2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynısını eşime ben de dedim. Hamilelikte koştum peşinden yok bir şey olur yok bilmem ne.. Şimdi böyle devamlıpeşimde dolanınca soğuyorum bak dedim, isteksiz olunca daha çok çekiyorsun beni dedim şimdi sarılmak istesem çok isteksizim diye dalga geçiyor
benimki de eskiye göre daha uyanık evet. Ama hala gece gündüz farkı yok gaz sıkıntısından ıkınmaktan derin uykuları nadir.
Benimki de öyle.. Ikınmaktan dalamıyor çocuk.. 2 saattir şimdi uyutabildim ölüyom Ama 3 kere alt değiştirdim 10 dk ara ile.. Göbeğine kadar şışmış üçünde de..
Ay ben de güzel uyusun diye banyo yaptırdım, daha beter oldu bugün.. Bağırmadığı kadar bağırdı, sonra 3 bez dolusu şıştı ardarda, alt değiştirmekten iflahım kurudu yeminle Sonra memede uyuyakaldı, yatırdım hemen..
Ben nurse harveysin 2.kutusuna geçmek üzereyim hiç renk değişikliği olmadı kakada, seninkine neden dokundu acaba ya?

Maşallah kuzuya Benim sarılıklı kızım da işte aynı bu renk.. Kara sarı kırmızı diyordum, sen de aynısını yazmışsın Ne zaman beyazlayacağız biz ya? Buradaki fotolara bakıyorum maşallah hepiciği beyaz kuzuların

ayni bizde ds durum bu maalesef. sadece ikindiden sonra 1 1.30 saatlik nisbeten uzun sayilabilecek bir uykusu var. yemeği o saatte yapmaya çalışıyorum. onu da uyumuzsa ve eşim de evde yoksa kızımdan yardim aliyorum. ya arabasında ya kucağında gezdirirken işlerimi hallediyorumm diğer uykuları maalesef ben oturduğum yerden kalkmadan bitiyor

Üç saatte bir sağmaya çalıştım . Normalde akşamdan sağım yapsam en fazla 50-60 çıkıyor iki göğsümden . Ertesi gün sabah sağım yapsam 10-20 cc ancak çıkıyordu . Halbuki sabaha göğsüm iyice dolması lazım ken . Ama sağım yaparken 3 saatte bir 30 cc ye yakın çıkmaya başladı . Benim için bu mümkün değildi . 3 saatte bir sağarken de her iki göğsü de 15 er dakika sağdım en az . Hiç süt gelmediği de oluyor ama bekletiyordum . Bu çalışmanın sonucunda iki göğsümden 90 cc yi en dolu olduğunda gördüm çok mutlu olmuştım ama makina m dandik . Lansinoh elektrikli tekli kullanıyorum . Mochi ile nerdeyse aynı performansı göstermeye başladı . Şu an benim bebeğim yeni emmeye başladı . Sütüm henüz ona yetecek kadar yok , doymuyor . Ne yapsam bilemiyorum . Sağsam çocuğa kalmayacak emmeyecek . Bilemedim ne yapacağımı ne kadar a kiraladı n ve hangi makine ?

Ben zaten silikon uçla emziriyorum meme ucum olmadığı için onunla emerken de hava yutuyor olabilir o da gaz yapıyo ekstra sanırım
Benim meme ucu da küçüktü . Bizimki ondan dan tutamıyor olabilir di sanırım. Sağarken ucu füze gibi iyice çıktı

İlk çok acemiyim ne normal ne değil bilmiyorum. Başkalarının çocukları sanki çok uslu bi benimki böyle gibi geliyordu demekki normalmiş.

Benim meme ucu da küçüktü . Bizimki ondan dan tutamıyor olabilir di sanırım. Sağarken ucu füze gibi iyice çıktı
Yaa bende sağıyorum ilk çıkıyo ama sonra hemen sönüyor. Düz bildiğin benim memenin ucu hiç yok yani aslında olsa tutacak ama keşke çıksa benimki de çok sıkıldım sürekli silikon uçla uğraşmaktan

Bu gazlardan nefret ettim gına geldiiii
Ya daha geçen hafta bu çocuk pırt pırt ıkınmadan gaz çıkardı günlerce bol bol kala yaptı hergün. Tek sabaha karşı sancısı Oluyordu onuda masajla çıkarıyordum. Karnı yumuşacıktı.Ondan öncede 2 hafta da nispeten iyiydi çok ağlamıyordu. 3 gündür yine en başa döndük . Ağzından gazı zor çıkarıyor alttan da aynı şekilde sürekli ıkınıyor. En kötüsüde sürekli emmek istiyor vermeyince çıldırıyor emdikçe karnı şişiyor. Deli gibi ağlıyor karnı taş gibi. Ne zaman tamamen geçecek Allah ım Ne yapsak yaramıyor birşeyi mi atlıyorum çok yetersiz hissediyorum kendimi

Canım ben de silikon uçla emziriyorum, meme uçlarım düz benim.. Emerken çıksa da hemen düzleniyor geri.. Yine de günde bir iki kere silikon olmadan veriyorum, düz haliyle bile şap diye tutuyor benim kız.. Ama tabi yara olma ihtimali var öyle, o yüzden silikona devam..

İlk çok acemiyim ne normal ne değil bilmiyorum. Başkalarının çocukları sanki çok uslu bi benimki böyle gibi geliyordu demekki normalmiş.
biraz daha büyüseler az daha düzene girer insallah. simdiki gibi 15dk uyku 30 dk uyanik 10 dk uyku olacağına. bir öğleden önce bir öğleden sonra iki kere 2ser saat uyusalar. hen dinleniriz hem az buçuk işimizi yaparız. böyle ne uykulari birşeye benziyor ne uyanikliklari. ama düzen için daha erken. az daha büyüsünler düzene girecekler insallah.

Aslında ben medela kiralayacaktım ama ellerinde kalmamıştı spectra marka önerdiler eve kadar getirdiler. Aylık 90 tl uçlarını satın alıyorsun onlar da 70 tl. Eve getirme ücreti de 50 tl. Bugün sağdım baya güçlü gerçekten. 90 cc çok iyiymiş. İnşallah benim de öyle artar. Ben de kendi makinamla ikisinden toplam 30 ve 40 gördüm en fazla en dolu haliyle. Bu arada gece de sağıyor musun? Gece bana biraz zor geliyor. Bir de benim kız bu ara hiç uyumuyor hep göğsümde uyumak istiyor. Ya bebek göğsümde olacak ya makina herhalde off çok yorucu ((

Benim kızımda aynı gündüz uykusu çok az. Gece de hala 2 saate uyanıyoruz. Bende 6 saat yattığı zamanları görecek miyim acaba

Uyur inşallah canım. Bazen düzenleri bozuluyor sonra tekrar ya kalıyorlar.

Gece ilk gün sağdım ama gerçekten çok zor olduğu için bir kere filan sağıyordum .bu arada ben bu dediklerimi 4 gün filan yaptım . Benim kız hiç emmiyordu ama . Şimdi işte emmeye başladı ki bu süt ona yetmiyor , üstüne yine mama takviyesi veriyorum . Onda da ödüm kopuyor tekrar memeyi reddedecek diye . Ben kiralama fiyatını çok fazla sanıyordum . İnternette sanki 758 TL gibi bir fiyat gördüm , 1500 Euro da kaybolma ya da bozulma riskine karşı senet imzalatıyorlar Mış . Ya ameda ya da Medela idi sanırım bu okuduğum . Peki sen hangi şehirdesin , nerden nereye getirdiler ?

Yiyordum canım bütün süt ürünlerini tüketiyordum.. öyle bi sıkıntı olmadı cok şükür gaz beni düşündürdü baya gazlı bi bebek. Birde kızarıklık işte
oglum da alerjik bir bebekti.teni de asiri hassas idi.hala oyle.ben duru granul matik kullaniyorim.deterjandan olabilir cildi.

Ya benim ki tutamıyor işte aynı dümdüz benim meme ucum silikonla çıkıyor dediğin gibi hemen geri sönüyor. Benim ki tutsa öyle yara da olsa emzirirdim çünkü yaralar bi süre sonra iyileşiyor silikondan sıkıldım ya geceleri özellikle bazen yapışmıyor yoruyor beni. Senin wee hemen yapışıyor mu emerken kenarları kalkıyor mu?

İnşallah canım ya öyle böyle geçiyor günler 2 aylık oldu bile. Bu gün iş yaparken 5 dk iş yapıyorum 10 dk kucağıma alıp sakinleştiriyorum. Bi yandan da düşündüm yürümeye başlayınca bu günlerimi aramıyım acaba diye o zaman hep peşinde koşmam gerekecek.

Görürsün canım inşallah kaç oldu bebeğin. Benimki baya bi aç kalıyor aslında yatırdıktan sonra 4-4,5 saat sonra kalkıyor ama tabi emzirdikten sonra 2 saatte uyuduğu için bazen daha uzun sürüyor bu ben yine 2-3 anca uyuyabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…