- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Libidosu duran bir ben mi kaldımYanak ağırlığınca vermeye ancak gücüm yeter
Kız sizin libidonuz nere gitti
Libidosu kaçan biri daha haydiii
Benimki nefesini tutuyordu bu risk mi demek? Şu an diyet yapıyorum
Kesinlikle kimyon çayı diyorum
Benim yigenimde öyle olmuş abimgil duymamış bi kalkmışlar ki çocuk şu içinde kalmış. Yani bazen duyulmuyo . Benimde korktuğum nokta bu inşallah yasamamKızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
Canım arkdasım diyetisyen benm bebekte yogun gaz belirtisi fazla olduğu için kanlı ve mukuslu kakamızda olmadığı için laktoz intolaransı olablir deedi ama tabi bilemiyorum ki.süt ve süt ürünlerini kestim artık. Yumurta yesem mi yemesem mi bilemedim bide biogaia kullnıyorum işteoku okuma demeyecegim.alerjili bebegin annesi her konuda bilgili olmali.mecburuz buna.ama okuduklarin cikacak diye bir kaide yok.panik yapmamalisin.ama asil mesai ek gidaya geciste basliyor.ogluma korkudan iki sene fistik vermedim ben.bagirsak florasi falan iyilessin diye bekledim.vucut hazir olmadan ne versen alerjik tepki verebilir.o yuzden simdi yaptigimiz diyet onemli.kati diyetle vucuda zarar gelmesini onleyecegiz.ama senin sut alerjisi olmayabilir.insAllah da degildir
Ya aklıma bu karikatür geliyo hep uykusu varken ağlayıncaBizimde 1 aylik kontrol carsamba günü
Uykusu gelip de uyumayi da beceremiyor bu bebeler ya uykusu geldi uyumuyor uyumak icin agliyor sapsik
İnşallah canım. Kesin papatya yapıyor. 5 saatten sonrası fazla gibi geliyor bana canım ama koalanin doktoru 6 saate kadar uyuyabilir demiş. Demek ki normal.peki ya 6 saat uykucok degil mi ya..dokunmadim ama icim koptu.belki daha uyurdu kaldirdim..papatya yapiyor herhalde..bebegim huzursu diyenlere oneririim.bim den aldim.emziren anne cayi.blup biizim kaka yeni mukustan arinmaya basladi.yani azalma var.diyete baslayali 15 gunu gecti.amaa azalmaya basladiginda 10 gun olmustu arada mercimek dokundu.tekrar mukuslandik.ondan sure uzadi.mukus azaldigi icin de uyuyor olabilir ni diye dusunmeden edemiyorum.yavrucagzim herhalde azicik normale donuyor.kilo alamayacak diye de korkuyorum uyumaktan.dun iki defa boyle derin daldi 24 saat iicnde.nornalde gunde 1 defa uyurdu boyle derin.kalani kisa kisa uykulardi.ama kakası normale döndü ya belki toparlarız. bakalim insAllah siz dr toparlarsiniz canim.
Yok yok benimki sapasağlam ayaktaLibidosu duran bir ben mi kaldım
Canım bekleyince camurlasiyor. Kalanı ben içiyorum sicakken. Çocuğa da iligin bi tık üstü sıcak veriyorum karnını tutuyor iyi geliyor. Her seferinde taze demliyorum. Ben biogaia ve kimyondan başka bir şey vermiyorum. İki kez zeytinyağı verdim sadece.
Yapar canım. Genelde tavuk yaptıysa yumurta da yapıyormuş.Kızlar tavuk alerji yapar mı ya? Sanki tavuk yediğimin ertesi günü kızımda kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıkıyor. Ara verdim bakalım tekrar yiyince olacak mı
Bu hapi hergun tam olarak ayni saate icmelisin. Icinde cok az hormon oldugu icin etkisi az. Bazi kadinlar bu hapi kullanirkende yumurta olusuyor. Spermatozoidler gecemesin diye rahime giden yoldaki siviyi katilastiriyor.
Buyuk ihtimalle adet olmicaksin, buna sasirmamalisin. Bence bir ay falan en az baska yontemle korunun, baktin adet olmuyosun, seni koruyor demektir, ve yumurtlama olmuyor demektir. Ben kullaniyorum ve bir bucuk ayda bir adet oluyorum. Herkeste farkli etkileri olan bir dkh.
Yumurta yediğinde de oluyormu canımKızlar tavuk alerji yapar mı ya? Sanki tavuk yediğimin ertesi günü kızımda kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıkıyor. Ara verdim bakalım tekrar yiyince olacak mı
Papatya çayını nasıl kullanıyorsunuz bebeğe mi kendiniz mi içiyorsunuz kızlar ben 1 defalık 5 saat uyusa gün boyu yeter banaYa aklıma bu karikatür geliyo hep uykusu varken ağlayınca
Eki Görüntüle 2639568
İnşallah canım. Kesin papatya yapıyor. 5 saatten sonrası fazla gibi geliyor bana canım ama koalanin doktoru 6 saate kadar uyuyabilir demiş. Demek ki normal.
Yok yok benimki sapasağlam ayakta
Canım bekleyince camurlasiyor. Kalanı ben içiyorum sicakken. Çocuğa da iligin bi tık üstü sıcak veriyorum karnını tutuyor iyi geliyor. Her seferinde taze demliyorum. Ben biogaia ve kimyondan başka bir şey vermiyorum. İki kez zeytinyağı verdim sadece.
Yapar canım. Genelde tavuk yaptıysa yumurta da yapıyormuş.
Babası kilikli anasına çekse böyle olmazKıyamam kız alışır dahaben siringayla veriyorum. Annesi gibi buruk tadları seviyor sanırım benimki s
Omzumdayken tutuyo da yüzüstü bırakınca tutamiyo, Tutunamayanlar'i oynuyo adetaayak bastırmak için erken değil mi oynattikca korumaya calisiyorum ben hala ayaklarını.
Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedimBen artık her gün göğsüme yüzüstü yatırıyorum. Özellikle uykuya direndiği zaman hemem göğsümde uykuya dalıyor. Ama tek başına bırakamam öyle..
Benimki bayılıyor altını açmaya tüm gün öyle dursa sesi çıkmazKızlar sizin bebişler de altını açınca sakinliyor mu? Çok ağlıyor mesela gazı vardır diyorum altını açınca hemen susuyor acaba serinlik mi seviyor anlamadım
bende korkuyorum ya. bazen saatlerce huzursuz ağlar sonra da 6bsaat uyur aç olmuyor mu ya. 2 aylık kontrolde konusacam dr la. ama uyandırmayı da göze alamiyorum butun gun huzursuz oluncakızlar 4 5 saat uyku muhabbeti neydi ya?
korkuyorum ben.ya ac kalıyorsa? zaten kilo almiyor cocuk.ama dr dokunma aciksa aglar dedi.oglum 2 yasindayken bile 4 saat uuyumazd.uyanir karnı doyururdu.oburdu.bu istahsiz miymintiuyandirip beslemeli miyim?
papatya rezene isirgan iceren emziren anne cayini ictigimden beri daha cok uyiyor sanki.korkayim mi ben ya ?
uyanikkken de turlayip duruyoruz evi gazdan.
bir arkadaş ilk gece gebe kalmıştı sonrada bebeği 1 aylıkken yine gebe kalmıştiHerkese günaydın
Ya rüyamda hamileydim karnimda harektlerini hissediyordum. Ama çok erken değil mi daha en fazla bir aylık olabilir nasıl hissedebilirim ki diyordum bir de. Ay çok korktumbi kaza oldu bir kez ama inşallah kurşun yerine ulaşmamıştır. Kizlar bu kadar çabuk olmaz dimi doğumdan sonra?
eş tarafından hemseriyizzKızlar bebisleriniz başını tutabiliyo mu benim küfürbaz haydo tutuyo ama uzun süreli değil ilk kızım dipçik gibiydi ayaklarını basardi kafayı uzun uzun tutardı ama haydom da o dipcikligi göremiyorumomzudayken baya dik dik tutuyo bakıniyo cevreye ama uzun surmuyo 44 günlük olduk bakalım daha erkendir belki de (44 yaa canım memleketim malatyam ) gurbetlik zor neyse konumuz bu değildi ee sizin bebisler bu ayak basma kafa tutma konusunda nasıl ❤
bende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acabaİlk doğdukları günlere göre daha az memede kalan var mı? Benimki öyle sarılıkta var hala süt ilk günlere göre arttı ondan midır acaba. Ağzına dayıyorum almıyor doymuş olduğu içindir herhalde. Eskiden Ağzıaçık dolanıyordu şimdi çok nadir aranıyor doyuyor olmasındandır değil mi ?
Canım bi zahmet ya yemeği yapacak, ya bebeğe bakacak ya da yanan yemeği ses etmeden yiyecek. Abartmış.kızartma yaparken bebek aglarsa unutup yakiyorum yemegi..bu cok sık olmaya başladı.eşim de nefret eder yanıktan kokusunu evin sarmasında.bağrindi durdu.canim cok sıkkın ..niye boyle oluyor ya
Kız ben kimyon veriyorum. Rezeneden daha güzelBabası kilikli anasına çekse böyle olmazhoş rezene de yani sevilecek gibi degil
Ben de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorumbende korkuyorum ya. bazen saatlerce huzursuz ağlar sonra da 6bsaat uyur aç olmuyor mu ya. 2 aylık kontrolde konusacam dr la. ama uyandırmayı da göze alamiyorum butun gun huzursuz olunca
bir arkadaş ilk gece gebe kalmıştı sonrada bebeği 1 aylıkken yine gebe kalmışti
eş tarafından hemseriyizz
bizde bugün 45 günlük olduk
bende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acaba
Sanırım yuttuğu miktar arttı. Belim sırtım ağrırdı hiç inmezdi göğsümden. Geceleri de gündüzleri de genel olarak azaldı bizim. Doymasalar aranırlar heraldebende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acaba
Ne şanslısınBen de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum
2.dusunuyorsaniz gunun birinde bence cok durmadan düşün derim aralarinda az yas olur arkadas olurlar yoksa cok sıkılıyor tek basina sen ve babanin basini yiyip duruyor oyun icinBen de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum
Bilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bendeagacsizkoalaa bak şöyle demiş arkadaş. Bu da kesin değilmis o zaman. Ya aklım çıkıyor hamile kalicam diye. Ben çok kolay kalıyorum. Önceden kaza olunca ertesi gün hapı içiyordum şimdi onu da icemem. Napicam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?