2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Oy maşallah o gülücükler ne tatlıdır şimdi.

Benimde omzumdayken boynunu tutmaya çalışıyor cadı. Banyo yaptırırken ters tutunca ayaklarına basıyor yürüyor gibi yapıyor ama tabii refleksmiş bunlar.

Bebekleriniz ne kadarlık? Kac kilo doğdu ve şuan kaç kilo?

Biz çarşamba günü 1 aylık olacağız. 3.300 gram doğru. Kontrolü iple çekiyorum ne kadar aldı diye.

Maşallah canm cinsiyeti nedr

İlk doğdukları günlere göre daha az memede kalan var mı? Benimki öyle sarılıkta var hala süt ilk günlere göre arttı ondan midır acaba. Ağzına dayıyorum almıyor doymuş olduğu içindir herhalde. Eskiden Ağzıaçık dolanıyordu şimdi çok nadir aranıyor doyuyor olmasındandır değil mi ?

Bende alayim nerden aldın canim
Baktım şimdi canım aldığım yerde stokta yok görünüyor ama mutlaka bulursun canım. Satan yerler var internette. İstersen önce doktorunla görüş. Belki daha farklı bir şeye ihtiyacın vardır. Farklıdır falan benimkinden.

Aman Allah korusun yüz üstü yatırmak çok tehlikeli. Kısa süre yatırılabilir o da gözetimindeyken. Daha çok küçükler

Ben artık her gün göğsüme yüzüstü yatırıyorum. Özellikle uykuya direndiği zaman hemem göğsümde uykuya dalıyor. Ama tek başına bırakamam öyle..

Maşallah sübhanallah canım.
Benimde 50 günlük oğlum bi haftadır kabız sorunumuz var fitil kullanıyoruz şuan kakasini yapiyo rahatlıyo ama nedense böyle kendi sıkıp duruyo uykusundan ediyo kendisini
Zeytinyağı veriyoruz canım 2 gündür biz. Aslında kaka yapma sorunu hiç yoktu ama son 1 haftadır başladı. Bir kaşık verdik çok ağladı baktım burda yazılmış mamasına katacaz artık salak gibi sade verdik yaktı boğazını yavrumun ısıtıp soğutmuştum asidi gitsin diye ama yine de yaktı. Gündüz mamasına bir kaşık katalım diyoruz bakalım. Az önce yaptı kakasını rahatladı. Emzirdim yatırdım ağladı ama nasıl ağlamak gözyaşları aktı yine. Doymadı mı dedik mama hazırladım içmedi onu da bırakıp ağladı. Anladım ki uykusu gelmiş

peki ya 6 saat uyku cok degil mi ya..dokunmadim ama icim koptu.belki daha uyurdu kaldirdim..papatya yapiyor herhalde..bebegim huzursu diyenlere oneririim.bim den aldim.emziren anne cayi.blup biizim kaka yeni mukustan arinmaya basladi.yani azalma var.diyete baslayali 15 gunu gecti.amaa azalmaya basladiginda 10 gun olmustu arada mercimek dokundu.tekrar mukuslandik.ondan sure uzadi.mukus azaldigi icin de uyuyor olabilir ni diye dusunmeden edemiyorum.yavrucagzim herhalde azicik normale donuyor.kilo alamayacak diye de korkuyorum uyumaktan.dun iki defa boyle derin daldi 24 saat iicnde.nornalde gunde 1 defa uyurdu boyle derin.kalani kisa kisa uykulardi.ama kakası normale döndü ya belki toparlarız. bakalim insAllah siz dr toparlarsiniz canim.

oku okuma demeyecegim.alerjili bebegin annesi her konuda bilgili olmali.mecburuz buna.ama okuduklarin cikacak diye bir kaide yok.panik yapmamalisin.ama asil mesai ek gidaya geciste basliyor.ogluma korkudan iki sene fistik vermedim ben.bagirsak florasi falan iyilessin diye bekledim.vucut hazir olmadan ne versen alerjik tepki verebilir.o yuzden simdi yaptigimiz diyet onemli.kati diyetle vucuda zarar gelmesini onleyecegiz.ama senin sut alerjisi olmayabilir.insAllah da degildir

Bizde zeytinyağı kullandık hala da kullanıyoz ama direk hiç vermedik mamasına hep katip veriyoz bide poposuna zeytinyağıyla masaj yapin oda rahatlatır. Bizim 1 hafta oldu kabız sorununu yasayali bi ara mamayı fazla kaçırdık ondan kabız oldgunu düşünüyorum fitille yapiyo sora kendi kendine yapyo inşallah eski haline döner

Kızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
evet canim.altini acinca rahatliyir benimkide :)
O yüzden biz gece dönüşümlü nöbet bekliyoruz eşimle uyumuyoruz çok korkuyoruz sık sık tükürüğünden boğulur gibi pluyor
Yaa benimkide oyle agzi sappur suppur sesler cikariyor ancal derin uykuya gececek oyle rahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…