2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnternetten aldık canım.. Daha evvel eczaneden almıştım ama maalesef her eczanede yok.
sagol canim.biz de raid kullandik.ama hala kokusu cikmadi .kac gun oldu.canim sıkılıyor.epey kayboldular ama hala tek tük buluyoruz ve inan canim cok sıkılıyor.

Ya bu konuya okadar uzağım ki bilmiyordum bile. Tesekkür ederim ama canım bundan sonra daha cok dikkat ederim. Bazı kişiler 6 aya kalmadan iyileşiyormuş bakarsn öyle olur insllah. Canımızı sıkmayalım Allh büyük. Buarada sen veya eşinde mi alerjik durum var acaba? Genetik diye duydum da.

Ya bebek dediģin altını temizlersin beslersin yatırırsın uyur bu yeni modeller ne böyle mahvoldum kaç saattir uyandı altını temizledim emzirdim (gazdan ne kadar emebildiyse artık) ama.uyumuyor ciyak ciyak habire gaz çıkartıyor dayanamadım artık babası aldı evi turluyorlar

Çok sağol canım fitil alip yapana kadar sabsh kendi yaptı ama evde bulunduracagim o kadar uğraştı ki içim ezildi

Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Yaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor

Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evde bugun 31.günüm
Libidosu kaçan biri daha haydiii
yerinde olsam denerdim.kup seker kadar peynir dene once.bekle bakalim tekrarlayacak mi?sonra yogurt.en son sut dene.bir de ilk dogduu zamanlar yiyordun degil mi sut urunleri? nefes alip verisi normaldi degilmi? eger anaflaksi riski yoksa dene.
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum

Laktoz intoleransi olabilir mi canım? Anne sütünde de laktoz var sen diyet de yapsan var. Doktora danıştin mi hiç?
Canım alerjili bebeklere rota yaptırmayın diyen sen miudin?

Nasıl demliyorsun? Ve ne kadar veriyorsun?
Bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı tane kimyon. Demleniyor birkaç dk. Siringaya çekip veriyorum. Bir çay kaşığı ile başladım, şu an 3,5-4 çay kaşığı veriyorum. Bir gün unuttum vermeyi ağzından gaz cikarirken çok zorlandı. Günde üç kez falan veriyorum.

Kızlar alıntıları bile anca cebaplayabildim bugün. Herkese iyi bayramlar, inşallah önümüzdeki bayram risk tamamen ortadan kalkmış olur

Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter

Kız sizin libidonuz nere gitti

Libidosu kaçan biri daha haydiii

Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum

Kesinlikle kimyon çayı diyorum

cnm anaflaksi cok tehlikeli bir boyut.agiz ve dil sisip nefes yolunu tıkıyor.30 dakika icinde en yakin acile gidilnezse ölümle sonuçlaniyor.Allah korusun..blup peki diyet sonucu bir degisiklik oldu mu? kakada gazda veya yavrunun huzurunda?

Tamam canım çok sağol

Reactions: Kuf
babaannesi sut tuketemiyor daha hala.tuketince karin agrisi basliyor.cok sukur oyle anaflaksi degil ama.kivi yeyincr oral alerji denen kulak kasintisi basliyor kadinda.ve mercimek yeyince de rahatsizlaniyor.benim kizda kesfettigim simdilik sut ve mercimek.oglan da ayni.
ilginc drgil mi? ikisi de ayni babaannesi

itiraf edeyim.bazendurduk yere gicik oluyorum kadın.ona benzemis diye.onun yuzunden gibi hissediyorum sonra geciyor.bana diyir ki bizim zamanimizda cocuklar gozunu acamaz uyurdu.ay biz butun isimizi halleder sunu soyle bunu boyle yapardik.ee nabalim biz alerjili bebe buyutuyoruz.farkimiz var.zor bebe yani.nabalim.destek olacagina beni çökertiyor daha da..

Rezene çayını bebeğe direkt verenler hergün mü veriyorsunuz? İçirmeye başladığımdan beri uykuya geçişi kolaylaştı sanki. Hergün versem bağımlılık yapar mı?
Birde diyet yapanlar hangi ürünleri yemiyorsunuz? Kaç günde belli oluyor alerji var mı yok mu?

kızlar 4 5 saat uyku muhabbeti neydi ya?
korkuyorum ben.ya ac kalıyorsa? zaten kilo almiyor cocuk.ama dr dokunma aciksa aglar dedi.oglum 2 yasindayken bile 4 saat uuyumazd.uyanir karnı doyururdu.oburdu.bu istahsiz miyminti uyandirip beslemeli miyim?

papatya rezene isirgan iceren emziren anne cayini ictigimden beri daha cok uyiyor sanki.korkayim mi ben ya ?
uyanikkken de turlayip duruyoruz evi gazdan.

diyete baslamak icin kakada kan gormek gerekir canim.durduk yere diyet vucuduna eziyet olur.

Benim uykum ağır bende cesaret edemem ona hiv yatirmadim yuzustu beceremiyorum da nasıl yatirilir bilmiyorum

Yaa babaannesinden geçmesine cok sasırdım ama baya onundan ileri seviye birseymiş sanırım. Yaa cook zor gercktsn bide internetten bakıyorum okuyorum iyice korkuyorum cok farklı yorumlar var ya oyle olursak ya bnm bebegımde böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum. benm ise ürtiker oldum üni. Yıllarımda o. Yemediğim bi besin yok şükür. Ama bilemiyorum. Kayınvaliden de ondan gecen bi hastalık olduğu için daha col düşünüp destek olmalı sana bence.

Canım kakada sadece mukus vardı hala var. Gazi biraz daha kolay çıkarıyor. Ama hareketlenmekten mi diyetten mi bilmiyorum. Huzuru eh işte. Akşam cildirmasi birkaç gündür yaşamıyoruz.
Tamam canım çok sağol
Rica ederim canım
Doktor bana 15 gün dedi. Süt içeren her şeyi kestim.
Canım uyanmazsa uyandirma. 4-5 saat çok değil. Papatya sakinleştirici bir çay. O yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…