2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende sürdüm bi iki kere dediğin gibi baya kızardı geçmedi de doktora gidince sorayim diye bekliyorum çok zararlı bir şey mi acaba bu azalma yok mu seninkinde

ben aldım ama henüz kullanmadım. yorumları çok iyiydi düzenli kullanmak gerekebilir. biraz daha bekle istersen.

sende de mi kedi var bende de 1 dişi 1 erkek kedi ve 2 oğlan var resmen cümbüş

Bende sürdüm bi iki kere dediğin gibi baya kızardı geçmedi de doktora gidince sorayim diye bekliyorum çok zararlı bir şey mi acaba bu azalma yok mu seninkinde
Ben Shea yağı sürüyorum şu an canım. 2 gündür günde 2_3kez sürüyorum. Kızarıklık gitti. Pullanma gitti sayılır. O sarı şeyler de bayağı azaldı. Keşke daha önce aklıma gelseymiş.

Canım sebebi alerji mi tam bir bilgim yok ama neden oluyor acaba? Doktora danıştın mı

Hepinizin bayramı mübarek olsun. Kızım bugün gaz sancısıyla uyandı çok ağladı. Hemşireyi aradım üşümüştür havalar soğuk sıcak tut dedi. Kat kat örtüyordum üstünü ama baktım gerçekten de bacakları soğuktu. Hemen ufoyu yaktık. Birde calpol diye bi şurup var bebek ve çocuklar için ondan içirsem birşey olur mu dedim. Çay kaşığıyla ver çok verme ağrısını geçirir dedi. Gerçektende sıcak tutup o ilacı verince rahatladı kuzum. Gaz çıkardı baya sıcak su torbası da koydum ayaklarının altına. Duşta aldırdık öğlen. Sanırım hepsi bir araya gelince rahatladı öğlenden beri uyuyor. Calpol uyku yapıyor diye duymuştum zaten.

Calpolu bende 2 kere verdim bana da üşütmüş gibi gelmişti birde çok ağlıyordu kıyamadım ağlamasına verdim 2 kere birer çay kaşığı bir süre sonra rahatlayıp yattı iki seferdede

Emzirmek veya süt artırmak için özel bişey mi yaptın acaba diye merak ettim de
Canım açıkçası süt artırmak için motilium diye bi ilaç kullanıyorum,aynı zamanda humana stil tek,solgarın bira mayası tableti,bol yeşillik bulgur pilavı bol su bunları tüketiyorum.emzirme konusunda bebeğime bu zamana kadar hiç biberon emzik vermedim doğar doğmaz emzirdim,mamayı da enjektör veya kaşıkla verdim.uzun zaman oldu artık vermiyorum sadece emziriyorum.ama şu sıralar çok gazlı emerken kendini atıyor memeyi bırakır diye korkmuyor değilim.bebeğin emiyor mu bilmiyorum.emiyorsa bol bol emzir bol yeşillik tüket bol su.uyumak ta çok etkili.ama emzşrmiyorsan iyi bi makina kirala ve 2,5 saatte bir 15 dakka mutlaka sağ her iki göğsünü de.

ben aldım ama henüz kullanmadım. yorumları çok iyiydi düzenli kullanmak gerekebilir. biraz daha bekle istersen.

sende de mi kedi var bende de 1 dişi 1 erkek kedi ve 2 oğlan var resmen cümbüş
Aynen, dişi benimki de 5 yaşında, kızıma abla oldu

Bebeğe tepkileri nasıl oldu sizinkilerin?

Doktor sebebi gaz damla kullan diyor ama geçmiyor çocuk memeyi reddedecek diye korkuyorum birde köpüklü kaka yapıyor

Korkma canım reddetme inşallah. Zaten biberona falan alışmamış bırakmaz merak etme. Ama muhakkak gazını çıkarmaya çalış o yüzden emmiyor büyük ihtimalle. Benimkide yapıyor aynısını. Şu gazlı günler bir bitse rahatlayacaz hepimiz. Ama köpüklü kakayı bilmiyorum hiç denk gelmedim.

Doktor sebebi gaz damla kullan diyor ama geçmiyor çocuk memeyi reddedecek diye korkuyorum birde köpüklü kaka yapıyor
Canım bebegınde alerjiye dair bi sey varmı? Vucutta veya yuzde kızarıklık, kakasa mukus ,pişik vb. Bnm de bebegım anlttığın gibi oluyordu. Cocuk daha emerken gazlanıyor. Annm hava yutuyor emerken gazı ondan diyor ama dayanamadım doktora götürdüm. Bide sırtında kızarıklık oldu. Doktor sırtına alerji dedi aile hekimim isilik demişti buarada. Neyse kızarıklık ve yoğun gazı görünce bni diyete soktu besin alerji şüphesinden.ama kızarıklık gecti akşama. Diyet yapıyorum hala. Ama gaz devam cocukta memede aynı senın dediğin gibiyiz

Ya nolur şu 3 ay bi bitsin tükendim ben böyle gazlı bi çocuk görmedim denemediğim şey kalmadı sürekli ıkınıyor üstelik çok üzülüyorum inşallah dediğin gibi bırakmaz memeyi

Canım,benim kızım da alerjik bi bebekti onunla çok gazı olurdu emerken gazlanırdı ondan tecrübeli olduğum için bu olayı farkeden farketmez diyete girdim.süt ürünleri ve yumurtayı kestim.içine süt giren hiçbirşey yemedim.tahin susam vs de yemedim.günlerdir sadece ekmek zeytin patates yiyorum ama durum değişmedi.süt mememden aktığı an çocuğa sancı girip kendini geriye atıyor kıpkırmızı oluyor ağlıyor bacaklarını içeriye çekiyor alerjiden değil bu bence ama anlayamadım ne olduğunu.bu arada kakada mukus kan pişik egzama falan hiçbiri yoktu hala yok

Calpolu bende 2 kere verdim bana da üşütmüş gibi gelmişti birde çok ağlıyordu kıyamadım ağlamasına verdim 2 kere birer çay kaşığı bir süre sonra rahatlayıp yattı iki seferdede
Kurtarıcı bi ilaç gerçekten diş çıkarma döneminde de kullanılıyormuş. Her zaman değil tabiki ama acı çeke çeke ağlayıp kendini çok hırpaladığında vermeyi düşünüyorum artık bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…