2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim oğlum da 2 gündür yapmıyor doktor da bana ayni fitili söyledi büyük kizimda kullandim dediğin için soruyorum alisir mi acaba fitile sürekli onunla yapmak ister mi
Alışkanlık yapmıyor canım. Bu dönem bir süreç, dönmeye başlayınca kendiliğinden gaz çıkarıp kaka yapmaya başlıyacaklar o zaman müdahaleye de gerek kalmayacak. Şimdi acı çekmelerindense her yöntemi uygulamak mübah

Kızlar bana bir yardım edin lütfen ya.
Her sabah aynı şey oluyor.
6 da uyanmaya başlıyoruz, sürekli emmek istiyor uyumuyor. Biraz oyalıyorum yine ağlamaya başlıyor yine meme veriyorum ama bu sefer dönüşerek emiyor. Acaba süt mü yetmiyor diye düşünüyorum. Sonra ağzında görüyorum da sütleri ama düzgün emmiyor. Ağlamaya başlıyor tekrar. O ara mama getirsem içer eminim. Geceleri hiç böyle bir derdimiz yok ama gündüz öğlene kadar böyle savaşıyoruz. Az öncede zar zor uyuttum hala ayağımda sallıyorum. Doymasa uyur muydu sizce? Hep aynı şeyleri düşünmekten bıktım ya.

Canım benimkide masallah gece güzel uyuyunca gündüz mızmız oluyor bence normal sürekli süt yetiyor mu diye düşünmek strese sokar seni bezleri doluyorsa doyuyordur hepimizin geçtiği gaz evresinden geçiyorsun ki bizde atlatamadık hala geçiriyoruz seninki biraz daha ağır geçiyor sadece

Ay inşallah canım ya doymadığını düşünmek çok üzüyor beni. Bezleri dolu oluyor. Birde aylık kontrolüne gitsek rahatlayacam kilosundan da belli olur heralde doyup doymadığı. Mama vermek istemiyorum çünkü uzun zaman tok tutuyor emmiyor bu sefer. Allah ım şu süreçler bir geçseydi hayırlısı ile...

Canim verme mamayi bence . Eger bebegin uzun sure memede kaliyorsa yada kisa sureli ama aktif emiyorsa o bebek doyar . Süt hep üretiliyor annenin sütü emen bebege yeter . O uykuya dalamamistir o yuzden de huzursuz oluyorlar .
Ama suan ben biberondan besliyorum diye doydumu acaba derdim yok ne kadar ictigini biliyorum pozitif bir tarafimiz bu var

Bi ara aynı şeyi bende hissettim çok bıktığımı düşündüm canım ama bu duygu da geçen bişey. 53 günlük olduk sanki biraz daha alıştık birbirimize maşallah. Her gün huy değiştiriyor yarın ne olur bilemiyorum ama senin için şunu söyliyeyim çok yakında daha rahatladığını hissedeceksin.

Birde ağlarken emdiği için gaz doluyor olabilir canım sırtına vurarak evin içinde dolaştırıp bi gazını çıkarıyor mu diye bakabilirsin. Benimki öyle oluyor genelde.

Tamam kuzum yazarım tabi
Hahahhaa kaçan kovalanır hesabı
Bilmiyorum ki valla doktor sab simplexe dön diyince ona döndüm bende.
Benimki sıçamadı zeytinyağı verdim bakalım. Sancılanıp duruyor çıkaramadı diye.

Merhaba güzel anneler bebelerimizle nice mutlu bayramlar görmek dileğiyle. Allah ım eksiltmesin, acılarını göstermesin. Sağlıkla büyütelim , vicdanlı merhametli, saygılı, sevgiyle büyüsünler. Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…