- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Alışkanlık yapmıyor canım. Bu dönem bir süreç, dönmeye başlayınca kendiliğinden gaz çıkarıp kaka yapmaya başlıyacaklar o zaman müdahaleye de gerek kalmayacak. Şimdi acı çekmelerindense her yöntemi uygulamak mübahBenim oğlum da 2 gündür yapmıyor doktor da bana ayni fitili söyledi büyük kizimda kullandim dediğin için soruyorum alisir mi acaba fitile sürekli onunla yapmak ister mi
Canım benimkide masallah gece güzel uyuyunca gündüz mızmız oluyor bence normal sürekli süt yetiyor mu diye düşünmek strese sokar seni bezleri doluyorsa doyuyordur hepimizin geçtiği gaz evresinden geçiyorsun ki bizde atlatamadık hala geçiriyoruz seninki biraz daha ağır geçiyor sadeceKızlar bana bir yardım edin lütfen ya.
Her sabah aynı şey oluyor.
6 da uyanmaya başlıyoruz, sürekli emmek istiyor uyumuyor. Biraz oyalıyorum yine ağlamaya başlıyor yine meme veriyorum ama bu sefer dönüşerek emiyor. Acaba süt mü yetmiyor diye düşünüyorum. Sonra ağzında görüyorum da sütleri ama düzgün emmiyor. Ağlamaya başlıyor tekrar. O ara mama getirsem içer eminim. Geceleri hiç böyle bir derdimiz yok ama gündüz öğlene kadar böyle savaşıyoruz. Az öncede zar zor uyuttum hala ayağımda sallıyorum. Doymasa uyur muydu sizce? Hep aynı şeyleri düşünmekten bıktım ya.
Canım benimkide masallah gece güzel uyuyunca gündüz mızmız oluyor bence normal sürekli süt yetiyor mu diye düşünmek strese sokar seni bezleri doluyorsa doyuyordur hepimizin geçtiği gaz evresinden geçiyorsun ki bizde atlatamadık hala geçiriyoruz seninki biraz daha ağır geçiyor sadece
Canim verme mamayi bence . Eger bebegin uzun sure memede kaliyorsa yada kisa sureli ama aktif emiyorsa o bebek doyar . Süt hep üretiliyor annenin sütü emen bebege yeter . O uykuya dalamamistir o yuzden de huzursuz oluyorlar .Kızlar bana bir yardım edin lütfen ya.
6 da uyanmaya başlıyoruz, sürekli emmek istiyor uyumuyor. Biraz oyalıyorum yine ağlamaya başlıyor yine meme veriyorum ama bu sefer dönüşerek emiyor. Acaba süt mü yetmiyor diye düşünüyorum. Sonra ağzında görüyorum da sütleri ama düzgün emmiyor. Ağlamaya başlıyor tekrar. O ara mama getirsem içer eminim. Geceleri hiç böyle bir derdimiz yok ama gündüz öğlene kadar böyle savaşıyoruz. Az öncede zar zor uyuttum hala ayağımda sallıyorum. Doymasa uyur muydu sizce? Hep aynı şeyleri düşünmekten bıktım ya.
Bi ara aynı şeyi bende hissettim çok bıktığımı düşündüm canım ama bu duygu da geçen bişey. 53 günlük olduk sanki biraz daha alıştık birbirimize maşallah. Her gün huy değiştiriyor yarın ne olur bilemiyorum ama senin için şunu söyliyeyim çok yakında daha rahatladığını hissedeceksin.Kızlar bana bir yardım edin lütfen ya.
Tamam kuzum yazarım tabiBana monovit verdiler her gün bi kez 3 damla. Bu ocean baya kullanılıyor sanırım. D vitamini gaz yapıyomus diye okudum şimdi bi kaç gün bırakıcam bakalım aynı mı yoksa değişecek mi duruma göre bende alırım. Reçeteyi bulunca bana da yazıver
Hahahhaa kaçan kovalanır hesabıAynısını eşime ben de dedim. Hamilelikte koştum peşinden yok bir şey olur yok bilmem ne.. Şimdi böyle devamlıpeşimde dolanınca soğuyorum bak dedim, isteksiz olunca daha çok çekiyorsun beni dedimşimdi sarılmak istesem çok isteksizim diye dalga geçiyor
Benimki de öyle.. Ikınmaktan dalamıyor çocuk.. 2 saattir şimdi uyutabildim ölüyomAma 3 kere alt değiştirdim 10 dk ara ile.. Göbeğine kadar şışmış üçünde de..
Ay ben de güzel uyusun diye banyo yaptırdım, daha beter oldu bugün.. Bağırmadığı kadar bağırdı, sonra 3 bez dolusu şıştı ardarda, alt değiştirmekten iflahım kurudu yeminleSonra memede uyuyakaldı, yatırdım hemen..
Ben nurse harveysin 2.kutusuna geçmek üzereyim hiç renk değişikliği olmadı kakada, seninkine neden dokundu acaba ya?
Mutlu bayramlar komşuherkese mutlu sağlıklı bayramlaaaaaar
İnşallah canımmm iyi bayramlar.Herkese iyi bayramlar, sevdiklerimizden uzakta olduğumuz ilk ve tek bayram olsun inşallah.
Amin canımmm mutlu bayramlar.Herkese bebekleriyle mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum kızlar❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?