- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benimki de aynı. Dedim hamileyken ben senin peşinden koşuyordum sen yanaşmıyordun şimdi sen bekleYaaa benimki de vajinal bakacak bence offf
Benim adam niyeti bozdu gün sayıyor kırka yaa.. Hep bir sıkıştırma mevcut, evde köşe kapmaca oynuyoruz valla40ımdan sonra sesim çıkmazsa helvamı kavurun
Not: Bugün 36. günüm.
benimki de eskiye göre daha uyanık evet. Ama hala gece gündüz farkı yokCanım benimki de gece daha derin gündüz de hafif uyuyor artık.. Daha fazla uyanık kalıyor eskiye göre..
teşekkür eederiz komşuUy maaşallah
Öf kızlar içim şişti... Dün geceden beri benim kız uyumuyor. Yani uyuyor ama derin uykuya dalmıyor. Yarım saat-1 saat uyuyup kalkıyor. Kakasını yapamadı dün akşamdan beri o rahatsız ediyor sanırım. Banyo yaptırıp yatırdım ama hala mıkır mıkır. Normalde banyodan sonra hemen bayılırdı. İnşallah bu gece uyur. Yoksa yandık
İlk başlarda bizim ki gece gündüz sürekli uyurdu. Şimdi geceleri güzel uyuyor ama gündüz de gaz sıkıntısına göre değişiyor gazı yoksa uyuyo ama gaz sancısı varsa 5dkkada bi uyanıyo ıkınıyor sürekli kıvranıyor.Uykuyla ilgili msjıma cevap verin kızlar lütfen çok merak ediyorum normal mi ? Sizinkiler nasıl
Ben senin bebeginin kolik olduğunu düşünüyorum benim bebekte illa şu saat diye bişi yok ama gündüzleri işte daha huysuz belki de bizimkilerin saati bu gece daha iyi.Yok canım pis pis sesi flan hikaye bizimki bir başlayınca durmuyor gazi var sanıyorum gazi olduğu içinde uyuyamıyor kucağıma aldiğimda sakinliyor ve uyukluyor. Simdiayagimda sallıyorum
Geçen haftaya kadar böyle degildi atak haftasımi kolik mi anlayamadım. Kolik bebekler belli saatlerde yapıyor diye biliyorum bizimkinin saati yok valla gündüz beni mahvetti şu 4 gündür.. Birde çok bunaldim aylardır evdeyim anneme gitmek istiyorum eşim istemiyor gelen giden olur diye uyuzluk yapıyor. Bugün bebek durmayınca yeter artık diye biraz yükseldim bebeğe kendimden korkuyorum artık
Canim vajinal bakmasi gerekiyormus. Benim doktor cihazla bakarken canim çok yandı bu ağrı olacakmı dedim sorumu anladı:) adet göreme kadar olur dedi biraz daha beklet ilişkiyi dedi. Bakalim zaten hiç niyetim yok en son 2 kez denedik canim çok yandı benim kocada bu ara pes etti gibi bebekten hiç birşey düşünemez olduk. Ağlayıp duruyor bugün bebeğe kızdım kendimden geçmişim psikolojim yerle bir, eşime diyorum anneme gideyim istemiyor daha dun tartistigimizda git diyorsu simdi istemiyor kac aydir evdeyim cinnet geçirecem diye korkuyorum
Canim aynı durumdayız canını sıkma normal sanirim seninki kaç günlük? Valla bir an önce büyüsün istiyorum. Bebek bakmanın bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim
Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.canim bacaklarını karnına doğru soldan sağa olacak şekilde hareket ettirsen. bağırsak hareketleri tetiklenmis oluyor. ben hep öyle yapıyorum.
Benimki 49 günlük. Şu an eşim evde eline tutuşturum bunalınca işe başladığında napıcam bakalım. Gerçi Allah veriyor kolaylığını sabah eşim uyurken mutfağa girdim tatlı dahil 4 çeşit yemek yaptım bir saatte. Aspiratörü açtım uyuyakaldı anakucağında
Canım peki ne yapmam lazım, doktor nasıl anladı kolik olduğunu bizimki hiç birşey demedi ağlıyor dedim sürekli amaİlk başlarda bizim ki gece gündüz sürekli uyurdu. Şimdi geceleri güzel uyuyor ama gündüz de gaz sıkıntısına göre değişiyor gazı yoksa uyuyo ama gaz sancısı varsa 5dkkada bi uyanıyo ıkınıyor sürekli kıvranıyor.
Ben senin bebeginin kolik olduğunu düşünüyorum benim bebekte illa şu saat diye bişi yok ama gündüzleri işte daha huysuz belki de bizimkilerin saati bu gece daha iyi.
Sen cok yorulmuşsun annene git kesinlikle biraz dinlen Biraz yardım al bebeğin uyumaması eşinle yaşadıkların seni yordu. Eşin de anlayışlı olsun götürsün seni bence canım hepimiz bunalıyoruz eğer gitme şansın varsa git bence.
Zeytinyağı mı denesen sende canım?Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.
Valla gittik gazı başladı mı dedi evet hiç sormayın dedim karnını açtı böyle vurdu pat pat ses geldi burası hava dolu hep gaz dedi. Ben dedim normalde sakin bi çocuk ama gaz basladı baslayalı çok huzursuz dedim. Kolik dedi şaşırırdım ben ama ağlamıyor belli bi saati yok dedim illa belli bi saatte ağlaması gerekmez dedi bir de beyaz tenli bebeklerde daha cok olurmus kolik. Böyle beyaz pamuk gibi bebekler cok güzel ama bi bedeli var dedi güldü falan. Kolik için bi tedavi yok kolik zaten bir hastalık değilmiş. Nedeni kesin olarak bilinen birşey de değilmiş. Geçici birşey ilk 3 aydan sonra rahatlarsınız dedi. Damlaları kullan hareket ettir gazını çıkarmak için dedi bir de tekrar eden sesleri severmiş bu bebekler o yüzden süpürge fon makinası pışpış sesleri sakinleştirirmiş.Canım peki ne yapmam lazım, doktor nasıl anladı kolik olduğunu bizimki hiç birşey demedi ağlıyor dedim sürekli ama
Sen sap simplexi bıraktınmı? Ben doktora sordum kakasını çok cıvık yapıyor ishal gibi dedim damlayı bırakmalıyım dedim. Hayır hayır o işte gazı ittiriyor o şekilde yapıyor gaz salınımı oluyor bırakma kullanmaya devam et dedi.Öf kızlar içim şişti... Dün geceden beri benim kız uyumuyor. Yani uyuyor ama derin uykuya dalmıyor. Yarım saat-1 saat uyuyup kalkıyor. Kakasını yapamadı dün akşamdan beri o rahatsız ediyor sanırım. Banyo yaptırıp yatırdım ama hala mıkır mıkır. Normalde banyodan sonra hemen bayılırdı. İnşallah bu gece uyur. Yoksa yandık
Zeytinyağı mı denesen sende canım?
Valla gittik gazı başladı mı dedi evet hiç sormayın dedim karnını açtı böyle vurdu pat pat ses geldi burası hava dolu hep gaz dedi. Ben dedim normalde sakin bi çocuk ama gaz basladı baslayalı çok huzursuz dedim. Kolik dedi şaşırırdım ben ama ağlamıyor belli bi saati yok dedim illa belli bi saatte ağlaması gerekmez dedi bir de beyaz tenli bebeklerde daha cok olurmus kolik. Böyle beyaz pamuk gibi bebekler cok güzel ama bi bedeli var dedi güldü falan. Kolik için bi tedavi yok kolik zaten bir hastalık değilmiş. Nedeni kesin olarak bilinen birşey de değilmiş. Geçici birşey ilk 3 aydan sonra rahatlarsınız dedi. Damlaları kullan hareket ettir gazını çıkarmak için dedi bir de tekrar eden sesleri severmiş bu bebekler o yüzden süpürge fon makinası pışpış sesleri sakinleştirirmiş.
Eğer yarına kadar yapmazsa denerim zeytinyağını. Bırakmıştım canım, nurse harveys aldım o da kakayı yeşil gibi yaptı. Sonra doktora söyledim sab simplexi bırakma ona geri dön dedi. Sab simplex kullanıyorum yani.Sen sap simplexi bıraktınmı? Ben doktora sordum kakasını çok cıvık yapıyor ishal gibi dedim damlayı bırakmalıyım dedim. Hayır hayır o işte gazı ittiriyor o şekilde yapıyor gaz salınımı oluyor bırakma kullanmaya devam et dedi.
Bende dedim bıraksammı falan diye bana da bırakma dedi yani o ishal sandığımız aslında gazdan dolayı olan bişey iş. Bi de kaç damla veriyorsun damlasını? Zeytinyağı herkesde işe yarıyor bi dee d vitamini kullanıyomusun hangi marka? Ne sordum bende heee yakalamışkenEğer yarına kadar yapmazsa denerim zeytinyağını. Bırakmıştım canım, nurse harveys aldım o da kakayı yeşil gibi yaptı. Sonra doktora söyledim sab simplexi bırakma ona geri dön dedi. Sab simplex kullanıyorum yani.
Günde 3 kere 10 damla veriyorum canım. D vitaminide ocean kullanıyorum onu vermişti doktor. Bu gittiğim doktor ocean bittikten sonra başka bir damla önerdi 1 damla kullanılıyormuş içeriğide güzelmiş ama reçeteyi naptım bilmiyorum. Ocean bitince alırım diye bir kenara atmıştımBende dedim bıraksammı falan diye bana da bırakma dedi yani o ishal sandığımız aslında gazdan dolayı olan bişey iş. Bi de kaç damla veriyorsun damlasını? Zeytinyağı herkesde işe yarıyor bi dee d vitamini kullanıyomusun hangi marka? Ne sordum bende heee yakalamışken
Çalışma hayatı ne ki valla ev hanimligi anneliğin yanında ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum böyle sorumluluk ve zorluk gormedimayy ayni laf...
her aksam ayni laf...
ben cok calisiyrum ama..
ben de calistim calismak bedir bilirim dedim.sen dedim kucaginda 4 kilo bir un cuvali beline bagli tekerlekli 17 kilo bir damacana ile yap bakalim o isleri ama titresimli olsun onlar sana rahat vermesinler bi saga bi sola ceksinler arada bagirsinlar.oyle git gel ise bakalim dedim.sartlar esit degil.ama gel bakalim su heriflere anlat.bak iyice dolmuşum..sen evdeyken bari yapilacak birkac is var.tek yapamiyorum.el atalim dedim.vay ne demisim..adamin hayali benim hayalim bambaska...
off var ya deli gibi sinirliyim.yiyip duruyoruz birbirimizi...kendine aciyor adam ya..ama yazik ben calisiyorum modunda..
bu arda benzetmem komik oldu amaartik kendimi nasil izah edecegimi şaşırdım empatisiz kocama..
Bana monovit verdiler her gün bi kez 3 damla. Bu ocean baya kullanılıyor sanırım. D vitamini gaz yapıyomus diye okudum şimdi bi kaç gün bırakıcam bakalım aynı mı yoksa değişecek mi duruma göre bende alırım. Reçeteyi bulunca bana da yazıverGünde 3 kere 10 damla veriyorum canım. D vitaminide ocean kullanıyorum onu vermişti doktor. Bu gittiğim doktor ocean bittikten sonra başka bir damla önerdi 1 damla kullanılıyormuş içeriğide güzelmiş ama reçeteyi naptım bilmiyorum. Ocean bitince alırım diye bir kenara atmıştım
Selamlar benm bebek de 29 günlük bir türlü derin uykuya dalamıyoruz ne yapacagimi şaşırdım 2 gündür uykusuzluktan mahvoldumÖf kızlar içim şişti... Dün geceden beri benim kız uyumuyor. Yani uyuyor ama derin uykuya dalmıyor. Yarım saat-1 saat uyuyup kalkıyor. Kakasını yapamadı dün akşamdan beri o rahatsız ediyor sanırım. Banyo yaptırıp yatırdım ama hala mıkır mıkır. Normalde banyodan sonra hemen bayılırdı. İnşallah bu gece uyur. Yoksa yandık
Canım bebegın seni emerken hava yutuyormuydu böyle karnına guruk senini duyuyormuydun oda cok gaz yapıyor sanırım? Ve memeyle kavgaZeytinyağı mı denesen sende canım?
Valla gittik gazı başladı mı dedi evet hiç sormayın dedim karnını açtı böyle vurdu pat pat ses geldi burası hava dolu hep gaz dedi. Ben dedim normalde sakin bi çocuk ama gaz basladı baslayalı çok huzursuz dedim. Kolik dedi şaşırırdım ben ama ağlamıyor belli bi saati yok dedim illa belli bi saatte ağlaması gerekmez dedi bir de beyaz tenli bebeklerde daha cok olurmus kolik. Böyle beyaz pamuk gibi bebekler cok güzel ama bi bedeli var dedi güldü falan. Kolik için bi tedavi yok kolik zaten bir hastalık değilmiş. Nedeni kesin olarak bilinen birşey de değilmiş. Geçici birşey ilk 3 aydan sonra rahatlarsınız dedi. Damlaları kullan hareket ettir gazını çıkarmak için dedi bir de tekrar eden sesleri severmiş bu bebekler o yüzden süpürge fon makinası pışpış sesleri sakinleştirirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?