- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İnternetten aldık canım.. Daha evvel eczaneden almıştım ama maalesef her eczanede yok.bende vardi canim.nerden aliniyor? saol dönüş yaptigin icin
sagol canim.biz de raid kullandik.ama hala kokusu cikmadi .kac gun oldu.canim sıkılıyor.epey kayboldular ama hala tek tük buluyoruz ve inan canim cok sıkılıyor.İnternetten aldık canım.. Daha evvel eczaneden almıştım ama maalesef her eczanede yok.
Ya bu konuya okadar uzağım ki bilmiyordum bile. Tesekkür ederim ama canım bundan sonra daha cok dikkat ederim. Bazı kişiler 6 aya kalmadan iyileşiyormuş bakarsn öyle olur insllah. Canımızı sıkmayalım Allh büyük. Buarada sen veya eşinde mi alerjik durum var acaba? Genetik diye duydum da.once peynir deneyip 3 gun bekleyeseydin daha iyi olurdu canim.bir daha aklinda bulunsun.alerjide 3 gun kurali vardır..biz gaz icin drgil bagirsak florasi icin kullaniyoruz.malum alerjide bagirsaklar cok zedeleniyor.bir de gaz yapan hicbisey yemiyorun.duzenli rezene iciyorum.bim in emziren anne cayini yani.memnunum simdilik.ama yjne de gaz sıkıntısı oluyor.ama ne yapalim.geçicek deyip duruyorum iste.
Çok sağol canım fitil alip yapana kadar sabsh kendi yaptı ama evde bulunduracagim o kadar uğraştı ki içim ezildiAlışkanlık yapmıyor canım. Bu dönem bir süreç, dönmeye başlayınca kendiliğinden gaz çıkarıp kaka yapmaya başlıyacaklar o zaman müdahaleye de gerek kalmayacak. Şimdi acı çekmelerindense her yöntemi uygulamak mübah
Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeterGel blupcugum yalnız kızıma ağırlıpınca altın isterim bak
Isırmak serbest
Poğaça poğaça derken bizim kızın yanaklar poğaça gibi olduişte bizim adamda rica minnet yaptı dün akşamki söylenmelerimden sonra bugun beni dinlemek istemedi sanırım
Kız sizin libidonuz nere gittiYaaa benimki de vajinal bakacak bence offf
Benim adam niyeti bozdu gün sayıyor kırka yaa.. Hep bir sıkıştırma mevcut, evde köşe kapmaca oynuyoruz valla40ımdan sonra sesim çıkmazsa helvamı kavurun
Not: Bugün 36. günüm.
Libidosu kaçan biri daha haydiiiYaaa hiç sorma çocuk mayalı poğaça gibi yanaklar her gün biraz daha mayalanıyor
Kız benim adam da niyeti bozdu noldu buna anlamadım ben sürekli beni kıstırıyo evdebugun 31.günüm
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorumyerinde olsam denerdim.kup seker kadar peynir dene once.bekle bakalim tekrarlayacak mi?sonra yogurt.en son sut dene.bir de ilk dogduu zamanlar yiyordun degil mi sut urunleri? nefes alip verisi normaldi degilmi? eger anaflaksi riski yoksa dene.
Kesinlikle kimyon çayı diyorumBu gazlardan nefret ettim gına geldiiii
Ya daha geçen hafta bu çocuk pırt pırt ıkınmadan gaz çıkardı günlerce bol bol kala yaptı hergün. Tek sabaha karşı sancısı Oluyordu onuda masajla çıkarıyordum. Karnı yumuşacıktı.Ondan öncede 2 hafta da nispeten iyiydi çok ağlamıyordu. 3 gündür yine en başa döndük . Ağzından gazı zor çıkarıyor alttan da aynı şekilde sürekli ıkınıyor. En kötüsüde sürekli emmek istiyor vermeyince çıldırıyor emdikçe karnı şişiyor. Deli gibi ağlıyor karnı taş gibi. Ne zaman tamamen geçecek Allah ımNe yapsak yaramıyor birşeyi mi atlıyorum çok yetersiz hissediyorum kendimi
Nasıl demliyorsun? Ve ne kadar veriyorsun?Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Libidosu kaçan biri daha haydiii
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Laktoz intoleransi olabilir mi canım? Anne sütünde de laktoz var sen diyet de yapsan var. Doktora danıştin mi hiç?Arkadaşlar benim oğlum 2 yudum süt emse inanılmaz kıvranmaya başlıyor yüzü kıpkırmızı kalıyor ağlıyor ve kendini geriye atıyor.gazı olmasa bile sütü yuttuğu an sancılanmaya başlıyor uyku sersemi emziriyorum emmeyi bırakacak diye korkuyorum Allah için yardım edin nolur napmalıyım ben bu duruma çok çaresizim
Canım alerjili bebeklere rota yaptırmayın diyen sen miudin?Evet aynen öyle ama normal değil sanki çünkü ilk defa görüyorum kızımda da hiç görmemiştim sadece rota aşısı olduğu zaman köpüklü kaka görmüştüm.ama oğlanda ara sıra denk geliyorum köpüklü kaka yapıyor anlam veremedim
Bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı tane kimyon. Demleniyor birkaç dk. Siringaya çekip veriyorum. Bir çay kaşığı ile başladım, şu an 3,5-4 çay kaşığı veriyorum. Bir gün unuttum vermeyi ağzından gaz cikarirken çok zorlandı. Günde üç kez falan veriyorum.Nasıl demliyorsun? Ve ne kadar veriyorsun?
Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Libidosu kaçan biri daha haydiii
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Tamam canım çok sağolBir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı tane kimyon. Demleniyor birkaç dk. Siringaya çekip veriyorum. Bir çay kaşığı ile başladım, şu an 3,5-4 çay kaşığı veriyorum. Bir gün unuttum vermeyi ağzından gaz cikarirken çok zorlandı. Günde üç kez falan veriyorum.
babaannesi sut tuketemiyor daha hala.tuketince karin agrisi basliyor.cok sukur oyle anaflaksi degil ama.kivi yeyincr oral alerji denen kulak kasintisi basliyor kadinda.ve mercimek yeyince de rahatsizlaniyor.benim kizda kesfettigim simdilik sut ve mercimek.oglan da ayni.Ya bu konuya okadar uzağım ki bilmiyordum bile. Tesekkür ederim ama canım bundan sonra daha cok dikkat ederim. Bazı kişiler 6 aya kalmadan iyileşiyormuş bakarsn öyle olur insllah. Canımızı sıkmayalım Allh büyük. Buarada sen veya eşinde mi alerjik durum var acaba? Genetik diye duydum da.
diyete baslamak icin kakada kan gormek gerekir canim.durduk yere diyet vucuduna eziyet olur.Rezene çayını bebeğe direkt verenler hergün mü veriyorsunuz? İçirmeye başladığımdan beri uykuya geçişi kolaylaştı sanki. Hergün versem bağımlılık yapar mı?
Birde diyet yapanlar hangi ürünleri yemiyorsunuz? Kaç günde belli oluyor alerji var mı yok mu?
Benim uykum ağır bende cesaret edemem ona hiv yatirmadim yuzustu beceremiyorum da nasıl yatirilir bilmiyorumGeçer geçer canım inşallah. Biraz daha sabır. Bende çok takıntı yaptım bazı şeyleri araştırdım okudum. Anne o an stresliyse bebek ondan bile emmezmiş. Mecbur rahat olmak zorundayız biz strese girdikçe bebeklere yansıyor bu durum. Birde tatlım hem kendinin hem bebeğin ayaklarını çok sıcak tutmalısın gaz olmaması için. Zaman zaman sıcak su torbası yap ayaklarının ucuna koy. Kendini de üşütme sakın. Gece kalkıyorsan emzirmeye üzerine kesin bir hırka al.
Bugün bir yakınım yüz üstü yatır hem kolay dalar hem kendini uyandırmaz vs hem karnı sıcak oluyormuş kakasını rahat yaparmış. Ama ben cesaret edemem ona.
Yaa babaannesinden geçmesine cok sasırdım ama baya onundan ileri seviye birseymiş sanırım. Yaa cook zor gercktsn bide internetten bakıyorum okuyorum iyice korkuyorum cok farklı yorumlar var ya oyle olursak ya bnm bebegımde böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum.babaannesi sut tuketemiyor daha hala.tuketince karin agrisi basliyor.cok sukur oyle anaflaksi degil ama.kivi yeyincr oral alerji denen kulak kasintisi basliyor kadinda.ve mercimek yeyince de rahatsizlaniyor.benim kizda kesfettigim simdilik sut ve mercimek.oglan da ayni.
ilginc drgil mi?ikisi de ayni babaannesi
itiraf edeyim.bazendurduk yere gicik oluyorum kadın.ona benzemis diye.onun yuzunden gibi hissediyorum sonra geciyor.bana diyir ki bizim zamanimizda cocuklar gozunu acamaz uyurdu.ay biz butun isimizi halleder sunu soyle bunu boyle yapardik.ee nabalim biz alerjili bebe buyutuyoruz.farkimiz var.zor bebe yani.nabalim.destek olacagina beni çökertiyor daha da..
Canım kakada sadece mukus vardı hala var. Gazi biraz daha kolay çıkarıyor. Ama hareketlenmekten mi diyetten mi bilmiyorum. Huzuru eh işte. Akşam cildirmasi birkaç gündür yaşamıyoruz.cnm anaflaksi cok tehlikeli bir boyut.agiz ve dil sisip nefes yolunu tıkıyor.30 dakika icinde en yakin acile gidilnezse ölümle sonuçlaniyor.Allah korusun..blup peki diyet sonucu bir degisiklik oldu mu? kakada gazda veya yavrunun huzurunda?
Rica ederim canımTamam canım çok sağol
Doktor bana 15 gün dedi. Süt içeren her şeyi kestim.Rezene çayını bebeğe direkt verenler hergün mü veriyorsunuz? İçirmeye başladığımdan beri uykuya geçişi kolaylaştı sanki. Hergün versem bağımlılık yapar mı?
Birde diyet yapanlar hangi ürünleri yemiyorsunuz? Kaç günde belli oluyor alerji var mı yok mu?
Canım uyanmazsa uyandirma. 4-5 saat çok değil. Papatya sakinleştirici bir çay. O yapıyor olabilirkızlar 4 5 saat uyku muhabbeti neydi ya?
korkuyorum ben.ya ac kalıyorsa? zaten kilo almiyor cocuk.ama dr dokunma aciksa aglar dedi.oglum 2 yasindayken bile 4 saat uuyumazd.uyanir karnı doyururdu.oburdu.bu istahsiz miymintiuyandirip beslemeli miyim?
papatya rezene isirgan iceren emziren anne cayini ictigimden beri daha cok uyiyor sanki.korkayim mi ben ya ?
uyanikkken de turlayip duruyoruz evi gazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?