.kizimin sütten yogurttan mahrum kalmasıni istemiyorum..
Canım imkan varsa hastane tipi kirala derim ; epey farkediyorLansinoh annemizi kabullendim artik kızlar belki büyüyüp oyun oynarken falan almak isterse aman ne bileyim almazsa da almasin mememi simdi bana iyi bir süt makinesi onerirseniz sevinirim . Elimde lansinoh manuel var . Onla yorucu oluyor . Lansinoh makinesi manuelden cok farkli olur mu bilmem fiyati uygun ama kalitesi nasildir acaba
Avent i de kullanan varsa sormak istiyorum
Koala nazlı çıktı ben rota değiştirip yanak reise yürüyorumBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Başka çaremiz yok gibi sankiAnladım canım. Bana da bunu yazdı doktorum işte. Bende baktım genelde memnunlar.
Nazar değil-dir o gizli muayen günleri var onlarinDün yazarken aklıma geldi nazar değdiririm hep kendime. Bugün heyheyleri tepesinde benimkinin
Öpmem mi zevkleYa maşallah öp kokla bu papatyayı yerim ya
Oyyy masallah tam missirmalik buBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
Kız bu fare gibi doğdu ama sonradan yanaklandı bende zayıfım ama yanaklarım her daim dolgundur bana çekmiş
Isırmak serbestben her gün günlük dozumu alıyorum
Hahaha benim kızda yanakson ama seninki gibi değil. Bizimkide halaya çekmişEşime sabah evi süpür dedim şu saatte süpürdü yaa gerek yok yarına ne kaldı dedim
Canım genetik değilse ilk üç ay içinde dokuluyo ama genetikse dokulmeyip cogaliyo benim kızım baba tarafına çekmiş kaslar birleşik dökülür diye beklerken birbirlerine kavustularama yeni bebisim tuysuz bisey
Az bisey omuzlarda ve sirtta var oda sanki ufak ufak dokuluyo
Yook bizimkide duruyor kulaklar çok komikeşim diyor çakmak yakayımda bunlar kaybolsun
oyyy maşallah kuzularin hepsine 41.5 kere... bahar geldi çiçekler açtı forumumuzda.⚘
kulak kepçesi benim oğlumun da tüylü. 37 haftalik doğdu ama 2 ay geçti üzerinden daha dokmedi. hazır berberler de açılmışken götür şunu diye eşime takiliyorum sürekli. berberde de artık ağda mi yaparlar, yakarlar mi bilmem... minnos kulaklarinı yesinler onların.
Canım o erken doğmayla alakalı değil bence ablamın oğluda bi doğdu ablam diyodu bu ne kurt adam gibi diyeşimdi 3 aylık oldu hepsi döküldü valla dökülüyor bence benim kızımın kulağında çok ince var rengi sarı ama zaten saçları dökülmeye başladı kulaklarındaki de gider yakında
Anam herkeslerde varmış neredeyseBenimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hattaalnında kulaklarında omuzlarında falan hala var.
Buda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
Ooo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğimagacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
Bi fotoda bizden o zamantulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
MAŞALLAH BUNLARA ❤❤❤Bu da benimkinin vesikalığı
Gel blupcugum yalnız kızıma ağırlıpınca altın isterim bakKoala nazlı çıktı ben rota değiştirip yanak reise yürüyorum
Başka çaremiz yok gibi sanki
Isırmak serbestOyyy masallah tam missirmalik bu
Poğaça poğaça derken bizim kızın yanaklar poğaça gibi olduHahaha benim kızda yanakson ama seninki gibi değil. Bizimkide halaya çekmiş
Kız seninki yine iyi bu saatte süpürmüş benimki direk yarına bıraktı
Canım senin bebeğin de kolik bence. Ben sakinleştirmek için ayağımda sallıyorum birde pışpış sesi ya da elektrik süpürgesi sesi açıyorum sallarken denesene sende.Kızlar bebegi bugün doktora goturdum çok ağlıyor diye biseyi yok ıyi dedi gazi oluyordur dedi ama çok yoruldum şimdi yine ağlıyor çıldırmak üzereyim hic bir iş yapamıyorum
Bu arada kadın dogumcumada gittim 40 da gel demisti gidememiştim ben sezeryan olmama ragmen vajinal muayene yaptı haberiniz olsun.
Anam anammmm.. Analar ne yanaklar doğuruyor beeeBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?