2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalıyorlar benim ki boş boş etrafı ablasını tv ti izleyip konuştukça bizi takip etmek için uyanık
Lansinoh annemizi kabullendim artik kızlar belki büyüyüp oyun oynarken falan almak isterse aman ne bileyim almazsa da almasin mememi simdi bana iyi bir süt makinesi onerirseniz sevinirim . Elimde lansinoh manuel var . Onla yorucu oluyor . Lansinoh makinesi manuelden cok farkli olur mu bilmem fiyati uygun ama kalitesi nasildir acaba
Avent i de kullanan varsa sormak istiyorum

Kız bu fare gibi doğdu ama sonradan yanaklandı bende zayıfım ama yanaklarım her daim dolgundur bana çekmiş
Isırmak serbest ben her gün günlük dozumu alıyorum

ha bir de canım cok yogurt istiyor..ama yiyemiyorum..dua edin gecsin su alerji teyzeleri.kizimin sütten yogurttan mahrum kalmasıni istemiyorum..
Ayy diyet yapmak cok yorucu inşallah alerjisi geçer. Keske ev işi yapmasaydın dicem de bende hergün yapıyorum seni anlıyorum insanın içi rahat etmiyor

Canım imkan varsa hastane tipi kirala derim ; epey farkediyor
Bende elektrikli mamajoo var o da fena deil ama hastane tipi ameda kiraladım en azından bir iki ay onla devam edeceğm epey etkili sonra mamajoo ya geçerim; iki ay süt üretimim ameda ile artar bir standart elde ederim diye düşünüyorum

Kız bu fare gibi doğdu ama sonradan yanaklandı bende zayıfım ama yanaklarım her daim dolgundur bana çekmiş

Isırmak serbest ben her gün günlük dozumu alıyorum
Eşime sabah evi süpür dedim şu saatte süpürdü yaa gerek yok yarına ne kaldı dedim
Hahaha benim kızda yanakson ama seninki gibi değil. Bizimkide halaya çekmiş
Kız seninki yine iyi bu saatte süpürmüş benimki direk yarına bıraktı

Kızlar bebegi bugün doktora goturdum çok ağlıyor diye biseyi yok ıyi dedi gazi oluyordur dedi ama çok yoruldum şimdi yine ağlıyor çıldırmak üzereyim hic bir iş yapamıyorum
Bu arada kadın dogumcumada gittim 40 da gel demisti gidememiştim ben sezeryan olmama ragmen vajinal muayene yaptı haberiniz olsun.

Yook bizimkide duruyor kulaklar çok komik eşim diyor çakmak yakayımda bunlar kaybolsun
Benimkinde de çok var canım valla. Tüylü bamyam diye seviyorum hatta alnında kulaklarında omuzlarında falan hala var.
Anam herkeslerde varmış neredeyse Ben bizim ailede tüy nedir bilmem, bacaklarım falan bile tamamen tüysüz benim misal, eşim de bir erkeğe göre pek kıllı değil, dedim bu çocik ne böyle İnşallah geçer hepimizinki

Buda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
Bi fotoda bizden o zaman tulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
Bu da benimkinin vesikalığı
MAŞALLAH BUNLARA ❤❤❤

Koala nazlı çıktı ben rota değiştirip yanak reise yürüyorum

Başka çaremiz yok gibi sanki
Gel blupcugum yalnız kızıma ağırlıpınca altın isterim bak
Oyyy masallah tam missirmalik bu
Isırmak serbest
Hahaha benim kızda yanakson ama seninki gibi değil. Bizimkide halaya çekmiş
Kız seninki yine iyi bu saatte süpürmüş benimki direk yarına bıraktı
Poğaça poğaça derken bizim kızın yanaklar poğaça gibi oldu işte bizim adamda rica minnet yaptı dün akşamki söylenmelerimden sonra bugun beni dinlemek istemedi sanırım

Canım senin bebeğin de kolik bence. Ben sakinleştirmek için ayağımda sallıyorum birde pışpış sesi ya da elektrik süpürgesi sesi açıyorum sallarken denesene sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…