2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki sanirim
Yani baloncuk baloncuk dimi hele bi de ikinip gazla yapinca yer gok kaka ne oluyormus ki normal degil miii
Evet aynen öyle ama normal değil sanki çünkü ilk defa görüyorum kızımda da hiç görmemiştim sadece rota aşısı olduğu zaman köpüklü kaka görmüştüm.ama oğlanda ara sıra denk geliyorum köpüklü kaka yapıyor anlam veremedim

Hadi ya.
Aile hekimine ben sordum normal dedi ama tabi basindan mi savdi bilmiyorum..
Gazli olmasiyla iliskilendirmistim, ne bileyim. Ne anlama geliyordur ki. Asit gibi dimi kolanin asiti..bence yedikkerimizle ilgili olabilir. Ben oglumj hic hatirlayamiorum bu prenses boynaaaa kaka yapiyor hele de gazla yaparsa yandik..
Rota virus daha olmadik biz ne zaman olucaz onu bu arada..

Buzdolabında durması gerekiyormus canim

Ay evet ya mutlaka dolapta durması lazımmış bişey olmaz ama eczacı nası bilmez bunu ya

2 tip var canım rotateq ve rotarix.rotateq yaptırırsan 3 doz ikinci dördüncü ve altıncı ay yapılıyor.rotarix ise 3 ve 5 inci ay.ben rotarix olanı yaptıracağım doktor onu önerdi bana.ilk doz 3.ay

Motilium u kim önerdi doktor mu? Ben de duydum ama yan etkilerinden emin olamadım. Emziriyorum ama sütüm yetmiyor. Mama da veriyorum. Epey miktarda günde 300 cc falan. Ben de biberon emzik kullanmadım. Daha yeni sağmaya başladım inşallah artar. Çayları damlaları hurma tatlılar dereotu vs hepsini denedim. Göğsüm doluyor ama sağlığımda en fazla 40 cc çıkıyor her ikisinden. Sanırım benim göğsümün hacmi az

Ya nolur şu 3 ay bi bitsin tükendim ben böyle gazlı bi çocuk görmedim denemediğim şey kalmadı sürekli ıkınıyor üstelik çok üzülüyorum inşallah dediğin gibi bırakmaz memeyi
Ben altını aldığımda karnına kukusuna poposuna hep zeytinyağı sürüyorum normalde çok sert gaz çıkarıyordu şimdi daha yumuşak sanırım yağın faydası oldu. Tavsiye ederim canım

Göğsün doluyorsa sütün gayet yeterli demek.emdikten sonra sağıyorsan zaten az çıkar.birde makineyle çıkan sütü baz alma bebekler emdikçe daha çok süt çeker.bence yetiyordur sütün bebeğine.kullandığın makine de önemli sonuçta her makine tam boşaltmıyor göğsü.o yüzden çıkan sütü önemseme emziriyorsan

Benim bebegımde senin tarif ettiğin gbi bi anda gaz oluyor nasıl oluyor anlamıyorum. Ben sırf bu yogun gazdan dolayı diyet yapıyorum. Peki kızında belirtiler nasıldı

İlk başta biz de bilemedik emziriyorum diye doyuyor sandım çocuk 1 ayda ancak doğum kilosunu geçti. Çok üzüldüm. Şimdi mamayı artırdık kilo almaya başladı. Bu söylediğim 40 cc emmeden önceki miktar. Hastane tipi makina kiraladım. O iyi sağıyor.

Benim bebegımde senin tarif ettiğin gbi bi anda gaz oluyor nasıl oluyor anlamıyorum. Ben sırf bu yogun gazdan dolayı diyet yapıyorum. Peki kızında belirtiler nasıldı
Kakada kan mukus olurdu ensesinde ciddi bi kızarıklık vardı hiç geçmeyen yoğun bi kırmızılık sürekli kaşınırdı.sürekli ishaldi.oğlumda böyle birşey yok.20 gündür diyetteyim ama hala aynı.en sonunda bozdum diyeti bugün,alerjiyle ilgisi yok diyerek.çünkü yine oluyor hiç geçmiyor çocuk uyanıkken beni ememiyor sancıdan

Kaç saatte sağıyorsun ve toplam kaç cc çıkıyor?

Umarım bebeklerimiz alerjik değildir canım eger bununla ilgili bir sey öğrenirsen yazar mısın bende artık gaz sancılarımızdan yoruldum. Sesi kısıkuyor aglarken üzülüyorum

Buarada kızın ne zaman atlattı besin alerjisini

Umarım bebeklerimiz alerjik değildir canım eger bununla ilgili bir sey öğrenirsen yazar mısın bende artık gaz sancılarımızdan yoruldum. Sesi kısıkuyor aglarken üzülüyorum
Yazarım tabiki ben gaz sancısını geçtim en azından memeyi düzgün emse doysa sabaha kadar masaj yapmaya razıyım ağrısını geçirmek için.sen nasıl emzşrşyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…