2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de aynı. Dedim hamileyken ben senin peşinden koşuyordum sen yanaşmıyordun şimdi sen bekle benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor, onu bekliyorum. Doktor 1 haftaya biter dedi dün ultrasonla baktığında. 10 haziran diye tarih belirledik doğum kontrol hapına başlayacağım için. He bu arada doktorum mutalaka ilk ilişkide kayganlaştırıcı kullan biraz ağrılı olur ilk zamanlar dedi.

Öf kızlar içim şişti... Dün geceden beri benim kız uyumuyor. Yani uyuyor ama derin uykuya dalmıyor. Yarım saat-1 saat uyuyup kalkıyor. Kakasını yapamadı dün akşamdan beri o rahatsız ediyor sanırım. Banyo yaptırıp yatırdım ama hala mıkır mıkır. Normalde banyodan sonra hemen bayılırdı. İnşallah bu gece uyur. Yoksa yandık

canim bacaklarını karnına doğru soldan sağa olacak şekilde hareket ettirsen. bağırsak hareketleri tetiklenmis oluyor. ben hep öyle yapıyorum.

Uykuyla ilgili msjıma cevap verin kızlar lütfen çok merak ediyorum normal mi ? Sizinkiler nasıl
İlk başlarda bizim ki gece gündüz sürekli uyurdu. Şimdi geceleri güzel uyuyor ama gündüz de gaz sıkıntısına göre değişiyor gazı yoksa uyuyo ama gaz sancısı varsa 5dkkada bi uyanıyo ıkınıyor sürekli kıvranıyor.
Ben senin bebeginin kolik olduğunu düşünüyorum benim bebekte illa şu saat diye bişi yok ama gündüzleri işte daha huysuz belki de bizimkilerin saati bu gece daha iyi.
Sen cok yorulmuşsun annene git kesinlikle biraz dinlen Biraz yardım al bebeğin uyumaması eşinle yaşadıkların seni yordu. Eşin de anlayışlı olsun götürsün seni bence canım hepimiz bunalıyoruz eğer gitme şansın varsa git bence.

Kızlar sizin minnoslarn resmini görünce benimkinin ciyak ciyak ağlaması gözümün önüne geldi bi an kendi kendime gülüyorum cadii yaaa beni parmağında oynatıyor resmen şimdi ayağımda uyuyor bırakınca ciyakliyor valla kime çekmiş onuda anlamadım canı sağolsun hepsinin

canim bacaklarını karnına doğru soldan sağa olacak şekilde hareket ettirsen. bağırsak hareketleri tetiklenmis oluyor. ben hep öyle yapıyorum.
Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.

Canım peki ne yapmam lazım, doktor nasıl anladı kolik olduğunu bizimki hiç birşey demedi ağlıyor dedim sürekli ama

Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.
Zeytinyağı mı denesen sende canım?
Canım peki ne yapmam lazım, doktor nasıl anladı kolik olduğunu bizimki hiç birşey demedi ağlıyor dedim sürekli ama
Valla gittik gazı başladı mı dedi evet hiç sormayın dedim karnını açtı böyle vurdu pat pat ses geldi burası hava dolu hep gaz dedi. Ben dedim normalde sakin bi çocuk ama gaz basladı baslayalı çok huzursuz dedim. Kolik dedi şaşırırdım ben ama ağlamıyor belli bi saati yok dedim illa belli bi saatte ağlaması gerekmez dedi bir de beyaz tenli bebeklerde daha cok olurmus kolik. Böyle beyaz pamuk gibi bebekler cok güzel ama bi bedeli var dedi güldü falan. Kolik için bi tedavi yok kolik zaten bir hastalık değilmiş. Nedeni kesin olarak bilinen birşey de değilmiş. Geçici birşey ilk 3 aydan sonra rahatlarsınız dedi. Damlaları kullan hareket ettir gazını çıkarmak için dedi bir de tekrar eden sesleri severmiş bu bebekler o yüzden süpürge fon makinası pışpış sesleri sakinleştirirmiş.

Sen sap simplexi bıraktınmı? Ben doktora sordum kakasını çok cıvık yapıyor ishal gibi dedim damlayı bırakmalıyım dedim. Hayır hayır o işte gazı ittiriyor o şekilde yapıyor gaz salınımı oluyor bırakma kullanmaya devam et dedi.

Kızlar merhaba d vitamini ile ilgili konusulmuştu ama kaçırdım ben. Bize asm verdi monovit kullanıyoruz bu d vitaminleri gaz yapar mı?

Eğer yarına kadar yapmazsa denerim zeytinyağını. Bırakmıştım canım, nurse harveys aldım o da kakayı yeşil gibi yaptı. Sonra doktora söyledim sab simplexi bırakma ona geri dön dedi. Sab simplex kullanıyorum yani.

Bende dedim bıraksammı falan diye bana da bırakma dedi yani o ishal sandığımız aslında gazdan dolayı olan bişey iş. Bi de kaç damla veriyorsun damlasını? Zeytinyağı herkesde işe yarıyor bi dee d vitamini kullanıyomusun hangi marka? Ne sordum bende heee yakalamışken

Günde 3 kere 10 damla veriyorum canım. D vitaminide ocean kullanıyorum onu vermişti doktor. Bu gittiğim doktor ocean bittikten sonra başka bir damla önerdi 1 damla kullanılıyormuş içeriğide güzelmiş ama reçeteyi naptım bilmiyorum. Ocean bitince alırım diye bir kenara atmıştım

Çalışma hayatı ne ki valla ev hanimligi anneliğin yanında ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum böyle sorumluluk ve zorluk gormedim valla zorla da olsa yapacaklar kusura bakmasınlar ben benimkine kızı verip kaçıyorum arada bugün geniş geniş video izleyerek kahvaltı yaptim ohhh mis

Bana monovit verdiler her gün bi kez 3 damla. Bu ocean baya kullanılıyor sanırım. D vitamini gaz yapıyomus diye okudum şimdi bi kaç gün bırakıcam bakalım aynı mı yoksa değişecek mi duruma göre bende alırım. Reçeteyi bulunca bana da yazıver

Selamlar benm bebek de 29 günlük bir türlü derin uykuya dalamıyoruz ne yapacagimi şaşırdım 2 gündür uykusuzluktan mahvoldum

Canım bebegın seni emerken hava yutuyormuydu böyle karnına guruk senini duyuyormuydun oda cok gaz yapıyor sanırım? Ve memeyle kavga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…