Günaydın
Benim oğlan gazlandı, kakasını biriktiriyor yapmıyor yapana kadar da ağlıyordu dün sabah zeytinyağı verdik bir çay kaşığı ondan mı oldu bilmiyorum dün ağlamadı akşam üzeri. Saat 7 gibi banyosunu yaptırdık bir güzel doyurduk yatırdık dedim uyur artık tamam 11 de yattım 12 de uyandı bezi önlü arkalı kaka doldurmuşeşim seviniyor kaka yaptı diye ben sokranıyorum gecenin yarısı niye yapıyo bu bebe diye alt değiş emzir derken 2 oldu saat sonra da gaza uyandı bikaç kere sabah 7 de uyandı sıpacım. Emerken bana gülmeye başladı memeyi bırakıp gülüyor bir de içimin yağları eriyor
Kızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorumomzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤
Bebekleriniz ne kadarlık? Kac kilo doğdu ve şuan kaç kilo?
Maşallah canmOy maşallah o gülücükler ne tatlıdır şimdi.
Benimde omzumdayken boynunu tutmaya çalışıyor cadı. Banyo yaptırırken ters tutunca ayaklarına basıyor yürüyor gibi yapıyor ama tabii refleksmiş bunlar.
Biz çarşamba günü 1 aylık olacağız. 3.300 gram doğru. Kontrolü iple çekiyorum ne kadar aldı diye.
Benim ogluş 3.500 doğdu şu an 5.300 olmus masallah 44 günlüğüzBebekleriniz ne kadarlık? Kac kilo doğdu ve şuan kaç kilo?
Maşallah maşallahBenim ogluş 3.500 doğdu şu an 5.300 olmus masallah 44 günlüğüz
39 günlük geçen hafta çarşamba 4860 dı 3500 ile doğduBebekleriniz ne kadarlık? Kac kilo doğdu ve şuan kaç kilo?
Maşallah39 günlük geçen hafta çarşamba 4860 dı 3500 ile doğdu
Baktım şimdi canım aldığım yerde stokta yok görünüyor ama mutlaka bulursun canım. Satan yerler var internette. İstersen önce doktorunla görüş. Belki daha farklı bir şeye ihtiyacın vardır. Farklıdır falan benimkinden.Bende alayim nerden aldın canim
Aman Allah korusun yüz üstü yatırmak çok tehlikeli. Kısa süre yatırılabilir o da gözetimindeyken. Daha çok küçüklerGeçer geçer canım inşallah. Biraz daha sabır. Bende çok takıntı yaptım bazı şeyleri araştırdım okudum. Anne o an stresliyse bebek ondan bile emmezmiş. Mecbur rahat olmak zorundayız biz strese girdikçe bebeklere yansıyor bu durum. Birde tatlım hem kendinin hem bebeğin ayaklarını çok sıcak tutmalısın gaz olmaması için. Zaman zaman sıcak su torbası yap ayaklarının ucuna koy. Kendini de üşütme sakın. Gece kalkıyorsan emzirmeye üzerine kesin bir hırka al.
Bugün bir yakınım yüz üstü yatır hem kolay dalar hem kendini uyandırmaz vs hem karnı sıcak oluyormuş kakasını rahat yaparmış. Ama ben cesaret edemem ona.
Ben artık her gün göğsüme yüzüstü yatırıyorum. Özellikle uykuya direndiği zaman hemem göğsümde uykuya dalıyor. Ama tek başına bırakamam öyle..Geçer geçer canım inşallah. Biraz daha sabır. Bende çok takıntı yaptım bazı şeyleri araştırdım okudum. Anne o an stresliyse bebek ondan bile emmezmiş. Mecbur rahat olmak zorundayız biz strese girdikçe bebeklere yansıyor bu durum. Birde tatlım hem kendinin hem bebeğin ayaklarını çok sıcak tutmalısın gaz olmaması için. Zaman zaman sıcak su torbası yap ayaklarının ucuna koy. Kendini de üşütme sakın. Gece kalkıyorsan emzirmeye üzerine kesin bir hırka al.
Bugün bir yakınım yüz üstü yatır hem kolay dalar hem kendini uyandırmaz vs hem karnı sıcak oluyormuş kakasını rahat yaparmış. Ama ben cesaret edemem ona.
Zeytinyağı veriyoruz canım 2 gündür biz. Aslında kaka yapma sorunu hiç yoktu ama son 1 haftadır başladı. Bir kaşık verdik çok ağladı baktım burda yazılmış mamasına katacaz artıkMaşallah sübhanallah canım.
Benimde 50 günlük oğlum bi haftadır kabız sorunumuz var fitil kullanıyoruz şuankakasini yapiyo rahatlıyo ama nedense böyle kendi sıkıp duruyo uykusundan ediyo kendisini
Canım kakada sadece mukus vardı hala var. Gazi biraz daha kolay çıkarıyor. Ama hareketlenmekten mi diyetten mi bilmiyorum. Huzuru eh işte. Akşam cildirmasi birkaç gündür yaşamıyoruz.
Rica ederim canım
Doktor bana 15 gün dedi. Süt içeren her şeyi kestim.
Canım uyanmazsa uyandirma. 4-5 saat çok değil. Papatya sakinleştirici bir çay. O yapıyor olabilir
oku okuma demeyecegim.alerjili bebegin annesi her konuda bilgili olmali.mecburuz buna.ama okuduklarin cikacak diye bir kaide yok.panik yapmamalisin.ama asil mesai ek gidaya geciste basliyor.ogluma korkudan iki sene fistik vermedim ben.bagirsak florasi falan iyilessin diye bekledim.vucut hazir olmadan ne versen alerjik tepki verebilir.o yuzden simdi yaptigimiz diyet onemli.kati diyetle vucuda zarar gelmesini onleyecegiz.ama senin sut alerjisi olmayabilir.insAllah da degildirYaa babaannesinden geçmesine cok sasırdım ama baya onundan ileri seviye birseymiş sanırım. Yaa cook zor gercktsn bide internetten bakıyorum okuyorum iyice korkuyorum cok farklı yorumlar var ya oyle olursak ya bnm bebegımde böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum.benm ise ürtiker oldum üni. Yıllarımda o. Yemediğim bi besin yok şükür. Ama bilemiyorum. Kayınvaliden de ondan gecen bi hastalık olduğu için daha col düşünüp destek olmalı sana bence.
O yüzden biz gece dönüşümlü nöbet bekliyoruz eşimle uyumuyoruz çok korkuyoruz sık sık tükürüğünden boğulur gibi pluyorAllah a emanetler. Benim korkum yanımızda kimse yokken çocuk katılırsa duymazsam
Kesinlikle sakinleşiyor giydirirken basıyor çığlığıKızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
Bizde zeytinyağı kullandık hala da kullanıyoz ama direk hiç vermedik mamasına hep katip veriyoz bide poposuna zeytinyağıyla masaj yapin oda rahatlatır. Bizim 1 hafta oldu kabız sorununu yasayali bi ara mamayı fazla kaçırdık ondan kabız oldgunu düşünüyorum fitille yapiyo sora kendi kendine yapyo inşallah eski haline dönerZeytinyağı veriyoruz canım 2 gündür biz. Aslında kaka yapma sorunu hiç yoktu ama son 1 haftadır başladı. Bir kaşık verdik çok ağladı baktım burda yazılmış mamasına katacaz artıksalak gibi sade verdik yaktı boğazını yavrumun ısıtıp soğutmuştum asidi gitsin diye ama yine de yaktı. Gündüz mamasına bir kaşık katalım diyoruz bakalım. Az önce yaptı kakasını rahatladı. Emzirdim yatırdım ağladı ama nasıl ağlamak gözyaşları aktı yine. Doymadı mı dedik mama hazırladım içmedi onu da bırakıp ağladı. Anladım ki uykusu gelmiş
evet canim.altini acinca rahatliyir benimkide :)Kızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
Yaa benimkide oyle agzi sappur suppur sesler cikariyor ancal derin uykuya gececek oyle rahat ediyorumO yüzden biz gece dönüşümlü nöbet bekliyoruz eşimle uyumuyoruz çok korkuyoruz sık sık tükürüğünden boğulur gibi pluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?