- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Canım bende içeriği temiz bi deterjan kullnıyorum. Buarada biogaia verdi doktorum . Sizin gazında bi rahatlama oldu mu? Nasıl yapıcam inan bilmiyorum cok zor bi sürecmiş olduğu anlamak bile mesele veya neye var onuda anlayamıyorsun. Umarım yoktur tabi ama bugun ve dün yogurt ve peynir yedim cok az. Bakalım bi tepki verecek mi?oglum da alerjik bir bebekti.teni de asiri hassas idi.hala oyle.ben duru granul matik kullaniyorim.deterjandan olabilir cildi.
Canim verme mamayi bence . Eger bebegin uzun sure memede kaliyorsa yada kisa sureli ama aktif emiyorsa o bebek doyar . Süt hep üretiliyor annenin sütü emen bebege yeter . O uykuya dalamamistir o yuzden de huzursuz oluyorlar .
Ama suan ben biberondan besliyorum diye doydumu acaba derdim yok ne kadar ictigini biliyorum pozitif bir tarafimiz bu var
Bi ara aynı şeyi bende hissettim çok bıktığımı düşündüm canım ama bu duygu da geçen bişey. 53 günlük olduk sanki biraz daha alıştık birbirimize maşallah. Her gün huy değiştiriyor yarın ne olur bilemiyorum ama senin için şunu söyliyeyim çok yakında daha rahatladığını hissedeceksin.
Birde ağlarken emdiği için gaz doluyor olabilir canım sırtına vurarak evin içinde dolaştırıp bi gazını çıkarıyor mu diye bakabilirsin. Benimki öyle oluyor genelde.
Ben dün devamlı karnına sıcak su döktüm banyoda, dökerken de elimle hafif hafif aşağıya doğru ovdum. Su 38-39 derece gibiydi. Belki de o iyi geldi, 3 kere bez doldurduTamam kuzum yazarım tabi
Hahahhaa kaçan kovalanır hesabı
Bilmiyorum ki valla doktor sab simplexe dön diyince ona döndüm bende.
Benimki sıçamadı zeytinyağı verdim bakalım. Sancılanıp duruyor çıkaramadı diye.
Bestlakı merak edenler için yazayım. 1 haftaya yakın ara vermiştim, sütüm çok azaldı bu süreçte.. Tekrar başladım dün damlaya, gerçekten de arttı. He öyle fışkırmıyor ama benim neredeyse bitmek üzere olan sütüm normale döndü diyebilirim. Çok yüksek beklentilerle almayın alacaksanız ama sütünüz gerçekten azsa denemekten zarar gelmez.
Canım ben şuan emziriyorum süt arada sağım yapıyorumCocoChanelmademoiselle canım sen nasıl bir yol izledin? Yüm mesajları okuyamıyorum. Kaçırdım sanırım.
Ben kullanıyorum canım ama öyle aman aman bi etkisi olmadı bende şahsen.salata çok süt yapıyor bende.bol yeşillikli salataArkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese; sağlık ve mutluluk dolu nice bayramları evlatlarımızla görmek nasip olsun inşallah
Bir de sorum var sizlere; Solgarın bira mayası tabletini çok duydum epey süt arttırıyormuş ; tamamen de bitkisel olduğu için ; içim rahat kullanırım diye düşündüm. Kullanan varda günde kaç adet alıyorsunuz ; her öğünden sonra iki adet şeklinde belirtiliyor ama çok değil mi ? Bilemedim
Canım motilium diye bi ilaç var,mide hapı ama yan etkisi süt hormonunu artırıyor.bu ilacın şurubunu bebeklere de veriyorlar hatta.reflü için.sütü gerçekten çok artırıyor.günde 3 kere 2 şer tane atıyorsun.istersen doktoruna bir danış.ben doktorumun tavsiyesiyle kullanıyorum.sütünü artırır ve bu süreçte bebeğin daha çok emer.emdikçe sütün artar bi süre kullandıktan sonra bırakırsın.süt az olursa bebekte emmek istemez hazır memeye döndürmüşken dene derim iyice alışsın memeye.bu arada hastane tipi pompaların aylık kirası en fazla 100 TL benim bildiğim.en fazla o da.öyle çok pahalı değil.1 ay denersinGece ilk gün sağdım ama gerçekten çok zor olduğu için bir kere filan sağıyordum .bu arada ben bu dediklerimi 4 gün filan yaptım . Benim kız hiç emmiyordu ama . Şimdi işte emmeye başladı ki bu süt ona yetmiyor , üstüne yine mama takviyesi veriyorum . Onda da ödüm kopuyor tekrar memeyi reddedecek diye . Ben kiralama fiyatını çok fazla sanıyordum . İnternette sanki 758 TL gibi bir fiyat gördüm , 1500 Euro da kaybolma ya da bozulma riskine karşı senet imzalatıyorlar Mış . Ya ameda ya da Medela idi sanırım bu okuduğum . Peki sen hangi şehirdesin , nerden nereye getirdiler ?
O bende de oluyor bazen canım aşırı uykusuzluktan bayılıp kalıyoruz herhalde.çocuk çığlık çığlığa ağlıyormuş duymuyormuşum annemle eşim öyle söylüyorKızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
CNım sap simplexi günde 3 defa 10 ar damla veriyorsun diyim toplamda 30 damla?Tamam kuzum yazarım tabi
Hahahhaa kaçan kovalanır hesabı
Bilmiyorum ki valla doktor sab simplexe dön diyince ona döndüm bende.
Benimki sıçamadı zeytinyağı verdim bakalım. Sancılanıp duruyor çıkaramadı diye.
ben kullamiyorum canım. 6 taneye kadar kullanılır diyor ama ben sabah ve akşam yemeğiyle 2ser taneden 4 tane kullanıyorum. iyi geldi gibi sanki. onu içmeye başlayınca diğer çayları azalttim. günde bir kere milk teayi içiyorumm eskiden bir fincan rezene, bir fincan stiltea bir fincan bimin çayından içerdim. tansiyonumu düşürdü galiba baş dönmesi ve baş ağrısı yapti. tek fincana düştüm şimdi.Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese; sağlık ve mutluluk dolu nice bayramları evlatlarımızla görmek nasip olsun inşallah
Bir de sorum var sizlere; Solgarın bira mayası tabletini çok duydum epey süt arttırıyormuş ; tamamen de bitkisel olduğu için ; içim rahat kullanırım diye düşündüm. Kullanan varda günde kaç adet alıyorsunuz ; her öğünden sonra iki adet şeklinde belirtiliyor ama çok değil mi ? Bilemedim
Eğer yapmazsa bende öyle yapayım bakayımBen dün devamlı karnına sıcak su döktüm banyoda, dökerken de elimle hafif hafif aşağıya doğru ovdum. Su 38-39 derece gibiydi. Belki de o iyi geldi, 3 kere bez doldurdu
Evet canımCNım sap simplexi günde 3 defa 10 ar damla veriyorsun diyim toplamda 30 damla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?