2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese günaydın
Ya rüyamda hamileydim karnimda harektlerini hissediyordum. Ama çok erken değil mi daha en fazla bir aylık olabilir nasıl hissedebilirim ki diyordum bir de. Ay çok korktum bi kaza oldu bir kez ama inşallah kurşun yerine ulaşmamıştır. Kizlar bu kadar çabuk olmaz dimi doğumdan sonra?

Günaydın
Benim oğlan gazlandı, kakasını biriktiriyor yapmıyor yapana kadar da ağlıyordu dün sabah zeytinyağı verdik bir çay kaşığı ondan mı oldu bilmiyorum dün ağlamadı akşam üzeri. Saat 7 gibi banyosunu yaptırdık bir güzel doyurduk yatırdık dedim uyur artık tamam 11 de yattım 12 de uyandı bezi önlü arkalı kaka doldurmuş eşim seviniyor kaka yaptı diye ben sokranıyorum gecenin yarısı niye yapıyo bu bebe diye alt değiş emzir derken 2 oldu saat sonra da gaza uyandı bikaç kere sabah 7 de uyandı sıpacım. Emerken bana gülmeye başladı memeyi bırakıp gülüyor bir de içimin yağları eriyor

Olabilir canım dikkat etmek lazım lohusa kontrolüne gidip yumurtası hazır olduğunu öğrenenler var önlemi elden bırakmamak lazım

Reactions: Kuf
Ne kadarlık paşa (Masallah)

70 günlük canım ama 1 ay erken doğdu normal doğsa 40 günlük olacaktı. Gülme işini 1 haftadır yapıyor net şekilde. Bir dr müzikli oyuncaklarına ses çıkarmaya başladı yavaştan☺
Maşallah sübhanallah canım.
Benimde 50 günlük oğlum bi haftadır kabız sorunumuz var fitil kullanıyoruz şuan kakasini yapiyo rahatlıyo ama nedense böyle kendi sıkıp duruyo uykusundan ediyo kendisini

Kız siz bu bitki çaylarını nasıl iciriyorsunuz benim kıza az vereyim dedi sanki hep sutu öyle gelecekmiş gibi korktu sanırım 2 yudum içti ağla ağla ici cikti normal mememi verene kadar da susmadı

Reactions: Kuf
Kızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorum omzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤

Benimki de uyanınca ağlıyor, başına gidiyorum hadi al der gibi gülüp aklımı çelmeye çalışıyor
Olabilir canım dikkat etmek lazım lohusa kontrolüne gidip yumurtası hazır olduğunu öğrenenler var önlemi elden bırakmamak lazım
Ay inşallah bi kaza olmamıştır. Ondan sonra dikkat ediyorum. Gerçi ben hep ediyordum etmeyen malum şahıs

Benimde sizin gibi uzun süre tutamiyo yana kayiyo hemen ama çok güçlü maşallah ellerinden tutuyoruz kalkmak için çabalıyor ayakları desen yine öyle basiyo bıraksam yürür herhal 50 gunluyuz

Kız siz bu bitki çaylarını nasıl iciriyorsunuz benim kıza az vereyim dedi sanki hep sutu öyle gelecekmiş gibi korktu sanırım 2 yudum içti ağla ağla ici cikti normal mememi verene kadar da susmadı
Kıyamam kız alışır daha ben siringayla veriyorum. Annesi gibi buruk tadları seviyor sanırım benimki s
Omzumdayken tutuyo da yüzüstü bırakınca tutamiyo, Tutunamayanlar'i oynuyo adeta ayak bastırmak için erken değil mi oynattikca korumaya calisiyorum ben hala ayaklarını.

Bebekleriniz ne kadarlık? Kac kilo doğdu ve şuan kaç kilo?

Canım deneme amaclı basabiliyor mu diye sadece bakıyorum da bükülüp kaliyo hemen bunu doktorlarda yapıyor ya ilk kontrollerimizde ellerinde tutup kaldırıp ayaklarına basacak mi diye bakmıştı o an basmıştı ben yapınca olmuyo çok aceleciyiz ya kızım 7 aylık yürüdü diye bundan da aynı performansı bekliyorum ama g.tü ağır çıkacak belli

Benimde sizin gibi uzun süre tutamiyo yana kayiyo hemen ama çok güçlü maşallah ellerinden tutuyoruz kalkmak için çabalıyor ayakları desen yine öyle basiyo bıraksam yürür herhal 50 gunluyuz
Yaa masallah onaa

Hay maşallah ne acelesi vardı minigin acaba yedi aylık yürüdü

Yanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter

Kız sizin libidonuz nere gitti

Libidosu kaçan biri daha haydiii

Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum

Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Aslında libido hala mevcut da ben cidden eşim aşırı istek gösterince soğuyorum. Kaçsın ben kovalayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…