Olabilir canım dikkat etmek lazım lohusa kontrolüne gidip yumurtası hazır olduğunu öğrenenler varHerkese günaydın
Ya rüyamda hamileydim karnimda harektlerini hissediyordum. Ama çok erken değil mi daha en fazla bir aylık olabilir nasıl hissedebilirim ki diyordum bir de. Ay çok korktumbi kaza oldu bir kez ama inşallah kurşun yerine ulaşmamıştır. Kizlar bu kadar çabuk olmaz dimi doğumdan sonra?
Ne kadarlık paşaGünaydın
Benim oğlan gazlandı, kakasını biriktiriyor yapmıyor yapana kadar da ağlıyordu dün sabah zeytinyağı verdik bir çay kaşığı ondan mı oldu bilmiyorum dün ağlamadı akşam üzeri. Saat 7 gibi banyosunu yaptırdık bir güzel doyurduk yatırdık dedim uyur artık tamam 11 de yattım 12 de uyandı bezi önlü arkalı kaka doldurmuşeşim seviniyor kaka yaptı diye ben sokranıyorum gecenin yarısı niye yapıyo bu bebe diye alt değiş emzir derken 2 oldu saat sonra da gaza uyandı bikaç kere sabah 7 de uyandı sıpacım. Emerken bana gülmeye başladı memeyi bırakıp gülüyor bir de içimin yağları eriyor
70 günlük canım ama 1 ay erken doğdu normal doğsa 40 günlük olacaktı. Gülme işini 1 haftadır yapıyor net şekilde. Bir dr müzikli oyuncaklarına ses çıkarmaya başladı yavaştanNe kadarlık paşa(Masallah)
Maşallah sübhanallah canım.70 günlük canım ama 1 ay erken doğdu normal doğsa 40 günlük olacaktı. Gülme işini 1 haftadır yapıyor net şekilde. Bir dr müzikli oyuncaklarına ses çıkarmaya başladı yavaştan☺
Benimki de uyanınca ağlıyor, başına gidiyorum hadi al der gibi gülüp aklımı çelmeye çalışıyorGünaydın
Benim oğlan gazlandı, kakasını biriktiriyor yapmıyor yapana kadar da ağlıyordu dün sabah zeytinyağı verdik bir çay kaşığı ondan mı oldu bilmiyorum dün ağlamadı akşam üzeri. Saat 7 gibi banyosunu yaptırdık bir güzel doyurduk yatırdık dedim uyur artık tamam 11 de yattım 12 de uyandı bezi önlü arkalı kaka doldurmuşeşim seviniyor kaka yaptı diye ben sokranıyorum gecenin yarısı niye yapıyo bu bebe diye alt değiş emzir derken 2 oldu saat sonra da gaza uyandı bikaç kere sabah 7 de uyandı sıpacım. Emerken bana gülmeye başladı memeyi bırakıp gülüyor bir de içimin yağları eriyor
Ay inşallah bi kaza olmamıştır. Ondan sonra dikkat ediyorum. Gerçi ben hep ediyordum etmeyen malum şahısOlabilir canım dikkat etmek lazım lohusa kontrolüne gidip yumurtası hazır olduğunu öğrenenler varönlemi elden bırakmamak lazım
Benimde sizin gibi uzun süre tutamiyo yana kayiyo hemenKızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorumomzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤
Kıyamam kız alışır dahaKız siz bu bitki çaylarını nasıl iciriyorsunuz benim kıza az vereyim dedi sanki hep sutu öyle gelecekmiş gibi korktu sanırım 2 yudum içti ağla ağla ici ciktinormal mememi verene kadar da susmadı
Omzumdayken tutuyo da yüzüstü bırakınca tutamiyo, Tutunamayanlar'i oynuyo adetaKızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorumomzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤
Canım deneme amaclı basabiliyor mu diye sadece bakıyorum da bükülüp kaliyo hemen bunu doktorlarda yapıyor ya ilk kontrollerimizde ellerinde tutup kaldırıp ayaklarına basacak mi diye bakmıştı o an basmıştı ben yapınca olmuyoKıyamam kız alışır dahaben siringayla veriyorum. Annesi gibi buruk tadları seviyor sanırım benimki s
Omzumdayken tutuyo da yüzüstü bırakınca tutamiyo, Tutunamayanlar'i oynuyo adetaayak bastırmak için erken değil mi oynattikca korumaya calisiyorum ben hala ayaklarını.
Yaa masallah onaaBenimde sizin gibi uzun süre tutamiyo yana kayiyo hemenama çok güçlü maşallah ellerinden tutuyoruz kalkmak için çabalıyor ayakları desen yine öyle basiyo bıraksam yürür herhal 50 gunluyuz
Hay maşallah ne acelesi vardı minigin acaba yedi aylık yürüdüCanım deneme amaclı basabiliyor mu diye sadece bakıyorum da bükülüp kaliyo hemen bunu doktorlarda yapıyor ya ilk kontrollerimizde ellerinde tutup kaldırıp ayaklarına basacak mi diye bakmıştı o an basmıştı ben yapınca olmuyoçok aceleciyiz ya kızım 7 aylık yürüdü diye bundan da aynı performansı bekliyorum ama g.tü ağır çıkacak belli
Aslında libido hala mevcut da ben cidden eşim aşırı istek gösterince soğuyorum. Kaçsın ben kovalayayımYanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Libidosu kaçan biri daha haydiii
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Cok degisik ya düşün minnacık bisey yürüyo çaki gibiHay maşallah ne acelesi vardı minigin acaba yedi aylık yürüdü
Ya o da aynısını düşünüyorsaAslında libido hala mevcut da ben cidden eşim aşırı istek gösterince soğuyorum. Kaçsın ben kovalayayım
Zaten direkt gözümde canlandıCok degisik ya düşün minnacık bisey yürüyo çaki gibi
Yok ya o her duruma razıYa o da aynısını düşünüyorsa
Zaten direkt gözümde canlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?