2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Pazartesi günü 1 ay olacak nasipse.

Kızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
Çok mu ağlamış yoksa mıkırdanmış mı? Duyarsın bence ya bi de o kadar yorgunuz ki artık kaç zamandır uyku uyumuyoruz normaldir dalmışsın demekki vucudumuzunda pili bitti. Ben bazen kendimi sıradan çinko pil gibi hissediyorum duracell değilim eskisi gibi

Kansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasını
Benim oğlum da 2 gündür yapmıyor doktor da bana ayni fitili söyledi büyük kizimda kullandim dediğin için soruyorum alisir mi acaba fitile sürekli onunla yapmak ister mi

Yok yaa medela makinanın kendisi zaten 1500 tl falan. Ben ankaradayım 30 km falan getirdiler. Memeyi reddetmesin istemiyorsan emzirme destek sistemiyle ver mamayı. Ben mamayı da o şekilde veriyorum. Yani benim memeler sürekli meşgul

Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.
illa kaka olacak diye birşey yok canim. zaten rahatsiz eden gaz.

ahh ahh ben kendimi sakinlestirsemde kv garibim çok evhamlidir herkesin dediğine de takılır ve bana söylemeye başlar amaaaa sabırla bekliyorum geçsin diye süt dışında hicbirsey vermiyorum inatla. umarim gecer hem uzuluyorym hem de cok bunaldum artik

offf banada fenalık geliyor bi iyi bi kötü. hem gaz ilacı veriyorum hem masaj yapıyorum. analık zor valla bi de bende 19 aylık olan bebe durmuyor zaptedemiyoruz çok hareketli valla yoruldum

benim ki ha bre gelip bu durmuyor deyip yedigime yiyecegime pisman ediyor.bazen de ben bakarin sen ye diyor.ama kiz durmayinca nabacagni bilemiyor.bizim kiz da sıska pek ya..tonton olsa rahat tutulurdu.tutmaya korkuyor herkes

hayatimiz ne zaman normale donecek..cocuk uyuyunca ne is yapayim diye dusunurken gecirdigim dakikalar bile uzuluyorum artik.o is mi bu is mi derken bugun uyuyakalmisim.bi uyandim.eyvah daha yemek yok.cocukar uyanir birazdan.zaten hala temizlil bitmedi..karnim da fos fos sisti anlamadim

Benim meme uçlarım hala çok acıyor. Hele ağzına aldığı ilk saniyeler resmen mememe şişler sokuyorlar. Oysa yara da değil ama o acı hiç geçmiyor. Silikon olmazsa yara olacak gibi geliyor bana.. Bir ara bıraktım silikony ama o acı arttı, geri taktım.
Benim de bazen kalkıyor çocuk debelenirken sinir oluyorum. Bazen de zamk gibi yapışıyor, anlamıyorum.

Çok ağlamamış eşim uykusu açılmasın diye bana seslenmiş hemen.Ama beni bi taklit edişi var eşimin Deli gibi uydudan sıçrayıp bütün odayı kontrol edip bi hışımla çocuğu alıp emzirmişim

Allah sabır versin ne diyeyim

Kızlar yapmayın gaz konusu da sizi yetersiz hissettirmesin neden bebegin bagirsaklari yüzünden sen yetersiz olasin☺ kaldı ki tek sen yasasan bu problemi neyse hepimiz ayniyiz bi gun iyi bi gun kötü bi gun gaz bi gun kaka bu neden beni yetersiz yapsin ki öyle düşün benimde öyle 5 gündür çok iyi çıkarıyordu kaka yapmamasına rağmen ill defa böyle düzenli çıkardı çocuk kakayi bir yaptı gaz çıkaramadı yibe bir şeyle beni sınamasa olmaz yani

Kizlar bebegim emmedikce sutum iyice azaliyor sagiyorum farkeden birsry yok az cikiyor zorluyorum emsin diye kandiriyorum gogus ucuma sekerli su recel bile surdum caresizlikten yok nafile kapiyor biraz emip birakiyor bu sefer göğsum aktiflesmiuor sutum cekiliyor moralim cok bozuk sutum gelsin diye herseyi yapiyorum cagalmiyor bebekte cok olmadigi icin sut iyice uzaklasti

Benim meme ucum parça parça öncedende böyleydi şimdi biraz daha yarıldı çok acıyor denerken silikon olmasa zaten hiç emzerememiştim ama bununla cok hava yuttugunu söylüyorlar
Çok ağlasa bagırsa duyarsın zaten canım. Bende olsam yataktan sıçrardım

Bugun bayram hepimizin bebeğiyle ilk bayramı. Eminim hiç birimiz böyle hayal etmedik, cicilerimizi giydirip gezecektik ailelerimizle beraber olacaktık ama kısmet. Kim derdi salgın bir hastalık cıkacak herkes evlere kapanacak diye.. Şükür sağlığımız yerinde bir dahaki bayramda hersey bitmiş olsun ve eski bayramları yaşayalım inşallah hepimizin bayramı mübarek olsun bayram şekerlerimiz yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…