2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa benimki de vajinal bakacak bence offf

Benim adam niyeti bozdu gün sayıyor kırka yaa.. Hep bir sıkıştırma mevcut, evde köşe kapmaca oynuyoruz valla 40ımdan sonra sesim çıkmazsa helvamı kavurun

Not: Bugün 36. günüm.

Anam anammmm.. Analar ne yanaklar doğuruyor beee Poğaça poğaça dediniz alın size poğaça yanak
Yaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor
Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evde bugun 31.günüm

Bizim kızda aynen öyle kulak arkaları çok komik tüylü tüylü birde kuyruk sokumunda baya var alnında da vardı onlar azalmaya başladı

Kızlar benim kızım geceleri derin dalıyor bi 6-7 saat emip tekrar uyuyor. Gündüz ara ara 1 er saat bazen 15-20 dk ya memede yada kendi yattığı yerde hafif uykuda. Emziği hep ağzında gündüz uyurken çok derin dalmıyor.Sadece Dün akşamüstü 2 saat derin uyudu birde bu sabah 1 saat emziği atıp derin daldı 1 saat. Sizinkiler nasıl? Normal mi sizce gündüz hafif uyuması? Bu şekilde uyuyunca uykusunu alıyormudur?

Yaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor

Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evde bugun 31.günüm
Benimkide günlerdir peşimde bizim 40 ımız çıktı. Dün çok uykum var diye kaçtım ama sabahtan beri çocuğu uyutmaya çalışıyor kafayı taktı bana

ha bir de canım cok yogurt istiyor..ama yiyemiyorum..dua edin gecsin su alerji teyzeleri.kizimin sütten yogurttan mahrum kalmasıni istemiyorum..
Yediğiniz bir süt ürünü bebeğinizde ne zaman etki gösteriyor acaba? Bir de kızarıklık olarak mo gösteriyor kendni. Allah acil şifa versin

Ya Asya seni yerim teyzem. Allah ım esirgesin. Sağlıkla büyü, ablalarınla birlikte. Maaşallah sana

Reactions: Kuf
Yediğiniz bir süt ürünü bebeğinizde ne zaman etki gösteriyor acaba? Bir de kızarıklık olarak mo gösteriyor kendni. Allah acil şifa versin
valla 12 saat iceridinde anlasiliyor en erken.agliyor sizliyor.gazdan beter.mercimek de alerji yapti bize gaz sandim ama kaka acaip mukuslandı.zaten mercimek alerjisi diye birsey varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…