2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
oglum da alerjik bir bebekti.teni de asiri hassas idi.hala oyle.ben duru granul matik kullaniyorim.deterjandan olabilir cildi.
Canım bende içeriği temiz bi deterjan kullnıyorum. Buarada biogaia verdi doktorum . Sizin gazında bi rahatlama oldu mu? Nasıl yapıcam inan bilmiyorum cok zor bi sürecmiş olduğu anlamak bile mesele veya neye var onuda anlayamıyorsun. Umarım yoktur tabi ama bugun ve dün yogurt ve peynir yedim cok az. Bakalım bi tepki verecek mi?

Jadesi canım bu karbonat ve zeytinyağını sürdün mü hiç bebeğin o sarı olan bölgesine? Ben birkaç sefer yaptım daha çok kızardı sanki. Azalma yapmadı. Sürmeyi bıraktım çok kızarınca. Ben de her şeyde kullandığım sık sık söylediğim Shea yağını denedim. Kızarıklık geçti. Sarı bölgeler de bayağı azaldı gibi. Sende durum ne?

Ay inşallah kızlar doyuyordur. İnşallah bu telaşlarda geçer. Bir an önce rahatlamak istiyorum.

Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese; sağlık ve mutluluk dolu nice bayramları evlatlarımızla görmek nasip olsun inşallah
Bir de sorum var sizlere; Solgarın bira mayası tabletini çok duydum epey
süt arttırıyormuş ; tamamen de bitkisel olduğu için ; içim rahat kullanırım diye düşündüm. Kullanan varda günde kaç adet alıyorsunuz ; her öğünden sonra iki adet şeklinde belirtiliyor ama çok değil mi ? Bilemedim

Bu bebeler niye uyumuyor ya siz nasıl uyutuyorsunuz kızlar
Özellikle beslendikten sonra niye uyumaz ki bebişler

Ben dün devamlı karnına sıcak su döktüm banyoda, dökerken de elimle hafif hafif aşağıya doğru ovdum. Su 38-39 derece gibiydi. Belki de o iyi geldi, 3 kere bez doldurdu

Bestlakı merak edenler için yazayım. 1 haftaya yakın ara vermiştim, sütüm çok azaldı bu süreçte.. Tekrar başladım dün damlaya, gerçekten de arttı. He öyle fışkırmıyor ama benim neredeyse bitmek üzere olan sütüm normale döndü diyebilirim. Çok yüksek beklentilerle almayın alacaksanız ama sütünüz gerçekten azsa denemekten zarar gelmez.

Bende devam ediyorum 3 aylık dönemde içmekte fayda var. Keşke hiç süt sıkıntısı olmasa ya kafamız rahat rahat emzirebilsek

Ben kullanıyorum canım ama öyle aman aman bi etkisi olmadı bende şahsen.salata çok süt yapıyor bende.bol yeşillikli salata

Canım motilium diye bi ilaç var,mide hapı ama yan etkisi süt hormonunu artırıyor.bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar hatta.reflü için.sütü gerçekten çok artırıyor.günde 3 kere 2 şer tane atıyorsun.istersen doktoruna bir danış.ben doktorumun tavsiyesiyle kullanıyorum.sütünü artırır ve bu süreçte bebeğin daha çok emer.emdikçe sütün artar bi süre kullandıktan sonra bırakırsın.süt az olursa bebekte emmek istemez hazır memeye döndürmüşken dene derim iyice alışsın memeye.bu arada hastane tipi pompaların aylık kirası en fazla 100 TL benim bildiğim.en fazla o da.öyle çok pahalı değil.1 ay denersin

Kızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
O bende de oluyor bazen canım aşırı uykusuzluktan bayılıp kalıyoruz herhalde.çocuk çığlık çığlığa ağlıyormuş duymuyormuşum annemle eşim öyle söylüyor

Arkadaşlar benim oğlum 2 yudum süt emse inanılmaz kıvranmaya başlıyor yüzü kıpkırmızı kalıyor ağlıyor ve kendini geriye atıyor.gazı olmasa bile sütü yuttuğu an sancılanmaya başlıyor uyku sersemi emziriyorum emmeyi bırakacak diye korkuyorum Allah için yardım edin nolur napmalıyım ben bu duruma çok çaresizim

CNım sap simplexi günde 3 defa 10 ar damla veriyorsun diyim toplamda 30 damla?

ben kullamiyorum canım. 6 taneye kadar kullanılır diyor ama ben sabah ve akşam yemeğiyle 2ser taneden 4 tane kullanıyorum. iyi geldi gibi sanki. onu içmeye başlayınca diğer çayları azalttim. günde bir kere milk teayi içiyorumm eskiden bir fincan rezene, bir fincan stiltea bir fincan bimin çayından içerdim. tansiyonumu düşürdü galiba baş dönmesi ve baş ağrısı yapti. tek fincana düştüm şimdi.

Kızlar kimin evinde küçük siyah böceklerden vardı hatırlayamadım. Rest on marka yüzde 95 doğal, insan sağlığına zarar vermeyen bir ilaç var. Kedim var diye daha önce de kullanmıştım ama bebeğe zararı olur mu diye tereddüt ettim. Yine de aldık kullandık, o zamandan beri canlı olarak görmedim, hep ölmüşler böcekler.. Belki faydası olur diye yazayım dedim. Duvar dipleri boyunca sıkıp birkaç saat bekliyorsunuz, üzerinde yazıyor zaten, kokusu falan kalmadı havalandırınca da.. Kedim de bebiş de sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…