- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yaaa benimki de vajinal bakacak bence offfKızlar bebegi bugün doktora goturdum çok ağlıyor diye biseyi yok ıyi dedi gazi oluyordur dedi ama çok yoruldum şimdi yine ağlıyor çıldırmak üzereyim hic bir iş yapamıyorum
Bu arada kadın dogumcumada gittim 40 da gel demisti gidememiştim ben sezeryan olmama ragmen vajinal muayene yaptı haberiniz olsun.
Nazar değil-dir o gizli muayen günleri var onlarin
Yaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyorAnam anammmm.. Analar ne yanaklar doğuruyor beeePoğaça poğaça dediniz alın size poğaça yanak
Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evdeYaaa benimki de vajinal bakacak bence offf
Benim adam niyeti bozdu gün sayıyor kırka yaa.. Hep bir sıkıştırma mevcut, evde köşe kapmaca oynuyoruz valla40ımdan sonra sesim çıkmazsa helvamı kavurun
Not: Bugün 36. günüm.
Bizim kızda aynen öyle kulak arkaları çok komik tüylü tüylü birde kuyruk sokumunda baya var alnında da vardı onlar azalmaya başladıKızlar bebeklerinizin doğum tüyleri döküldü mü? Benimkinin sırttan aşağı var hala, kulaklarının kepçe kısmında da var hatta.. Kulakta ilk kez görüyorum ben..Diyorum 3 hafta erken doğdu acaba ondan mı dökülmedi bunlar..
Benimkide günlerdir peşimde bizim 40 ımız çıktı. Dün çok uykum var diye kaçtım ama sabahtan beri çocuğu uyutmaya çalışıyor kafayı taktı banaYaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor
Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evdebugun 31.günüm
Canlarına tak etti sanırım 1 yıl oldu neredeyse eski günleri yaşamayalıBenimkide günlerdir peşimde bizim 40 ımız çıktı. Dün çok uykum var diye kaçtım ama sabahtan beri çocuğu uyutmaya çalışıyor kafayı taktı bana
Maaşallah Allah ım esirgesinBuda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
Maaşallah kuzumaBiz 40 ımızı çıkardık bugün teyzeleriii. Bi maşallah alırız
Anam maaşallahOoo herkes bebişi paylaşmaya başlamış yerim onları bu da benim şapşiğim@agacsizkoalaa senin minnoşa biz talibiz kanka blup ve egg kabul etme oğluşumu içgüveysi veriyorum sana Eki Görüntüle 2638870
Oyy maaşallahBi fotoda bizden o zamantulumda ki de leke de anne sütü üstü hep benek benek oluyor emzirirken bakıyorum damlamış
Maaşallah maaşallah
Yediğiniz bir süt ürünü bebeğinizde ne zaman etki gösteriyor acaba? Bir de kızarıklık olarak mo gösteriyor kendni. Allah acil şifa versinha bir de canım cok yogurt istiyor..ama yiyemiyorum..dua edin gecsin su alerji teyzeleri.kizimin sütten yogurttan mahrum kalmasıni istemiyorum..
Ya Asya seni yerim teyzem. Allah ım esirgesin. Sağlıkla büyü, ablalarınla birlikte. Maaşallah sanaEki Görüntüle 2638951
Selam tizoşlaaar. Buğün tamm 2 aylık olduk bizz...
Kızıma güneş gözlüğü,mustela marka gunes kremi, 2 adet güneş geçirmeyen şapka ve yanı sıra indirimdeyken pişik kremimizi de sipariş ettim..
Bir de dr den albinizmli çocuk yetiştirmek adlı kitapi siparis ettim. Hepsi bayramdan sonra gelecek inş. Gözlüğü çok merak ediyorum inş hemen alışır
Sizler nasılsınız alıntıları okudum inş. Kızımın beni göreceği günler çok yakindir.
valla 12 saat iceridinde anlasiliyor en erken.agliyor sizliyor.gazdan beter.mercimek de alerji yapti bizeYediğiniz bir süt ürünü bebeğinizde ne zaman etki gösteriyor acaba? Bir de kızarıklık olarak mo gösteriyor kendni. Allah acil şifa versin
Anam maaşallah süslümeBuda benim papatyam
Maaşallah yerim o yanaklarıBu da benim kızım yanak reisvarsa kendine güvenen bi tosun paşa çıksın kızımın karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?