2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar dün gece kızım ağlamış duymamışım çok tedirgin oldum şu an eşim kaldırmış beni. Biraz daha ağlasa duyardım herhalde dimi?
Benim yigenimde öyle olmuş abimgil duymamış bi kalkmışlar ki çocuk şu içinde kalmış. Yani bazen duyulmuyo . Benimde korktuğum nokta bu inşallah yasamam

K Kuf bu kimyon çayını demleyip veriyorsun ya 1 kaşık verdikten sonra döküyor musun yoksa onu gün içinde kullanıyor musun bir daha?

Canım arkdasım diyetisyen benm bebekte yogun gaz belirtisi fazla olduğu için kanlı ve mukuslu kakamızda olmadığı için laktoz intolaransı olablir deedi ama tabi bilemiyorum ki.süt ve süt ürünlerini kestim artık. Yumurta yesem mi yemesem mi bilemedim bide biogaia kullnıyorum işte

Kızlar tavuk alerji yapar mı ya? Sanki tavuk yediğimin ertesi günü kızımda kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıkıyor. Ara verdim bakalım tekrar yiyince olacak mı

Bizimde 1 aylik kontrol carsamba günü
Uykusu gelip de uyumayi da beceremiyor bu bebeler ya uykusu geldi uyumuyor uyumak icin agliyor sapsik
Ya aklıma bu karikatür geliyo hep uykusu varken ağlayınca

İnşallah canım. Kesin papatya yapıyor. 5 saatten sonrası fazla gibi geliyor bana canım ama koalanin doktoru 6 saate kadar uyuyabilir demiş. Demek ki normal.
Libidosu duran bir ben mi kaldım
Yok yok benimki sapasağlam ayakta
K Kuf bu kimyon çayını demleyip veriyorsun ya 1 kaşık verdikten sonra döküyor musun yoksa onu gün içinde kullanıyor musun bir daha?
Canım bekleyince camurlasiyor. Kalanı ben içiyorum sicakken. Çocuğa da iligin bi tık üstü sıcak veriyorum karnını tutuyor iyi geliyor. Her seferinde taze demliyorum. Ben biogaia ve kimyondan başka bir şey vermiyorum. İki kez zeytinyağı verdim sadece.
Kızlar tavuk alerji yapar mı ya? Sanki tavuk yediğimin ertesi günü kızımda kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıkıyor. Ara verdim bakalım tekrar yiyince olacak mı
Yapar canım. Genelde tavuk yaptıysa yumurta da yapıyormuş.

agacsizkoalaa bak şöyle demiş arkadaş. Bu da kesin değilmis o zaman. Ya aklım çıkıyor hamile kalicam diye. Ben çok kolay kalıyorum. Önceden kaza olunca ertesi gün hapı içiyordum şimdi onu da icemem. Napicam ben ya

kızartma yaparken bebek aglarsa unutup yakiyorum yemegi..bu cok sık olmaya başladı.eşim de nefret eder yanıktan kokusunu evin sarmasında.bağrindi durdu.canim cok sıkkın ..niye boyle oluyor ya

Papatya çayını nasıl kullanıyorsunuz bebeğe mi kendiniz mi içiyorsunuz kızlar ben 1 defalık 5 saat uyusa gün boyu yeter bana

Babası kilikli anasına çekse böyle olmaz hoş rezene de yani sevilecek gibi degil

Reactions: Kuf
Ben artık her gün göğsüme yüzüstü yatırıyorum. Özellikle uykuya direndiği zaman hemem göğsümde uykuya dalıyor. Ama tek başına bırakamam öyle..
Benimki yüzüstü göğsümde çok huysuz ya kafayı kaldiriyor falan kusuyor midesine baskı mi oluyor neyse yada beni sevmiyor bilemedim

bende korkuyorum ya. bazen saatlerce huzursuz ağlar sonra da 6bsaat uyur aç olmuyor mu ya. 2 aylık kontrolde konusacam dr la. ama uyandırmayı da göze alamiyorum butun gun huzursuz olunca

bir arkadaş ilk gece gebe kalmıştı sonrada bebeği 1 aylıkken yine gebe kalmışti

eş tarafından hemseriyizz
bizde bugün 45 günlük olduk

bende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acaba

kızartma yaparken bebek aglarsa unutup yakiyorum yemegi..bu cok sık olmaya başladı.eşim de nefret eder yanıktan kokusunu evin sarmasında.bağrindi durdu.canim cok sıkkın ..niye boyle oluyor ya
Canım bi zahmet ya yemeği yapacak, ya bebeğe bakacak ya da yanan yemeği ses etmeden yiyecek. Abartmış.
Babası kilikli anasına çekse böyle olmaz hoş rezene de yani sevilecek gibi degil
Kız ben kimyon veriyorum. Rezeneden daha güzel

Ben de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum

bende d3 aynı durum var hele de geceleri bazen daha da kısa kalıyor memelerniyice dolu olduğu için mi acaba
Sanırım yuttuğu miktar arttı. Belim sırtım ağrırdı hiç inmezdi göğsümden. Geceleri de gündüzleri de genel olarak azaldı bizim. Doymasalar aranırlar heralde o da azaldı çünkü bizde

Ben de bebek istedigimiz ilk ayda gebe kaldım ondan korkuyorum
2.dusunuyorsaniz gunun birinde bence cok durmadan düşün derim aralarinda az yas olur arkadas olurlar yoksa cok sıkılıyor tek basina sen ve babanin basini yiyip duruyor oyun icin
Hem vucut bozulmusken 2.de aradan ciksin sonra bir guzel toparlanirsin

Bilemedim valla. Ben çok dikkat ederim zaten alışana kadar alarm kurarım hep saate. Biz denediğimiz 2.ayda hamile kaldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…