- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Benim kızım çoklu besin alerjisiydi,tamamını yeni atlattı sayılır 21 aylıkBuarada kızın ne zaman atlattı besin alerjisini
Ya nolur şu 3 ay bi bitsin tükendim ben böyle gazlı bi çocuk görmedim denemediğim şey kalmadı sürekli ıkınıyor üstelik çok üzülüyorum inşallah dediğin gibi bırakmaz memeyi
4. Aydan itibaren bende çözüm ariycam mecbur ama şuan kendi kendine salması yol hiç çok uykusu bile olsa
Cok şükür bunada canım. Sen veya eşin alerjik bi yapıya mı sahipsiniz. Ben ürtiker olmuştum. O sebeble vle şüpheleniyordumBenim kızım çoklu besin alerjisiydi,tamamını yeni atlattı sayılır 21 aylık
Daha çok düzenli sağamadım hedefim 2 saatte bir sağmaktı ama bir yandan da bebek emdiği ve emerken de memede uyuduğu için göğsüm hiç boş kalmıyor bugün mesela öğlen 12 den beri 3 kere sağabildim. Emzirmeden sonra sağdıysam 15 çıktı önce sağdıysam 30 veya 40 çıktı. Her ikisinden toplam bu aradaKaç saatte sağıyorsun ve toplam kaç cc çıkıyor?
Mamasına yada sağım yapıp anne sütüne e zeytinyağı koyun 1 kaşık faydası oluyor hafta da 1 kaç seferSağol gülüm deneyeceğim
Öyle valla bende aynı şekilde ilaca ek takviye vitamin vs karşı değilimdir hiç birde kız bebekler daha zorlu sanki daha çok ağlıyorlarKurtarıcı bi ilaç gerçekten diş çıkarma döneminde de kullanılıyormuş. Her zaman değil tabiki ama acı çeke çeke ağlayıp kendini çok hırpaladığında vermeyi düşünüyorum artık bende.
benimkide yapıyor gaz olduğunu düşünüyorumKızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı?
Aynen, dişi benimki de5 yaşında, kızıma abla oldu
Bebeğe tepkileri nasıl oldu sizinkilerin?
Canim benim bebekte yapmisti hatta surekli agzindan kopuk yapiyordu tukurugu. Resmini cekip dr a gittigimizde gosterdim. O anne sutu artirici icecekleri birak demisti bana olarda yapar diye. Humana iciyordum birde mami power biraktim. Kakada yok artik ama agzinda ara ara oluyor. Benimkinin reflusu var bide agzi ondan da oluyormusKızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı?
Aynen canım benim de zeytinyağı ile karnıni ovaladim sıcak koydum bekliyorum
Yazalı çok olmuş yaptı mı senin bebis ya da sen birsey yaptın mı
Allah a emanetler. Benim korkum yanımızda kimse yokken çocuk katılırsa duymazsamO bende de oluyor bazen canım aşırı uykusuzluktan bayılıp kalıyoruz herhalde.çocuk çığlık çığlığa ağlıyormuş duymuyormuşum annemle eşim öyle söylüyor
Msjını yeni gördüm bana niye bildirim gelmiyor ya. Bazen geliyor bazen gelmiyor. Bu zamana kadar Msjını görmeyip cevap yazamadıklarımdan özür diliyorumKızlar yapmayın gaz konusu da sizi yetersiz hissettirmesin neden bebegin bagirsaklari yüzünden sen yetersiz olasin☺ kaldı ki tek sen yasasan bu problemi neyse hepimiz ayniyiz bi gun iyi bi gun kötü bi gun gaz bi gun kaka bu neden beni yetersiz yapsin ki öyle düşünbenimde öyle 5 gündür çok iyi çıkarıyordu kaka yapmamasına rağmen ill defa böyle düzenli çıkardı çocuk kakayi bir yaptı gaz çıkaramadı yibe bir şeyle beni sınamasa olmaz yani
once peynir deneyip 3 gun bekleyeseydin daha iyi olurdu canim.bir daha aklinda bulunsun.alerjide 3 gun kurali vardır..biz gaz icin drgil bagirsak florasi icin kullaniyoruz.malum alerjide bagirsaklar cok zedeleniyor.bir de gaz yapan hicbisey yemiyorun.duzenli rezene iciyorum.bim in emziren anne cayini yani.memnunum simdilik.ama yjne de gaz sıkıntısı oluyor.ama ne yapalim.geçicek deyip duruyorum iste.Canım bende içeriği temiz bi deterjan kullnıyorum. Buarada biogaia verdi doktorum . Sizin gazında bi rahatlama oldu mu? Nasıl yapıcam inan bilmiyorum cok zor bi sürecmiş olduğu anlamak bile mesele veya neye var onuda anlayamıyorsun. Umarım yoktur tabi ama bugun ve dün yogurt ve peynir yedim cok az. Bakalım bi tepki verecek mi?
ayni durum bende de oluyor..eger cevaplayamadigim varsa özuür diliyorum..Msjını yeni gördüm bana niye bildirim gelmiyor ya. Bazen geliyor bazen gelmiyor. Bu zamana kadar Msjını görmeyip cevap yazamadıklarımdan özür diliyorum
bende vardi canim.nerden aliniyor? saol dönüş yaptigin icinKızlar kimin evinde küçük siyah böceklerden vardı hatırlayamadım. Rest on marka yüzde 95 doğal, insan sağlığına zarar vermeyen bir ilaç var. Kedim var diye daha önce de kullanmıştım ama bebeğe zararı olur mu diye tereddüt ettim. Yine de aldık kullandık, o zamandan beri canlı olarak görmedim, hep ölmüşler böcekler.. Belki faydası olur diye yazayım dedim. Duvar dipleri boyunca sıkıp birkaç saat bekliyorsunuz, üzerinde yazıyor zaten, kokusu falan kalmadı havalandırınca da.. Kedim de bebiş de sağlam
Bence de çok aşırı değilse çiş açmamak en iyisi ve çok Uzun süre değilse ben bebeğimi kundak yapıyoruz gündüz 1 de yatırıyoruz akşam 7 ye kadar çok ağlmadığı sürece açmıyorum çünkü bir tek o arada yatıyor uykusunu alıyor emzirip yatıyorum hepYa saatler oldu altı değişmeyeli çiş vardı sadece ama hadi değiştireyim dedim uyandı ne güzel uyuyordu nefret ediyorum bu durumdan☹Bida Kaka olmadığı sürece uyurken açmıycam altını kaç saat olursa olsun☹Zaten uyurken az emdiği için çok çiş de yapmıyor. Gözleri kapandı sallıyorum bakalım uyuyacak mı?
sebebi motilium olmasin.sonucta ilac be canim?Ya nolur şu 3 ay bi bitsin tükendim ben böyle gazlı bi çocuk görmedim denemediğim şey kalmadı sürekli ıkınıyor üstelik çok üzülüyorum inşallah dediğin gibi bırakmaz memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?