2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya nolur şu 3 ay bi bitsin tükendim ben böyle gazlı bi çocuk görmedim denemediğim şey kalmadı sürekli ıkınıyor üstelik çok üzülüyorum inşallah dediğin gibi bırakmaz memeyi

Geçer geçer canım inşallah. Biraz daha sabır. Bende çok takıntı yaptım bazı şeyleri araştırdım okudum. Anne o an stresliyse bebek ondan bile emmezmiş. Mecbur rahat olmak zorundayız biz strese girdikçe bebeklere yansıyor bu durum. Birde tatlım hem kendinin hem bebeğin ayaklarını çok sıcak tutmalısın gaz olmaması için. Zaman zaman sıcak su torbası yap ayaklarının ucuna koy. Kendini de üşütme sakın. Gece kalkıyorsan emzirmeye üzerine kesin bir hırka al.

4. Aydan itibaren bende çözüm ariycam mecbur ama şuan kendi kendine salması yol hiç çok uykusu bile olsa

Bugün bir yakınım yüz üstü yatır hem kolay dalar hem kendini uyandırmaz vs hem karnı sıcak oluyormuş kakasını rahat yaparmış. Ama ben cesaret edemem ona.

Kaç saatte sağıyorsun ve toplam kaç cc çıkıyor?
Daha çok düzenli sağamadım hedefim 2 saatte bir sağmaktı ama bir yandan da bebek emdiği ve emerken de memede uyuduğu için göğsüm hiç boş kalmıyor bugün mesela öğlen 12 den beri 3 kere sağabildim. Emzirmeden sonra sağdıysam 15 çıktı önce sağdıysam 30 veya 40 çıktı. Her ikisinden toplam bu arada

Slm herkese iyi bayramlar minnaklarımızla ilk bayramlarımız daha niceleri olsun inşallh
Şimdi birçok mesajı okumadım ama istanbul bahçeşehir istinye liv de dr ayşenur hanım var kendisi çok iyi bir alerji uzmanı bebeğimdeki birçok şey alerjisi diye götürdüm hepsi gayet normal dedi gereksiz test vs istemedi başkası olsa denemek için kan vs aldırırdı sağolsun çok ilgilendi oğlum da sadece kabızlık var onun içinde saf zeytinyağı vermekten korkmayın dedi 30 cc mamaya 1 çay kaşığı her gün değil ama kabızlık rahatsız ettiğinde çok etkisi oluyor yavru kıpkırmızı oluyordu denedik ve çok faydalı oldu ilk denemede olmazsa 2. Mama da mutlaka etki ediyor paylaşmak istedim sevgiler

Biraz önce benimkinin altını temizledim, karnını doyurdum yatırdım. Ben de tam yattım, mıkırdanmaya başladı falan.. Birkaç kez gaz çıkardı sustu uyumaya başladı sonra.. Dedim gazdan yapıyormuş. Sonra bir koku yayıldı amanınnn Altını değiştireyim de öyle uyusun bari dedim. Beşikten almak için elimi bir attımm bir daha amanınnn.. Pijamanın bilek kısımlarından boklar akıyor. Popo kısmısını anlatamıyorum bile.. Çocuğun tutacak yeri kalmamış ki Allahım çocuğu nere koyam da nasıl temizleyem bilemedim. Eşim hemen su ısıttı, belden aşağısını yıkadık ama her yerler battı valla.. Ben böylesini görmemiştim Dün 3 ayrı bezi doldurmuştu, bugün hepsini tek beze yapam da israf olmasın dedi herhalde benim kız Tabi mama da yeni yediği için, onca hareket sonrası bir de kusma keyfisi yapmasa mıydı? Tabi ki onu da yaptı Ben oh ne güzel uyuyacam hayalleri kurarken illa ki bir şey çıkıyor yaaa

Öyle valla bende aynı şekilde ilaca ek takviye vitamin vs karşı değilimdir hiç birde kız bebekler daha zorlu sanki daha çok ağlıyorlar

Kızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı?
benimkide yapıyor gaz olduğunu düşünüyorum

Aynen, dişi benimki de 5 yaşında, kızıma abla oldu

Bebeğe tepkileri nasıl oldu sizinkilerin?

ya dişi olan hiç yanaşmıyor ve yaklaştırmıyor hatta tisliyor ama erkek olan zaten minnostu yatar cani aciyana kadar sabreder. onların sayesinde oğlum hayvanları çok seviyor ve hiç korkmuyor. dişi olan küçüğe daha bi yakın davranıyor gibi geldi ama zamanla anlayacaz

Kızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı?
Canim benim bebekte yapmisti hatta surekli agzindan kopuk yapiyordu tukurugu. Resmini cekip dr a gittigimizde gosterdim. O anne sutu artirici icecekleri birak demisti bana olarda yapar diye. Humana iciyordum birde mami power biraktim. Kakada yok artik ama agzinda ara ara oluyor. Benimkinin reflusu var bide agzi ondan da oluyormus

Aynen canım benim de zeytinyağı ile karnıni ovaladim sıcak koydum bekliyorum
Yazalı çok olmuş yaptı mı senin bebis ya da sen birsey yaptın mı

Canim yapti cok sukur ama 2 gunde 1 yapmaya basladi doktor zeytinyagi koy dedi mamaya 1 cay kasigi ama daha denemedim. Nurse harveys e basladim bugun iyi geldi gibi bakalim insallah kurtuluruz su gaz ve kaka konusunda cok yoruldum.

Msjını yeni gördüm bana niye bildirim gelmiyor ya. Bazen geliyor bazen gelmiyor. Bu zamana kadar Msjını görmeyip cevap yazamadıklarımdan özür diliyorum

Ya saatler oldu altı değişmeyeli çiş vardı sadece ama hadi değiştireyim dedim uyandı ne güzel uyuyordu nefret ediyorum bu durumdanBida Kaka olmadığı sürece uyurken açmıycam altını kaç saat olursa olsunZaten uyurken az emdiği için çok çiş de yapmıyor. Gözleri kapandı sallıyorum bakalım uyuyacak mı?

once peynir deneyip 3 gun bekleyeseydin daha iyi olurdu canim.bir daha aklinda bulunsun.alerjide 3 gun kurali vardır..biz gaz icin drgil bagirsak florasi icin kullaniyoruz.malum alerjide bagirsaklar cok zedeleniyor.bir de gaz yapan hicbisey yemiyorun.duzenli rezene iciyorum.bim in emziren anne cayini yani.memnunum simdilik.ama yjne de gaz sıkıntısı oluyor.ama ne yapalim.geçicek deyip duruyorum iste.

bende vardi canim.nerden aliniyor? saol dönüş yaptigin icin

Bence de çok aşırı değilse çiş açmamak en iyisi ve çok Uzun süre değilse ben bebeğimi kundak yapıyoruz gündüz 1 de yatırıyoruz akşam 7 ye kadar çok ağlmadığı sürece açmıyorum çünkü bir tek o arada yatıyor uykusunu alıyor emzirip yatıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…