Görürsün canım inşallah kaç oldu bebeğin. Benimki baya bi aç kalıyor aslında yatırdıktan sonra 4-4,5 saat sonra kalkıyor ama tabi emzirdikten sonra 2 saatte uyuduğu için bazen daha uzun sürüyor bu ben yine 2-3 anca uyuyabiliyorum.
Maşallah yakındır uzun süre uyumasıPazartesi günü 1 ay olacak nasipse.
Çok mu ağlamış yoksa mıkırdanmış mı? Duyarsın bence ya bi de o kadar yorgunuz ki artık kaç zamandır uyku uyumuyoruz normaldir dalmışsın demekki vucudumuzunda pili bitti. Ben bazen kendimi sıradan çinko pil gibi hissediyorum duracell değilim eskisi gibiKızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
Aynen canım benim de zeytinyağı ile karnıni ovaladim sıcak koydum bekliyorumBenim kız kakasını yapmadı halen2 gün oluyor strese soktu beni yine
Benim oğlum da 2 gündür yapmıyor doktor da bana ayni fitili söyledi büyük kizimda kullandim dediğin için soruyorum alisir mi acaba fitile sürekli onunla yapmak ister miKansuk fitil canım gliserin var içinde. Büyük kızıma da kullandık bundan. Bıçakla inceltip verdim 5 sn içinde yaptı kakasını
Yok yaa medela makinanın kendisi zaten 1500 tl falan. Ben ankaradayım 30 km falan getirdiler. Memeyi reddetmesin istemiyorsan emzirme destek sistemiyle ver mamayı. Ben mamayı da o şekilde veriyorum. Yani benim memeler sürekli meşgulGece ilk gün sağdım ama gerçekten çok zor olduğu için bir kere filan sağıyordum .bu arada ben bu dediklerimi 4 gün filan yaptım . Benim kız hiç emmiyordu ama . Şimdi işte emmeye başladı ki bu süt ona yetmiyor , üstüne yine mama takviyesi veriyorum . Onda da ödüm kopuyor tekrar memeyi reddedecek diye . Ben kiralama fiyatını çok fazla sanıyordum . İnternette sanki 758 TL gibi bir fiyat gördüm , 1500 Euro da kaybolma ya da bozulma riskine karşı senet imzalatıyorlar Mış . Ya ameda ya da Medela idi sanırım bu okuduğum . Peki sen hangi şehirdesin , nerden nereye getirdiler ?
illa kaka olacak diye birşey yok canim. zaten rahatsiz eden gaz.Şimdi yattı canım bakalım uyanınca yapayım. Aslında gazını çok güzel çıkarıyorum ama kaka yok.
ahh ahh ben kendimi sakinlestirsemde kv garibim çok evhamlidir herkesin dediğine de takılır ve bana söylemeye başlar amaaaa sabırla bekliyorum geçsin diye süt dışında hicbirsey vermiyorum inatla. umarim gecer hem uzuluyorym hem de cok bunaldum artikMaşallah kuzuyaBenim sarılıklı kızım da işte aynı bu renk.. Kara sarı kırmızı diyordum, sen de aynısını yazmışsın Ne zaman beyazlayacağız biz ya? Buradaki fotolara bakıyorum maşallah hepiciği beyaz kuzuların
offf banada fenalık geliyor bi iyi bi kötü. hem gaz ilacı veriyorum hem masaj yapıyorum. analık zor valla bi de bende 19 aylık olan bebe durmuyor zaptedemiyoruz çok hareketli valla yoruldumBu gazlardan nefret ettim gına geldiiii
Ya daha geçen hafta bu çocuk pırt pırt ıkınmadan gaz çıkardı günlerce bol bol kala yaptı hergün. Tek sabaha karşı sancısı Oluyordu onuda masajla çıkarıyordum. Karnı yumuşacıktı.Ondan öncede 2 hafta da nispeten iyiydi çok ağlamıyordu. 3 gündür yine en başa döndük . Ağzından gazı zor çıkarıyor alttan da aynı şekilde sürekli ıkınıyor. En kötüsüde sürekli emmek istiyor vermeyince çıldırıyor emdikçe karnı şişiyor. Deli gibi ağlıyor karnı taş gibi. Ne zaman tamamen geçecek Allah ımNe yapsak yaramıyor birşeyi mi atlıyorum çok yetersiz hissediyorum kendimi
Oy maşallah Rabbim esirgesin Allahım nazarlardan saklasin. Nasi da güzel yakışmış sarı civcive.. bizimki de çomak çekiyo sürekliBuda benim binbir surat şapşikim kendisi biraz küfürbaz
benim ki ha bre gelip bu durmuyor deyip yedigime yiyecegime pisman ediyor.bazen de ben bakarin sen ye diyor.ama kiz durmayinca nabacagni bilemiyor.bizim kiz da sıska pek ya..tonton olsa rahat tutulurdu.tutmaya korkuyor herkesÇalışma hayatı ne ki valla ev hanimligi anneliğin yanında ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum böyle sorumluluk ve zorluk gormedimvalla zorla da olsa yapacaklar kusura bakmasınlar ben benimkine kızı verip kaçıyorum arada bugün geniş geniş video izleyerek kahvaltı yaptim ohhh mis
Benim meme uçlarım hala çok acıyor. Hele ağzına aldığı ilk saniyeler resmen mememe şişler sokuyorlar. Oysa yara da değil ama o acı hiç geçmiyor. Silikon olmazsa yara olacak gibi geliyor bana.. Bir ara bıraktım silikony ama o acı arttı, geri taktım.Ya benim ki tutamıyor işte aynı dümdüz benim meme ucum silikonla çıkıyor dediğin gibi hemen geri sönüyor. Benim ki tutsa öyle yara da olsa emzirirdim çünkü yaralar bi süre sonra iyileşiyor silikondan sıkıldım ya geceleri özellikle bazen yapışmıyor yoruyor beni. Senin wee hemen yapışıyor mu emerken kenarları kalkıyor mu?
Çok ağlamamış eşim uykusu açılmasın diye bana seslenmiş hemen.Ama beni bi taklit edişi var eşiminÇok mu ağlamış yoksa mıkırdanmış mı? Duyarsın bence ya bi de o kadar yorgunuz ki artık kaç zamandır uyku uyumuyoruz normaldir dalmışsın demekki vucudumuzunda pili bitti. Ben bazen kendimi sıradan çinko pil gibi hissediyorum duracell değilim eskisi gibi
Allah sabır versin ne diyeyimilla kaka olacak diye birşey yok canim. zaten rahatsiz eden gaz.
ahh ahh ben kendimi sakinlestirsemde kv garibim çok evhamlidir herkesin dediğine de takılır ve bana söylemeye başlar amaaaa sabırla bekliyorum geçsin diye süt dışında hicbirsey vermiyorum inatla. umarim gecer hem uzuluyorym hem de cok bunaldum artik
offf banada fenalık geliyor bi iyi bi kötü. hem gaz ilacı veriyorum hem masaj yapıyorum. analık zor valla bi de bende 19 aylık olan bebe durmuyor zaptedemiyoruz çok hareketli valla yoruldum
Kızlar yapmayın gaz konusu da sizi yetersiz hissettirmesin neden bebegin bagirsaklari yüzünden sen yetersiz olasin☺ kaldı ki tek sen yasasan bu problemi neyse hepimiz ayniyiz bi gun iyi bi gun kötü bi gun gaz bi gun kaka bu neden beni yetersiz yapsin ki öyle düşünBu gazlardan nefret ettim gına geldiiii
Ya daha geçen hafta bu çocuk pırt pırt ıkınmadan gaz çıkardı günlerce bol bol kala yaptı hergün. Tek sabaha karşı sancısı Oluyordu onuda masajla çıkarıyordum. Karnı yumuşacıktı.Ondan öncede 2 hafta da nispeten iyiydi çok ağlamıyordu. 3 gündür yine en başa döndük . Ağzından gazı zor çıkarıyor alttan da aynı şekilde sürekli ıkınıyor. En kötüsüde sürekli emmek istiyor vermeyince çıldırıyor emdikçe karnı şişiyor. Deli gibi ağlıyor karnı taş gibi. Ne zaman tamamen geçecek Allah ımNe yapsak yaramıyor birşeyi mi atlıyorum çok yetersiz hissediyorum kendimi
Insallah,denerim ozamanSütünü sağ ki azalmasın. Bir yerde okumuştum ten tene temas yapıp o şekilde uyut tam uyanırken ağzına ver o noktada genelde reddetmez bebek diye.
Benim meme ucum parça parça öncedende böyleydi şimdi biraz daha yarıldı çok acıyor denerken silikon olmasa zaten hiç emzerememiştim ama bununla cok hava yuttugunu söylüyorlarBenim meme uçlarım hala çok acıyor. Hele ağzına aldığı ilk saniyeler resmen mememe şişler sokuyorlar. Oysa yara da değil ama o acı hiç geçmiyor. Silikon olmazsa yara olacak gibi geliyor bana.. Bir ara bıraktım silikony ama o acı arttı, geri taktım.
Benim de bazen kalkıyor çocuk debelenirken sinir oluyorum. Bazen de zamk gibi yapışıyor, anlamıyorum.
Çok ağlasa bagırsa duyarsın zaten canım. Bende olsam yataktan sıçrardımÇok ağlamamış eşim uykusu açılmasın diye bana seslenmiş hemen.Ama beni bi taklit edişi var eşiminDeli gibi uydudan sıçrayıp bütün odayı kontrol edip bi hışımla çocuğu alıp emzirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?