2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Korkutmak gibi olmasın benimki de vajinal bakti hatta simir testi için parça aldı benden vajinal beni korkutmuyor ama simir testi kabusum olmaya aday

valla 12 saat iceridinde anlasiliyor en erken.agliyor sizliyor.gazdan beter.mercimek de alerji yapti bize gaz sandim ama kaka acaip mukuslandı.zaten mercimek alerjisi diye birsey varmis.
Allah şifa versin cok erken şifa bulanlar varmış insllah o sekilde olur. Ben de üritker gecirmiştim. Bebeğimde gaz vardı fazla. Bide havalar ısınınca sırtında kızarıklık oluştu. aİle hekimim isilik dedi. Cocuk doktorumuz alerjiye benziyor. Süt ürünlerini kes dedi. Ben diyete baslamadan gecti kızarıklık. Kakada birsey yok. Ne yapacağımı sasrdım.gazı bni korkutuyor

Yaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor

Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evde bugun 31.günüm
Benimkide günlerdir peşimde bizim 40 ımız çıktı. Dün çok uykum var diye kaçtım ama sabahtan beri çocuğu uyutmaya çalışıyor kafayı taktı bana
Eyvahlar olsun yandıkkk

Canım kaç ml den kaç ml e çıktı sütün bu şekilde ben de bugün başladım sağmaya. Makinam olmasına rağmen hastane tipi kiraladım 2 saatte bir sağıyorum. Maalesef benim de sütüm az. Bebeğim ilk günden beri emiyor ama yetmiyor aç kalıyor. Sağdığımda da çok az çıkıyordu. Şimdi bunu deneyeceğim. Artıyor mu gerçekten?

CocoChanelmademoiselle canım sen nasıl bir yol izledin? Yüm mesajları okuyamıyorum. Kaçırdım sanırım.

Canım kaç ml den kaç ml e çıktı sütün bu şekilde ben de bugün başladım sağmaya. Makinam olmasına rağmen hastane tipi kiraladım 2 saatte bir sağıyorum. Maalesef benim de sütüm az. Bebeğim ilk günden beri emiyor ama yetmiyor aç kalıyor. Sağdığımda da çok az çıkıyordu. Şimdi bunu deneyeceğim. Artıyor mu gerçekten?

Sütünü sağ ki azalmasın. Bir yerde okumuştum ten tene temas yapıp o şekilde uyut tam uyanırken ağzına ver o noktada genelde reddetmez bebek diye.

Uykuyla ilgili msjıma cevap verin kızlar lütfen çok merak ediyorum normal mi ? Sizinkiler nasıl

Canım benimki de gece daha derin gündüz de hafif uyuyor artık.. Daha fazla uyanık kalıyor eskiye göre..

ayy ayni laf...
her aksam ayni laf...
ben cok calisiyrum ama..
ben de calistim calismak bedir bilirim dedim.sen dedim kucaginda 4 kilo bir un cuvali beline bagli tekerlekli 17 kilo bir damacana ile yap bakalim o isleri ama titresimli olsun onlar sana rahat vermesinler bi saga bi sola ceksinler arada bagirsinlar.oyle git gel ise bakalim dedim.sartlar esit degil.ama gel bakalim su heriflere anlat.bak iyice dolmuşum..sen evdeyken bari yapilacak birkac is var.tek yapamiyorum.el atalim dedim.vay ne demisim..adamin hayali benim hayalim bambaska...
off var ya deli gibi sinirliyim.yiyip duruyoruz birbirimizi...kendine aciyor adam ya..ama yazik ben calisiyorum modunda..

bu arda benzetmem komik oldu ama artik kendimi nasil izah edecegimi şaşırdım empatisiz kocama..

yerinde olsam denerdim.kup seker kadar peynir dene once.bekle bakalim tekrarlayacak mi?sonra yogurt.en son sut dene.bir de ilk dogduu zamanlar yiyordun degil mi sut urunleri? nefes alip verisi normaldi degilmi? eger anaflaksi riski yoksa dene.

Canım senin bebeğin de kolik bence. Ben sakinleştirmek için ayağımda sallıyorum birde pışpış sesi ya da elektrik süpürgesi sesi açıyorum sallarken denesene sende.
Yok canım pis pis sesi flan hikaye bizimki bir başlayınca durmuyor gazi var sanıyorum gazi olduğu içinde uyuyamıyor kucağıma aldiğimda sakinliyor ve uyukluyor. Simdiayagimda sallıyorum
Geçen haftaya kadar böyle degildi atak haftasımi kolik mi anlayamadım. Kolik bebekler belli saatlerde yapıyor diye biliyorum bizimkinin saati yok valla gündüz beni mahvetti şu 4 gündür.. Birde çok bunaldim aylardır evdeyim anneme gitmek istiyorum eşim istemiyor gelen giden olur diye uyuzluk yapıyor. Bugün bebek durmayınca yeter artık diye biraz yükseldim bebeğe kendimden korkuyorum artık
Canim vajinal bakmasi gerekiyormus. Benim doktor cihazla bakarken canim çok yandı bu ağrı olacakmı dedim sorumu anladı:) adet göreme kadar olur dedi biraz daha beklet ilişkiyi dedi. Bakalim zaten hiç niyetim yok en son 2 kez denedik canim çok yandı benim kocada bu ara pes etti gibi bebekten hiç birşey düşünemez olduk. Ağlayıp duruyor bugün bebeğe kızdım kendimden geçmişim psikolojim yerle bir, eşime diyorum anneme gideyim istemiyor daha dun tartistigimizda git diyorsu simdi istemiyor kac aydir evdeyim cinnet geçirecem diye korkuyorum
Canim aynı durumdayız canını sıkma normal sanirim seninki kaç günlük? Valla bir an önce büyüsün istiyorum. Bebek bakmanın bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim

yerinde olsam denerdim.kup seker kadar peynir dene once.bekle bakalim tekrarlayacak mi?sonra yogurt.en son sut dene.bir de ilk dogduu zamanlar yiyordun degil mi sut urunleri? nefes alip verisi normaldi degilmi? eger anaflaksi riski yoksa dene.
Yiyordum canım bütün süt ürünlerini tüketiyordum.. öyle bi sıkıntı olmadı cok şükür gaz beni düşündürdü baya gazlı bi bebek. Birde kızarıklık işte

siyatik değil sadece kas agrisi olabilir akutsas soğuk uygula 10dk kroniklestiyse 20dk sicak uygula canim. geçmiş olsun

ben düzenli degilde mastit olmayayım süt kesimlesin diye çocuk uzun uyursa ya da ben uyuduysam sağım yapıyorum hissediliyor zaten. geceleri 2 kez sağım oluyor bizde. ya mochi nasıl olmadi destek mi alsan müşteri hizmetlerinden ilk bende yapamamıştım sonra alıştım

madela calma diye bir biberon var. videosunu bir izle canim. ben memeyi bırakır korkusundan oğluma almistim. zor geliyor ama şu sıkıntısı var hava yuttuyir gibi o da gaz yapıyor ama anne memesine en yakın o

ben aventi kullandım memnunum ama bir kiyas yapamam başka elektrikli pompa kullanmadım şimdi de mochi rahatıma geliyor obu kullaniyirum

Uykuyla ilgili msjıma cevap verin kızlar lütfen çok merak ediyorum normal mi ? Sizinkiler nasıl
canim benim de aynı gece bir uykusu uzun oluyor özellikle de gündüz kışa kısa uyuduysa 6 saat uyuduğu oluyor ama tam bir düzen yok işte 2 gündür gündüzleri hiç uyumadı nerdeyse bugün şükür iyiydi

bu arada nasıl bir pozitif enerji dolmuş sayfa bugün masallah tüm bebeklere. kız sayısı çok az mis onu anladim. baya çekişmeli olacak işimiz. benden de hala sariligini atlatamamış sarı kırmızı kara bir oğlan resmi gelsin o zaman

Eklentiler

• IMG-20200517-WA0002.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar ben serum fizyolojik sıkıyorum ama Benimki çok ağlıyor. Bundan almaya karar verdim. Benimki gibi ağlayan varsa fikir olsun.

Canımmm biz hep bundan kullanıyoruz . Hatta tıkanıklık fazlaydı bir doz etkilisini önerdi onu da aldık

Eklentiler

• B6861B03-A87E-4FA2-8324-4AAFF63AD416.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 95
Uy maaşallah

Benimki 49 günlük. Şu an eşim evde eline tutuşturum bunalınca işe başladığında napıcam bakalım. Gerçi Allah veriyor kolaylığını sabah eşim uyurken mutfağa girdim tatlı dahil 4 çeşit yemek yaptım bir saatte. Aspiratörü açtım uyuyakaldı anakucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…